PES 2015

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: PES 2015

Post Postao/la LiverpoolREDS » 24 nov 2014, 00:13

memisana je napisao/la:Hoce li biti kakva online liga za ovo na forumu, ili bar da se prijateljke ugovaraju! Trebali smo to napraviti tako nest :/

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ako neko napravi neka javi :kafa:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 24 nov 2014, 00:20

undefined007 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:
undefined007 je napisao/la:i mene opet zeza live update data pa piše instalation failed :damn: :facepalm: :hmmmmm:
samo izbrises onaj folder(konami) u documentsu
:thumbup: prijateljska?
Ajde pravim ja ak oces Any--Any03-Name:Frankie pw:ss.ba

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 nov 2014, 00:41

slika
zna li neko kako da napravim ovo :x
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 24 nov 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 24 nov 2014, 00:46

jasmin10 je napisao/la:slika
zna li neko kako da napravim ovo :x
AV ti pojeo fajl taj ;)
Stavi pes u listu izuzetaka a na google nadi taj fajl
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 nov 2014, 20:35

Al kako mi ide na **** kad protivnik počne nešto kombinovati u odbrani a la Pique-Mascherano-Valdes. Pa led te yebo maloprije sam imao 35% posjeda lopte. Kakav zajeb ovih iz konamija. :damn: :facepalm:

Pa yebem li ti konami bogovi. Kako ima glupih poteza to je da se sjebeš :facepalm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

belson
Kontakt:

Post Postao/la belson » 25 nov 2014, 00:07

messilla je napisao/la:Al kako mi ide na **** kad protivnik počne nešto kombinovati u odbrani a la Pique-Mascherano-Valdes. Pa led te yebo maloprije sam imao 35% posjeda lopte. Kakav zajeb ovih iz konamija. :damn: :facepalm:

Pa yebem li ti konami bogovi. Kako ima glupih poteza to je da se sjebeš :facepalm:
Isti slucaj, ja igram sa Unitedom protiv Qarabaga i tacno 35% posjed lopte, sto je najgore ja imam rezultat a oni se pozadi dodaju :D Al do duse, to je jedini slucaj gdje sam imao problem sa tom pasivnom igrom protivnika, ali zato stavim da igram na 7-8 minuta a ne ono 5 minimalno, pa se stigne sve stici..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 nov 2014, 00:29

Nakon 10ak tekmi na ps4 mogu reci da su ponovo podbacili.
Fizika lopte je ocajna ,preocajna :facepalm: i to je ono sto najvise **** ovu igru.
Druga stvar je nerealnost , ne moze iz okreta nabit loptu s gola na gol i to tik na svog napadaca da **** rak raka.
Nedostaju animacije suteva kao sto je to na fifi.
Jednostavno ne mogu ovako losu igru napravit u drugoj dekada 21-og. vijeka.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 25 nov 2014, 01:55

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon 10ak tekmi na ps4 mogu reci da su ponovo podbacili.
Fizika lopte je ocajna ,preocajna :facepalm: i to je ono sto najvise **** ovu igru.
Druga stvar je nerealnost , ne moze iz okreta nabit loptu s gola na gol i to tik na svog napadaca da **** rak raka.
Nedostaju animacije suteva kao sto je to na fifi.
Jednostavno ne mogu ovako losu igru napravit u drugoj dekada 21-og. vijeka.
I dalje je ovo polu proizvod, ali ima dobre osnove da ovaj PES sa par popravaka prede i taj famozni PES 6 i postane najbolji u serijalu :)
Što se tice fizike lopte, nekad bude odlična, dok nekad imaš osjećaj da s kuglom igraju :D (nadam se da će taj segment popravit )

Meni najviše ova trava muči, pa to je patnja za gledati :cry:

Najsmješnije je što su oni tek danas pustili demo :lol:

[youtube][/youtube]
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 nov 2014, 08:42

ma nema šanse da mogu igrati ovaj pes.. ali eto, barem ću i napisati par stvarčica koje stvarno kvare doživljaj:

grafika je realno očajna.. imam osjećaj da je pes 13 imao bolju grafiku od ovoga. najgore izgleda kada se utakmica igra navečer ono pod reflektorima, lighting sistem u igri je nikakav. dresovi su najgori, oni stvarno izgledaju kao da su ispali iz pesa 2008. doduše možda je mene grafika fife 15 malo 'razmazila'.
kao što su drugi već naveli, "ball physics" je užasan. znači kada primaš loptu igrač se kreće kao da je medicinku primio. naravno kao i na svakom pesu, igrači mi izgledaju kao da su roboti jer se totalno mehanički kreću, nemam osjećaj kao da stvarno vodim loptu.. (kao što na FIFI imam). animacije su također katastrofa, upropastili su izvođenje prekida sa onim usranim tačkama ili šta je već ono..

sve u svemu, ne mogu se naviknuti na ovo i dok se ne pojavi ilegalna fifa 15 (ili istu kupim), igrat ću prošlogodišnju fifu.

Kenion89
Kontakt:

Post Postao/la Kenion89 » 25 nov 2014, 14:06

E ovako ljudi skinem prvo reloaded verziu pa onda zatim i megaa oba dvije sam probao jednostavno javlja error na kraju instalacije defe.... eroor 11 ne mogu je ni instalirati jel ima ko provjeren link pes 2015 torrent po mogucnosti da mi posalje ili postoji neki problem hvala unaprijed

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 nov 2014, 14:55

Evo citam komentare mislio sam da ce ova igra imati pozitivne rijec o njoj, vidim da nema.

Mislio sam kupiti igru, mozel mi neko reci jeli je iko igrao na ps4?..zelim da kupim na ps4 i igrao sam demo i nije los, pitam jer vidim da ovdje dosta naroda igra na PC.

Fifa je odlicna za grafike ali stil igre mi je stvarno dojadio, stanlo neki obicni igraci sa 90+ brzine te yebu. Previse se Fifa vrti oko brzine i dosadlo je brate.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 25 nov 2014, 18:46

Ima li neko prijedlog za patch? koji da skinem?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 nov 2014, 18:49

Adnan89 je napisao/la:Evo citam komentare mislio sam da ce ova igra imati pozitivne rijec o njoj, vidim da nema.

Mislio sam kupiti igru, mozel mi neko reci jeli je iko igrao na ps4?..zelim da kupim na ps4 i igrao sam demo i nije los, pitam jer vidim da ovdje dosta naroda igra na PC.

Fifa je odlicna za grafike ali stil igre mi je stvarno dojadio, stanlo neki obicni igraci sa 90+ brzine te yebu. Previse se Fifa vrti oko brzine i dosadlo je brate.
na PS4 je grafika dosta bolja, za gameplay ne znam ali koliko sam pročitao isto je kao na PC-u.
valjda si igrao i demo fife i demo pesa pa možeš zaključiti koja ti se više sviđa. realno, fifa ima ogroman online community, daleko veći nego PES, a za mene ima i daleko bolji gameplay/grafiku nego pes.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 25 nov 2014, 18:57

FIFA ima jednu veliku manu u vidu odbrane i protiv boljih igraca ona igrica je nepodnosljiva, jedan veliki problem su duge lopte koje prelagano prolaze a da ne govorim o igracima koje ne kontroliras ti nego kompjuter. PES 15 nisam igrao ali imam u planu da kupim za PS3 ako je neko igrao zamolio bih za misljenje.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 25 nov 2014, 18:58

Fifa je prosle godine izdominirala PES,ali ove ne..Ovo sto je konami uradio je sjajno,svaka čast.igra je napredovala,vracen je onaj stari šmek :D,gameplay vrhunski,igraci se ponasaju drugacije kad promjenis taktiku u toku utakmice,taktike su postajale veliki faktor u tome koja ce ekipa pobijedit,sad kad zabijete gol,definitvno cete cekat replay,jer ne moze se više previše šašavih golova zabijat :cool: :cool: :cool:

Bit ce ovo sjajno..

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 25 nov 2014, 19:00

mokhe je napisao/la:Ima li neko prijedlog za patch? koji da skinem?
http://gamers.ba/forum/43/219204/pes-20 ... liga-done/" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvoli,Super patch 4.0 ..najbolji PATCH do sada !!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 25 nov 2014, 19:00

Igrica je perfektno uradjena da se puca sa rajom 1vs1 itd

Jos samo da srede vise ove modove ( Master Ligu i BAL ) i eto ih na korak do fife

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 25 nov 2014, 19:31

Adnan89 je napisao/la:Evo citam komentare mislio sam da ce ova igra imati pozitivne rijec o njoj, vidim da nema.

Ma negativne riječi većinom daju oni zagriženi fanovi FIFE, igra je stvarno realna, ima tu i tamo nekih nedostataka ali ne možeš očekivati da bude 100% kao u realnosti.

Što se tiče PS4, čuo sam da je igra ista kao i na demou, malo sporija je na PC-u, sad zbog čega je to tako ne znam, grafika je dosta bolja u odnosu na PC.

viKK je napisao/la:ma nema šanse da mogu igrati ovaj pes.. ali eto, barem ću i napisati par stvarčica koje stvarno kvare doživljaj:

grafika je realno očajna.. imam osjećaj da je pes 13 imao bolju grafiku od ovoga. najgore izgleda kada se utakmica igra navečer ono pod reflektorima, lighting sistem u igri je nikakav. dresovi su najgori, oni stvarno izgledaju kao da su ispali iz pesa 2008. doduše možda je mene grafika fife 15 malo 'razmazila'.
kao što su drugi već naveli, "ball physics" je užasan. znači kada primaš loptu igrač se kreće kao da je medicinku primio. naravno kao i na svakom pesu, igrači mi izgledaju kao da su roboti jer se totalno mehanički kreću, nemam osjećaj kao da stvarno vodim loptu.. (kao što na FIFI imam). animacije su također katastrofa, upropastili su izvođenje prekida sa onim usranim tačkama ili šta je već ono..

sve u svemu, ne mogu se naviknuti na ovo i dok se ne pojavi ilegalna fifa 15 (ili istu kupim), igrat ću prošlogodišnju fifu.
Tako ti je to kad navikneš da su Messi/Ronaldo i co. kao osice pa uzmeš PES 2015 i iznenadiš se kako i oni imaju pokrete kao ostali igrači, i da nije samo dodaj njima i drži R1 i eto te pred golom za sekundu.
Ili recimo na FIFi 15 uzmeš Ibarba i imaš osjećaj da Bolt vodi loptu, niko te ne može stići nebitno jel u protivničkoj odbrani Dupovac ili Kompany, gol zagarantovan ;)

One tačkice za prekide možeš da isključiš tako što pritisneš R1 :D
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 nov 2014, 19:46

Cuj ovog lamparda :lol:
Mozda to tebi prolaze tako jer si vjerovatno pocetnik i treba ti pameti i vremena da se nauci fifa.
Fifa ima slozenu mehaniku odbrane i nije za svakog ;)

Pes ima 50ak animacija i to je to .

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 nov 2014, 20:19

pa čuj, ako su igdje messi i ronaldo mogli prepičiti preko cijelog terena onda je to na pesu.. sada su to odveli u totalno drugu krajnost..

što se tiče fife, sa sigurnošću mogu reći da kada igraš offline, ako znaš igrati dobru odbranu nijedan brz igrač ti neće praviti probleme.
pace abuse jeste problem u online igri, ali ostale prednosti igre nadopunjavaju te nedostatke.
i stoga kada bih mogao birati između igre u kojoj je brzina igrača najbitniji faktor ali koja ima apsolutno sve fizičko/grafičke elemente na vrhu, i igre kakva je PES, odabrao bih ovo prvo. gameplay fife je još uvijek daleko iznad pesa. ali da ne bude da samo blatim, pes 2015 je daleko bolji od 2014.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.