Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma vidio sam sastave, al vidio sam i robbena 

Nadam se da je neko ispratio!!!!blueskull je napisao/la:Pozz.. ljudi novi sam ovde,pratim vas duze vreme i stvarno se uz vas moze zaraditi koji dinar:D
Evo moj vecerasnji tiket a ujedno i prvi na ovom forumu:
APOEL-Barcelona 1.25 Konačan ishod-2
Man City-Bayern Munchen 1.73 Dupla Šansa-1X
C S K A Moscow-Roma 1.51 Dupla Šansa-1X
Ukupna kvota:3.27
Sretno!!!!![]()

"Believe me Maria I like it loud"
-
- Kontakt:
akumulator87 je napisao/la:
Porto 2 0-3
CSKA-Roma 4,5 zutih kartona (manje) 3
Sporting 1
APOEL-Barca 2,5 žuta kartona (više) 6
Apoel Barcelona odg (NE) 0-4
PSG 1 3-1
Ako ne prodju ovi u 6, ostali idu na veci ulog
Čekamo taj sporting
Ajde jos Sportingsuarez7 je napisao/la:Roma x2
Porto 2
Sporting 1
Porto tk2
City -ps1
7,40
Barsa-ps2
Shaktar-1
City 1x
PSg 1
6,99

bravo i dobro nam došao!blueskull je napisao/la:Nadam se da je neko ispratio!!!!blueskull je napisao/la:Pozz.. ljudi novi sam ovde,pratim vas duze vreme i stvarno se uz vas moze zaraditi koji dinar:D
Evo moj vecerasnji tiket a ujedno i prvi na ovom forumu:
APOEL-Barcelona 1.25 Konačan ishod-2
Man City-Bayern Munchen 1.73 Dupla Šansa-1X
C S K A Moscow-Roma 1.51 Dupla Šansa-1X
Ukupna kvota:3.27
Sretno!!!!![]()
![]()

Anaheim-Calgary 1.trećina 2 3.00, tk 2/1 13.00
moguć rezultat 3-2
hvatanje duha
Danas jako dobar dan, još da Sproting samo održi prednost. Što se tiče nba-a večeras idem ovo :hamzaTM87 je napisao/la:Sinoć NBA potpuna katastrofa, idemo se danas vaditi :
Lozana - Davos 2 @ 1,85 0:3
Davos je ekipa koja godinama dominira švicarskim hokejom, a i ove sezone su skoro od samog početka na prvom mjestu. Ulaganja u ekipu su svake godine velika kao i očekivanja. U zadnje dvije utakmice su ubilježili dva poraza (jedan od direktnog rivala Ciriha) i danas su pod velikim imperativom pobjede. Sa druge strane imamo domaćine koji su na iznenađenje mnogih odlično otovili sezonu, ali u zadnjih mjesec dana se ne mogu sastaviti. Izgubili su posljednjih 7 utakmica i u potpunom su rasulu. I danas će biti bez prvog golamana i dva veoma bitna napadača, tako da po ovoj kvoti sigurno moram probati dvicu.
Bate Borisov - Porto 2 @ 1,60 0:3
Porto je sigurno kvalitetnija ekipa, i iako su osigurali prolaak dalje kao što doktor reče svaka pobjeda u LP donosi veliki novac, a i veoma im je bitno da zauzmu prvo mjesto grupi zbog osmine finala što znači da tako bježe od Čelzija, Bayerna, Reala i ostalih ekipa koje će sigurno zauzeti prvo mjesto.
Przemyslaw Zamojski (9,5) OVER @ 1,85 14
Zielona gora je u ovu sezonu ušla sa znatno smanjemin budžetom i morali su se više osloniti na domaće igrače. Zamojski je u sezonu ušao jako loše, ali kako vrijeme odmiče sve više i više diže formu. U zadnje tri utakmice je na terenu provodio preko 30 minuta i lagano je išao preko ove granice (14 i 21), a i u prvom meču protiv Paoka je išao preko (10 poena). Dobar je šuter za tri poena, i sigurno da će i danas uzeti pristojan broj šuteva pa ga zbog toga vidim u overu.
Laos - Vijetnam 5+ @2,40 (bhplay) 0:3
Ovaj par cu odigrati samo zbog kvote koja je u bhplayu mnogo veća nego u stranim kladionicama gdje kvota ne prelazi 1,80. Razlika u kvaliteti imedju ovih reprezantacija je ogromna, Vijetnam je i domaćin takmičenja, ali i ekipa koja rijetko odigra meč bez primljenog gola. Na ovu neću stavljati veliki novac, ali čisto da se isprati
D.Cousins (22,5) OVER @ 1,75
Rodjo je sigurno jedan od najboljih centara u ligi sa odličnim fizikalijama ali mnogo većim probelmima u glavi. Ove godine se napokon smirio (nikad manje tehničkih grešaka) i sve manje upada u probleme sa faulovima. Večeras nema ni Gay-a što znači da će Rođo morati sam povući protiv Pelicansa, i ako mu se ne dese problemi sa faulovima ovo prelazi lagano.
A.Davis (25,5) OVER @ 1,75
Moj vjerovatno omiljeni igrač i najbolji mladi igrač u ligi. Ove godine ako ovako nastavi će biti ozbiljan kandidat i za MVP titulu i ove sezone zaista ima monstruozne brojke. Večeras za Pelicanse neće igrati i Omer Asik,a ne očekujem ni da će se desiti neki rani blowout. Prošle sedmice je igrao protiv istog protivnika i bez problema dao 28 poena. Prošlu utakmicu protiv Jute je postigao čak 43 poena, mislim da i večeras ide preko 30.
Milwaukee Bucks (97,5) UNDER @ 1,85
Baksi u ovaj meč ulaze bez najboljeg igrača, Brandona Knighta. On u prosjeku daje 18 poena, ali i razigrava otale saigrače pa je jako bitna karika kod njih. Sa druge strane imaju Detroit koji može odigrati solidnu odbranu. Svakako očekujem meč na ispod 200 poena, a bez Knighta mislim da Baksi idu teško preko 95
ZELJEZNICAR 1921!
noviclan je napisao/la:nemoj bre da seres sedi tu i ne mrdajKing_Dario je napisao/la:Partizan - Cannes 2:3 FTAura55 je napisao/la:jos jedan koji sve zna... sere mi se od takvih
Jesi li to napisao kada je na Cannes bila 5 kvota ?
https://www.dropbox.com/s/99padcjnspqf14z/14.bmp?dl=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko od mene za vas, necu vise pisati.
Sretno svim kolegama !!!

Samo dva tiketa prosla..Steta sto Hazard nije uvalio gol,imao je sansu na kraju i nista..harry_90 je napisao/la:Dva meca od 18 sati ispraceni u singlovima
CSKA - ROMA X/X
15 km
BATE - PORTO 2/2
15 KM
I DA PROBAM NA PETICE
CSKA - ROMA 1/2
BATE - PORTO 1/2
tiket 1
City - Bayern 4+
Schale - Chelsea 2
Sporting - Maribor 1
5 km
PSG - Ajax pm1
Apoel - Barca pm 2
10 km
Shakhtar - Bilbao 1
City - Bayern ps1
Schalke - Chelsea pm2
10 km
i tiket strijelaca
Ibrahimovic
Messi
Hazard
Cavani
Lewandowski
5 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Wall preko
Horford preko
Curry preko
6,3
Horford preko
Curry preko
6,3
-
- Kontakt:
DOUBLE INSIDERS WIN !!! (Setif win FT:2-1, Echabasi win FT:0-3)GoldenGirl je napisao/la: TODAY:
DOUBLE INSIDERS:
19:00h Wroclaw - Echabasi - 0:3 1,50 (volleyball)
18:00h Setif - MC Alger - 1 1,70 (Alzir 1)
Q: 2,55
Stake: 30e
TRIPLE:
17:00h Partizan - Cannes - 0:3 1,65 (volleyball)
20:45h Sporting - Maribor - 1 1,30
20:45h Man City - Bajern - shots on goal over 11,5 1,85 (local bookie Motsart, online Marathonbet)
Q: 3,97
Stake: 15e
DOUBLE:
21:00h Tristan - Deportivo Moron - 1 2,35 (Argentina B Metropolitana) insider bet
20;45h Dover - Nuneaton - 1 1,65
Q: 3,88
Stake: 10e
*Stakes are little reduced because of bad series yesterday*
GOOD LUCK
PROFIT: + 46,5e
TRIPLE LOST !!! (City lost FT:10 shots on goal, Sporting win 3-1 probably, in play, Cannes lost FT:2-3)
PROFIT: - 15e
DOUBLE LOST !!! (Dover win FT: 5-0, Tristan lost FT:0-0)
PROFIT: -10e
PROFIT FOR TODAY: + 21,5e
NOVEMBER: + 402,2e
-
- Kontakt:
INSIDER BET LOST !!!GoldenGirl je napisao/la:INSIDER BET:
Volleyball CEV cup
20:30h
Dauphines Charleroi - Orbita Zaporozhye - 2
Q: 2,40
Stake: 20e
FT: 3-2
PROFIT: - 20e
NOVEMBER: + 382,2e
*nba pick will be posted at 00:30h*
konacno dobar dan da docekamfixator je napisao/la:Tamworth - Brackley 1 @ 2.10
BATE - FC Porto 2 @ 1.55
Sporting - Maribor H1 @ 1.90
![]()
SRETAN PRAZNIK DOMOVINO

Semper Fidelis
Washington-Atalanta kp1 1.40
Milwaukee-Detroit kp1 1.60
R.Gay 19,5 under 1.85
S.Curry 22,5 over 1.85
Nashville-Los Angeles kp1 1.80
Arizona-Colorado 1x 1.43
Milwaukee-Detroit kp1 1.60
R.Gay 19,5 under 1.85
S.Curry 22,5 over 1.85
Nashville-Los Angeles kp1 1.80
Arizona-Colorado 1x 1.43
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Gay is out for tonight.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nakon duze vremena, igram ono sto mi je zapalo za "oko na prvu"
Horford over 13,5 1,85
Meni licno jedan od najpotcjenjenijih igraca lige, covjek jednostavno moze zabiti na mali milion nacina, fenomenalan igrac. Razlog male granice je vec svima poznata povreda koja ga je prosle godine udaljila veci dio sezone van terena. Prosle godine je ipak igrao dva puta protiv Washingtona i Gortata i "pocastio" ih je sa 34 i 18 poena, uveliko iznad ove pomenute granice.Proslu utakmicu je prebacio ovu granicu uz sut iz igre 7 od 12, veceras mislim da ce imati koje slobodno bacanje, jer sumnjam da ce se ponoviti utakmica bez slobodnih bacanja za Horforda, uz vec poveliki napadacki arsenal mislim da Horford uveliko ide preko ove granice.
Deng over 13,5 1,85
Ni veceras nema Wadea, a protivnik je ekipa koja voli igrati brzu kosarku sa velikim brojem poena. U nedjelju navecer sam takodjer igrao Denga i tada je prebacio granicu za nekih desetak minuta, ne ocekujem veceras da se ponovi isti scenario, ali sam poprilicno siguran da je granica opet promasena, prvenstveno zbog izostanka Wadea, kao i zbog protivnika koji voli da "trci". Deng je iskusan kosarkas koji je prosle sezone igrajuci za Cavalierse spremio Warirsima 16 poena za 33 minute na parketu. Siguran sam da ce veceras igrati i koju minutu vise i da ce zabiti nama dovoljnih 14 poena.
J. Smith over 13,5 1,85
Igrac koji ako nista statisticki moze puno vise nego sto pokazuje ove sezone.Veceras najvjerovatnije nema Jenningsa koji je uz Monroea jedini igrac ove sezone koji igra "normalno" za ekipu Detroita. Josh je prosle godine u 4 utakmice protiv Milwaukeea na prosjeku od 15,3 poena po mecu, dok je prije dvije sezone Bucksima u 4 odigrana meca prosjecno postizao 18,5 poena po mecu. Njegove brojke ove sezone su ocajne, proslu utakmicu je pokazao neke znake zivota i siguran sam da ne moze da igra lose, kao sto je otvorio ovu sezonu, tako da naravno ocekujem par cigli veceras od njega, ali isto tako mislim da bi bez velikih problema trebao postici 14 poena.
Ukupna kvota : 6,33
Sretno svima
Horford over 13,5 1,85
Meni licno jedan od najpotcjenjenijih igraca lige, covjek jednostavno moze zabiti na mali milion nacina, fenomenalan igrac. Razlog male granice je vec svima poznata povreda koja ga je prosle godine udaljila veci dio sezone van terena. Prosle godine je ipak igrao dva puta protiv Washingtona i Gortata i "pocastio" ih je sa 34 i 18 poena, uveliko iznad ove pomenute granice.Proslu utakmicu je prebacio ovu granicu uz sut iz igre 7 od 12, veceras mislim da ce imati koje slobodno bacanje, jer sumnjam da ce se ponoviti utakmica bez slobodnih bacanja za Horforda, uz vec poveliki napadacki arsenal mislim da Horford uveliko ide preko ove granice.
Deng over 13,5 1,85
Ni veceras nema Wadea, a protivnik je ekipa koja voli igrati brzu kosarku sa velikim brojem poena. U nedjelju navecer sam takodjer igrao Denga i tada je prebacio granicu za nekih desetak minuta, ne ocekujem veceras da se ponovi isti scenario, ali sam poprilicno siguran da je granica opet promasena, prvenstveno zbog izostanka Wadea, kao i zbog protivnika koji voli da "trci". Deng je iskusan kosarkas koji je prosle sezone igrajuci za Cavalierse spremio Warirsima 16 poena za 33 minute na parketu. Siguran sam da ce veceras igrati i koju minutu vise i da ce zabiti nama dovoljnih 14 poena.
J. Smith over 13,5 1,85
Igrac koji ako nista statisticki moze puno vise nego sto pokazuje ove sezone.Veceras najvjerovatnije nema Jenningsa koji je uz Monroea jedini igrac ove sezone koji igra "normalno" za ekipu Detroita. Josh je prosle godine u 4 utakmice protiv Milwaukeea na prosjeku od 15,3 poena po mecu, dok je prije dvije sezone Bucksima u 4 odigrana meca prosjecno postizao 18,5 poena po mecu. Njegove brojke ove sezone su ocajne, proslu utakmicu je pokazao neke znake zivota i siguran sam da ne moze da igra lose, kao sto je otvorio ovu sezonu, tako da naravno ocekujem par cigli veceras od njega, ali isto tako mislim da bi bez velikih problema trebao postici 14 poena.
Ukupna kvota : 6,33
Sretno svima
Moj vecerasnji NBA tiket :
Bosh over
Curry over
Milsap over
Pierce over

Bosh over
Curry over
Milsap over
Pierce over

Cousins OVER 23.5
samo singl
ne bih da pokvarim dan

samo singl
ne bih da pokvarim dan

Semper Fidelis
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=38&t=9169" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez po mukekrmpotich je napisao/la:Necemo puno palamuditi za danas, po meni single dana kojeg cu napasti sa jakim ulogom:
18:00 CSKA - Roma(4,5) Zuti kartoni - Tip manje
WWIN(1,55)
Bet 365(1,66)
- Puno nas mozda ne prati CSKA pogotovo u Ligi prvaka, ali rijec je o naj Fair-play ekipi u elitnom takmicenju. U dosadasnja 4 meca, dobili su u prosjeku po 1 zuti karton. S druge strane Rimljani, jedan karton vise sto nam donosi prosjek od 1,25. Malo sam pregledao sadrzajnu statistiku sva 4 meca CSKA dosada u LP i oni su napravili mizernih 28 prekrsaja, sto je nevjerovatnih 7 po mečuNjihov prvi meč u Rimu je sudio Španac David Fernandez, na tom mecu je dosudjeno samo 14 faulova bez ijednog zutog kartona. Eh ako Spanac nije potegao ni jedan zuti, onda se zna kako se korektno igralo iako su domaci natrpali Ruse sa 5:1.
- Veceras svira Švabo Brych i on je po pitanju kartona bara-bara. Ove godine je sudio Steau - Ludogorets, jako napet mec gdje je pokazao samo 3 kartona i Bilbao - Porto samo 2 zuta kartona. Gdje se razmahao? Tamo gdje je morao, Atletico - Juve - 8 komada. Sasvim normalno i ocekivano.
- Mec se igra od 18:00 i mislim da ce se igrati u debelom minusu tako da od gostiju necemo vidjeti bas puno trke, samim time ja ne vidim nacina da na ovom mecu bude vise od 20-25 faulova a pokazanih 5 zutih kartona mi je u domenu SF-a. Ja cu licno potegnuti na Bet 365, kako vidim margina na WWIN-u je 1,55 za dalje ne znam. Sve u svemu ko odigra neka mu je sretno

-
- Kontakt:
SINGLE:
03h NBA
Player Points Afllalo (Denver) - over 15,5
Q: 2,00
DOUBLE:
01h Washington - Atlanta (+4,5) - 2h 1,85
01h Player Points Wall (Washington) - over 18,5 1,85
Q: 3,42
03h NBA
Player Points Afllalo (Denver) - over 15,5
Q: 2,00
DOUBLE:
01h Washington - Atlanta (+4,5) - 2h 1,85
01h Player Points Wall (Washington) - over 18,5 1,85
Q: 3,42
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.