ne bih ja otkazivo ugovor, dao si pare za njih i sad po godine ugovora raskineš ga a pare što je dobio na ruke šta s tim. Nego lagano posudba htio on il ne, dal u makedoniju il kod nas isto tako i protić...THEC je napisao/la:Ja MItrevskom ne bih raskinuo ugovor nego bih ga posudio negdje, lik ima tek 23 godine i steta je raskinuti tako ugovor a nije mu ni data sansa kako treba, a vjerujem da bi i on sam pristao da igra na posudbi u nekom klubu da se tako pokusa nametnuti nasima, Protic vec ne znam koliko bi imalo smisla jer realno bolje je davati sansu ili Rastoderu iz akademije, ili dovesti nekog ko je bolji i od Puzigace
Puric iskreno ne znam, bio je dobar zadnjih par tekmi na novoj poziciji pa osim ako bas ne dovedemo nekog vrhunskog igraca onda ga ostaviti a Todora je i meni iskreno zao jer je bas pozitivan lik ali jednostavno nema mjesta u ekipi i za njega samog je bolje da ide negdje gdje ce igrati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A vidi sad sto se Mitrevskog tice, imas Dupovca koji je kapiten i mora igrati da bi ga prodali i imas Tatomirovica koji ide dzonom na krampone, tako borbenog igraca jednostavno ne mozes mijenjati, tako da je i Mitrevski dosao u 'pogresno' vrijeme u Sarajevo sto opet ne znaci da on recimo nije kvalitetan kao Tatko ili Dupovac ali jednostavno pored njih nije mogao dobiti sanse, i ne samo on nego bilo koji stoper kojeg bismo doveli ako je otprilike iste kvalitete tesko bi igrao pored pomenutog dvojca,tako da ako cemo dovoditi nekog novog stopera on mora biti dva koplja iznad Tatka i Dupovca, al eto neka klub radi sta misle da je najbolje, ja sam samo zbog njegovih godina rekao da bi ga na neki nacin trebalo zadrzati jos uvijekfcsforever je napisao/la:THEC je napisao/la:Ja MItrevskom ne bih raskinuo ugovor nego bih ga posudio negdje, lik ima tek 23 godine i steta je raskinuti tako ugovor a nije mu ni data sansa kako treba, a vjerujem da bi i on sam pristao da igra na posudbi u nekom klubu da se tako pokusa nametnuti nasima, Protic vec ne znam koliko bi imalo smisla jer realno bolje je davati sansu ili Rastoderu iz akademije, ili dovesti nekog ko je bolji i od Puzigace
Puric iskreno ne znam, bio je dobar zadnjih par tekmi na novoj poziciji pa osim ako bas ne dovedemo nekog vrhunskog igraca onda ga ostaviti a Todora je i meni iskreno zao jer je bas pozitivan lik ali jednostavno nema mjesta u ekipi i za njega samog je bolje da ide negdje gdje ce igrati
Ni kod Mehe Mitrevski ne igra...znaci , nije to kvalitet ili jednostavno , nije za nas. Posudba moze ako ce mu taj klub davati platu koju ima u FCS...ali , takvi klubovi su rijetki u BiH. Najvise mi zao Ogija...imao sam prilike upoznati ga..skroz rega lik...a ne mozemo reci da nam bas i njie valjo.. Purketa sad hebe i ta operacija sto je imao...koliko ce to uticati na njega i koliko ce biti dug njegov oporavak...to je problem. Iako , opet kazem , sve ce zavisiti od ispunjenog plana dovodjenja igraca.
Pyro is not a crime !
Upravu je ovaj @bordobijeli treba nam pravi zadnji vezni - razbijac. Za utakmice protiv Sirokog, Zelje, Zrinjskog mozda Borca a najvise za evropske utakmice. To je najvise pokazala ona druga utakmice protiv Borussie M. kada je izgledalo jako lose. I tako ce biti protiv svakog slicnog protivnika. Berberovic nije dovoljno kvalitetan zadnji vezni protiv takvih protivnika. Potreban je igrac kao sto je bio Jajalo. Mislim da bi i Simon Vukcevic bio dobar izbor jer je on je dobar i napadacki i defanzivno.miky_hz je napisao/la:Na proljece kad se bude igralo sa dva gore kako se ima u planu i ovaj trenutni broj zadnjih vezni ce biti previse,sem u slucaju neke eventualne prodaje na toj poziciji vec sad imamo visak posebno od kad Dzemo konkurise za tu poziciju,tu se prvo mora 2 prodati da bi jedan dosao
Danas je teren bio takav da realno na njemu ni Xabi Alonso tesko da bi uspio da da pas onako kako je zamislio
Mitrevskog bi mozda bilo pametno posuditi u neki premijerligaski klub sa kojim Sarajevo ima najbolje odnose za pola sezone. Mada sta se desava u slucaju povreda ili slabe forme Dupovca i/ili Tatomirovica ?? Ja jos uvijek mislim da bi Ognjen Vranjes bio odlicno rijesenje i ne tako skupo da podigne malo konkurenicju na stoperu jer ovaku Dupovac moze odigrati koju losije a opet je starter sljedecu. To se mora promjeniti i povecati se konkurencija na svim pozicijama.THEC je napisao/la:Ja MItrevskom ne bih raskinuo ugovor nego bih ga posudio negdje, lik ima tek 23 godine i steta je raskinuti tako ugovor a nije mu ni data sansa kako treba, a vjerujem da bi i on sam pristao da igra na posudbi u nekom klubu da se tako pokusa nametnuti nasima
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 nov 2014, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobro, shvatili smo. Amar je sveta krava. On je upravo razbacivanjem keša doveo vas klub u sadašnje stanje. I vi ste tada imali silne pare, silnije možda nego sto mi sad imamo. Da igramo slabije od njegovog dolaska, igramo. Da pobjeđujemo, pobjeđujemo, a to je najbitnije. Šta ti znaci 6-7 zicera protiv Veleza kući kad izvučeš X. Rezultati se broje. I dok je tako, svi smo zadovoljni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
[quote="bojamora"]Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ue
evo ih da nam oci otvaraju...neprocjenjivo
ps...samo nam reci jel Tan ubleha...za pocetak

ps 2...sta mislis sto vam je roster oslabljen (kako kazes ) 2 puta....

evo ih da nam oci otvaraju...neprocjenjivo

ps...samo nam reci jel Tan ubleha...za pocetak

ps 2...sta mislis sto vam je roster oslabljen (kako kazes ) 2 puta....

-
- Kontakt:
bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Dodjose li pare od Sehica...ili je pola para doslo jos prije 6 mjeseci...samo se o tome u Tuborgu ne smije pricati
Jedino ce mi biti zao Todorovica ako ode, jer je momak stvarno srcem igrao i ljudina je brate. Puric nije igrac za Sarajevo bez obzira sto je odigrao par dobrih tekmi, previse je spor i neuklapa se u igru. Volio bi da se vrati Kojasevic, ali ako ce promjenit odnos prema igri. Dobrog i visokog golmana obaevezno dovesti, a na ostalim pozicijama smo stvarno kvalitetni. Mozda jedan dobar veznjak. Dati igracima da se odmore i onda odraditi paklene pripreme i uzet i titulu i kup i naravno pokusat nesto u Evropi napraviti, ako budemo miljenici srece sa zrijebom, a siguran sam ako uzmemo titulu, da cemo igrati Evropsku Ligu. Cujemo se u martu. Bordo pozdrav.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
tipicne strumfovske gluposti, a ne primjecuje da do nafakaskog gola niste pogledali prema sesnestercu sarajeva, tako da je bajicev promasaj kompenzacija za sadakaski gol. amara uhljupa i stelionicara uopste nema smisla dovoditi u kontektst sa uredjenim klubom koji stabilno ide stepenicu po stepenicu u svom razvoju dok se vama prodaju muda pod bubrege preko floskula oko podmladjivanja, bolje se brinite sto vam kompletnoj ekipi isticu ugovori, a nemati ih skim nadomjestiti. uglavnom imaces tri mjeseca da pratis kako se dodatno ekipa jaca sa igracima koji su misaona imenica za ostatak lige.bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
@thec i @ajax
Mitrevski definitivno treba ostati. Ni kakvo raskidanje ugovora ni kakva posudba, jer mi osim standardnog dvojca nemamo pravih stopera. Istina je da se ovaj nije nametnuo ni kd Dzene ni kod Mehe.
Pisao sam ranije o tome, Ameru i Ivanu ugovor istice na ljeto, i treba vidjeti sta ce biti sa njima. Mozda Dupovca i prodamo nikad se ne zna, e onda pravu priliku treba da dobije Mitrevski. Ali nam opet treba jos jedan pravi stoper.
Ako je istina ovo za Todora,a vjerovatno jeste, ja mu zelim svu srecu ali iskreno ne zalim za njim kao igracem.
Mitrevski definitivno treba ostati. Ni kakvo raskidanje ugovora ni kakva posudba, jer mi osim standardnog dvojca nemamo pravih stopera. Istina je da se ovaj nije nametnuo ni kd Dzene ni kod Mehe.
Pisao sam ranije o tome, Ameru i Ivanu ugovor istice na ljeto, i treba vidjeti sta ce biti sa njima. Mozda Dupovca i prodamo nikad se ne zna, e onda pravu priliku treba da dobije Mitrevski. Ali nam opet treba jos jedan pravi stoper.
Ako je istina ovo za Todora,a vjerovatno jeste, ja mu zelim svu srecu ali iskreno ne zalim za njim kao igracem.
-
- Kontakt:
Amar Osim kad je vidio da nema love otisao s klupe kao dosadilo mubojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.

Da je krste pogodio za 2-0 dobili bi jos 5 do kraja... da je .. ili da je bilbija pogodio za 2-0 isto tako bi bilo.. da ne pricam one dvije duljeviceve za 4-1 --- da je da je.. jos da nam niste izmasakrirali cimirota pa momak i sad vuce ozljedu... eh...bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja.
Jedno je igrati za raju a drugo za bodovebojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča.

Penal i jedan i drugi čisti da ne mogu biti čistiji ni sa dubinskim pranjembojamora je napisao/la: Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete

posto je penal sastavni dio igre kao i crveni i posto vitez i u takmovj utakmici nije šutirao na gol, jasno je o cemu se radi... uz to to je bila tekma poslije deerbija gdje su se igraci emocionalno ispraznili...
u ovo ne sumnjam ni najamnje, jeste da je ispao leotar ali nasao bi on vec nesto....bojamora je napisao/la: I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče.
pare se koriste za dugorocno jacanje kluba a ne da se izađe u evropu po 5 u pola s lukom na poluvremenu
1. isli smo u gostebojamora je napisao/la: Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu.
vama-čeliku-zrinjskom-širokom-slobodi-boorcu
a vi imate na proljece nama, sirokom, zrinjskom, čeliku ...
2. antolovic, kosoric, varea, bučan, stanic, zeljkovic, tomic, turkovic je 8 igraca koji su vecinom standardni i ako je to omladinski pogon svaka vam cast...sadikovic, memija i bajic su jedini "juniori" koji igraju standardnu ulogu u timu ... imamo i mi na tu foru kovacevica, radovca i cimirota... sve 21-
na tvoju zalost, tek je pola prvenstva proslo i uz ekstra raspored i samo jedno tesko gostovanje na proljece, mi smo i dalje glavni favoriti za titulu... pojačanja su vec dogovorena... uzivajtebojamora je napisao/la: Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
sto se buducih titula tice, i na tome se radi, pa tako radimo kompleks u butmiru, planiramo ulaganje na kosevo ili neki novi stadion, akademija ima ekstra uslove i jos uvijek je u procesu stabilizacije...
Sve pare koje trosimo su pare koje su odobrene, a kao sto je Tan rekao u intervjuu za englesku TV onje izuzetno ponosan na klub i ljude koji rade izuzetno pošteno... i da ce jos vise ulagati u klub... npr ove godine smo mi, kao klub pokrili 2/3 budzeta izlaskom u evropu...
duga i hladan azima... u španiji

Zadnja izmjena: Benko, dana/u 24 nov 2014, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ukoliko si pratio igru Sarajeva sa bivšim i sadašnjim trenerom ne bi se moglo reći da igramo slabije, stil igre i pozicije pojedinih igrača formacija i što sam ja zapazio kod Mehe Puzi ne ide baš stalno u napad dok je kod Dzene visio na protivnikovoj polovici, e sad što skoro sve ekipe protiv nas igraju totalni bunker pa **** ga druže ni barsa nekad ne može da probije taj bunker. Kad kažeš "teško da pobjedite sa igrom koju pokazujete" to zvuči kao da nismo imali neku inicijativu a ono visili na polovici protivnika većim dijelom tekme,,, da je teren kako treba kratki pasovi dupli pasovi pasovi u prostor ili jak centaršut sa bokova su npr riješenja za bunker međutim da ronaldo dodje na oranici ne bi nešto sjajno odigro bolan jesi ti vidio na svim terenima u BIH kako lopta skače...bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Drugo npr kad igraju ekipe sa donjeg dijela tablice sa vama kući otvoreniji su normalno jer ste slabija ekipa trenutno tako da vam daju više prostora što ste i iskoristili u nekim utakmicama,, želim ti reći da je drugačiji pristup protivnika kad igraju sa vama i protiv Sarajeva, kontaš ba jarane...
-
- Kontakt:
Sto rece...pola prvotimaca kod nk skretnice istice ugovor. Nema se tu sta probrati ali ima jedan koji bi nam valjo , a on , imao bi povelku i redovnu platu plus , dobio bi finu cifru na ruke kada bi potpisao. Cujem da su mu uslovi rega i da nije od onih koji su megalomani (mislim na uslove koje je kod kospa imao , naravno ako udje u pregovore sa nama ...povecace ih jer zna da imamo cifru). Znam da se kao igrac svidja i Ibraku ali Mehina je zadnja....
Dobro je , dobro je, prijatno sam iznenađen korektan post i odgovor bez pretjerane mržnje i izbacivanja Amar - kompleksa čak se donekle mogu i složiti jedino što su nam tereni svima isti a Sloboda je sa puno jačim sastavom protiv nas igrala utakmicu godine pa smo ih hladno mlatnuli.Sarajevo22 je napisao/la:Ukoliko si pratio igru Sarajeva sa bivšim i sadašnjim trenerom ne bi se moglo reći da igramo slabije, stil igre i pozicije pojedinih igrača formacija i što sam ja zapazio kod Mehe Puzi ne ide baš stalno u napad dok je kod Dzene visio na protivnikovoj polovici, e sad što skoro sve ekipe protiv nas igraju totalni bunker pa **** ga druže ni barsa nekad ne može da probije taj bunker. Kad kažeš "teško da pobjedite sa igrom koju pokazujete" to zvuči kao da nismo imali neku inicijativu a ono visili na polovici protivnika većim dijelom tekme,,, da je teren kako treba kratki pasovi dupli pasovi pasovi u prostor ili jak centaršut sa bokova su npr riješenja za bunker međutim da ronaldo dodje na oranici ne bi nešto sjajno odigro bolan jesi ti vidio na svim terenima u BIH kako lopta skače...bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Drugo npr kad igraju ekipe sa donjeg dijela tablice sa vama kući otvoreniji su normalno jer ste slabija ekipa trenutno tako da vam daju više prostora što ste i iskoristili u nekim utakmicama,, želim ti reći da je drugačiji pristup protivnika kad igraju sa vama i protiv Sarajeva, kontaš ba jarane...
-
- Kontakt:
sve i da je naj igrač vrijedan nekih dva mil. iz tog kluba mojne svega ti...fcsforever je napisao/la:Sto rece...pola prvotimaca kod nk skretnice istice ugovor. Nema se tu sta probrati ali ima jedan koji bi nam valjo , a on , imao bi povelku i redovnu platu plus , dobio bi finu cifru na ruke kada bi potpisao. Cujem da su mu uslovi rega i da nije od onih koji su megalomani (mislim na uslove koje je kod kospa imao , naravno ako udje u pregovore sa nama ...povecace ih jer zna da imamo cifru). Znam da se kao igrac svidja i Ibraku ali Mehina je zadnja....
Priča mi stari od Bajića da mu sin ima platu vjerovali il ne okruglo 800km...
-
- Kontakt:
Znači slažeš se zar ne, mlatnuli ste ih jer su igrali napadački otvorenije što je vama dalu priliku da se nadigravate i da imate više prostora na protivnikovih 30m od gola što ste znalački iskoristili. O tome ti pričam protiv Sarajeva ne mogu tako igrati neko svi u šenest pa šta bude bude jesi gledo nas protiv širokog pa strpali ih u kazneni prostor al je.bi ga npr. nemamo jake pucače pa da je opali sa trideset...bojamora je napisao/la:Dobro je , dobro je, prijatno sam iznenađen korektan post i odgovor bez pretjerane mržnje i izbacivanja Amar - kompleksa čak se donekle mogu i složiti jedino što su nam tereni svima isti a Sloboda je sa puno jačim sastavom protiv nas igrala utakmicu godine pa smo ih hladno mlatnuli.Sarajevo22 je napisao/la:Ukoliko si pratio igru Sarajeva sa bivšim i sadašnjim trenerom ne bi se moglo reći da igramo slabije, stil igre i pozicije pojedinih igrača formacija i što sam ja zapazio kod Mehe Puzi ne ide baš stalno u napad dok je kod Dzene visio na protivnikovoj polovici, e sad što skoro sve ekipe protiv nas igraju totalni bunker pa **** ga druže ni barsa nekad ne može da probije taj bunker. Kad kažeš "teško da pobjedite sa igrom koju pokazujete" to zvuči kao da nismo imali neku inicijativu a ono visili na polovici protivnika većim dijelom tekme,,, da je teren kako treba kratki pasovi dupli pasovi pasovi u prostor ili jak centaršut sa bokova su npr riješenja za bunker međutim da ronaldo dodje na oranici ne bi nešto sjajno odigro bolan jesi ti vidio na svim terenima u BIH kako lopta skače...bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
- moustapha
- Kontakt:
Ovaj dio posta je ključni. Dakle, radi se o dušebrižniku koji nam otvara oči. Kao Selimović radi loše, Ibraković ne zna dovesti igrača sa silnim parama i sl.bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Za ovakve postove je najbolji mogući odgovor: "Nemoj, Allahati! Nemoj da se brineš."

#divovi
nije isto napadati i pokusavati kreirati sanse i samo nabijati sto dalje loptu od svog gola a kao drugo protiv vas su i kao napadali nesto, juce iz sesnaesterca svog nisu dva puta izasli kako treba tako da to nije bas isto, ali svejedno na kraju smo dobili sto je najvaznijebojamora je napisao/la:Dobro je , dobro je, prijatno sam iznenađen korektan post i odgovor bez pretjerane mržnje i izbacivanja Amar - kompleksa čak se donekle mogu i složiti jedino što su nam tereni svima isti a Sloboda je sa puno jačim sastavom protiv nas igrala utakmicu godine pa smo ih hladno mlatnuli.Sarajevo22 je napisao/la:Ukoliko si pratio igru Sarajeva sa bivšim i sadašnjim trenerom ne bi se moglo reći da igramo slabije, stil igre i pozicije pojedinih igrača formacija i što sam ja zapazio kod Mehe Puzi ne ide baš stalno u napad dok je kod Dzene visio na protivnikovoj polovici, e sad što skoro sve ekipe protiv nas igraju totalni bunker pa **** ga druže ni barsa nekad ne može da probije taj bunker. Kad kažeš "teško da pobjedite sa igrom koju pokazujete" to zvuči kao da nismo imali neku inicijativu a ono visili na polovici protivnika većim dijelom tekme,,, da je teren kako treba kratki pasovi dupli pasovi pasovi u prostor ili jak centaršut sa bokova su npr riješenja za bunker međutim da ronaldo dodje na oranici ne bi nešto sjajno odigro bolan jesi ti vidio na svim terenima u BIH kako lopta skače...bojamora je napisao/la:Znam da se nečete složiti al od dolaska Kodre može se slobodno reči da igrate slabije ili je to u stvari realno stanje sa vašim igračkim kadrom. Čak da niste bili miljenici sreče sad bi bila skroz druga priča. Da je recimo Bajić pogodio zicer na derbiju sa igrom koju ste pokazali teško da bi izjednačili do kraja. Protiv Viteza jedva i tu je moglo svašta biti da nije bilo penala i crvenog a da u Tuzli takođe nije bio penal teško da bi pobjedili sa igrom koju prikazujete. I stvarno mi nije jasno da pored tolikih azijskih para euforično slavite to drugo mjesto. Amar bi sa duplo manje več završio ligu i to bi bilo sasvm normalno, laganini bez puno priče. Pa imate utakmicu više na domačem terenu i dva boda više a mi skoro duplo oslabili roster igrača i okrenuli se omladinskom pogonu. Ja bi se zapitao da li Ibraković i Selimović pametno troše te silne pare jer rezultati to očito ne pokazuju a priča o budučim titulama je ista več 8 godina. E valjda ima neko od vas na forumu koji če ipak priznati da ima istine ui ovome što sam napisao.
Pyro is not a crime !
Re: Odg: FK Sarajevo
Tek sad Kodro dolazi na svoje. Ima tri mjeseca da pripremi ekipu i to ne sumnjam u odlicnim uslovima. Dovest ce pojacanja za koja on smatra da su potrebna. Ja ocekujem da cemo mi na proljece bar trideset posto biti jaci nego sad. Meho je vec dokazao da je trener iznad ove lige. Kod njega se taktika ne svodi nabij loptu pa sta bude. Vidjeli smo protiv Zrinskog kako pravi trener reaguje i mijenja tok utakmice nakon loseg poluvremena. Samo sreca je spasila Zrinaki da ne prime tri komada u drugom poluvremenu. Meho je nasa najveca snaga za nastavak prvenstva.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trenutno korisnika/ca: UltraNorth, VolimoSarajevo i 31 gost.