jesam ja bilo sta rekao na tu temu, nisam. sto se mene tice osvojite titule, ali realno gledajuci necete je osvojiti ni sa penalima. tu imaju dva jaka konkurenta siroki, zrinjski, a prije svega ovaj prvi koji je kvalitetniji tim od vas, tako da ti penali su dzaba.marooni87 je napisao/la:Polako, ove sezone nismo imali prilike da dovedemo kvalitetan kadar, pa ćemo kartonima i penalima do titule. Iduće sezone ćemo se još pojačati, pa nam više neće trebati. Kome ne odgovara bujrum nek istupi iz lige.ado19211 je napisao/la:shodno vasim pricama kako imate velike igrace, kako je trener strucnjak, kako ste u ekipu ulozili 1 milion, vi pobjedite kuci vitez koji je propalitet od ekipe sa 1:0 i to crveni i penal ?
umjesto da im slozite 5 komada shodno kako ste vi puni para, a igraci primaju ogromne plate.
koja slucajnost da pred kraj polusezone kad su konkurenti odmakli sviraju se penali na kosevu, daje crveni, pri tom isto to kolo zute u slobodi dobijaju igraci koji vec imaju zute. sve je to slucajnost ??![]()
kako da ne. to je dokaz samo da se provaljujete, a osvojiti titulu mozete samo da vam sviraju penale i dalje protiv, viteza, i slobode dvije ekipe koje su ulozile pola marke.
ali pricati kako ste vi ekipa, dajete plate, platili igrace, redovne plate, sta ima? to vi izmedu sebe pricajte i lazete se.
ja sam vas citao 4 godine kako sudije stimaju, sad da vi malo citate da vidite kako je kad nekoga smarate 4 godine.!