Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prijatelju, saslušaj mišljenje protivnika ako hoš i ako ti tvoje poznate činjenice to dozvoljavaju prihvati ako ne odbi to mišljenje al ne ovako kao ti,,, Problemi njihovog kluba su njihovi i libo me za te probleme ( osim ako ne utiču direktno na naš klub)...fcsforever je napisao/la:Ne prdi vise i ne bacaj ublehe Bog ti dao. Eto fol ti nama nesto pricas a zivis u lazima kojim te hrane vec 5-6 god. Fino ti je Benko napiso...imate 3 juniora u prvih 11 i ti opet padas na fore iz krmeceg brloga (tuborg) a nekom podmladjivanju ekipe.. Imate tako tezak raspored na proljece( idete celiku . listici ...dolazite na kosevo itd itd) da je pitanje hocete li i kup uefa vidjeti ocima (sve vuce ba onaj period od 2004 do 2009 , kad ste evropu vidjeli na navigaciji garmin)...para nemate , imate dugove (najnovija ubleha vam je da ste dug skoro otplatili![]()
)...da se i dalje podmladjujete (samo nastavite..lijepo je to vidjeti).a amawu ne pada na pamet da sjedne na klupu. Proslu jesen i zimu ste ga na koljenima kumili- molili da sjedne na klupu pa vas hladno odheba. ...sto se malo o tome ne zapitas , zasto je to tako...a ne da nama ovdje bacas suplju i kao tvoji istomisljenici otvaras oci. Uzivaj u hladnoj i gladnoj zimi..mi cemo malo do ESPANA
sve si ti upravubojamora je napisao/la:Naravno da ču se složiti sa svim što je realno i normalno a takav je bio i moj post koji sam vam napisao, bez vrijeđanja i nebuloza. Pa još dok nas je Amar vodio, sjetite se da ste bili prvaci svemira a sada opet isto. Pazite samo da se Amar ne naljuti pa samo malo promjeni ciljeve kluba i dovede jednog ili dva igrača koji mogu igrati u prvih 11 da opet ne bude kuku - lele.
Ciljeve kluba moze promijeniti samo na Playstationu. U stvarnom zivotu glavni cilj i dalje ostaje regulisanje racuna za vodu.bojamora je napisao/la:Naravno da ču se složiti sa svim što je realno i normalno a takav je bio i moj post koji sam vam napisao, bez vrijeđanja i nebuloza. Pa još dok nas je Amar vodio, sjetite se da ste bili prvaci svemira a sada opet isto. Pazite samo da se Amar ne naljuti pa samo malo promjeni ciljeve kluba i dovede jednog ili dva igrača koji mogu igrati u prvih 11 da opet ne bude kuku - lele.
Nije, sa njim je ugovor davno raskinut.Sarajevo22 je napisao/la: Ovaj Dijata se pokazuje da napreduje. Jel on s nama još pod ugovorom il ne,,, znal neko...
moustapha je napisao/la:Ciljeve kluba moze promijeniti samo na Playstationu. U stvarnom zivotu glavni cilj i dalje ostaje regulisanje racuna za vodu.bojamora je napisao/la:Naravno da ču se složiti sa svim što je realno i normalno a takav je bio i moj post koji sam vam napisao, bez vrijeđanja i nebuloza. Pa još dok nas je Amar vodio, sjetite se da ste bili prvaci svemira a sada opet isto. Pazite samo da se Amar ne naljuti pa samo malo promjeni ciljeve kluba i dovede jednog ili dva igrača koji mogu igrati u prvih 11 da opet ne bude kuku - lele.
prvaci svemira,,, hhmmm,,,bojamora je napisao/la:Naravno da ču se složiti sa svim što je realno i normalno a takav je bio i moj post koji sam vam napisao, bez vrijeđanja i nebuloza. Pa još dok nas je Amar vodio, sjetite se da ste bili prvaci svemira a sada opet isto. Pazite samo da se Amar ne naljuti pa samo malo promjeni ciljeve kluba i dovede jednog ili dva igrača koji mogu igrati u prvih 11 da opet ne bude kuku - lele.
Ne bih o tome kako igramo sa Kodrom, jestel' vi blizu nama il niste, samo bih da odgovorim na ovo boldirano. Još uvijek nijednu KM od para Vincenta Tana nismo uložili u igrački kadar.bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Da upravo to većina i ne zna. Pare od Tana su date za dugove i akademiju...marooni87 je napisao/la:Ne bih o tome kako igramo sa Kodrom, jestel' vi blizu nama il niste, samo bih da odgovorim na ovo boldirano. Još uvijek nijednu KM od para Vincenta Tana nismo uložili u igrački kadar.bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Sve igrače koje imamo trenutno, kao i one koje ćemo dovesti sad na zimu plaćamo isključivo od novca koje smo zaradili od evropskih utakmica, otpilike 1,6 miliona KM.
nisi razumio me,,, Memija će bit koliko ja vidim dobar igrač al u ovom momentu on je za petog šestog mjesta...bojamora je napisao/la:E što se tiče Memije to se baš ne mogu složit. Ja lično mislim da je sigurno među tri najbolja juniora koja smo izbacili od rata a puno smo ih kvalitetnih izbacili za razliku od vas. Ostalo tu i tamo sem priče o Vuksanoviču što bi se se onda moglo reči i za Jakupovića a da ne spominjem Salema Prolića, Merdanovića, Pirića i ine u savezu koji htjeli ili ne htjeli su ipak navijači vašeg kluba i ako im se imalo ukaže prilika učiniče sve u vašu korist a posebno što se tiče uticaja na suce.
Kakva predstavljanja? Zar mislis da je to sve dogovoreno? Pa Borjan je vec jednom nakon dogovora umjesto na nasim livadama branio na Anfildu. Lagano samo.Dzanelemi je napisao/la:Ljudi znate li kad bi trebala biti prva predstavljanja pojacanja? Mislim na ove dogovorene, Stevanovic, golman...
ako cemo vec srat o sudijama ( iako nema potrebe za ovom temom ) , pogledaj 3 utakmice svog tima ove sezone: Celik, Travnik, Listica, mislim da nema potrebe da nastavljamo s ovom temom, kao sto sam ja tebi naveo primjere, ti navedi za FKS primjere ove sezone, vjeruj da mi je dosta laznog moralisanja oko FKS...bojamora je napisao/la:Pa dobro. O tome se sad može pričati. Svaka strana ima svoje argumente i protivargumente. Možda je realnost u pet deka. Za menu su nam naprimjer a za šta ima jako puno činjenica i dokaza prošle godine sudije bukvalnoi otele titulu sramotnim suđenjem na nekoliko utakmica, Zrinski, Široki, Borac, ruka Dupovca a takođe i one godine kad je bila smijurija kada je Leotar bio prvak. Ne kažem da Amar nije vršio pritisak na sudije ali da je kupovo titule je stvarno očajna priča. Pa nije pijaca. Da se to tek tako kupuje i drugi koji imaju puno više para bi to radili.
spominješ ruku dupovca a start bučana,,, kompenzacija?bojamora je napisao/la:Pa dobro. O tome se sad može pričati. Svaka strana ima svoje argumente i protivargumente. Možda je realnost u pet deka. Za menu su nam naprimjer a za šta ima jako puno činjenica i dokaza prošle godine sudije bukvalnoi otele titulu sramotnim suđenjem na nekoliko utakmica, Zrinski, Široki, Borac, ruka Dupovca a takođe i one godine kad je bila smijurija kada je Leotar bio prvak. Ne kažem da Amar nije vršio pritisak na sudije ali da je kupovo titule je stvarno očajna priča. Pa nije pijaca. Da se to tek tako kupuje i drugi koji imaju puno više para bi to radili.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, NeSamSafetee, Serha i 23 gosta.