U Premieru je granica 3,5, preporučuješ li i na tu marginu under?krmpotich je napisao/la:Znam drug, puno se odlucuje veceras. Roma ima meč loptu. Po meni je i dvica ovdje solidan izbor 2,40. U prilog tome tipu ide i info da u redovima CSKA nedostaje bitan veznjak Bibras Natkho, koji je ujedno i najbolji strijelac, Romi se vraca Totti, ali zasto mislim da Roma nece dobiti puno kartona? Jer im veceras fali gotovo cijela zadnja linija: Balzaretti, Maicon, Castan + Yanga-Mbiwa. Castan i Balzaretti, dva veoma prgava igraca. Sve u svemu, ostajem pri konstatacija o underu zutih kartona. Sretno.jasko_juve je napisao/la:Al pazi, radi se o veoma vaznom mecu koji odlucuje mnogo sta.. Ne bi se bas zalijetao da nece bit kartona, al eto, tvoja odluka..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ne znam drug, ja sam Premier otpilio ima i pola godine bas zbog svoje:ušljivosti, ograničenja, pomjeranja margina... Evo BET 365, medju 3 najjace svjetske kladionice su postavili granicu na 4,5.. Premier ti jednostavno ne dozvoljava da im uzmes novac, oni su znaci stavili 3,5Willy je napisao/la:
U Premieru je granica 3,5, preporučuješ li i na tu marginu under?

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 25 nov 2014, 12:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Premala je to granica 3,5 za kvotu 1,60. Meni je bolje odigrati pik2 kvota 1,85.
sedmi pokusaj...
Što mislite koja je utakmica najsigurnija za odigrat više kornera,mene nekako najviše vuče City-Bayern i Sporting-Maribor?
Meni ova druga, City i Bayern imaju jaku odbranu na bokovima. Osim toga Bayern kad igra uopšte ne teži da iznudi korner.jozinho je napisao/la:Što mislite koja je utakmica najsigurnija za odigrat više kornera,mene nekako najviše vuče City-Bayern i Sporting-Maribor?
https://www.diigo.com/item/image/52l79/a5cp" onclick="window.open(this.href);return false;
Dok se ceka liga sampiona..
Dok se ceka liga sampiona..
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
imam nekako osjecaj da ce schalke i chelsea danas odigrat remis ....
chelsea je to rijesio sa di matteom

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Tamworth - Brackley 1 @ 2.10
BATE - FC Porto 2 @ 1.55
Sporting - Maribor H1 @ 1.90
SRETAN PRAZNIK DOMOVINO
BATE - FC Porto 2 @ 1.55
Sporting - Maribor H1 @ 1.90

SRETAN PRAZNIK DOMOVINO
Semper Fidelis
- zlatnakoka
- Kontakt:
Pozz svima.. Moji parovi za danas biti ce:
CSKA Moscow - Roma Regularno vrijeme 1 X 2 Tip: 2 2,40
Manchester City - Bayern Regularno vrijeme 1 X 2 Tip: 2 2,10
Ne vidim razloga zasto je ovolika kvota na Romu jedini problem moze biti taj sto se igra u Rusiji.. Obije ekipe imaju po 4 boda i bore se za to drugo mjesto i prolaz dalje.. Roma je dosta kvalitetnija i ovo bi trebala uzeti iako ponovo kazem jedini problem bi mogao biti Rusija i nista vise.. Sto se sastava tice CSKA ce biti dosta ostecena ne igranjem Izraelca Natchoa i upitan je veznjak Werbloom dok kod Rome nece od bitnijih biti Maicona, Mbiwe i Grka Torosidisa ali bez obzira na to Roma to moze adekvatno pokriti.. http://prntscr.com/59yj6s potvrda izostanaka..
Drugi mec City i Bayern.. Bayern je vec prosao ali znamo kakva je to ekipa.. ekipa koja uvijek ide na pobjedu i nista manje.. City u velikom problemu samo 2 boda iz 4 meca i zadnji su na tablici.. Moraju uzimati bodove ali sam ubjedjen da danas nece moci do njih jer su dosta osteceni sto se sastava tice a i igre im nisu najbolje.. Fale im Dzeko, Fernandinho, Silva, Kolarov i Yaya Toure.. Mislim da City nema nikakve sanse danas i da ce lagano izgubiti te je za mene sramota sto su oni prvaci Engleske.. Zaboravio sam reci da Bayernu fale Lham i Alaba od bitnih igraca ali da ce to oni 100% kvalitetno nadomjestiti te da tu ne bi trebalo biti problema.. http://prntscr.com/59yl7i potvrda o izostancima...
Sretno ako neko samnom isprati ovaj duble.. Uz ovo bi jos probao Porto 2 i Sporting 1 ali necu mjesati to sa ovim..

CSKA Moscow - Roma Regularno vrijeme 1 X 2 Tip: 2 2,40
Manchester City - Bayern Regularno vrijeme 1 X 2 Tip: 2 2,10
Ne vidim razloga zasto je ovolika kvota na Romu jedini problem moze biti taj sto se igra u Rusiji.. Obije ekipe imaju po 4 boda i bore se za to drugo mjesto i prolaz dalje.. Roma je dosta kvalitetnija i ovo bi trebala uzeti iako ponovo kazem jedini problem bi mogao biti Rusija i nista vise.. Sto se sastava tice CSKA ce biti dosta ostecena ne igranjem Izraelca Natchoa i upitan je veznjak Werbloom dok kod Rome nece od bitnijih biti Maicona, Mbiwe i Grka Torosidisa ali bez obzira na to Roma to moze adekvatno pokriti.. http://prntscr.com/59yj6s potvrda izostanaka..
Drugi mec City i Bayern.. Bayern je vec prosao ali znamo kakva je to ekipa.. ekipa koja uvijek ide na pobjedu i nista manje.. City u velikom problemu samo 2 boda iz 4 meca i zadnji su na tablici.. Moraju uzimati bodove ali sam ubjedjen da danas nece moci do njih jer su dosta osteceni sto se sastava tice a i igre im nisu najbolje.. Fale im Dzeko, Fernandinho, Silva, Kolarov i Yaya Toure.. Mislim da City nema nikakve sanse danas i da ce lagano izgubiti te je za mene sramota sto su oni prvaci Engleske.. Zaboravio sam reci da Bayernu fale Lham i Alaba od bitnih igraca ali da ce to oni 100% kvalitetno nadomjestiti te da tu ne bi trebalo biti problema.. http://prntscr.com/59yl7i potvrda o izostancima...
Sretno ako neko samnom isprati ovaj duble.. Uz ovo bi jos probao Porto 2 i Sporting 1 ali necu mjesati to sa ovim..

opalicu Chelsea vise kornera @ 2.05 jednostavno dobra kvota za ovo.SafetSajo je napisao/la:imam nekako osjecaj da ce schalke i chelsea danas odigrat remis ....
Semper Fidelis
Evo posto ne mogu pogoditi sta ce proci, mogu pogoditi sta nece
Potencijalni kandidati za zajebati danas su Sahtar, Salke - Celzi pm3, 3+, City 1X, i opcenito par CSKA - Roma.
Jos parovi PSG - Ajax pm1, i APOEL - Barca pm2 su jeb.eni. Ali buduci da se vratio Ibrahimovic, a igraju protiv Holandjana trpace golova valjda. A Barce sto se tice ovaj pm2 je bezveze igrati radi kvote 1,6 jer su prosli put svi trpali na to, pa popadali
A Apoel ce igrati bunker da primi sto manje golova.
Sretno svima, odigrajte kontra ovih gore prijedloga i dignite pare

Potencijalni kandidati za zajebati danas su Sahtar, Salke - Celzi pm3, 3+, City 1X, i opcenito par CSKA - Roma.
Jos parovi PSG - Ajax pm1, i APOEL - Barca pm2 su jeb.eni. Ali buduci da se vratio Ibrahimovic, a igraju protiv Holandjana trpace golova valjda. A Barce sto se tice ovaj pm2 je bezveze igrati radi kvote 1,6 jer su prosli put svi trpali na to, pa popadali

Sretno svima, odigrajte kontra ovih gore prijedloga i dignite pare

sedmi pokusaj...
- Evolution87
- Kontakt:
Najbolje uzeti Barsu ps2, kvota 1.75
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
kakva kvota prođegojzerica je napisao/la:Kaposvar - Zalaegerszeg pikX
Vijetnam - Laos zp1- (2,20)
ML/ Schalke - Chelsea ps1
5,5

vodi ovaj Kapošvar na pol.

igram romu 2.75 kv i da apoel nece dati go protiv barse 1.75 

-
- Kontakt:
COMBO BET LOST !!! (Cleveland win FT: 106-74, Harden win FT: 36p, Dalas shocking lost FT: 100-111)GoldenGirl je napisao/la: FOR TONIGHT:
01:00h Cleveland - Orlando (+6,5) - 1h 1,65
02:30h Dalas - Indiana (+13,5) - 1h 1,85
02:00h Player Points Harden (Hjuston) - over 26,5 1,85
Q: 5,65
Stake: 20e
PROFIT: - 20e
NOVEMBER: + 380,7e
TODAY:
DOUBLE INSIDERS:
19:00h Wroclaw - Echabasi - 0:3 1,50 (volleyball)
18:00h Setif - MC Alger - 1 1,70 (Alzir 1)
Q: 2,55
Stake: 30e
TRIPLE:
17:00h Partizan - Cannes - 0:3 1,65 (volleyball)
20:45h Sporting - Maribor - 1 1,30
20:45h Man City - Bajern - shots on goal over 11,5 1,85 (local bookie Motsart, online Marathonbet)
Q: 3,97
Stake: 15e
DOUBLE:
21:00h Tristan - Deportivo Moron - 1 2,35 (Argentina B Metropolitana) insider bet
20;45h Dover - Nuneaton - 1 1,65
Q: 3,88
Stake: 10e
*Stakes are little reduced because of bad series yesterday*
GOOD LUCK
Snooker, UK Championship
Bond - Carrington 2 @ 1.57
Campbell - Donaldson 2 @ 1.55
Ebdon - Muir 1 @ 1.30
Hamilton - Steadman 2 @ 2.30
Bond i Campbell u ocajnoj formi, igraju lose, ne pamte ni oni kad su zaredali neke pobjede. Sa drug strane Carrington i Donaldson u veoma solidnoj formi sa pobjedam protiv nekih veoma dobrih igrača. Igra se do 6 frameova, i treba imati neku konstantnost sto Bond i Campbell tesko da imaju.
Ebdon puno kvalitetniji igrač, tu samo da poveca kvotu.
Za Steadmana ću se sjetiti kolege Bevande koji ga uvijek igra kada je ovako potcijenjen, nije uopste losiji igrac od Hamiltona cak je u boljoj formi, Hamilton ima neke poraze od igraca slicne kvalitete, Whitea, Highfielda i Carringtona, pa i Steadman ima sigurno velike sanse da dodje do 2. kola UK Championshipa.
Bond - Carrington 2 @ 1.57
Campbell - Donaldson 2 @ 1.55
Ebdon - Muir 1 @ 1.30
Hamilton - Steadman 2 @ 2.30
Bond i Campbell u ocajnoj formi, igraju lose, ne pamte ni oni kad su zaredali neke pobjede. Sa drug strane Carrington i Donaldson u veoma solidnoj formi sa pobjedam protiv nekih veoma dobrih igrača. Igra se do 6 frameova, i treba imati neku konstantnost sto Bond i Campbell tesko da imaju.
Ebdon puno kvalitetniji igrač, tu samo da poveca kvotu.

Za Steadmana ću se sjetiti kolege Bevande koji ga uvijek igra kada je ovako potcijenjen, nije uopste losiji igrac od Hamiltona cak je u boljoj formi, Hamilton ima neke poraze od igraca slicne kvalitete, Whitea, Highfielda i Carringtona, pa i Steadman ima sigurno velike sanse da dodje do 2. kola UK Championshipa.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
daj ba momci da zaradimo neki 15000-20000€, da ne ustajemo svako jutro tako rano....pa ja.....
Imaš u lutriji, granica 4,5 po kvoti 1.65Willy je napisao/la:U Premieru je granica 3,5, preporučuješ li i na tu marginu under?krmpotich je napisao/la:Znam drug, puno se odlucuje veceras. Roma ima meč loptu. Po meni je i dvica ovdje solidan izbor 2,40. U prilog tome tipu ide i info da u redovima CSKA nedostaje bitan veznjak Bibras Natkho, koji je ujedno i najbolji strijelac, Romi se vraca Totti, ali zasto mislim da Roma nece dobiti puno kartona? Jer im veceras fali gotovo cijela zadnja linija: Balzaretti, Maicon, Castan + Yanga-Mbiwa. Castan i Balzaretti, dva veoma prgava igraca. Sve u svemu, ostajem pri konstatacija o underu zutih kartona. Sretno.jasko_juve je napisao/la:Al pazi, radi se o veoma vaznom mecu koji odlucuje mnogo sta.. Ne bi se bas zalijetao da nece bit kartona, al eto, tvoja odluka..

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Barca - Više od 2.5 / Manje golova ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.