Najzad, moze i prevoditelj da se nadje za kompliciranije stvari

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je istina sto kazes za EP. Samo nekako nikad mi Amar nije dijelovao kao neki veliki motivator do kojega ce igraci imati prirodan respekt. Ivica mi je naprimjer djelovao kao idealan trener. I znalac i strog samo ne moze to svako biti dali je to tebi jasno ? Malo je takvih ljudi koji imaju liderske osobine. U svakom slucaju trebao bi da bude bolji od Safeta koji nas je i doveo u ovako tezak polozaj. Samo naprimjer Vaha je za Amara svemirski brod.Virtu4l je napisao/la: Koje zvijezde? Edin Džeko i Miralem Pjanić? Prvi ga odlično poznaje, a drugi je isti već godinama. Respektuju li trenere u svojim klubovima? Njihovo je da rade što im trener kaže i da mnogo ne pametuju. Znaju i oni da bi vrlo lako EP mogli gledati na TV-u, pa nek se **** ako im je volja, oni će na kraju biti njaveći gubitnici.
onda tek nastaje cirkuz, blago nama..el-fighter je napisao/la: U slucaju da Vaha otpadne, onda ce selektori vjerovatno biti Hadzibegic ili Bazdarevic, jer su iz Saveza rekli da domaci kandidati imaju prednost.
Super. Ujedno mi je drago i za njeg o za nas.Goalgetter je napisao/la:Prosinecki preuzima Azarbejdzan.
A Slišković čini se Južnu Koreju.Goalgetter je napisao/la:Prosinecki preuzima Azarbejdzan.
Suzava se polako krug.DragonGirl je napisao/la:A Slišković čini se Južnu Koreju.Goalgetter je napisao/la:Prosinecki preuzima Azarbejdzan.
Misliš, poslije Safeta - Safet?Goalgetter je napisao/la:Suzava se polako krug.
Mesa, Faruk ili Amar je sad samo pitanje.
Never ending lovestory.Virtu4l je napisao/la:Misliš, poslije Safeta - Safet?Goalgetter je napisao/la:Suzava se polako krug.
Mesa, Faruk ili Amar je sad samo pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.