FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bod ko kuća. Svaka čast. Ovo ako je tačno da je bilo gađanja igraća, ne treba da čudi. Bit će dole svega u narednim godinama jer država Željo je krenula. Dušmana i papaka ima na sve strane, ali nas boli taki. Penal smješan. Selimović ondje da je bio sam nije mog'o ništa, a kamoli među onolikim igraćima. Bezze.
Sutra dobiti kako god samo je bitno gol ne primiti. Ako ovako nastavimo možemo rješiti prvenstvo par kola prije kraja. Korida se usrala. Gore bod je neuspjeh za nas jer oni ne mogu kile. Mogla bi se titula i gore proslaviti. Ne bi bilo prvi put. Slažem se da ne treba dizati euforiju, ali nismo mi krivi što nas ide pravo.
Sutra dobiti kako god samo je bitno gol ne primiti. Ako ovako nastavimo možemo rješiti prvenstvo par kola prije kraja. Korida se usrala. Gore bod je neuspjeh za nas jer oni ne mogu kile. Mogla bi se titula i gore proslaviti. Ne bi bilo prvi put. Slažem se da ne treba dizati euforiju, ali nismo mi krivi što nas ide pravo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
amar ne grijesi cesto al kako je krenulo izgleda da je pogrijesio kad je rekao u BL da smo igrali sa buducim prvakom drzave

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
kako rece na pocetku recenice, amar ne grijesitheM87 je napisao/la:amar ne grijesi cesto al kako je krenulo izgleda da je pogrijesio kad je rekao u BL da smo igrali sa buducim prvakom drzave![]()
![]()

ma nadam se da ce na grbacvici biti pravi derbi , pa nek titula ode najboljem
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:

to je to, napravimo atmosferu za livadiće preko brda. SVI U DOLINU U SUBOTU!
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
[quote= to je to, napravimo atmosferu za livadiće preko brda. SVI U DOLINU U SUBOTU![/quote]
konacno i mi na tv zadnji put bilo borac zeljo ja mislim
konacno i mi na tv zadnji put bilo borac zeljo ja mislim
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
theM87 je napisao/la:nisu prenosili borac zeljo......znam da sam zvao redakciju i sve im **** sto nema prenosa....to je to, napravimo atmosferu za livadiće preko brda. SVI U DOLINU U SUBOTU![/quote je napisao/la: konacno i mi na tv zadnji put bilo borac zeljo ja mislim![]()
Bio prenos ili ne, očekujem punu Dolinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koga briga sto je na prenosu, Manijaci ce ionako bit na Grbavici. Ko nebude pi*** je osim ak nema dobrog razloga...UltrasNaBaterije je napisao/la:
to je to, napravimo atmosferu za livadiće preko brda. SVI U DOLINU U SUBOTU!
joooj jes mi krivo necu moc sutra doc na tekmu joooj hebemti skoluuuuu gluupu hebena nastava od 12 do 19 hjoooj

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- TheManiacs
- Kontakt:
ha yaVirtu4l je napisao/la:Bio prenos ili ne, očekujem punu Dolinu.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
meni do 19.05 sreca pa pored stadiona zivim **** ti skolu valjda ce me pustitnedaTM87 je napisao/la:joooj jes mi krivo necu moc sutra doc na tekmu joooj hebemti skoluuuuu gluupu hebena nastava od 12 do 19 hjoooj![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
ima li ko kakav izvjestaj da vidim posto mi nije jucer bilo kablovske hvala
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitke Zelji na donesenom bodu iz Mostara! Jos da nije sviran nepostojeci penal?! Nadamo se da cete osvojiti titulu!
Sto se tice Slobode mi sve vise tonemo, a Tusanj polako dobiva konture tribine koja se pravi.
Sto se tice Slobode mi sve vise tonemo, a Tusanj polako dobiva konture tribine koja se pravi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
napravite vise taj stadion i krenite vise ka tom vrhu od naredne sezone da mi stari vise ne pametuje kada vas vidi na dnu...Probisvjet je napisao/la:Cestitke Zelji na donesenom bodu iz Mostara! Jos da nije sviran nepostojeci penal?! Nadamo se da cete osvojiti titulu!

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
a ja na AP-u zivim trebami namanje 10 minuta do stadiona trolom hebemti skolu mrtvu.....a meni je jos nastava tacnije do 19:10 nema Boga da stignem hebemim sveGrbavica moj zivot je napisao/la:meni do 19.05 sreca pa pored stadiona zivim **** ti skolu valjda ce me pustitnedaTM87 je napisao/la:joooj jes mi krivo necu moc sutra doc na tekmu joooj hebemti skoluuuuu gluupu hebena nastava od 12 do 19 hjoooj![]()
![]()
![]()

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
aha samo zato sto zeljo igra abd kad budemo irali ligu prvaka pa nema nastave kad ljoze igranedaTM87 je napisao/la:a ja na AP-u zivim trebami namanje 10 minuta do stadiona trolom hebemti skolu mrtvu.....a meni je jos nastava tacnije do 19:10 nema Boga da stignem hebemim sveGrbavica moj zivot je napisao/la:meni do 19.05 sreca pa pored stadiona zivim **** ti skolu valjda ce me pustitnedaTM87 je napisao/la:joooj jes mi krivo necu moc sutra doc na tekmu joooj hebemti skoluuuuu gluupu hebena nastava od 12 do 19 hjoooj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, trebali su nam skratit nastavu sutra
![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
nemozete vi u Ligu Sampiona to mjesto je vec zauzeto
osim je sve rekao 

TREĆI PUT ČASTIMO
aha samo zato sto zeljo igra abd kad budemo irali ligu prvaka pa nema nastave kad ljoze igra[/quote]
ma kad budemo ligu prvaka igrali u cijelom kantonu neradni dan za sve
:D
ma kad budemo ligu prvaka igrali u cijelom kantonu neradni dan za sve

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma kad budemo ligu prvaka igrali u cijelom kantonu neradni dan za svenedaTM87 je napisao/la:aha samo zato sto zeljo igra abd kad budemo irali ligu prvaka pa nema nastave kad ljoze igra

praznik u drzavi hahahha priznat ce ga i milorad dodik
svoj ti pos'o !
praznik u drzavi hahahha priznat ce ga i milorad dodik[/quote]Grbavica moj zivot je napisao/la:ma kad budemo ligu prvaka igrali u cijelom kantonu neradni dan za svenedaTM87 je napisao/la:aha samo zato sto zeljo igra abd kad budemo irali ligu prvaka pa nema nastave kad ljoze igra:D
hahaha bas tako

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 33 gosta.