ako neko napravi neka javimemisana je napisao/la:Hoce li biti kakva online liga za ovo na forumu, ili bar da se prijateljke ugovaraju! Trebali smo to napraviti tako nest :/
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ako neko napravi neka javimemisana je napisao/la:Hoce li biti kakva online liga za ovo na forumu, ili bar da se prijateljke ugovaraju! Trebali smo to napraviti tako nest :/
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ajde pravim ja ak oces Any--Any03-Name:Frankie pw:ss.baundefined007 je napisao/la:LiverpoolREDS je napisao/la:samo izbrises onaj folder(konami) u documentsuundefined007 je napisao/la:i mene opet zeza live update data pa piše instalation failed![]()
![]()
prijateljska?
AV ti pojeo fajl tajjasmin10 je napisao/la:
zna li neko kako da napravim ovo
Isti slucaj, ja igram sa Unitedom protiv Qarabaga i tacno 35% posjed lopte, sto je najgore ja imam rezultat a oni se pozadi dodajumessilla je napisao/la:Al kako mi ide na **** kad protivnik počne nešto kombinovati u odbrani a la Pique-Mascherano-Valdes. Pa led te yebo maloprije sam imao 35% posjeda lopte. Kakav zajeb ovih iz konamija.![]()
Pa yebem li ti konami bogovi. Kako ima glupih poteza to je da se sjebeš
I dalje je ovo polu proizvod, ali ima dobre osnove da ovaj PES sa par popravaka prede i taj famozni PES 6 i postane najbolji u serijaluHZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon 10ak tekmi na ps4 mogu reci da su ponovo podbacili.
Fizika lopte je ocajna ,preocajnai to je ono sto najvise **** ovu igru.
Druga stvar je nerealnost , ne moze iz okreta nabit loptu s gola na gol i to tik na svog napadaca da **** rak raka.
Nedostaju animacije suteva kao sto je to na fifi.
Jednostavno ne mogu ovako losu igru napravit u drugoj dekada 21-og. vijeka.
na PS4 je grafika dosta bolja, za gameplay ne znam ali koliko sam pročitao isto je kao na PC-u.Adnan89 je napisao/la:Evo citam komentare mislio sam da ce ova igra imati pozitivne rijec o njoj, vidim da nema.
Mislio sam kupiti igru, mozel mi neko reci jeli je iko igrao na ps4?..zelim da kupim na ps4 i igrao sam demo i nije los, pitam jer vidim da ovdje dosta naroda igra na PC.
Fifa je odlicna za grafike ali stil igre mi je stvarno dojadio, stanlo neki obicni igraci sa 90+ brzine te yebu. Previse se Fifa vrti oko brzine i dosadlo je brate.
http://gamers.ba/forum/43/219204/pes-20 ... liga-done/" onclick="window.open(this.href);return false;mokhe je napisao/la:Ima li neko prijedlog za patch? koji da skinem?
Ma negativne riječi većinom daju oni zagriženi fanovi FIFE, igra je stvarno realna, ima tu i tamo nekih nedostataka ali ne možeš očekivati da bude 100% kao u realnosti.Adnan89 je napisao/la:Evo citam komentare mislio sam da ce ova igra imati pozitivne rijec o njoj, vidim da nema.
Mislio sam kupiti igru, mozel mi neko reci jeli je iko igrao na ps4?..zelim da kupim na ps4 i igrao sam demo i nije los, pitam jer vidim da ovdje dosta naroda igra na PC.
Fifa je odlicna za grafike ali stil igre mi je stvarno dojadio, stanlo neki obicni igraci sa 90+ brzine te yebu. Previse se Fifa vrti oko brzine i dosadlo je brate.
Tako ti je to kad navikneš da su Messi/Ronaldo i co. kao osice pa uzmeš PES 2015 i iznenadiš se kako i oni imaju pokrete kao ostali igrači, i da nije samo dodaj njima i drži R1 i eto te pred golom za sekundu.viKK je napisao/la:ma nema šanse da mogu igrati ovaj pes.. ali eto, barem ću i napisati par stvarčica koje stvarno kvare doživljaj:
grafika je realno očajna.. imam osjećaj da je pes 13 imao bolju grafiku od ovoga. najgore izgleda kada se utakmica igra navečer ono pod reflektorima, lighting sistem u igri je nikakav. dresovi su najgori, oni stvarno izgledaju kao da su ispali iz pesa 2008. doduše možda je mene grafika fife 15 malo 'razmazila'.
kao što su drugi već naveli, "ball physics" je užasan. znači kada primaš loptu igrač se kreće kao da je medicinku primio. naravno kao i na svakom pesu, igrači mi izgledaju kao da su roboti jer se totalno mehanički kreću, nemam osjećaj kao da stvarno vodim loptu.. (kao što na FIFI imam). animacije su također katastrofa, upropastili su izvođenje prekida sa onim usranim tačkama ili šta je već ono..
sve u svemu, ne mogu se naviknuti na ovo i dok se ne pojavi ilegalna fifa 15 (ili istu kupim), igrat ću prošlogodišnju fifu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.