FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 00:15

pa niko ne spori vas kvalitet,sobzirom koliku koncentraciju kvaliteta imate za nasu ligu,odigrali ste ispod ocekivanja..zaboravljas da je do 77 bilo 0-0..i da ste nas naceli iz penala,pitanje je da li biste pobjedili da nije bilo penala,i uspjeli probiti bunker..sve to stoji o slobodi,pa nikada losiji nismo bili,kada niste uspjeli probiti odbranu ovako lose slobode,jbg...eto uzecu za primjer jos jednu utakmicu koju ste dominirali...u sirokom.. :thumbup:
znaci,kvalitetniji protivnik bi vam sigurno proturio kontru dvije za gol,o tome ti pricam,drugo je to sto nasi neznaju :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 nov 2014, 00:16

sve cestitke na zasluzenoj pobjedi , iako sam ocekivao od vas puno vse protiv onakve slobode ( iskreno ) , zasluzena pobjeda , odlicno navijanje na obje strane ... sta reci , nama preostaje grcevita borba za opstanak .

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2014, 00:30

wienultras je napisao/la:pa niko ne spori vas kvalitet,sobzirom koliku koncentraciju kvaliteta imate za nasu ligu,odigrali ste ispod ocekivanja..zaboravljas da je do 77 bilo 0-0..i da ste nas naceli iz penala,pitanje je da li biste pobjedili da nije bilo penala,i uspjeli probiti bunker..sve to stoji o slobodi,pa nikada losiji nismo bili,kada niste uspjeli probiti odbranu ovako lose slobode,jbg...eto uzecu za primjer jos jednu utakmicu koju ste dominirali...u sirokom.. :thumbup:
znaci,kvalitetniji protivnik bi vam sigurno proturio kontru dvije za gol,o tome ti pricam,drugo je to sto nasi neznaju :mrgreen:
vidi ne možeš reči da je ovo ono slažem se ali i široki je hajde recimo dao gool iz ničeg pa bolja je vaša šansa bila danas a teško je protiv bunkera igrati bio sam se zabrinuo Bog mi je svjedok ali da ste bili toliko loši i niste igrali smo mi i sa lošijim i griješili recimo Obarska ali danas nismo toliko griješili probavali smo i kad je otčepilo to je to a šta bi bilo da ste poveli što Hilmo reče teško je bilo gledati danas nemoćnu i borbenu Slobodu i hajde recimo jalove napade Sarajeva ali eto danas nam se otvorilo za razliku od nekih utakmica a io trener je odlično uočio da nam half ne treba i ubacio je trečeg napadača a kontra dvije tri pa i mi smo vama klasičnu kontru opalili kod drugog gola a kvalitetniji bi se više otvorio nego vi recimo npr. vi ste Želju više napadali ali su vas komšije iz dvije bukvalno dvije kontre dobili.Morate se popraviti ne želim vam ispadanje nisam vam dušman morate nešto uraditi ili mrka kapa a ustvari do vas je sve.Evo sreće malo izgleda da če Radnik kazniti -3 jer im je igrač igrao koji je imao crveni karton pa vidjet ćemo .
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2014, 00:36

Nego ljudi gleda li iko izvještaj iz Bijeljine pa šta je ono kakva je ono ledina još traktor iza gola pa majko moja sramota je ovo velika. kuknjava
Sarajevo ljubavi moja!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 24 nov 2014, 00:46

sekac je napisao/la:
wienultras je napisao/la:pa niko ne spori vas kvalitet,sobzirom koliku koncentraciju kvaliteta imate za nasu ligu,odigrali ste ispod ocekivanja..zaboravljas da je do 77 bilo 0-0..i da ste nas naceli iz penala,pitanje je da li biste pobjedili da nije bilo penala,i uspjeli probiti bunker..sve to stoji o slobodi,pa nikada losiji nismo bili,kada niste uspjeli probiti odbranu ovako lose slobode,jbg...eto uzecu za primjer jos jednu utakmicu koju ste dominirali...u sirokom.. :thumbup:
vidi ne možeš reči da je ovo ono slažem se ali i široki je hajde recimo dao gool iz ničeg pa bolja je vaša šansa bila danas a teško je protiv bunkera igrati bio sam se zabrinuo Bog mi je svjedok ali da ste bili toliko loši i niste igrali smo mi i sa lošijim i griješili recimo Obarska ali danas nismo toliko griješili probavali smo i kad je otčepilo to je to a šta bi bilo da ste poveli što Hilmo reče teško je bilo gledati danas nemoćnu i borbenu Slobodu i hajde recimo jalove napade Sarajeva ali eto danas nam se otvorilo za razliku od nekih utakmica a io trener je odlično uočio da nam half ne treba i ubacio je trečeg napadača a kontra dvije tri pa i mi smo vama klasičnu kontru opalili kod drugog gola a kvalitetniji bi se više otvorio nego vi recimo npr. vi ste Želju više napadali ali su vas komšije iz dvije bukvalno dvije kontre dobili.Morate se popraviti ne želim vam ispadanje nisam vam dušman morate nešto uraditi ili mrka kapa a ustvari do vas je sve.Evo sreće malo izgleda da če Radnik kazniti -3 jer im je igrač igrao koji je imao crveni karton pa vidjet ćemo .
Cekajte malo , niste vidjeli teren kakav je bio ? :o
Neko je napisao danas ni da Chelsea ne bi mogao probiti onaj bunker po onakvoj livadi.. Danas gledam i ne vjerujem sta moras uraditi da bi je smirio samo ccc .. A onu odbranu slobode vidjeli smo danas u par navrata ,3 dupla pasa i eto te pred golom .. Al' dzaba kad je to nemoguce prosto,kad ti puška treba da smiriš loptu :(

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 nov 2014, 05:09

cestitke na pobjedi zasluzeno nema sta...mi ne mozemo biti zadovoljni porazom svakako, ali u kakvoj smo formi i bez 8 igraca ovih 0-2 je podnosljivo uzmemo li u obzir da nas niste nesto posebno nadigrali ..da smo imali srece mogli smo i povest 1-0 , ali sta je tu je..vama puno srece u nastavku orveenstva i da uzmetee titulu, a nama preostaje borba za opstanak gdje vjerujem da nismo najlosija ekipa..Radnik ,Obarska i Drina su losi od nas sigurno, a mi cemo dovest sigurno 55-6 ovih igraca mozda cak i nekog iz vsseg kluba na pozajmicu ...mozda ako nam i date te igrace i vama bude valjalo da koji bod uzmemo vasim konkurentima na strani..Zrinjskog smo vec klepili , u Sirokom tradicionalno igramo dobro pa sa nekoliko novim igraca ko zna valjda im uzmemo koji bod :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

High

Post Postao/la High » 24 nov 2014, 09:03

Todorović je bivši.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 24 nov 2014, 09:03

ne znam zbog cega rasprava sa pojedincima..."losi" smo drama i gotovo al 0:2...3 bobe u seher i vozdrica ;)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 24 nov 2014, 09:41

High je napisao/la:Todorović je bivši.
tesko je to momku sve palo, ali na zalost konkurencija je velika a i njemu je bolje da igra i da ode u neki klub vani da obezbjedi egzistenciju... ali se momak jako vezao za klub i navijace... jbg takav je zivot prof. sportista

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 nov 2014, 11:06

vrlo vjerovatno i onaj Mitrevski i Protic...daleko od raskida ugovora nije ni Puric radi operacije koju ima za par dana...iako mu je Meho pronasao pravo mjesto i derbi je odigrao (onih 20 min) za pohvaliti.
Budu li nasi doveli ono sto su planirali , sa njim se raskida ugovor...u suprotnom ostaje naravno kao i do sada joker sa klupe

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 nov 2014, 11:15

fcsforever je napisao/la:

vrlo vjerovatno i onaj Mitrevski i Protic...daleko od raskida ugovora nije ni Puric radi operacije koju ima za par dana...iako mu je Meho pronasao pravo mjesto i derbi je odigrao (onih 20 min) za pohvaliti.
Budu li nasi doveli ono sto su planirali , sa njim se raskida ugovor...u suprotnom ostaje naravno kao i do sada joker sa klupe
ps ...sorry Puric je vec operisan

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 nov 2014, 11:53

Puruic je bio odlican u zadnje vrijeme. Nadam se da nece otici.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 nov 2014, 11:56

HZ_ilidzaa je napisao/la:Puruic je bio odlican u zadnje vrijeme. Nadam se da nece otici.

Nece otici samo u slucaju da ostvarimo ono sto je uprava planirala po pitanju pojacanja.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 nov 2014, 12:34

Ja MItrevskom ne bih raskinuo ugovor nego bih ga posudio negdje, lik ima tek 23 godine i steta je raskinuti tako ugovor a nije mu ni data sansa kako treba, a vjerujem da bi i on sam pristao da igra na posudbi u nekom klubu da se tako pokusa nametnuti nasima, Protic vec ne znam koliko bi imalo smisla jer realno bolje je davati sansu ili Rastoderu iz akademije, ili dovesti nekog ko je bolji i od Puzigace
Puric iskreno ne znam, bio je dobar zadnjih par tekmi na novoj poziciji pa osim ako bas ne dovedemo nekog vrhunskog igraca onda ga ostaviti a Todora je i meni iskreno zao jer je bas pozitivan lik ali jednostavno nema mjesta u ekipi i za njega samog je bolje da ide negdje gdje ce igrati
Pyro is not a crime !

od1987sa
Kontakt:

Post Postao/la od1987sa » 24 nov 2014, 12:44

Pozdrav raja, vakat bio da se registruje, sad ce da budu tri mjeseca urnebesa pred nama :mrgreen: .

poseban pozdrav za gang evila, starog pajpasa i strumfeliminatora :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 nov 2014, 12:47

dobro nam dosao pasa, samo budi aktivan na ovom pdfu je najbolja raja :mrgreen:

PS. to dobro drustvo predvodim naravno ja uvijek pozitiva. :D
04.10.2009 !!

od1987sa
Kontakt:

Post Postao/la od1987sa » 24 nov 2014, 12:51

sarajlija je napisao/la:dobro nam dosao pasa, samo budi aktivan na ovom pdfu je najbolja raja :mrgreen:

fala, generalno ste prava raja samo hilmo odstupa sa crnjacenjem vazda :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 nov 2014, 12:53

od1987sa je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:dobro nam dosao pasa, samo budi aktivan na ovom pdfu je najbolja raja :mrgreen:

fala, generalno ste prava raja samo hilmo odstupa sa crnjacenjem vazda :mrgreen:
Cini ti se lik je puno ozbiljan nista vise vjeruj meni znam ja njega dobro sa proslog nicka kojeg sam imao, a postovi su mu na mjestu jedan od korektnih likova :D ;)
04.10.2009 !!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 nov 2014, 12:55

THEC je napisao/la:Ja MItrevskom ne bih raskinuo ugovor nego bih ga posudio negdje, lik ima tek 23 godine i steta je raskinuti tako ugovor a nije mu ni data sansa kako treba, a vjerujem da bi i on sam pristao da igra na posudbi u nekom klubu da se tako pokusa nametnuti nasima, Protic vec ne znam koliko bi imalo smisla jer realno bolje je davati sansu ili Rastoderu iz akademije, ili dovesti nekog ko je bolji i od Puzigace
Puric iskreno ne znam, bio je dobar zadnjih par tekmi na novoj poziciji pa osim ako bas ne dovedemo nekog vrhunskog igraca onda ga ostaviti a Todora je i meni iskreno zao jer je bas pozitivan lik ali jednostavno nema mjesta u ekipi i za njega samog je bolje da ide negdje gdje ce igrati

Ni kod Mehe Mitrevski ne igra...znaci , nije to kvalitet ili jednostavno , nije za nas. Posudba moze ako ce mu taj klub davati platu koju ima u FCS...ali , takvi klubovi su rijetki u BiH. Najvise mi zao Ogija...imao sam prilike upoznati ga..skroz rega lik...a ne mozemo reci da nam bas i njie valjo.. Purketa sad hebe i ta operacija sto je imao...koliko ce to uticati na njega i koliko ce biti dug njegov oporavak...to je problem. Iako , opet kazem , sve ce zavisiti od ispunjenog plana dovodjenja igraca.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 nov 2014, 13:05

fcsforever je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:mislim da ove zime idemo u Španiju
JOS BOLJE I EXLUZIVNIJE...A I SKUPLJE
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
ps....mozemo li tamo fatati lopte po potoku kao neki.... :lolno: :lolno:
[youtube][/youtube]
:) :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 16 gostiju.