Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zadnjih pet godina nije bila bolja ekipa a rezultati nikad gori. Nesto ne valja.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sta znaci mrcvarit loptu. Pa od Di Marie nekad ocekujem upravo to, a ne da po prijemu ide centarsut ili nepotrebno dodavanje. Alexis pokusava, mnogo se krece, naprosto motor ekipe.Očekujem od Alexisa da ne drži loptu 3 svjetlosne godine u nogama. Ja nikad nisam gledao takav Arsenal. Jedan Henry je znao s loptom više nego što će Alexis ikad znati,pa nikad u životu nije mrcvario loptu.
I ti stavljaš u istu rečenicu Cazorlu i Welbecka. Cazorla takođe' zna sve s loptom i takvom igraču ne treba Messi.
Welbeck je druga priča. Njega bi jedino Messi i Ronaldo mogli razigrat!
Nije problem znanje Cazorle, nego ucinak. Npr. za sezonu '12/13. dabl dabl sto bi se reklo, prosle iako 8 asist, vidi se pad, i ove u 11 meceva skoro pa nista.. Igrac od kojeg se ocekuje mnogo toga je debelo ispod nivoa.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Nije skoro pa ništa, nego apsolutno ništa, jedna velika NULA... Ne zna se ko je gori ove sezone on ili Ramsey.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Alexis ulazi na AMC sa krilnog napadaca ne zato sto to igra nego zato sto su Wislhere, Cazorla i Ramsey ove godine nesposobni da ista kreiraju pa on mora i to radi hebeno dobro, a on i jeste igrac koji treba da drzi loptu i mrcvari je jer iz njegovog mrcvarenja moze pasti gol ili asistencija...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja ne vjerujem da se vodi ova diskusija.
Alexis je kriv što nama Monreal igra štopera, alexis je kriv što minemam DMF-a , Alexis je kriv što nam donese svaku utakmicu vođstvo i to odbrana syebe.
Čovjek koji najviše zabija najviše asistira, najviše izbacuje u gol šanse igrače oko sebe je kriva što Arsenal loše igra.
Momak ti se drogiraš.
Da se Alexisa pitao time koliko nam je put donio vodjstvo arsenal bi sada imao 30-ak bodova, a ne 17.
Dao nam je vodjstvo 4 5 puta gdje smo izvisili sa bodom ili bez ijednog, šta reći no žalosno.
DONIO NAM JE LIGU PRVAKA iako nam je igra ličila na go qurac zbog Wengerovog taktiziranja.
I još jednom da kažem
Ja ne vjerujem da se vodi ova diskusija Allahami

Alexis je kriv što nama Monreal igra štopera, alexis je kriv što minemam DMF-a , Alexis je kriv što nam donese svaku utakmicu vođstvo i to odbrana syebe.
Čovjek koji najviše zabija najviše asistira, najviše izbacuje u gol šanse igrače oko sebe je kriva što Arsenal loše igra.
Momak ti se drogiraš.
Da se Alexisa pitao time koliko nam je put donio vodjstvo arsenal bi sada imao 30-ak bodova, a ne 17.
Dao nam je vodjstvo 4 5 puta gdje smo izvisili sa bodom ili bez ijednog, šta reći no žalosno.
DONIO NAM JE LIGU PRVAKA iako nam je igra ličila na go qurac zbog Wengerovog taktiziranja.
I još jednom da kažem
Ja ne vjerujem da se vodi ova diskusija Allahami
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Thomas Vermaelen looks to be haunting his side's chances of success, even if the Barcelona man has remained injured for the majority of the season. Mundo Deportivo (h/t Liam Prenderville of the Mirror) reports the Belgian could return to the Emirates on an emergency loan, but this makes little sense in the current situation.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
glupostiSaurman je napisao/la:Thomas Vermaelen looks to be haunting his side's chances of success, even if the Barcelona man has remained injured for the majority of the season. Mundo Deportivo (h/t Liam Prenderville of the Mirror) reports the Belgian could return to the Emirates on an emergency loan, but this makes little sense in the current situation.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovako se obraćaj onima u svojoj avliji!topnik1 je napisao/la: Momak ti se drogiraš.
Ako već pišeš nešto namijenjeno meni,pokušaj da koristiš razumnije fraze.
A.F.C. Bournemouth!
To ti je i na kraju ostalo, da se hvataš za off topic rečenice, jer si i sam svjestan vjerovatno da pričaš besmislice totalne.rambo16 je napisao/la:Ovako se obraćaj onima u svojoj avliji!topnik1 je napisao/la: Momak ti se drogiraš.
Ako već pišeš nešto namijenjeno meni,pokušaj da koristiš razumnije fraze.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rambo ti je vjerni Wengerovac, ne znam da li iko vjeruje da je Alexis losi faktor kod nas 
Wenger koji zbog Cazorle i svojih retardiranih zamisli forsira Ozila na krilu a kad mu je jedan meč odigrao na AMF dao je gol i asistenciju, od 4-1-4-1 što je Bože sačuvaj do lafo.4-4-2 pa do 4-2-3-1
NIJEDAN TRENER SVJETSKE KLASE NE SMIJE DOZVOLITI POLOVNJAKE OVE NI NA KLUPI A NE CAK U PRVOJ : ARTETA, MONREAL, GIROUD, FLAMINI, CAZORLA
A sva petorica su redovni članovi prvih jedanaest..
Ekipa sa sredine tabele ima ovakve igrače A NE EKIPA CIJE SU AMBICIJE LIGA PRVAKA I EPL!

Wenger koji zbog Cazorle i svojih retardiranih zamisli forsira Ozila na krilu a kad mu je jedan meč odigrao na AMF dao je gol i asistenciju, od 4-1-4-1 što je Bože sačuvaj do lafo.4-4-2 pa do 4-2-3-1
NIJEDAN TRENER SVJETSKE KLASE NE SMIJE DOZVOLITI POLOVNJAKE OVE NI NA KLUPI A NE CAK U PRVOJ : ARTETA, MONREAL, GIROUD, FLAMINI, CAZORLA
A sva petorica su redovni članovi prvih jedanaest..
Ekipa sa sredine tabele ima ovakve igrače A NE EKIPA CIJE SU AMBICIJE LIGA PRVAKA I EPL!
Nisam baš "vjerni Wengerovac" (ma šta god to značilo) nego neću da se Alexis tretira kao božanstvo iako klub tone ka donjem dijelu tabele tj.
Wengera pljuju a Alexisa štite kao polarnog medvjeda? E pa neće da može!
Pazi,on je protjeran iz Barcelone. Znači,jasno i glasno su ljudi rekli da im se ne uklapa u stil igre.
Tek će haos da nastane kad se Ezel vrati.
I ti Cazorlu nazivaš "polovnjakom"?! Kako da ja tebe shvatim ozbiljno?!
Wengera pljuju a Alexisa štite kao polarnog medvjeda? E pa neće da može!
Pazi,on je protjeran iz Barcelone. Znači,jasno i glasno su ljudi rekli da im se ne uklapa u stil igre.
Tek će haos da nastane kad se Ezel vrati.
I ti Cazorlu nazivaš "polovnjakom"?! Kako da ja tebe shvatim ozbiljno?!
A.F.C. Bournemouth!
Ne znam kako da tebe čovjek shvati ozbiljno kada kriviš najboljeg igrača Arsenala za ovako lošu igru.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koji je bunardžija onaj Gibbs **** zvijezdu...Sigurno igrač sa najviše grešaka u derbiju sa ManUtdom.
Sad pogleda utakmicu jer nisam stigao prije i stvarno mi digoše živac svi redom osim Girouda,klasa
Wilshere glupan nešto se unosi,konta ako ne zna dodat 2 metra od sebe proće na neku žar..trebo ga je Fellaini odvalit kitom po zubima da se malo spusti na zemlju.
Gledam,ManUtd ima slobodnjak a naš živi zid kad ih pogledaš taman zid plača,razna bukovina čuva jaja tipa Monreal,velikijebeninacist,dimnjačar i antonio banderas..Bože pomozi.
Sad pogleda utakmicu jer nisam stigao prije i stvarno mi digoše živac svi redom osim Girouda,klasa

Wilshere glupan nešto se unosi,konta ako ne zna dodat 2 metra od sebe proće na neku žar..trebo ga je Fellaini odvalit kitom po zubima da se malo spusti na zemlju.
Gledam,ManUtd ima slobodnjak a naš živi zid kad ih pogledaš taman zid plača,razna bukovina čuva jaja tipa Monreal,velikijebeninacist,dimnjačar i antonio banderas..Bože pomozi.
To je toWilshere is out for 8-10 weeks with ankle ligament damage.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Do kada vise hebote, pa sta je ovo. Cim pocne hvatati formu povreda.
-
- Kontakt:
Ja taman je ufatio formu sa 5 metara gol skoro prazan ne moze pogoditi
jedina steta povrede Wilshera je ta sto ce sad maestro Cazorla ponovo da zari i pali u prvoj postavi

Zadnje 3 utakmice za reprezentaciju igrac utakmice, u subotu je sve odradio dobro osim tog suta. Prikazuje ove sezone duplo bolje partije od Ramseya
-
- Kontakt:
Ramiz ovako izvan forme ove godine ima bolji ucinak od njega a on u nekoj ko formi
lika su previse ufurali hoce nesto da rijesava tekme moze se slobodno reci da je ovaj debakl u nedelju iskljucivo njegova krivica, jer da je dodao Alexisu siguran sam da bi natrpali United jer smo dominirali.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.