Boga mi sam i prije tekme mislio da ce to Bayern odigrati sa pola gasa.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da ti nisi rekao to izgubili biSamoZeljo je napisao/la: Kao sto rekoh, sumnjam da ce City ovo izgubiti.
A naravno, ipak je moja rijec bila presudna.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Boga mi sam i prije tekme mislio da ce to Bayern odigrati sa pola gasa.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da ti nisi rekao to izgubili biSamoZeljo je napisao/la: Kao sto rekoh, sumnjam da ce City ovo izgubiti.
S obzirom na vaznost ove utakmice za Bayern , tvoj zakljucak je jako, jako glup.Rajaz je napisao/la:Boateng ga šuknu Guardioli samo tako
Guardioli je svaka važnaanelbavarac je napisao/la:S obzirom na vaznost ove utakmice za Bayern , tvoj zakljucak je jako, jako glup.Rajaz je napisao/la:Boateng ga šuknu Guardioli samo tako
S obzirom na tvoju reakciju,moglo bi se reći da ti nije nimalo svejednoanelbavarac je napisao/la: S obzirom na vaznost ove utakmice za Bayern , tvoj zakljucak je jako, jako glup.
Ja mislim da je i United nakon cetiri kola obezbjedio prvo mjesto, u onoj zadnjoj Fergusonovoj sezoni.OnlyUnited je napisao/la:Moguce da je i Real u sezoni '11/12, te Barca '02/03... Uglavnom tih sezona imali su sve pobjede u grupnoj fazi, e sad da li su nakon 4 kola teoretski obezbjedili prvu poziciju, ne znam...
Ekipa ko tiSaurman je napisao/la:Ekipa ko ja
Tipkao sam u brzini pa se omakne.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ekipa ko tiSaurman je napisao/la:Ekipa ko ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.