KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 22 mar 2010, 14:10

muha je bio najgori igrac na parketu uz milana milosevica za kojeg vec svi znamo da nam nije ni trebao i da je bezze igrac :D gdje su sada oni strucnjaci koji su mene pljuvali i pricali da ce biti veliko pojacanje ? bosnas, samonaprijed i jos par momaka
kad je muha dosao na liniju za slobodna ja sam bio ubjeđen da ce pogoditi oba jer on je takav igrac. koji ne koristi mozak i ne razmislja nikad njemu je svejedno jel prva ili zadnja sekunda utakmice... protiv zvezde pogubio dosta lopti popio 2 banane i to kada je bosna bila u kontri...
@mirzza ako se vec pravis pametan onda pokusaj biti objektivan pa spomeni i rakocevica koji je nosio bosnu kada je bilo najpotrebnije protiv zvezde.
You are someone else I am still right here

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 22 mar 2010, 14:14

šampioni je napisao/la:E ovako: puno će te bolje igrati u ligi 6, jer do sada ste igrali pod neviđenim pritiskom...svaka vam je utakica bila na nož, protiv objektivno boljih ekipa...zadnja kola ste po mojem mišljenju igrali sasvim dobro, na trenutke odlično...živi bili pa vidili,ja maislim da ce bosna i široki igrati finale bez ikakvi problema!!!! Jer ce te vi ili mi imati prednost domaćeg terena u 1/2 protiv igosa!!!!
šta ima vidovnjak, pričekaj da vidimo kako će se stvari odvijati na parketima
Bosna svakako treba dovesti pojačanje jer po meni teško će se sa ovim sastavom suprostaviti Širokom dok Igokeu još nismo ni vidjeli sa novim igračima
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 22 mar 2010, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 22 mar 2010, 14:31

ŽIVI BILII PA VIDILI!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 mar 2010, 14:40

šampioni je napisao/la:ŽIVI BILII PA VIDILI!!!!
kako bolan mozes biti takav licemjer,pa Siroki je u obje utakmice razvalio Bosnu,pobjedio Zagreba oba puta,Zvezdu deklasirao na Pecari,igrali produzetke protiv Cedevite u Zagrebu,pa je pobjedili kuci,igrali produzetak u Ljubljani protiv Olimpije pa je razvalili kuci....i opet dovodite pojacanja za ligu 6,sto li da mi je znati...A Bosna je protiv svih tih ekipa ili bila deklasirana ili uspjela pobjediti Olimpiju i evo Zevzdu jedan razlike..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 24 mar 2010, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 22 mar 2010, 15:25

Ljudi,Bosna ima nekoliko za nase prilike vrhunskih igraca,prije svega Kojadinovica,Rakocevica,Sehovica..i s vremena na vrijeme Jovanovica ,Milosevica i Djurasovica,mi i sa ovim igracima teoretski mozemo do finala,ali bi veliki rizik bio da bez pojacanja krenemo u ligu 6..i ptice na grani znaju koje su nam pozicije deficitarne i to ce sigurno znati iskoristiti i Siroki pa mozda cak i Igokea,jer se pojacala bas na tim za Bosnu deficitarnim pozicijama!.. e sad,do kraja lige je nesto vise od 2 mjeseca,zar nije bolje dovesti 2 kvalitetna pojacanja i sa velikim optimizmom krenuti u lov na titulu,u tom slucaju Bosna bi bila realno glavni favorit,ali..vrijeme prolazi,niko ziv osim nas navijaca ne spominje pojacanja,sto dovoljno pokazuje da cemo sa ovim rosterom pokusati izboriti finale...Nasa uprava ocito misli da je pokupila svu pamet ovog svijeta,zato se i indolentno odnose prema navijacima i samom imenu kkBosna!..

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 22 mar 2010, 17:06

samo ti vrijeđaj, ne želim se spuštati na tvoj nivo! Ne daj Bože da sam licemjeran! Ne želim se više raspravlajti s tobom, na kraju ćemo vidjeti tko je u pravu bio!!!!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 22 mar 2010, 17:51

Kada je zadnji rok za prijavu igrača za ligu 6?

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 22 mar 2010, 19:36

Bosni definitivno treba jedna dobra 3 za ligu 6. Takodjer i playmakeri se trebaju malo dozvati jer ako budu igrali onako kako su igrali do sad ne pise nam se dobro. U najvecem broju utakmica nama Kojadinovic ima daleko najvise asistenicija. Izgubi on i jos vise lopti, ali opet najcesce ima najvisi val.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2010, 21:37

bas sam pogledao sada neki klip iz 2004. kada je derik sharp pogodio za egal u dresu makabija protiv zalgirisa..bili su na rubu ponora...godina 2004. ta strasna generacija(vjerovatno najbolja u historiji),otisli poslije na final4 i razbili sve...dvije sekunde do kraja pas preko cijelog terena ljudi ne prave faul a sharp tricu stavlja.....tako da ovo sto smo mi protiv partizana izgubili izgleda smijesno naspram ovoga sto je zalgiris izgubio :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 mar 2010, 21:37

ndbosna je napisao/la:Bosni definitivno treba jedna dobra 3 za ligu 6. Takodjer i playmakeri se trebaju malo dozvati jer ako budu igrali onako kako su igrali do sad ne pise nam se dobro. U najvecem broju utakmica nama Kojadinovic ima daleko najvise asistenicija. Izgubi on i jos vise lopti, ali opet najcesce ima najvisi val.
izvini milosevic jeste 3, bozo, felix i suad mogu omotno igrati 3, nama ocajnicki nedostaje jedna dobra 4 i 2 plej :?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 mar 2010, 21:45

nerminh74 je napisao/la:
ndbosna je napisao/la:Bosni definitivno treba jedna dobra 3 za ligu 6. Takodjer i playmakeri se trebaju malo dozvati jer ako budu igrali onako kako su igrali do sad ne pise nam se dobro. U najvecem broju utakmica nama Kojadinovic ima daleko najvise asistenicija. Izgubi on i jos vise lopti, ali opet najcesce ima najvisi val.
izvini milosevic jeste 3, bozo, felix i suad mogu omotno igrati 3, nama ocajnicki nedostaje jedna dobra 4 i 2 plej :?

Zar nije Rakocevic ta dobra cetvorka...ja sam misljenja da treba bolji plej,posebno u zavrsnici utakmice

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 22 mar 2010, 21:49

Moje mišljenje da Bosni treba dobar igrač bez obzira koja je pozicija u pitanju po mogućnosti da bude jedinica.Uglavnom da bude pojačanje da malo povuče ekipu.Tri najbolja igrača su nam Šehović,Kojadinović i Rakočević.Pozicija 4/5 i 2/3.Znači najviše škripi pod košem i na poziciji jedan.Jovanović mi nije za prvog pleja dok Pašalić bolje šuta nego što organizuje.Jedan visoki centar i kvalitetan plej bi bili sasvim dovoljno da dignu kvalitet .Ovoj ekipi nedostaje visine al pretpostavljam da se nema para za centra tako da bi najbolje bilo dovesti jedno vrijedno pojačanje na jedinici.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 mar 2010, 21:54

adnan24 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

Zar nije Rakocevic ta dobra cetvorka...ja sam misljenja da treba bolji plej,posebno u zavrsnici utakmice
Ma Zare je cista petica po nacinu igre, ima sut do 1,5m od kosa, sve dalje od toga ne dodje do obruca. :) :)

@deniso, ja mislim da se tokom ove sedmice mogu dovesti dva igraca

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 22 mar 2010, 21:57

nerminh74 je napisao/la:
realno na trojci smo najbolje popunjeni ;)

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 22 mar 2010, 22:02

@ the game,

Pretpostavljam da je ovo odgovor na moje pitanje do kada je krajnji rok za prijavu igrača za našu ligu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 mar 2010, 22:04

The Game je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
Ma Zare je cista petica po nacinu igre, ima sut do 1,5m od kosa, sve dalje od toga ne dodje do obruca. :) :)

@deniso, ja mislim da se tokom ove sedmice mogu dovesti dva igraca

To jest ali je zato brzi od vecine petica,nije bas onaj pravi teskas koji visi u reketu...ali u sustini nebitno

Ima li kakvih prica oko tih pojacanja...jedan prijatelj mi danas rece nesto o onom Gilbertu sto je vec igrao u Bosni?

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 22 mar 2010, 22:05

blazz je napisao/la:Moje mišljenje da Bosni treba dobar igrač bez obzira koja je pozicija u pitanju po mogućnosti da bude jedinica.Uglavnom da bude pojačanje da malo povuče ekipu.Tri najbolja igrača su nam Šehović,Kojadinović i Rakočević.Pozicija 4/5 i 2/3.Znači najviše škripi pod košem i na poziciji jedan.Jovanović mi nije za prvog pleja dok Pašalić bolje šuta nego što organizuje.Jedan visoki centar i kvalitetan plej bi bili sasvim dovoljno da dignu kvalitet .Ovoj ekipi nedostaje visine al pretpostavljam da se nema para za centra tako da bi najbolje bilo dovesti jedno vrijedno pojačanje na jedinici.
Slažem se.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 22 mar 2010, 23:13

Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
S njima cemo s ovim nasima, (siroki igokea)... obrisati pod.
Samo nekima treba reci zbogom kao da je to veci problem. :idea:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 23 mar 2010, 00:15

mahalac je napisao/la:Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
pa ti su za mustuluka covjece! hajmo imena:)?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 mar 2010, 00:18

k_c je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
pa ti su za mustuluka covjece! hajmo imena:)?
Evo ja cu pokustai da pogodim jednog. Jedan je mozda Goran Ikonic, kako sam ja upratio nema trenutno kluba ili je meni nesta promaklo, a za drugog stvarno ne znam ko bi mogao biti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: ovisnik i 6 gostiju.