Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sissoko » 23 nov 2014, 11:08

:D

slika

Pogba: 'I want long Juve career'

Paul Pogba shrugged off Real Madrid transfer speculation to insist “I am happy at Juventus and hope to stay for a long time.”
The 21-year-old French midfielder bagged a brace in last night’s 3-0 victory away to Lazio, which restored Juve’s three-point lead at the top of the table.
“This was my best game of the season and I hope to continue like this,” he told reporters after the game.
“I just want to learn and improve so that I can become the best one day.”
Pogba has been repeatedly linked with the likes of Real Madrid, Paris Saint-Germain, Chelsea, Manchester City and even a return to Manchester United.
“Real Madrid are a great club, but I am very happy at Juve and want to continue these performances. I hope to stay here for a long time. It’s flattering to hear so much transfer speculation, but I play for Juve and I am happy to wear the Bianconeri jersey.
“Why did Manchester United let me go? You’d have to ask them. I was a free agent and I chose to come here, now I am happy.
“Everyone in the locker room treats me like a little brother and I kid around with everyone. Gigi Buffon told me something before kick-off that I cannot repeat in front of the cameras!”
The attention now turns to Wednesday’s Champions League trip to Malmoe.
“We have a great team and can go far in this competition. We must remain concentrated and continue to work the way we did against Lazio.”
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 nov 2014, 11:50

treba vratiti na 3-5-2, ovako niko nema sanse..sa 3-5-2 je bar malo liga zanimljivija i utakmice neizvjesnije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 23 nov 2014, 14:47

I da se Rifat makne iz kuhinje :cool:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 23 nov 2014, 18:10

Malo sam uzbuđen po pitanju onog malog Mattiella...
Ne pamtim kada je neki relativno anonimni primaverac dobivao ovoliko šansi još od vremena Serie B...
A još više sam uzbuđen od kada sam skontao da je on zapravo DEŠNJAK!
Momak koji može igrati onako dobro lijevom, još k tome i polivalentan, sigurno će do kraja sezone skupii još 5-6 nastupa...
Nije nužno da uspije kao nekakav veliki igrač, ali kada bi se od njega napravio novi Padoin ja bih bio vrlo zadovoljan :thumbup:
U tu primaveru je zadnjih godina utučeno mnogo love, a kad tamo samo lažne nade poput Bouya i Appelt Piresa, koji će u vrh glave igrati u nekakvoj Cataniji ili Empoliju...
Kada pogledamo koliko je jedan Bayern izbacio igrača zadnjih godina, pa siguran sam da jedan Švajni nikada nebi uspio da ga se ne forsira onoliko, jednostavno, kada si okružen pobjednicima i velikim igračima, puno veće su ti šanse da i sam postaneš jedan od njih...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 18:15

korisnikforuma@ uz duzno postovanje ali bayern je za juvenntus izmislio fudbal i sve sto se tice nacina i metoda vodenj kluba,jBe je u drugome sesiru.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 23 nov 2014, 18:21

PEP je napisao/la:korisnikforuma@ uz duzno postovanje ali bayern je za juvenntus izmislio fudbal i sve sto se tice nacina i metoda vodenj kluba,jBe je u drugome sesiru.
Pa Bayern je u zadnjih 10 godina izbacio Müllera, Schweinija, Lahma, Badstubera, Alabu, Kroosa...

Mi u Juventusu smo jedva izbacili Giovinca i Marronea, igrače kojima je vrha karijere Parma ili Sassuolo...

Ne treba se mjeriti po Bayernu, ali treba se ugledati na njih :kafa:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 18:23

korisnikforuma je napisao/la:
PEP je napisao/la:korisnikforuma@ uz duzno postovanje ali bayern je za juvenntus izmislio fudbal i sve sto se tice nacina i metoda vodenj kluba,jBe je u drugome sesiru.
Pa Bayern je u zadnjih 10 godina izbacio Müllera, Schweinija, Lahma, Badstubera, Alabu, Kroosa...

Mi u Juventusu smo jedva izbacili Giovinca i Marronea, igrače kojima je vrha karijere Parma ili Sassuolo...

Ne treba se mjeriti po Bayernu, ali treba se ugledati na njih :kafa:

to svakako :cool: zivio :D

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 23 nov 2014, 18:23

Uz dužno poštovanje.... ne seri. Svaki klub ima uspone i padove i takva je sada situacija. Ko god prati fudbal duže od 3 sezone zna da je tako. Ali trollovi nemaju padova, jer niti mogu niže pasti, niti znaju šta je uspon. S toga, fuck off.

Što se tiče Juventusa, ima li kakve šanse da Caceres bude spreman za Torino. Mislim da je prema prethodnim predviđanjima period oporavka završavao oko derbija sa Torinom ? Bilo bi dobro kada bi bio spreman, jer na klupi više nemamo nikoga ko je 100% zdrav, pa svaka naredna povreda je za nas predkapitulacija.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 nov 2014, 18:29

HeavensWonder je napisao/la:
Uz dužno poštovanje.... ne seri. Svaki klub ima uspone i padove i takva je sada situacija. Ko god prati fudbal duže od 3 sezone zna da je tako. Ali trollovi nemaju padova, jer niti mogu niže pasti, niti znaju šta je uspon. S toga, fuck off.

Što se tiče Juventusa, ima li kakve šanse da Caceres bude spreman za Torino. Mislim da je prema prethodnim predviđanjima period oporavka završavao oko derbija sa Torinom ? Bilo bi dobro kada bi bio spreman, jer na klupi više nemamo nikoga ko je 100% zdrav, pa svaka naredna povreda je za nas predkapitulacija.

:urnebes: Da stvar bude smiješnija početkom 2000-ih godina Hoeness je kukao kako se Bayern ne može nosit sa finansijama klubova poput Juventusa i da se treba ugledat na takav rad, i eto ugledaše se. :zviz:

A troll ko troll, ni grama mozga nema samo mehanika, mehanika.

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 18:42

Sissoko je napisao/la: Da stvar bude smiješnija početkom 2000-ih godina Hoeness je kukao kako se Bayern ne može nosit sa finansijama klubova poput Juventusa i da se treba ugledat na takav rad, i eto ugledaše se.

A troll ko troll, ni grama mozga nema samo mehanika, mehanika.
:lol: :nene: ,bayern se mogao nositi ali,nije htio da to cini na nacin kako je cinioo juBe,milan ,inter godinama ,mogao je ali nije,zaduzi se kod banaka i na slicne nacine i udri ,i nakon skoro decenije imate to sto imate danas :shhh: ,od velikana spali ste na jako niske preniske grane,samara vas kako ko stigne nidje vas nema ,gledaj dje bayern a dje ste vi.I opet smo za ovih 15 godina igrali 5 finala kupujuci igrace za solidne novce ,nek su milione i milione potrosli da bi bi bilikonkuretnim i dostizali do finala i zavrsnica kad je nestalo rapa korpa. Tako da sutite :stop: :shhh:

jefitno ti je to vrijedanje onako iskreno koliko ti je sine godina. :!:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 23 nov 2014, 18:46

Napunio sam 22. Jucher.
Allegri je gospodin!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 18:47

Carli je napisao/la:Napunio sam 22. Jucher.

dobro :D pito sam sissoka :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 nov 2014, 19:33

Rekao sam vam, ignorišite trolla i to je to.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 23 nov 2014, 19:36

[youtube][/youtube]

Golovi iz drugog ugla...

Forza Juventus ohhhhh..

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 23 nov 2014, 19:36

El' Padoin! :cool:
Allegri je gospodin!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 nov 2014, 10:59

http://www.uefa.com/60-years/videoid=2115205.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:tokralju:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 17:17

Raiola "Paul [Pogba] is happy at Juve & doesn't want to leave the club. Last summer, Juventus refused 2 very important offers for him." #TS
Dok je Nedved u klubu ja se ne brinem za Raiolu. :cool:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 nov 2014, 20:25

slika

:bow: :lol:

Pado se najavljuje u postavi i protiv Malmea. :tokralju:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 nov 2014, 20:35

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 03504.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Cijena je malo diskutabilna ali prolaz dalje u LP i to se rješava. Inače momak igra strašno. Još jedan plus Marotti :cool:

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 24 nov 2014, 20:48

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se ko od vas sjeca... klasik :thumbup:

Forza Juventus ohhhhh..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.