generalno podrska grada FK SLOBODA je jad i cemer,ako usporedimo tuzlu sa nekim sredinama drugim,koje ulazu puno veci novac..hoces da kazes da ce grad u slobodu ulagati preko 600 hiljada..nevjerujem.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta ima negativacKrojcicaHills je napisao/la:sta ima securityBatva je napisao/la:Ma cakije i ventili su se znali unositi na stadion. To za baklje daj Boze da se sve kupuju individualno.
Radio sam kao security, obezbjedjivali utakmice Reprezentacije na Kosevu i svega se covjek nagleda. Ja, na primjer, mogu na stadion unijeti masu toga jer znam dosta njih iz obezbjedjenja pa me, pretezno, ni ne pregledaju. Ono kako oni rade na Tusnju je zalosno i neozbiljno. Karinu bi oni meni unjeli baklju, onaj koga ja pregledam, a moze se buniti do sutra. Jucer ljudi hoce u zadnji tren da udju na stadion pa onda seru kako ce zakasniti na pocetak utakmice. Dodjes malo ranije i udjes na vrijeme, i mirna Bosna.islo nas je 10 na gostovanja po 5 specijalaca nas pretresalo i opet se unese ne pricaj bajke......... ne mogu da vjerujem sta pricas
![]()
![]()
Ja vjerujem Azmiru,pogresno si me shvatio mozda,ali mu ne vjerujem slijepo kao sto si se ti deklarisao..A vidi,rijesenje jeste Azmir Husic,ali puno ozbiljniji od ovog sada,jbg covjek se prihvatio posla ali bi malo da svera,ne ide to tako,ako me razumijes sta hocu reci..Evo jednog konstruktivnog prijedloga za Azmira ako je tacno da cita forum,nek izadje u medije,napravi konferenciju,prozove igrace,trenera,sam sebe,Fukare ili bilo koga drugog za ovu katastrofu od igre i rezultata,a ne samo nabijene dugove,i Zeljo ih ima i ekipa im je 10 puta mladja od nase pa ne samo da su nas uzeli na Tusnju nego su cetvrti na tabeli sa 3 puta vise bodova od nas,a ekipa im garant nije 3 puta skuplja niti su duzni tri puta manje od nas..Dalje,ocekujemo tu sjednicu,hocemo tu sve crno na bijelo,izvjestaj koji se moze skinuti sa neta,na nekih ne znam ni ja koliko stranica,koliko smo duzni,kome,kako smo vratili dugove npr BHT,da li je istina da se tribina zove BHT tribina sjever zbog dugova,na koliko je potpisan taj ugovor itd itd..Dalje,ako nije tajna plata jednog Lionel Messia nek se u taj izvjestaj stave i plate nasih prvotimaca,stanarine,da svi ljudi vide koliko kosta vodjenje jednog kluba a ne ovako,ti nagadjas da je Azmir dao milione,ja nagadjam da nije..Ja jednostavno ne volim da mi neko prodaje bilo kakav vid magle a ovo sto Azmir trenutno radi je to..O grupi ja nebi plaho da govorim,samo ne volim kad neko kaze ima nas koji idemo na gostovanja dajte nam nesto zauzvrat,ja sam pogledao 14 utakmica Slobode ove sezone,nikad nista trazio nisam,htio bi da grupa bude moderna,da se sami finansiramo kako znamo i uspjevamo itd itd,ali o tome neki drugi put,ako te zanima sta bi jos promjenio javi se na ppCoraco je napisao/la:Slatinaš, evo pošto ti ne odgovara ovakva situacija, predloži nam rješenje bratenije da se zezam nego ozbiljno, ja trenutno ne vidim ikakvo moguće (pozitivno) rješenje osim Husića.
Ne možeš drug porediti prošlu polusezonu sa ovom, onakvu euforiju sa ovim pesimizmom. Ljudi niko ne voli da mu klub gubi. Nama je posjeta ekstra (iako loša u odnosu na prošlu god) jer mi se ljudi borimo za opstanak, ej da ne ispadnemo, a prošlu polusezonu smo na Tušnju redovno uvaljivali po 3 komada i gledali fudbal-fudbalom.
To što i PL ne možemo gledati iste scene trebamo se mi zapitati, a odgovor vjerovatno leži u onoj Husićevoj izjavi da ne može sam i da ga koče pojedinci.
Ne znam čemu to spominjanje navodne prodaje sjeverne tribine i da Sloboda od toga nije dobila pare, ako nije gdje su onda završile ?
Evo ja slijepo podržavam Azmira, čovjek me kupio svojim djelima i do sad učinjenim u FK Slobodi, i da ispadnemo ove sezone (a nećemo) ja bi ga nastavio podržavati, mada mislim da bi ga čaršija uspjela prije otjerati nego što se to desi.
A Fukare sebi uzimaju za pravo da nekog tjeraju?KrojcicaHills je napisao/la:Ipak ti si security ti sve znasbudi sljedecu tekmu na ulazu pa je ti nadji
![]()
hladno hrvati zapale pola londona a na stadionu 1511515 kamera i da u bosni neko zabrani baklje.......detaljno da se pretrese 2000 ljudi treba 10 h......i opet ne bi nasli nista.......
kakvo tjeranje azmira o cemu pricate ???? jedini koji ce dobiti nogu je vugdalic
ja licno ne tjeram nikoga ali znam jedno.......i poslije azmira ce biti slobode.......i poslije mene vjerovatno ce i moje dijete navijati tako da je tu sve prolazno...... vugdalic i azmir su zasrali kad su angazovali sve ove zastitare i ostalo i mislili tako smiriti navijace.....valjda sad vide da to nece puno pomoci....... i da fukare ne tjeraju azmira da je to cilj valjda bi se pjevalo azmire majmune odlazi iz svetinje ???tuzlak1987 je napisao/la:A Fukare sebi uzimaju za pravo da nekog tjeraju?KrojcicaHills je napisao/la:Ipak ti si security ti sve znasbudi sljedecu tekmu na ulazu pa je ti nadji
![]()
hladno hrvati zapale pola londona a na stadionu 1511515 kamera i da u bosni neko zabrani baklje.......detaljno da se pretrese 2000 ljudi treba 10 h......i opet ne bi nasli nista.......
kakvo tjeranje azmira o cemu pricate ???? jedini koji ce dobiti nogu je vugdalic
Da, kod nas je 20.000 gledalaca.KrojcicaHills je napisao/la:Ipak ti si security ti sve znasbudi sljedecu tekmu na ulazu pa je ti nadji
![]()
Znam da se ne tjera Azmir, poruka je poslana protiv Zvjezde bila i to je cisto sve. Tjera se VugdalicKrojcicaHills je napisao/la:ja licno ne tjeram nikoga ali znam jedno.......i poslije azmira ce biti slobode.......i poslije mene vjerovatno ce i moje dijete navijati tako da je tu sve prolazno...... vugdalic i azmir su zasrali kad su angazovali sve ove zastitare i ostalo i mislili tako smiriti navijace.....valjda sad vide da to nece puno pomoci....... i da fukare ne tjeraju azmira da je to cilj valjda bi se pjevalo azmire majmune odlazi iz svetinje ???tuzlak1987 je napisao/la:A Fukare sebi uzimaju za pravo da nekog tjeraju?KrojcicaHills je napisao/la:Ipak ti si security ti sve znasbudi sljedecu tekmu na ulazu pa je ti nadji
![]()
kakvo tjeranje azmira o cemu pricate ???? jedini koji ce dobiti nogu je vugdalic![]()
zato ne pricajte gluposti jer to bas i nije tako.....
svaka tebi cast,ja podrzavam azmira bez obzira na sve..ali na skupstini mora poloziti crno na bijelo sve..koliko se duga vratilo,koliko ko prima i zasto..i ako postoji neko ko mu podmece nogu,javno ga prozvati,imenom i prezimenom i reci o cemu se tu radi,mnoge stvari bi bile jasnije,ovako se prica,ali nista konkrektno,i ti isti grobari slobode djeluju bez posljedica i dalje..Slatinash_7 je napisao/la:Ja vjerujem Azmiru,pogresno si me shvatio mozda,ali mu ne vjerujem slijepo kao sto si se ti deklarisao..A vidi,rijesenje jeste Azmir Husic,ali puno ozbiljniji od ovog sada,jbg covjek se prihvatio posla ali bi malo da svera,ne ide to tako,ako me razumijes sta hocu reci..Evo jednog konstruktivnog prijedloga za Azmira ako je tacno da cita forum,nek izadje u medije,napravi konferenciju,prozove igrace,trenera,sam sebe,Fukare ili bilo koga drugog za ovu katastrofu od igre i rezultata,a ne samo nabijene dugove,i Zeljo ih ima i ekipa im je 10 puta mladja od nase pa ne samo da su nas uzeli na Tusnju nego su cetvrti na tabeli sa 3 puta vise bodova od nas,a ekipa im garant nije 3 puta skuplja niti su duzni tri puta manje od nas..Dalje,ocekujemo tu sjednicu,hocemo tu sve crno na bijelo,izvjestaj koji se moze skinuti sa neta,na nekih ne znam ni ja koliko stranica,koliko smo duzni,kome,kako smo vratili dugove npr BHT,da li je istina da se tribina zove BHT tribina sjever zbog dugova,na koliko je potpisan taj ugovor itd itd..Dalje,ako nije tajna plata jednog Lionel Messia nek se u taj izvjestaj stave i plate nasih prvotimaca,stanarine,da svi ljudi vide koliko kosta vodjenje jednog kluba a ne ovako,ti nagadjas da je Azmir dao milione,ja nagadjam da nije..Ja jednostavno ne volim da mi neko prodaje bilo kakav vid magle a ovo sto Azmir trenutno radi je to..O grupi ja nebi plaho da govorim,samo ne volim kad neko kaze ima nas koji idemo na gostovanja dajte nam nesto zauzvrat,ja sam pogledao 14 utakmica Slobode ove sezone,nikad nista trazio nisam,htio bi da grupa bude moderna,da se sami finansiramo kako znamo i uspjevamo itd itd,ali o tome neki drugi put,ako te zanima sta bi jos promjenio javi se na ppCoraco je napisao/la:Slatinaš, evo pošto ti ne odgovara ovakva situacija, predloži nam rješenje bratenije da se zezam nego ozbiljno, ja trenutno ne vidim ikakvo moguće (pozitivno) rješenje osim Husića.
Ne možeš drug porediti prošlu polusezonu sa ovom, onakvu euforiju sa ovim pesimizmom. Ljudi niko ne voli da mu klub gubi. Nama je posjeta ekstra (iako loša u odnosu na prošlu god) jer mi se ljudi borimo za opstanak, ej da ne ispadnemo, a prošlu polusezonu smo na Tušnju redovno uvaljivali po 3 komada i gledali fudbal-fudbalom.
To što i PL ne možemo gledati iste scene trebamo se mi zapitati, a odgovor vjerovatno leži u onoj Husićevoj izjavi da ne može sam i da ga koče pojedinci.
Ne znam čemu to spominjanje navodne prodaje sjeverne tribine i da Sloboda od toga nije dobila pare, ako nije gdje su onda završile ?
Evo ja slijepo podržavam Azmira, čovjek me kupio svojim djelima i do sad učinjenim u FK Slobodi, i da ispadnemo ove sezone (a nećemo) ja bi ga nastavio podržavati, mada mislim da bi ga čaršija uspjela prije otjerati nego što se to desi.
Doveo je Muhameda Mujića, mislim i Pirića i tražio je Uroša Stojanova, to svi vjerovatno znate. Za ostale ne može biti odgovoran niko drugi do gospodin kojeg smo zapamtili po intervjuu sa Ruud van Nistelrooyem.Zodiac je napisao/la:Sadikovic je doveo jednog ili dvojicu igraca,preostale uglavnom Vugdalic.
Evo izvinjavam se, neću višestaragarda je napisao/la:a u medzuvremenu se ubaci i poneki lukavacki komplesas kao da i oni nesto objasne![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.