FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 24 nov 2014, 16:06

bojamora je napisao/la:Pa dobro. O tome se sad može pričati. Svaka strana ima svoje argumente i protivargumente. Možda je realnost u pet deka. Za menu su nam naprimjer a za šta ima jako puno činjenica i dokaza prošle godine sudije bukvalnoi otele titulu sramotnim suđenjem na nekoliko utakmica, Zrinski, Široki, Borac, ruka Dupovca a takođe i one godine kad je bila smijurija kada je Leotar bio prvak. Ne kažem da Amar nije vršio pritisak na sudije ali da je kupovo titule je stvarno očajna priča. Pa nije pijaca. Da se to tek tako kupuje i drugi koji imaju puno više para bi to radili.

Rusmir Mrkovic.....Dzelin haver jos iz rata i jedinice Lasta. Kolko je taj vama tekmi nastelio ?????
dobro te vise... :roll: :roll:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 nov 2014, 16:12

Što raspravljate uopšte sa ovim trollovima i 'dušebrižnicima' koji crkoše od muke gledajući uređen i organizovan komšiluku dok se kod njih ne zna ni ko pije ni ko plaća. To da se više zanimaju za nas nego za sopstveni klub koji je možda u najvećim problemima ikad, najviše govori o njima. Slatko se nasmijete, prebacite na ignore i uživate. ;)

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 24 nov 2014, 16:19

Dino selimovic objasnio u vezi BHT.. :clap:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 nov 2014, 16:37

BordoArmy88 je napisao/la:Što raspravljate uopšte sa ovim trollovima i 'dušebrižnicima' koji crkoše od muke gledajući uređen i organizovan komšiluku dok se kod njih ne zna ni ko pije ni ko plaća. To da se više zanimaju za nas nego za sopstveni klub koji je možda u najvećim problemima ikad, najviše govori o njima. Slatko se nasmijete, prebacite na ignore i uživate. ;)
Ne radi se ovdje o dusebriznicima. Ovdje je stvar u satro filozofu koji fol otkriva nesto. Kroz tu pricu "satro filozofije" daje konstatacije i podhebaje. Naravno , nema argumenata a dobro zna u kakvim su vanago . Ali eto , nije zgoreg doci malo ovdje pa nam fol otvarati oci. Kod nekih forumasa anamo njima to upali , pa im se nesto pravdaju..zakopavaju nake sjekire ...objasnjavaju...
Iskreno zivo mi se hebe za njih , za glavonju...za arheolosku iskopini...lutvu i njegovo dugogodisnje hapanje (samo neka nastavi i neka nastavi sa podmladjivanjem)..ali isto tako ne trebaju nam ovdje sa svojom kvazi filozofijom...a kuca im vec opasno gori. ...druga god bez trofeja , a ove god , vrlo lahko i bez izlaska u evropu

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 24 nov 2014, 17:18

Prvaci smo i ove, a i narednih 5 godina, tako da CRKNITE DUSMANI! :salut:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 nov 2014, 17:19

amorovski je napisao/la:Dino selimovic objasnio u vezi BHT.. :clap:

Gdje mogu procitati?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 nov 2014, 17:22

Sabinho je napisao/la:

Gdje mogu procitati?
njegov fb profil
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 24 nov 2014, 17:22

Sabinho je napisao/la:

Gdje mogu procitati?

http://www" onclick="window.open(this.href);return false; sport ba/druga-strana-sporta/selimovic-se-obrusio-na-bht-vase-emisije-su-antipropaganda-domaceg-fudbala/

P.S. samo stavi tacke.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 24 nov 2014, 17:37

bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Ovako, ako pogledaš moje prethodne postove na ovoj temi, vidjećeš da stvarno nemam običaj replicirati nenavijačima sarajeva, ali pošto si ti ovo napisao nekako normalno i kao "dolazim u miru" post, odgovoriću ti.
Redom: Od dolaska gosp. Mehe Kodre, istina igramo manje lijepo za oko, ali više za gol. Jednostavno, nemoguće je držati loptu u svojim nogama cijelu utakmicu dok se u 16-ercu protivnika nalazi njegovih 11 igrača i naših 3-4 i zabijati tek tako. Gužva je to. Evo ja garantujem životom da smo mi stajali u Gladbachu 90 minuta u svom kaznenom prostoru sa kompletnom ekipom i da smo radili na tome da nam jedini cilj bude ispucati loptu van istog da nas ne bi onako ponizili. Da pobijedili bi nas bez sumnje, ali ne onako. Poslije Veleža polako su sve ekipe preuzele recept kako igrati protiv nas i Dzenan Uščuplić nije imao rješenja za to. Za sad i Kodro traži rješenje. Da li smo bili miljenici sreće ili nismo to je sad onako, zavisi čiji navijač gleda. Da je recimo ušla jedna od dvije stative protiv Veleža, jedna od šansi Bilbije u Bijeljini, da ne pominjem penal, jedna od četiri stopostotne prilike Todorovića protiv Čelika u Zenici, stativa u Širokom Brijegu, dvije stopostotne u Mostaru, čudesna intervencija Dujkovića na šut, opet Bilbiji... Zatim dolazimo do derbija; da je Bajić pogodio po onom sad bilo bi 2:2, a šta da je pogodio Krste!? Da je pogodio Duljević dva puta jedan na jedan!? Jel brojiš? Ja sam nabrojao 7 bodova koje nam je "oduzela" sreća. Nismo mi baš miljenici sreće. Hajdemo sad analizirati Tuzlu i Slobodu. Željezničar dolazi Slobodi kad je razigrana, vjeruje u nešto, u dobroj atmosferi, željni osvete za Trebinjsku lakrdiju, napadaju, izgore u želji, otvaraju prostor Željezničaru, ovaj to koristi i "kraj priče". Čestitke na toj pobjedi. Sarajevo dolazi Slobodi kojoj gori pod nogama i koja cijelu utakmicu brani nulu, bori se za goli život. Penal!? Pa šta, čist je! Mora nekako, šta da ti kažem, ne možeš ekipi koja kad uzme loptu samo jedan ili eventualno dva igrača krenu naprijed dati gol iz uigrane akcije ili nešto. Dali smo drugi iz lijepe kontre, dali bi ih pet da je Sloboda napadala i otvarala prostor za kontru, penal, frljoka, ovo ono, greška odbrane!? To se mora desiti kad ti protivnik igra na 30 metara od gola i uputi dvadesetak šuteva, jedna uđe i šta ćeš, padne koncentracija, nestane snage, nešto...
Ovo o Amaru Osimu i Dini Selimoviću ne bih komentarisao. To je stvar unutar klubova i kako ko radi, svejedno ja sam zadovoljan radom naše uprave u potpunosti do sad, a nadam se da će tako i nastaviti.

Lijep pozdrav, sretno u nastavku ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 nov 2014, 18:51

bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Do danas pljuje po FKS gdje stigne i evo ga sad on došao da iznese ublehaško mišljenje, a jedva čeka da se krenemo raspadat.

1) Da je babi mud.a to je tvoj prijevod teksta
2) Da je sudija svirao penal u Travniku ne bi bilo bodova
3) Da je sudio svirao penal ne bi bilo 3 boda ne protv Čelika.
4) Haj sad u svoju kapituliranu dolinu
SRETAN BROJ - 1725

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 24 nov 2014, 19:46

pitic je napisao/la:
Do danas pljuje po FKS gdje stigne i evo ga sad on došao da iznese ublehaško mišljenje, a jedva čeka da se krenemo raspadat.

1) Da je babi mud.a to je tvoj prijevod teksta
2) Da je sudija svirao penal u Travniku ne bi bilo bodova
3) Da je sudio svirao penal ne bi bilo 3 boda ne protv Čelika.
4) Haj sad u svoju kapituliranu dolinu
kad dovedes igrace i predstavis kao neka mega-giga pojacanja a on ustvari to nije, igra je jako losa, onda je normalno da se kupe sudije. u tri utakmice dva penala, crveni s minimalnim pobjedama idu u korist svega ovog. međutim nista cudno jer sve ekipe u ligu imaju slican igracki kadar, neki to predstavljaju kao mega-giga, drugi su sudrzani, i kad ne ide kako treba plati sudije, jer doveo si Kodru gdje neces pobjediti Slobodu gdje si ih utakmicu prije osakatio s zutim i crvenim i to bas da zuti dobiju igraci koji vec imaju, koji nece moci igrati protiv sarajeva. koja slucajnost. onda kad ni to nije rijesen, mora ti svirati penal jer ne mozes gol dati iz igre 80 minuta, klubu kojeg si ostetio kolo prije. slucajno ili ne --

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 24 nov 2014, 19:48

Znaci ispravno dosudjeni penali i crveni u korist Sarajeva su postali problem, ponavljam ispravno dosudjeni.
Zanimljivo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 24 nov 2014, 19:48

kad dovedes igrace i predstavis kao neka mega-giga pojacanja a on ustvari to nije, igra je jako losa, onda je normalno da se kupe sudije. u tri utakmice dva penala, crveni s minimalnim pobjedama idu u korist svega ovog. međutim nista cudno jer sve ekipe u ligu imaju slican igracki kadar, neki to predstavljaju kao mega-giga, drugi su sudrzani, i kad ne ide kako treba plati sudije, jer doveo si Kodru gdje neces pobjediti Slobodu gdje si ih utakmicu prije osakatio s zutim i crvenim i to bas da zuti dobiju igraci koji vec imaju, koji nece moci igrati protiv sarajeva. koja slucajnost. onda kad ni to nije rijesen, mora ti svirati penal jer ne mozes gol dati iz igre 80 minuta, klubu kojeg si ostetio kolo prije. slucajno ili ne --[/quote]

Krste Velkoski - Haris Duljevic - pametnom dosta :salut:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 24 nov 2014, 19:54

shodno vasim pricama kako imate velike igrace, kako je trener strucnjak, kako ste u ekipu ulozili 1 milion, vi pobjedite kuci vitez koji je propalitet od ekipe sa 1:0 i to crveni i penal ?

umjesto da im slozite 5 komada shodno kako ste vi puni para, a igraci primaju ogromne plate.

koja slucajnost da pred kraj polusezone kad su konkurenti odmakli sviraju se penali na kosevu, daje crveni, pri tom isto to kolo zute u slobodi dobijaju igraci koji vec imaju zute. sve je to slucajnost ?? :o

kako da ne. to je dokaz samo da se provaljujete, a osvojiti titulu mozete samo da vam sviraju penale i dalje protiv, viteza, i slobode dvije ekipe koje su ulozile pola marke. :nene:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 nov 2014, 19:57

imali gdje snimak slika bilo sta te ruke imali gdje snimak cijele utakmice bilo sta
Samo Sarajevo

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 24 nov 2014, 19:58

ado19211 je napisao/la:shodno vasim pricama kako imate velike igrace, kako je trener strucnjak, kako ste u ekipu ulozili 1 milion, vi pobjedite kuci vitez koji je propalitet od ekipe sa 1:0 i to crveni i penal ?

umjesto da im slozite 5 komada shodno kako ste vi puni para, a igraci primaju ogromne plate.

koja slucajnost da pred kraj polusezone kad su konkurenti odmakli sviraju se penali na kosevu, daje crveni, pri tom isto to kolo zute u slobodi dobijaju igraci koji vec imaju zute. sve je to slucajnost ?? :o

kako da ne. to je dokaz samo da se provaljujete, a osvojiti titulu mozete samo da vam sviraju penale i dalje protiv, viteza, i slobode dvije ekipe koje su ulozile pola marke. :nene:
ajd odgovori na ova pitanja bgt

1. za koje igrace je placeno obestecenje ???
2. kolike su te tvoje "ogromne" plate
3. je li u pravilu 2 zuta = crveni
4. je li u pravilu igranje rukom u 16 metara penal ???
5. Zbog cega ti je zanimljivija avlija FKS-a neko tvog kluba ??
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 24 nov 2014, 19:59

kanarinac je napisao/la:imali gdje snimak slika bilo sta te ruke imali gdje snimak cijele utakmice bilo sta
" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 nov 2014, 20:00

[youtube][/youtube]
1946

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 24 nov 2014, 20:02

ado19211 je napisao/la:shodno vasim pricama kako imate velike igrace, kako je trener strucnjak, kako ste u ekipu ulozili 1 milion, vi pobjedite kuci vitez koji je propalitet od ekipe sa 1:0 i to crveni i penal ?

Polako, ove sezone nismo imali prilike da dovedemo kvalitetan kadar, pa ćemo kartonima i penalima do titule. Iduće sezone ćemo se još pojačati, pa nam više neće trebati. Kome ne odgovara bujrum nek istupi iz lige.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 nov 2014, 20:08

Suvisna vam je raprava sa ovim trolovima, na snimku koliko god kvaliteta bila losa vidi se da je igrac Slobode dirao loptu rukom i da je cist penal.

Selimović je pokušao da obrazloži svoje riječi te je napomenuo da je nedopustivo da ljudi u 2014. godini slijeću na kometu u pokretu, a da BHT nije u stanju prikazati usporeni snimak.
:clap: :clap:
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.