FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
zar Vukelja ne moze igrati u sarajevu? Ja msm da je kazna na prvenstvenu utakmicu tj.protiv zvijezde 

TREĆI PUT ČASTIMO
-
- Kontakt:
ne prvensto i kup idu zajedno kad su zuti u pitanjuborac_sampion je napisao/la:zar Vukelja ne moze igrati u sarajevu? Ja msm da je kazna na prvenstvenu utakmicu tj.protiv zvijezde
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
ok..hvalaborcev_navijac je napisao/la:ne prvensto i kup idu zajedno kad su zuti u pitanjuborac_sampion je napisao/la:zar Vukelja ne moze igrati u sarajevu? Ja msm da je kazna na prvenstvenu utakmicu tj.protiv zvijezde

TREĆI PUT ČASTIMO
Pošteno nema štaVB 1987 je napisao/la:Kako sam rekao sve po zaslugama, kada zasluže dobiće kritike, a kada zasluže bogami i pohvale, ni po babu ni po stričevima kako bi naš narod rekao...Borčevac je napisao/la:Odlično kolega, odlična analiza, a najviše mi se sviđa to što si ovog puta sve igrače pozitivno ocijenio, dakle svi su prošli na ispitu.
Ljudi šta mislite kako ćemo proći protiv Slavije u srijedu,kakve su nam šanse?Remi bi bio povoljan,za revanš.
Samo da zabijemo gol, a da ne primimo ni jedan, može li tako 

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Može i tako što se mene tiče. 

-
- Kontakt:
ja mislim da cemo slaviji zabiti go, I TO IZ KONTREVB 1987 je napisao/la:Samo da zabijemo gol, a da ne primimo ni jedan, može li tako

onako kako mislim da cemo igrati slavija nema sanse da nam da go ni pod razno, izuzev neku frljoku ili neki penal nedaj boze
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ja tipujem da će ga Vukelja zabiti, a vi?
Vukelja ne igra...Borčevac je napisao/la:Ja tipujem da će ga Vukelja zabiti, a vi?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
a da zaboravio sam pa ništa onda mali čupo 

-
- Kontakt:
ma nek ga zabije i milinovic al neg ga zabijeBorčevac je napisao/la:Ja tipujem da će ga Vukelja zabiti, a vi?

kad bi bas morao da tipujem bio bi to stevanovic, jer kako rekoh ako je iz kontre onda je on taj

TREĆI PUT ČASTIMO !
Ja sam ga već prozvao nadam se da me neće iznevjeriti hahahaborcev_navijac je napisao/la:ma nek ga zabije i milinovic al neg ga zabijeBorčevac je napisao/la:Ja tipujem da će ga Vukelja zabiti, a vi?
kad bi bas morao da tipujem bio bi to stevanovic, jer kako rekoh ako je iz kontre onda je on taj
Ја ' ¥ $ $ $ " $ се $ $ новог $, зато се " ? ? у $.tatamata je napisao/la:Uffff,pa ubij me,ako ne bi imali jedan od boljih stadiona u ligi!Ako ce to tako biti...Samo mi nije jasno,sto toliko trositi,ako cemo ga rusiti.Vjerovatno onaj novi na banjaluckom polju nece biti izgradjen jos za 10 godina.VB 1987 je napisao/la:Prema onom što sam ja čuo, sjever i jug će primati po 4000 ljudi, a ja sam čuo da će istok biti podignut za novih 8 redova te da će biti i pokriven, a sve u sklopu ove rekonstrukcije...
"" ПУТ ""
Smijesi vam se titula prvaka BiH
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Čisto sumnjam da će gradski ostati, mislim da je generalno u lošem stanju, naročito istočna tribina koja se čak i pri manjem skakanju navijača dobro trese,dakle loša gradnja.EastStand je napisao/la:Ја ' ¥ $ $ $ " $ се $ $ новог $, зато се " ? ? у $.tatamata je napisao/la:Uffff,pa ubij me,ako ne bi imali jedan od boljih stadiona u ligi!Ako ce to tako biti...Samo mi nije jasno,sto toliko trositi,ako cemo ga rusiti.Vjerovatno onaj novi na banjaluckom polju nece biti izgradjen jos za 10 godina.VB 1987 je napisao/la:Prema onom što sam ja čuo, sjever i jug će primati po 4000 ljudi, a ja sam čuo da će istok biti podignut za novih 8 redova te da će biti i pokriven, a sve u sklopu ove rekonstrukcije...
Nisam se ni najmanje iznenadio...EastStand je napisao/la: Ја ' ¥ $ $ $ " $ се $ $ новог $, зато се " ? ? у $.

Treci put castimo
E pa ovako, Zakon o javnim nabavkama, Službeni glasnik BiH broj 49 og 2004 godine, tamo sve piše, bogami biće tijesno sa datumima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
THE CHAMPIIIIIIIIIIOOONSAulleTa je napisao/la:Smijesi vam se titula prvaka BiH

[youtube][/youtube]
sta kazete za post jel dobar u duhu EVROPSKOG BORCA hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.