gojzerica je napisao/la:što se tiče lightshota, kad odradiš SS, onu sliku što ti otvori, nju ideš ''open image in new tab'' i onda taj link kopiraš

To je to legendo što mi je trebalo, hvala puno na pomoći. Ja se mjesecima patim i nikako da skontam.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gojzerica je napisao/la:što se tiče lightshota, kad odradiš SS, onu sliku što ti otvori, nju ideš ''open image in new tab'' i onda taj link kopiraš
živioJanez je napisao/la:gojzerica je napisao/la:što se tiče lightshota, kad odradiš SS, onu sliku što ti otvori, nju ideš ''open image in new tab'' i onda taj link kopiraš![]()
To je to legendo što mi je trebalo, hvala puno na pomoći. Ja se mjesecima patim i nikako da skontam.![]()
Nažalost tako i bi .. panjina!orbit je napisao/la:Nešto mi puno trpamo na Big Ala .. da nas i večeras ne izvrne k'o sinoć![]()
Meni su poslali mail i rekli da "slika nije dovoljno čitka" a slik'o kamerom 8.0 mpxJanez je napisao/la:Raja kad sendam LK wwin za isplatu novca da li dođe potvrdni e-mail da je dokument okej ili ??
orbit je napisao/la:Meni su poslali mail i rekli da "slika nije dovoljno čitka" a slik'o kamerom 8.0 mpxJanez je napisao/la:Raja kad sendam LK wwin za isplatu novca da li dođe potvrdni e-mail da je dokument okej ili ??![]()
papci .. ugl. doći će ti mail.
Nije, jos veceras moraju odradit kaznu.10DelPiero je napisao/la:Ima li iko informaciju da li je ukinuta suspenzija navijacima CSKA ?
Hvala druzeakisarajevo92 je napisao/la:Nije, jos veceras moraju odradit kaznu.10DelPiero je napisao/la:Ima li iko informaciju da li je ukinuta suspenzija navijacima CSKA ?
Chupacabra je napisao/la:Može li mi neko objasnit kako najjednostavnije staviti pare na račun Bet365, i kakvu sve verifikaciju account-a treba obaviti da bi se novac mogao bez problema dizati sa tog računa, jer su neki imali problem s tim, ako neko ima da je aktivan na Bet365, i da je upoznat s tim, bio bi mu zahvalan.
Eto Nacho 2:2sudac92 je napisao/la:Hajde Apoel-Barcelona još jedan gol bolan!!Poluvrijeme 3 gola a u drugom nista..cccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.