Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Eh sad kad mi je large baza. Koje igrace na pocetku da dovedem?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- fanatic1991
- Kontakt:
Kao sto sam rekao sinoc moracu i ja ispocetka
ima da ukljucim sve brazilce sve srbe hrvate belgijance i kolumbijce i large database pa da vidimo ko kosi ko vodu nosi 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Igram sa Zeljom pocinjem drugu sezonu i interesuje me kako mi sad igraci kostaju ovako malo
Stanic mi sad kosta 1,2 k a kad sam krenuo igru puno vise.Moze neko objasnit?

Odbrana:AsharaK je napisao/la:Eh sad kad mi je large baza. Koje igrace na pocetku da dovedem?
Marlon, Vitoria, DC (posudba); Jairo Realpe DR; Mihai Leca DC; Sedin Torlak; Ivan Radeljic (posudba), Dino Drpić,
Vezni red:
Andrej Modić, Milan; Nikola Popara, Vojvodina; (posudbe) Felipe Seymoru (preporuka),
Napad:
Stefan Mihajlović, Almir Smigalovic (za tebe samo backup kvalitetan), Zlatan Muslimović,
Obavezno Dinu Halilovica, Alenovog mlađeg buraza

Tog se ja mogu sjetti za prvu sezonu, dalje gledaj spiskove a i onako nemas para

Koliko si koristio Stanića? Jel se povrijedio, koliko mu jos traje ugovor?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ugovor mu do 2019 jedino Kvesicu se povecala cijena na 220 k i Rijadu na 137 k ovi ostali svi pali na 20-30 k ili jos gore na par hiljada.Umjesto da se povecaju jer sam osvojio kup i ligu ono pali nigdje veze 

Nema to veze, meni cijena na Okicu bila oko 200k a dobio 10 M €ameltm87 je napisao/la:Ugovor mu do 2019 jedino Kvesicu se povecala cijena na 220 k i Rijadu na 137 k ovi ostali svi pali na 20-30 k ili jos gore na par hiljada.Umjesto da se povecaju jer sam osvojio kup i ligu ono pali nigdje veze

- odmazda
- Kontakt:
Sutra ću vam postavit ssove pišem sa tapatalka na kojem sam samira tusno napoliu za 6,75mil prodao cimia za 4 Mil više velkoski mi se razvio u prvoj sezoni bolji od benke!
- fanatic1991
- Kontakt:

wtf??
2 dana sve normalno i sad da udjem klinac :S
Neko pomoc?
Can i have yours?
Can i have yours?
Moze li neko staviti torrent link sta da skinem, a da nemam problema sa fake imenima i da ce igrica raditi normalno ?
- fanatic1991
- Kontakt:
Restart kompa sve rjesavafanatic1991 je napisao/la:
wtf??
2 dana sve normalno i sad da udjem klinac :S
Neko pomoc?

Can i have yours?
Can i have yours?
- prasovic89
- Kontakt:
Povoljno otklanjam konama nade prije kraja sezone
Joj tuge
http://pokit.org/get/img/c959b1fda4f55b ... ac1ad6.jpg

http://pokit.org/get/img/c959b1fda4f55b ... ac1ad6.jpg
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Selamović potpiso za neki klub na Trinidad i Tobagu 

Nullius in verba
- prasovic89
- Kontakt:
Imaš kod JM ( Jose Mourinho ) u potpisu linkove i uputstvo za FMGuarin14 je napisao/la:Moze li neko staviti torrent link sta da skinem, a da nemam problema sa fake imenima i da ce igrica raditi normalno ?
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- prasovic89
- Kontakt:
Aaaaaj što se za.ebah. Radovca nisam htio prodati na polusezoni za 6mil € a nisam ni obraćao pažnju u ugovoru u vezi klauzule da mu stoji 750k i na kraju sezone PSV poslao ponudu od 750k koja je prihvaćena i automatski ode u PSV 

Arapi su ludi, ja im Bajraktarevica za milion prodo

Nullius in verba
Ima brate za grafiku, koju znam ubacivati i koju citav zivot ubacujem..Ja ne znam koji link da skinem preko torrenta, jer na svakom vide da raja kuka da im ne radi da ih izbacuje iz igrice, da nisu prava imena da je virus i slicno, nije grafika meni frkaprasovic89 je napisao/la:Imaš kod JM ( Jose Mourinho ) u potpisu linkove i uputstvo za FMGuarin14 je napisao/la:Moze li neko staviti torrent link sta da skinem, a da nemam problema sa fake imenima i da ce igrica raditi normalno ?

evoGuarin14 je napisao/la:Ima brate za grafiku, koju znam ubacivati i koju citav zivot ubacujem..Ja ne znam koji link da skinem preko torrenta, jer na svakom vide da raja kuka da im ne radi da ih izbacuje iz igrice, da nisu prava imena da je virus i slicno, nije grafika meni frkaprasovic89 je napisao/la:Imaš kod JM ( Jose Mourinho ) u potpisu linkove i uputstvo za FMGuarin14 je napisao/la:Moze li neko staviti torrent link sta da skinem, a da nemam problema sa fake imenima i da ce igrica raditi normalno ?

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
- JoseMourinho
- Kontakt:
ima i za igru i za grafike sve u ovome, torrent provjeren za igru i link za update, samo skini prvi link iz potpisaGuarin14 je napisao/la:Ima brate za grafiku, koju znam ubacivati i koju citav zivot ubacujem..Ja ne znam koji link da skinem preko torrenta, jer na svakom vide da raja kuka da im ne radi da ih izbacuje iz igrice, da nisu prava imena da je virus i slicno, nije grafika meni frkaprasovic89 je napisao/la:Imaš kod JM ( Jose Mourinho ) u potpisu linkove i uputstvo za FMGuarin14 je napisao/la:Moze li neko staviti torrent link sta da skinem, a da nemam problema sa fake imenima i da ce igrica raditi normalno ?

Igra l se kad na easy-u
cuj za milione prodaju a jbm ti zivot.. ja 5x ponavljo na 14ci challenge opstanak u ligi a vi em se razbacujete em su to go' razlike za snimit komediju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
To je normalni mod, nisam challenge ni otvaro, nema tu Slobodebrazzo je napisao/la:Igra l se kad na easy-ucuj za milione prodaju a jbm ti zivot.. ja 5x ponavljo na 14ci challenge opstanak u ligi a vi em se razbacujete em su to go' razlike za snimit komediju.

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.