FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 16:10

transa slobodi je iznosila oko 9000..i azmir je sa jasminom vodio zestoke polemile oko toga jer je premalo za funkcionisanje kluba pogotovo onako kako je faraon zamislio.to je 108 hiljada km..od toga nije sve uplaceno,opstina je duzna na ime transe slobodi cc 20 hiljada..dali su nesto za pripreme pred sezonu,ali to nije ni blizu onih 70 hiljada koje se spominju :damn:
generalno podrska grada FK SLOBODA je jad i cemer,ako usporedimo tuzlu sa nekim sredinama drugim,koje ulazu puno veci novac..hoces da kazes da ce grad u slobodu ulagati preko 600 hiljada..nevjerujem.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 nov 2014, 16:26

Slatinaš, evo pošto ti ne odgovara ovakva situacija, predloži nam rješenje brate :D nije da se zezam nego ozbiljno, ja trenutno ne vidim ikakvo moguće (pozitivno) rješenje osim Husića.

Ne možeš drug porediti prošlu polusezonu sa ovom, onakvu euforiju sa ovim pesimizmom. Ljudi niko ne voli da mu klub gubi. Nama je posjeta ekstra (iako loša u odnosu na prošlu god) jer mi se ljudi borimo za opstanak, ej da ne ispadnemo, a prošlu polusezonu smo na Tušnju redovno uvaljivali po 3 komada i gledali fudbal-fudbalom.
To što i PL ne možemo gledati iste scene trebamo se mi zapitati, a odgovor vjerovatno leži u onoj Husićevoj izjavi da ne može sam i da ga koče pojedinci.
Ne znam čemu to spominjanje navodne prodaje sjeverne tribine i da Sloboda od toga nije dobila pare, ako nije gdje su onda završile ?

Evo ja slijepo podržavam Azmira, čovjek me kupio svojim djelima i do sad učinjenim u FK Slobodi, i da ispadnemo ove sezone (a nećemo) ja bi ga nastavio podržavati, mada mislim da bi ga čaršija uspjela prije otjerati nego što se to desi.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 16:27

KrojcicaHills je napisao/la:
Batva je napisao/la:Ma cakije i ventili su se znali unositi na stadion. To za baklje daj Boze da se sve kupuju individualno.

Radio sam kao security, obezbjedjivali utakmice Reprezentacije na Kosevu i svega se covjek nagleda. Ja, na primjer, mogu na stadion unijeti masu toga jer znam dosta njih iz obezbjedjenja pa me, pretezno, ni ne pregledaju. Ono kako oni rade na Tusnju je zalosno i neozbiljno. Karinu bi oni meni unjeli baklju, onaj koga ja pregledam, a moze se buniti do sutra. Jucer ljudi hoce u zadnji tren da udju na stadion pa onda seru kako ce zakasniti na pocetak utakmice. Dodjes malo ranije i udjes na vrijeme, i mirna Bosna.
sta ima security :urnebes: islo nas je 10 na gostovanja po 5 specijalaca nas pretresalo i opet se unese ne pricaj bajke......... ne mogu da vjerujem sta pricas :lol: :lol:
Sta ima negativac :lol:
Ti nikad nista ne mozes da vjerujes, pocinjem cak i sumnjati jesi li kadar to ciniti. Tako da... zdra'o
Kad vas samo 10 unese baklje i sl. to govori o nesposobnosti policije i obezbjedjenja, a ne vase sposobnosti. :salut:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 nov 2014, 16:36

Coraco je napisao/la:Slatinaš, evo pošto ti ne odgovara ovakva situacija, predloži nam rješenje brate :D nije da se zezam nego ozbiljno, ja trenutno ne vidim ikakvo moguće (pozitivno) rješenje osim Husića.

Ne možeš drug porediti prošlu polusezonu sa ovom, onakvu euforiju sa ovim pesimizmom. Ljudi niko ne voli da mu klub gubi. Nama je posjeta ekstra (iako loša u odnosu na prošlu god) jer mi se ljudi borimo za opstanak, ej da ne ispadnemo, a prošlu polusezonu smo na Tušnju redovno uvaljivali po 3 komada i gledali fudbal-fudbalom.
To što i PL ne možemo gledati iste scene trebamo se mi zapitati, a odgovor vjerovatno leži u onoj Husićevoj izjavi da ne može sam i da ga koče pojedinci.
Ne znam čemu to spominjanje navodne prodaje sjeverne tribine i da Sloboda od toga nije dobila pare, ako nije gdje su onda završile ?

Evo ja slijepo podržavam Azmira, čovjek me kupio svojim djelima i do sad učinjenim u FK Slobodi, i da ispadnemo ove sezone (a nećemo) ja bi ga nastavio podržavati, mada mislim da bi ga čaršija uspjela prije otjerati nego što se to desi.
Ja vjerujem Azmiru,pogresno si me shvatio mozda,ali mu ne vjerujem slijepo kao sto si se ti deklarisao..A vidi,rijesenje jeste Azmir Husic,ali puno ozbiljniji od ovog sada,jbg covjek se prihvatio posla ali bi malo da svera,ne ide to tako,ako me razumijes sta hocu reci..Evo jednog konstruktivnog prijedloga za Azmira ako je tacno da cita forum,nek izadje u medije,napravi konferenciju,prozove igrace,trenera,sam sebe,Fukare ili bilo koga drugog za ovu katastrofu od igre i rezultata,a ne samo nabijene dugove,i Zeljo ih ima i ekipa im je 10 puta mladja od nase pa ne samo da su nas uzeli na Tusnju nego su cetvrti na tabeli sa 3 puta vise bodova od nas,a ekipa im garant nije 3 puta skuplja niti su duzni tri puta manje od nas..Dalje,ocekujemo tu sjednicu,hocemo tu sve crno na bijelo,izvjestaj koji se moze skinuti sa neta,na nekih ne znam ni ja koliko stranica,koliko smo duzni,kome,kako smo vratili dugove npr BHT,da li je istina da se tribina zove BHT tribina sjever zbog dugova,na koliko je potpisan taj ugovor itd itd..Dalje,ako nije tajna plata jednog Lionel Messia nek se u taj izvjestaj stave i plate nasih prvotimaca,stanarine,da svi ljudi vide koliko kosta vodjenje jednog kluba a ne ovako,ti nagadjas da je Azmir dao milione,ja nagadjam da nije..Ja jednostavno ne volim da mi neko prodaje bilo kakav vid magle a ovo sto Azmir trenutno radi je to..O grupi ja nebi plaho da govorim,samo ne volim kad neko kaze ima nas koji idemo na gostovanja dajte nam nesto zauzvrat,ja sam pogledao 14 utakmica Slobode ove sezone,nikad nista trazio nisam,htio bi da grupa bude moderna,da se sami finansiramo kako znamo i uspjevamo itd itd,ali o tome neki drugi put,ako te zanima sta bi jos promjenio javi se na pp :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 24 nov 2014, 16:39

Ipak ti si security ti sve znas :mrgreen: budi sljedecu tekmu na ulazu pa je ti nadji :lol: :lol: hladno hrvati zapale pola londona a na stadionu 1511515 kamera i da u bosni neko zabrani baklje.......detaljno da se pretrese 2000 ljudi treba 10 h......i opet ne bi nasli nista.......

kakvo tjeranje azmira o cemu pricate ???? jedini koji ce dobiti nogu je vugdalic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2014, 16:43

KrojcicaHills je napisao/la:Ipak ti si security ti sve znas :mrgreen: budi sljedecu tekmu na ulazu pa je ti nadji :lol: :lol: hladno hrvati zapale pola londona a na stadionu 1511515 kamera i da u bosni neko zabrani baklje.......detaljno da se pretrese 2000 ljudi treba 10 h......i opet ne bi nasli nista.......

kakvo tjeranje azmira o cemu pricate ???? jedini koji ce dobiti nogu je vugdalic
A Fukare sebi uzimaju za pravo da nekog tjeraju?

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 24 nov 2014, 16:50

tuzlak1987 je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:Ipak ti si security ti sve znas :mrgreen: budi sljedecu tekmu na ulazu pa je ti nadji :lol: :lol: hladno hrvati zapale pola londona a na stadionu 1511515 kamera i da u bosni neko zabrani baklje.......detaljno da se pretrese 2000 ljudi treba 10 h......i opet ne bi nasli nista.......

ja licno ne tjeram nikoga ali znam jedno.......i poslije azmira ce biti slobode.......i poslije mene vjerovatno ce i moje dijete navijati tako da je tu sve prolazno...... vugdalic i azmir su zasrali kad su angazovali sve ove zastitare i ostalo i mislili tako smiriti navijace.....valjda sad vide da to nece puno pomoci....... i da fukare ne tjeraju azmira da je to cilj valjda bi se pjevalo azmire majmune odlazi iz svetinje ??? :lol:

zato ne pricajte gluposti jer to bas i nije tako.....

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 16:50

Da, kod nas je 20.000 gledalaca. :lol: Kazem da nase obezbjedjenje ne moze naci ni top kod gledaoca, toliko su azurni.
A to sto nasi ljudi dodju 10 minuta prije utakmice pa hrle na ulaz, ja opet kazem da ja ih ne bih pustio tek tako samo zbog toga sto ce zakasniti, jer nek asne zbog mene.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2014, 16:54

KrojcicaHills je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

ja licno ne tjeram nikoga ali znam jedno.......i poslije azmira ce biti slobode.......i poslije mene vjerovatno ce i moje dijete navijati tako da je tu sve prolazno...... vugdalic i azmir su zasrali kad su angazovali sve ove zastitare i ostalo i mislili tako smiriti navijace.....valjda sad vide da to nece puno pomoci....... i da fukare ne tjeraju azmira da je to cilj valjda bi se pjevalo azmire majmune odlazi iz svetinje ??? :lol:

zato ne pricajte gluposti jer to bas i nije tako.....
Znam da se ne tjera Azmir, poruka je poslana protiv Zvjezde bila i to je cisto sve. Tjera se Vugdalic :mrgreen:

Pod prvo Fukare da misle na buducnost Slobode ne bi bacali baklje, a drugo da misle na tu djecu koja ce navijati za Slobodu u buducnosti i ostale stvari koje se ticu buducnosti ekipe placale bi 5 KM. Sad znam da Fukare preziru ovakvu pricu ali to je moje misljenje, a forum je mjesto da se iznose misljenja.
Cisto jer i Fukare se zale na rezultate, a pare od silnih kazni i ulaznica su se mogle uloziti na 2 boli glava pojacanja..

A Vugdalic jest nidje veze covjek i ono hinjo ali nije on toliko nesposoban. Sve je ovo Sadikovic zezno na pocetku sezone sa odabirom igraca i onima koje je vodio na pripreme i sa svim, kada smo poceli gubiti vidjelo se kako je lose odabrao, a tada vec nismo imali pravo da dovodimo nove igrace ili pokusamo nesto slicno nazalost :(

Mislim da taj fazon sa tjeranjima ne vodi nicemu, tesko da mi mozemo dovesti sada nekog bas previse sposobnog ako ode Vugdalic..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 16:58

Slatinash_7 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Slatinaš, evo pošto ti ne odgovara ovakva situacija, predloži nam rješenje brate :D nije da se zezam nego ozbiljno, ja trenutno ne vidim ikakvo moguće (pozitivno) rješenje osim Husića.

Ja vjerujem Azmiru,pogresno si me shvatio mozda,ali mu ne vjerujem slijepo kao sto si se ti deklarisao..A vidi,rijesenje jeste Azmir Husic,ali puno ozbiljniji od ovog sada,jbg covjek se prihvatio posla ali bi malo da svera,ne ide to tako,ako me razumijes sta hocu reci..Evo jednog konstruktivnog prijedloga za Azmira ako je tacno da cita forum,nek izadje u medije,napravi konferenciju,prozove igrace,trenera,sam sebe,Fukare ili bilo koga drugog za ovu katastrofu od igre i rezultata,a ne samo nabijene dugove,i Zeljo ih ima i ekipa im je 10 puta mladja od nase pa ne samo da su nas uzeli na Tusnju nego su cetvrti na tabeli sa 3 puta vise bodova od nas,a ekipa im garant nije 3 puta skuplja niti su duzni tri puta manje od nas..Dalje,ocekujemo tu sjednicu,hocemo tu sve crno na bijelo,izvjestaj koji se moze skinuti sa neta,na nekih ne znam ni ja koliko stranica,koliko smo duzni,kome,kako smo vratili dugove npr BHT,da li je istina da se tribina zove BHT tribina sjever zbog dugova,na koliko je potpisan taj ugovor itd itd..Dalje,ako nije tajna plata jednog Lionel Messia nek se u taj izvjestaj stave i plate nasih prvotimaca,stanarine,da svi ljudi vide koliko kosta vodjenje jednog kluba a ne ovako,ti nagadjas da je Azmir dao milione,ja nagadjam da nije..Ja jednostavno ne volim da mi neko prodaje bilo kakav vid magle a ovo sto Azmir trenutno radi je to..O grupi ja nebi plaho da govorim,samo ne volim kad neko kaze ima nas koji idemo na gostovanja dajte nam nesto zauzvrat,ja sam pogledao 14 utakmica Slobode ove sezone,nikad nista trazio nisam,htio bi da grupa bude moderna,da se sami finansiramo kako znamo i uspjevamo itd itd,ali o tome neki drugi put,ako te zanima sta bi jos promjenio javi se na pp :D
svaka tebi cast,ja podrzavam azmira bez obzira na sve..ali na skupstini mora poloziti crno na bijelo sve..koliko se duga vratilo,koliko ko prima i zasto..i ako postoji neko ko mu podmece nogu,javno ga prozvati,imenom i prezimenom i reci o cemu se tu radi,mnoge stvari bi bile jasnije,ovako se prica,ali nista konkrektno,i ti isti grobari slobode djeluju bez posljedica i dalje..

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 nov 2014, 17:00

Sadikovic je doveo jednog ili dvojicu igraca,preostale uglavnom Vugdalic.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 24 nov 2014, 17:05

i da bacite tu pricu u vodu da fukare imaju ikakve ulaznice i sve ostalo....... to sto momci prodaju ulaznice ne znaci da iste ne moraju pravdati i svaku marku dati klubu.....nas mentalitet jest **** i uvijek se neko nadje da sere ali barem sad nije tako

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 nov 2014, 17:05

Bio sam jučer na utakmici. Kao neutralan posmatrač mogu reći da je Casimiro postavio odličnu taktiku, primjerenu sposobnostima i mogućnostima igračkog kadra kojim raspolaže. Da nije bilo penala, Sarajevo sigurno ne bi pobijedilo. Penal je opravdano dosuđen bez obzira na to što je subjektivno viđenje navijača i simpatizera Slobode takvo da su sudiju okrivili da "navija za Sarajevo".

Druga stvar - izlazak sa stadiona

Nevjerovatno je da policija dozvoli navijačima Sarajeva da ostanu na tribinama do kraja utakmice, te da zbog toga ispašta ostatak zapadne tribine. Da li su to navijači iz Sarajeva (ili navijači sarajevskih klubova odakle god da dolazili) u nekom povlaštenom položaju u odnosu na navijače iz ostatka BiH?
Pa dan ranije Red Army je ispraćen sa tribina stadiona u B. Luci 15 minuta prije završetka utakmice.
Da se, recimo, jučerašnja utakmica igrala na AFH i da je tamo otišlo 500 navijača Slobode, oni bi kraj utakmice vjerovatno dočekali negdje u Semizovcu, Srednjem ili možda čak Čevljanovićima.

Napominjem da sam neutralac u ovom slučaju, ali čini mi se da su navijači sarajevskih klubova u povlaštenom položaju. Zbog njih 500, ostatak (od oko 2000 ljudi) je morao čekati pola sata na stadionu dok oni ne budu sigurno sprovedeni iz Tuzle :crazy:
Ja sam bio u loži pa se nisam gurao u toj masi, ali mogu samo da zamislim kako je bilo, recimo, roditeljima koji su djecu doveli na utakmicu i morali čekati da "gospoda" ode.
O ovome bi se trebalo povesti računa na nivou BiH, jer jučer je to bila Tuzla, sutra će biti Zenica, Mostar...a u narednoj sezoni recimo - Lukavac :D

P.S. @Batva, smatrao sam te ozbiljnim likom, ali onim postom o tome gdje ko radi, školuje se itd si sve to pokakio. Objekti bolnice, recimo, su fizički smješteni u Tuzli, ali ne rade tu samo Tuzlaci. Baš i kao na fakultetima i drugim ustanovama. Isto tako Koksara, Soda ili Cementara se fizički nalaze u Lukavcu, ali u njima radi 60% ljudi iz Tuzle. Ne stoji ti ta konstatacija ali nikako. To su priče maloljetnika koji ne znaju o čemu pričaju/pišu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 nov 2014, 17:12

Zodiac je napisao/la:Sadikovic je doveo jednog ili dvojicu igraca,preostale uglavnom Vugdalic.
Doveo je Muhameda Mujića, mislim i Pirića i tražio je Uroša Stojanova, to svi vjerovatno znate. Za ostale ne može biti odgovoran niko drugi do gospodin kojeg smo zapamtili po intervjuu sa Ruud van Nistelrooyem. :lol: Vidim danas da je počelo prozivanje i Alfreda Casimira, što nikome ne služi na čast. Moje mišljenje je da je protiv Sarajeva dokazao koliko poznaje materiju iako smo poraženi. Svi dobro znamo šta su ciljevi i sa čime raspolaže (odnosno sa čime je raspolagao) Mr. Casimiro i nije red da tražimo više nego što je moguće. Imam osjećaj da bi i Josea Mourinha poslali u mp3 nakon jednog poraza i to sa ovakvim igračkim kadrom. :facepalm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2014, 17:17

Pa kako onda objasniti odluku Sadikovica da vodi na pripreme igrace neke pa nakon priprema ih otpise..i takve stvari.

Otpisao je par dobrih igraca koji su bili tu, a ostavio neke kao sto su Dzafic, Mitrovic, Jankovic..Genijalac postavio Fejzica da brani ispred Pirica :tokralju:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 17:18

njemu mozemo suditi tek sledecu polusezonu,ako ostane :roll:
sam ce birati i selektirati ekipu,tek onda mozemo izvlaciti zakljucke.treneri vecinom dolaze na polusezoni,ili na kraju,i iznose zahtjeve za igrackim kadrom,covjek je dosao,bez mogucnosti dovodjenja igraca,i eto radi :roll:
opet se priziva sok po portalima,**** ih sok u guzicu da ih ****..neka izadje pizda i javno kaze kakve je uslove odbio u slobodi,iz samo njemu znanih razloga..
iako se oni znaju,koliko mogu da se sjetim on je od slobode trazio neke pare,i da mu rijese stambeno pitanje,i dok se to nerjesi,nikada nece sjesti na klupu slobode...tako je nekada izjavljivao.neznam da li je od toga ista rjeseno,sa obzirom na sve zadnjih godina,nevjerujem..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 nov 2014, 17:23

Komentari za parolu Fukara na svakom portalu su bolesni,kao i ljudi sto ih pisu kao i gradovi u kojima zive.
Sto volim sto sam iz Tuzle,gdje se nikad nije gledalo ko se kako zove.
Jest off al sam moro napisat.
Za polusezonu nije toliko teska situacija,da smo pobjedili mvo bilo bi jos bolje.Ovako cekamo hocel Azmir ostat,pa da otplatimo dugove i eventualno nekad napadnemo gornji dio tabele,ili nece ostat pa da gledamo kako kradu,nabijaju dugove i razmatraju gasenje kluba.
Edit: svi ovi koji vjeruju u satus koji je uslikan 1 sat nakon objave sa crno-bijelom slikom kao slikom profila...ne znam sto se raspravljate sa njima,to sto misle da status nije namontiran dovoljno govori o njihovoj zatucanosti i nivou inteligencije.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 24 nov 2014, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 nov 2014, 17:25

Sadikovic je doveo Jankovica, Radovanovica, Sarica (koji je bio na probi) i Dzafica :!: e sad je interesantno gdje je Dzafic :?: frajera nema vise ni na mapi :lol: st ose tice transe opcine za FK Slobodu ona iznosi 15000 KM mjesecno s tim da su i opcinske firme sponzori (npr grijanje) tako da se ta transa penje na 25000 mjesecno, a Amer Karabeg iz centralnog grijanja ima funkciju podpredsjednika zauzvrat :!: sto se opcine tice likovi su maksimalno korektni a druga je stvar sto se u vodjenju kluba prave greske pa pare idu u vjetar :!:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2014, 17:28

al ste razvuki diskusiju ko ce vas bolan pofatat..... :D :D ....Fukare,portugalac,vugdalic,pojacanja...a u medzuvremenu se ubaci i poneki lukavacki komplesas kao da i oni nesto objasne :urnebes: :urnebes:
sto se tice parole...skakljivo je to sa parolama podignutim srbima a pogotovo ako dolaze iz bosnjaske grupe...sad,da li je ovo pisao ovaj momak sto je ubijen ili se neko na ruzan nacin nasalio sa njegovim profilom ne znam...znam,da u navijackom svijetu svako malo izadze ovakva parola i naravno da treba stati u kraj tom bodenju jer to nema veze sa navijackom svijescu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 nov 2014, 17:36

staragarda je napisao/la:a u medzuvremenu se ubaci i poneki lukavacki komplesas kao da i oni nesto objasne :urnebes: :urnebes:
Evo izvinjavam se, neću više :).

Sretno, prijatno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.