FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sta je jasnosarajlija je napisao/la:E eto moji tuzlaci sve je jasno ko dan
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Za onu parolu imas stranicu unazad, taj isti lik sto je preminuo pogledaj sta je pisao na svom profilu.!wienultras je napisao/la:sta je jasnosarajlija je napisao/la:E eto moji tuzlaci sve je jasno ko dan
04.10.2009 !!
naguzim sve Sarajlije i ove sto su protiv nas zbog odavanja pocasti Deliji

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Azmir je obećao da nećemo ispast. I rekao je da ove sezone nema nikakvih ambicija. A do sada sve što je obećao je i ispunio. tako da se ja ne sikiram. A druga stvar je što ljudi hoće odmah tituluSlatinash_7 je napisao/la:Pitanje za sve koji slijepo podrzavaate Azmira,sta ako ispadnemo iz lige a ovim tempom sigurno hocemo,sta cemo onda?

Ma pravo si mi opasan sa tim nema daljefukara87 je napisao/la:naguzim sve Sarajlije i ove sto su protiv nas zbog transparenta![]()

Nisam od tog posla da nekom kvarim temu, to je vasa stvar sta ste ili ce te dizat nas ba libo iskreno pasa dizite koga hocete i velicajte!

04.10.2009 !!
Moze li mi neko reci kako se zove onaj vas lijevi bek?Dokad ima ugovor sa Slobodom?
Unaprijed Hvala! pozz
Unaprijed Hvala! pozz

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
mnogo moralisu,a zna se da sarajlije generalno prednjace u tome..
pametuju svemu svijetu,pljuju na sve sto se neslaze sa njihovim razmisljanjem..
tuzla kao centar tolerancije i suzivota netreba da se stidi tog popisanog transparenta,niti aplauza srpskoj himnoj,uvjek smo cijenili suzivot,drugog i drugacijeg,i time po hiljaditi put dokazali da nismo,niti cemo ikada biti kao oni...mi smo prije svega ljudi,roditelji,sugradjani..teza hiljadu puta potvrdjena,u ratu,a i sada u miru..
nacionalizam i sizofreniju ostavicemo onima koji u njoj uzivaju,barem to djelima pokazuju,mostaru,sarajevu i banjaluci..
tuzla kao centar tolerancije i suzivota netreba da se stidi tog popisanog transparenta,niti aplauza srpskoj himnoj,uvjek smo cijenili suzivot,drugog i drugacijeg,i time po hiljaditi put dokazali da nismo,niti cemo ikada biti kao oni...mi smo prije svega ljudi,roditelji,sugradjani..teza hiljadu puta potvrdjena,u ratu,a i sada u miru..
nacionalizam i sizofreniju ostavicemo onima koji u njoj uzivaju,barem to djelima pokazuju,mostaru,sarajevu i banjaluci..
Ma tuzla je smijesna ako ste vi fukare olicenje tuzle, pa mene sramota sto ste takvi strasno.wienultras je napisao/la:mnogo moralisu,a zna se da sarajlije generalno prednjace u tome..
@ wienultras da zavrsimo sa ovim necu opet ponavljam da gusim ovu temu prvo ko si ti da govoris kakvi smo mi sarajlije i sl ??
radite sta hocete nas mrzite i to je vas problem ja nikoga ne mrzim nisam tako odgojen, a ja sam gore vec reko vase je sta ce te dizati i ostalo toliko fukarice
drugo je kad je utakmica to je derbi i mora se malo napravit atmosfera.
i da pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i selam za tuzlu.
@ terabajt brate suvisno je njima ista pricat pojedini likovi su ograniceni ko balkon.
radite sta hocete nas mrzite i to je vas problem ja nikoga ne mrzim nisam tako odgojen, a ja sam gore vec reko vase je sta ce te dizati i ostalo toliko fukarice

drugo je kad je utakmica to je derbi i mora se malo napravit atmosfera.

i da pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i selam za tuzlu.

@ terabajt brate suvisno je njima ista pricat pojedini likovi su ograniceni ko balkon.
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 24 nov 2014, 13:14, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
tuzla je smijesna....idi brate pogledaj sta vam tata bakir izjavi na centralnom dnevniku kod senada...i popisa se na hiljade poginulih sarajlija,i njihove djece...nepametuj ,nestoji ti...pozabavi se svojom avlijomterabajt je napisao/la:Ma tuzla je smijesna ako ste vi fukare olicenje tuzle, pa mene sramota sto ste takvi strasno.wienultras je napisao/la:mnogo moralisu,a zna se da sarajlije generalno prednjace u tome..
Pa bakir je dobio u sa glasova isto ko i u tz tako da je on vas ko i naswienultras je napisao/la:tuzla je smijesna....idi brate pogledaj sta vam tata bakir izjavi na centralnom dnevniku kod senada...i popisa se na hiljade poginulih sarajlija,i njihove djece...nepametuj ,nestoji ti...pozabavi se svojom avlijomterabajt je napisao/la:Ma tuzla je smijesna ako ste vi fukare olicenje tuzle, pa mene sramota sto ste takvi strasno.wienultras je napisao/la:mnogo moralisu,a zna se da sarajlije generalno prednjace u tome..

-
- Kontakt:
zamisli da je na njegovom mjestu bio ti,ili ja,ili neko nama blizak..bili onda tako pisao...
sramota je da na takav nacin ode mlad zivot,ciji god on bio..ali posto ste zadojeni nacionalizmom,neocekujem da to svatis..budi pozz
sramota je da na takav nacin ode mlad zivot,ciji god on bio..ali posto ste zadojeni nacionalizmom,neocekujem da to svatis..budi pozz
- Slatinash_7
- Kontakt:
I Bakir je obecao 100000 radnih mjesta pa?To sto nas je Azmir uveo u PL je jedna stvar,druga stvar je sto ovo sto on radi je tjeranje kluba nazad u federalnu,htio to neko priznati ili ne..Nemamo igrace,Azmir nije tu,klub trenutno vod Vugdalic kojeg niko ziv ne zeli na Tusnju,jos jedan paradox,svi ste uz Azmira koji je doveo VUgdalica ali ovaj ne valja iako je Azmir bezgresan..Piric je branio tek 3 utakmice,dakle nismo promovisali igraca od kojeg bi mogli imati koristi,,mladje kategorije su u sredini tabele za razliku od prijasnjih godina,sta cemo sa tim?Bojim se da se Azmir previse opustio,da ne razumije kako stvari stoje i da nas sve to vraca nazad u federalnu ligu..djulba je napisao/la:Azmir je obećao da nećemo ispast. I rekao je da ove sezone nema nikakvih ambicija. A do sada sve što je obećao je i ispunio. tako da se ja ne sikiram. A druga stvar je što ljudi hoće odmah tituluSlatinash_7 je napisao/la:Pitanje za sve koji slijepo podrzavaate Azmira,sta ako ispadnemo iz lige a ovim tempom sigurno hocemo,sta cemo onda?
Znas kako kazu,obecanje,ludom radovanje

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Pitat cemo one sto svakog 11.7. budu na ulici sta misle o tom natpisu. Stid me kakav si , jel tebe stid svojih gradana ili svog naroda. Moj zadnji post o ovome.wienultras je napisao/la:zamisli da je na njegovom mjestu bio ti,ili ja,ili neko nama blizak..bili onda tako pisao...
Ako otjetare Asmira znate i sami da vam slijedi gasenje , i na ovom se vidi kako razmisljate ccc.
-
- Kontakt:
ne nije me stid,nije me stid jer nisam nacionalista,nije ni moj otac,ni amidje,ni rodjaci,pa pola ih izgide za nasu bih...moj zadnji post o ovome.terabajt je napisao/la:Pitat cemo one sto svakog 11.7. budu na ulici sta misle o tom natpisu. Stid me kakav si , jel tebe stid svojih gradana ili svog naroda. Moj zadnji post o ovome.wienultras je napisao/la:zamisli da je na njegovom mjestu bio ti,ili ja,ili neko nama blizak..bili onda tako pisao...
Ako otjetare Asmira znate i sami da vam slijedi gasenje , i na ovom se vidi kako razmisljate ccc.
mnogi su zaginuli jer su im vjerovali, tako će biti opet i tako je bilo. Do sada 10 genocida, a biće ih još, dok se ne opametimo.wienultras je napisao/la:ne nije me stid,nije me stid jer nisam nacionalista,nije ni moj otac,ni amidje,ni rodjaci,pa pola ih izgide za nasu bih...moj zadnji post o ovome.terabajt je napisao/la:Pitat cemo one sto svakog 11.7. budu na ulici sta misle o tom natpisu. Stid me kakav si , jel tebe stid svojih gradana ili svog naroda. Moj zadnji post o ovome.wienultras je napisao/la:zamisli da je na njegovom mjestu bio ti,ili ja,ili neko nama blizak..bili onda tako pisao...
Nije čudo što nas smatraju u ex-yu glupim... i jesmo.. glupi i naivni... za klanja stvoreni....
+lik piše po fb nož, žica i tebi je to OK.

Allez
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije istina, i ti vjerujes saffusarajlija je napisao/la:Za onu parolu imas stranicu unazad, taj isti lik sto je preminuo pogledaj sta je pisao na svom profilu.!wienultras je napisao/la:sta je jasnosarajlija je napisao/la:E eto moji tuzlaci sve je jasno ko dan

Mi smo svakako u dubokom plusu u napretku, gledano par godina u nazad pa do danas, tako da covjek koji je napravio taj plus zasluzuje vecu podrsku. Fukare, ako su nezadovoljne, zasto se ne oglase, zasto ne sazovu konferenciju za stampu, ne pozovu nekog medija, ili jednostavno se ne zapute u Upravu kluba i popricaju otvoreno o svemu i svacemu. Svi cekaju samo Azmira, i kad on nije tu, onise uzohole i bahate po tribini. To nikome ne doprinosi. Za dobro vladanje i podrsku (koja zaista nije falila ni u jednom momentu) mogli su cista obraza na polusezoni stati pred Azmira i traziti neke ustupke, a ovako ce samo sebi u stomak skociti. Ako im je cilj samo uci besplatno na stadion, aferim.Slatinash_7 je napisao/la:I Bakir je obecao 100000 radnih mjesta pa?To sto nas je Azmir uveo u PL je jedna stvar,druga stvar je sto ovo sto on radi je tjeranje kluba nazad u federalnu,htio to neko priznati ili ne..Nemamo igrace,Azmir nije tu,klub trenutno vod Vugdalic kojeg niko ziv ne zeli na Tusnju,jos jedan paradox,svi ste uz Azmira koji je doveo VUgdalica ali ovaj ne valja iako je Azmir bezgresan..Piric je branio tek 3 utakmice,dakle nismo promovisali igraca od kojeg bi mogli imati koristi,,mladje kategorije su u sredini tabele za razliku od prijasnjih godina,sta cemo sa tim?Bojim se da se Azmir previse opustio,da ne razumije kako stvari stoje i da nas sve to vraca nazad u federalnu ligu..djulba je napisao/la:Azmir je obećao da nećemo ispast. I rekao je da ove sezone nema nikakvih ambicija. A do sada sve što je obećao je i ispunio. tako da se ja ne sikiram. A druga stvar je što ljudi hoće odmah tituluSlatinash_7 je napisao/la:Pitanje za sve koji slijepo podrzavaate Azmira,sta ako ispadnemo iz lige a ovim tempom sigurno hocemo,sta cemo onda?
Znas kako kazu,obecanje,ludom radovanje
Jer opstanak je obecan, ako je svako obecanje do sada ispunjeno, zasto onda sumnjati odjednom? Nema logike.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
@ tuzlak 1987 ja sam svoje rekao i nemoj molim te se vise vracati na tu parolu ne zanima me bolan, ali isto bi zamolio da nas ne spominjete u smislu sarajlije ovo ono smijesni ste bolan, vi ste u rangu sa lesevima koji su isto digli tu parolu ali oni sa razlogom 
pozdrav za @ staragarda po meni jedinog normalnog ovdje ne znam mozda ih ima jos, ovo ostalo..... no coment...

pozdrav za @ staragarda po meni jedinog normalnog ovdje ne znam mozda ih ima jos, ovo ostalo..... no coment...
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 3 gosta.