Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
"Naravno da se možemo plasirati na EURO u Francusku. Nije sve izgubljeno. Međutim, ne pitamo se samo mi već i drugi. Ipak, ko u timu ima jednog od najboljih napadača svijeta Edina Džeku, genijalca i ponajboljeg 'veznjaka' u Evropi Miralema Pjanića, među stativama izvrsnog Asmira Begovića… taj ima puno pravo da kaže nije sve gotovo, vidjet ćete ko smo mi, i kako ćete proći do kraja sa nama“.
- Amar Osim
- Amar Osim
Ovako normalan covjek i trener govori a sjecas se izjava od prije mjesec dana. kuknjavacalcio je napisao/la:"Naravno da se možemo plasirati na EURO u Francusku. Nije sve izgubljeno. Međutim, ne pitamo se samo mi već i drugi. Ipak, ko u timu ima jednog od najboljih napadača svijeta Edina Džeku, genijalca i ponajboljeg 'veznjaka' u Evropi Miralema Pjanića, među stativama izvrsnog Asmira Begovića… taj ima puno pravo da kaže nije sve gotovo, vidjet ćete ko smo mi, i kako ćete proći do kraja sa nama“.
- Amar Osim
- calcio
- Kontakt:
Ako mislis na Susica i on je jasno rekao da se jos uvijek mozemo plasirati na Euro.dubrovnik je napisao/la:Ovako normalan covjek i trener govori a sjecas se izjava od prije mjesec dana. kuknjavacalcio je napisao/la:"Naravno da se možemo plasirati na EURO u Francusku. Nije sve izgubljeno. Međutim, ne pitamo se samo mi već i drugi. Ipak, ko u timu ima jednog od najboljih napadača svijeta Edina Džeku, genijalca i ponajboljeg 'veznjaka' u Evropi Miralema Pjanića, među stativama izvrsnog Asmira Begovića… taj ima puno pravo da kaže nije sve gotovo, vidjet ćete ko smo mi, i kako ćete proći do kraja sa nama“.
- Amar Osim
Rekao je da imamo tri lake (Andora x 2, Kipar), dvije malo teze (Vels i Izrael kuci) i jednu tesku utakmicu (Belgija) do kraja.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj medijski cirkus oko Vahe je postao smjesan. Lik je kategorican u izjavama, s razlogom, ne zeli nista obecavati, ali niti je oficijelno i odbio, izjave se vrlo cesto vade iz konteksta. Pricekacemo petak/subotu, pa cemo vidjeti hoce li preuzeti. Ukoliko nece, boze moj, nije jedini na ovom svijetu, ima drugih koji hoce.
Opa i brko se oglasio, zanimljivo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i Šener jeVirtu4l je napisao/la:Opa i brko se oglasio, zanimljivo
Ako vaha ne prihvati onda mu je najbolje da se vise ne oglasava po temi repke I ne pametuje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- velez_mostar
- Kontakt:
Koja patetika od drzave, i "navijaca", pa to je nevjerovatno!
Do juce su Pitari bez ikakve osnove, osim podatka da je igrao za FK Sarajevo davali podrsku najvecoj ublehi u svijetu sporta Safetu Susicu, i cak i kad je dokazano da je klasicni nepismeni nesposobnjakovic i dalje furali tu pricu, zanemarivajuci pri tome koliku stetu je nanio repci.
Danas se gura Amar Osim od onih na drugoj strani, od Manijaka, i onih koji podrzavaju FK Zeljeznicar, pa bi bilo lijepo da sami sebi priznaju da Bosna i Hercegovina nije samo grad Sarajevo (bez obzira sto su neki iz "nasih" redova htjeli tako), i da samo stete reprezentaciji gurajuci polovnjake od trenera na klupu repke u ovako teskim trenucima koje je kreirao onaj sa bordo strane.
Ukoliko si navijac reprezentacije, nikada neces gurati prepotentnog polovnjaka koji se gura od strane onoga koji je totalno izgubio kompas, i koji je do juce gurao Safeta krvnika, bez obzira sto je pri komitetu za normalizaciju uradio dobre stvari.
Vahid Halilhodzic je realno najbolje rjesenje, ne zbog toga sto je iz Mostara, ili Jablanice, nego zbog toga sto je vodio velike klubove, i sto je autoritet koji zna postaviti stvari kako treba, a nije lijen da isprati i potencijalne reprezentativce koji bi ubuduce mogli nastupati za nas.
Poslije njega je Robert Prosinecki, covjek koji prati moderan fudbal, igrao je za velike klubove, pod najvecim mogucim trenerima svijeta, i definitivno je naucio puno toga, inteligentan je, i cijela ekipa bi ga slusala pozorno, a to je nasem mentalitetu jako bitno.
Amar Osim nije kvalitet da vodi jedan takav kolektiv pun igraca koji su u fudbalu sve ono sto on nikada nije mogao biti, niti je ikad vodio takve igrace, prema tome, nema smisla da se forsira, makar to bilo i ovdje na forumu punom djecurlije, i onih kojima je ovaj sport nepoznanica.
Do juce su Pitari bez ikakve osnove, osim podatka da je igrao za FK Sarajevo davali podrsku najvecoj ublehi u svijetu sporta Safetu Susicu, i cak i kad je dokazano da je klasicni nepismeni nesposobnjakovic i dalje furali tu pricu, zanemarivajuci pri tome koliku stetu je nanio repci.
Danas se gura Amar Osim od onih na drugoj strani, od Manijaka, i onih koji podrzavaju FK Zeljeznicar, pa bi bilo lijepo da sami sebi priznaju da Bosna i Hercegovina nije samo grad Sarajevo (bez obzira sto su neki iz "nasih" redova htjeli tako), i da samo stete reprezentaciji gurajuci polovnjake od trenera na klupu repke u ovako teskim trenucima koje je kreirao onaj sa bordo strane.
Ukoliko si navijac reprezentacije, nikada neces gurati prepotentnog polovnjaka koji se gura od strane onoga koji je totalno izgubio kompas, i koji je do juce gurao Safeta krvnika, bez obzira sto je pri komitetu za normalizaciju uradio dobre stvari.
Vahid Halilhodzic je realno najbolje rjesenje, ne zbog toga sto je iz Mostara, ili Jablanice, nego zbog toga sto je vodio velike klubove, i sto je autoritet koji zna postaviti stvari kako treba, a nije lijen da isprati i potencijalne reprezentativce koji bi ubuduce mogli nastupati za nas.
Poslije njega je Robert Prosinecki, covjek koji prati moderan fudbal, igrao je za velike klubove, pod najvecim mogucim trenerima svijeta, i definitivno je naucio puno toga, inteligentan je, i cijela ekipa bi ga slusala pozorno, a to je nasem mentalitetu jako bitno.
Amar Osim nije kvalitet da vodi jedan takav kolektiv pun igraca koji su u fudbalu sve ono sto on nikada nije mogao biti, niti je ikad vodio takve igrace, prema tome, nema smisla da se forsira, makar to bilo i ovdje na forumu punom djecurlije, i onih kojima je ovaj sport nepoznanica.
Kako ne kontate za Vahida,tipično za nas vec se krenulo pljuvat zato sto se 'necka'.Nit su novinari ti koji mu nude poso,nit je on duzan novinarima govoriti hoce li ili nece preuzet reprezentaciju.Reko je da ce doc razgovor i to je sasvim dovoljno.Ne isticu se planovi oko reprezentacije novinarima,nego ljudima u savezu na razgovoru.
Drago mi je sto su iz saveza izjavili da je on broj jedan,ipak se time i drugi kandidati umanjuju,a ne bi to izjavili da ne misle ozbiljno zapet i popricat sa Vahom.
Ako ne Vahid onda bi volio Prosineckog(pod uslovom da neko drugi bude zaduzen za ganjanje mladih u dijaspori) ili Bazdarevic.
Hadzibegic je imao sansu,a i nekako se previse mota oko saveza.
Budel Amar moze i Saner onda.
Drago mi je sto su iz saveza izjavili da je on broj jedan,ipak se time i drugi kandidati umanjuju,a ne bi to izjavili da ne misle ozbiljno zapet i popricat sa Vahom.
Ako ne Vahid onda bi volio Prosineckog(pod uslovom da neko drugi bude zaduzen za ganjanje mladih u dijaspori) ili Bazdarevic.
Hadzibegic je imao sansu,a i nekako se previse mota oko saveza.
Budel Amar moze i Saner onda.
Nad tobom sunce najljepše sja
Faruk Hadzibegic ce biti novi selektor BiH ako Vaha odbije , pazite sta sam Vam rekao 

Ne mogu da vjerujem da si napisao ovaj post i pritom nekom govoris da mu je ovaj sport nepoznanica.velez_mostar je napisao/la:Koja patetika od drzave, i "navijaca", pa to je nevjerovatno!
19091921
A to je ono što te žulja sve ove godine, e jbg, kako stvari stoje, opet ćeš ostati kratkih rukava.velez_mostar je napisao/la:pa bi bilo lijepo da sami sebi priznaju da Bosna i Hercegovina nije samo grad Sarajevo
I ono najzanimljivije, Prosinečki valja, a Osim ne valja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Kontakt:
Hajd' sto lupas gluposti, @velez_mostar, ali sto druge forumase omalovazavas i vrijedjas... I mani se floskula kao sto su "prati moderan fudbal". Eto ti znas sta on prati, pratio si pazljivo njegov rad u Karabuksporu ili gdje je vec radio.
- Principatus
- Kontakt:
Sve izjave Vahida za novine su upravo vrijedne nula. Ovo je sve samo nagadjanje. Da nikako nece, on bi to vec kategoricno odbio na telefonu, objasnio i to je to. Mislim da zeli da cuje prijedloge, mogucnosti i stanje u reprezentaciji iz najblizeg izvora. Tek onda mozete ocekivati odluku. A dobro to sto je rekao, kako dobro zna kako narod u BiH zivi i da novac nije problem. Mislim da novac u ovom slucaju ne igra nikakvu posebnu ulogu, iako mu se to upravo rado nabija. Nek nas je Susic "dzabe" odveo u propast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zaninljivo kako je sad Dzeko najbolji napadac a do jucer mu savjetov'o da ide u Southampon...calcio je napisao/la:"Naravno da se možemo plasirati na EURO u Francusku. Nije sve izgubljeno. Međutim, ne pitamo se samo mi već i drugi. Ipak, ko u timu ima jednog od najboljih napadača svijeta Edina Džeku, genijalca i ponajboljeg 'veznjaka' u Evropi Miralema Pjanića, među stativama izvrsnog Asmira Begovića… taj ima puno pravo da kaže nije sve gotovo, vidjet ćete ko smo mi, i kako ćete proći do kraja sa nama“.
- Amar Osim
"Džeko neće igrati kada se vrati Aguero, ali to je njegov izbor. Nigdje na svijetu neće moći imati veću plaću, a sjediti na klupi."
Je li Mancini subjektivan u izboru momčadi na štetu Džeke?
"Sigurno je subjektivan! U tim velikim klubovima rade treneri skloni takvim stvarima. Inače to tako ide. Staviš nekog koji ne voli Bosance, ne voli muslimane, ne voli crnce... I takav ima 5-6 milijuna eura godišnje. Baš takve stave, da se igraju s njihovim novcem. Njegov trener je bio vrhunski igrač, trenirao velike klubove i nogomet ima u malom prstu. A Džeku svaki dan gleda. U oči. Što jede, što radi... I ako ga stavi da igra pet minuta, znači da je netko zaslužio da igra više", odgovorio je Osim, a zatim prokomentirao može li Džeko pružati bolje partije u Premiershipu.
"Može. Nek ide u Southampton i igrat će stalno. Ali neće imati toliku plaću. Čisto kao sunce. Neće ni bit prvak. Možeš birati. Pravila igre moraš slijediti, a ona kažu: možeš igrati pet minuta i igrati kad Aguero ne igra. Sad zasad. Nije on u situaciji da može nešto diktirati, jer ljudi su ga platili. Mora šutjeti i raditi. Nema status kao Ronaldo, naprimjer, pa da može reći da je nezadovoljan i da hoće otići iz Madrida. Kako se ti zoveš? Džeko. Koji si igrač? Osamnaesti. Treniraj i šuti. Nama je Džeko nešto, a njima je samo običan igrač. Osmi po plaći.
1946
Sigurno da je on osoba koja ne mora Džeki davati savjete preko medija, u svako doba to može uraditi lično. Ne znam moram li govoriti kolika bi mu podrška bio upravo Edin Džeko u slučaju da preuzme reprezentacijuHead je napisao/la:Zaninljivo kako je sad Dzeko najbolji napadac a do jucer mu savjetov'o da ide u Southampon...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vaha vjerovatno sabira sanse za plasman na Euro , ne zeli da rasipa tesko stecenu reputaciju "solidnog " trenera . Malo me ovo nervira , kao da ako on ne pristane , propadamo ili nesto slicno . Kaze covjek male su sanse , kazes mu ok dovidjenja i prijatno , ima jos kandidata .
Ja sam za Amara , red je da jedan " domaci " trener proba nesto uraditi a od njega boljeg domaceg nema ...
Ja sam za Amara , red je da jedan " domaci " trener proba nesto uraditi a od njega boljeg domaceg nema ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
[youtube][/youtube]
Ovakav nama treba da pojedine primadone u repki se trgnu
Ovakav nama treba da pojedine primadone u repki se trgnu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
@Head
Ovo nije istina sta ljudi pisu.
Pa procitaj jos jednom, ajde probaj, potrudi se, nije tesko. Izjava je data u vrijeme kada je Mancini bio trener City-a, a Dzeko prema misljenju vecine neopravdano sjedio na klupi. Naravno, bosnjo je kao uvijek to potkrijepio cinjenicama da Mancini ne voli Bosnu ni bosnjake. Osim je jednostavno objasnio da trener takve klase i klub takvog renomea ne trpi takve stvari, da je to naravno glupost i izmisljotina i da u takvom klubu mogu igrati samo igraci koji daju maksimum i koji su konstantni. Ako hoces zacementirano mjesto u prvih 11, onda predjes u slabiji klub. Trzisni principi modernog fudbala.
Nadam se da si se samo salio, ako nisi na vrlo ozbiljnom si nivou dusevne zaostalosti.

Ovo nije istina sta ljudi pisu.
Pa procitaj jos jednom, ajde probaj, potrudi se, nije tesko. Izjava je data u vrijeme kada je Mancini bio trener City-a, a Dzeko prema misljenju vecine neopravdano sjedio na klupi. Naravno, bosnjo je kao uvijek to potkrijepio cinjenicama da Mancini ne voli Bosnu ni bosnjake. Osim je jednostavno objasnio da trener takve klase i klub takvog renomea ne trpi takve stvari, da je to naravno glupost i izmisljotina i da u takvom klubu mogu igrati samo igraci koji daju maksimum i koji su konstantni. Ako hoces zacementirano mjesto u prvih 11, onda predjes u slabiji klub. Trzisni principi modernog fudbala.
Nadam se da si se samo salio, ako nisi na vrlo ozbiljnom si nivou dusevne zaostalosti.
19091921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], iluzija, Zglavkar i 45 gostiju.