znaci,kvalitetniji protivnik bi vam sigurno proturio kontru dvije za gol,o tome ti pricam,drugo je to sto nasi neznaju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vidi ne možeš reči da je ovo ono slažem se ali i široki je hajde recimo dao gool iz ničeg pa bolja je vaša šansa bila danas a teško je protiv bunkera igrati bio sam se zabrinuo Bog mi je svjedok ali da ste bili toliko loši i niste igrali smo mi i sa lošijim i griješili recimo Obarska ali danas nismo toliko griješili probavali smo i kad je otčepilo to je to a šta bi bilo da ste poveli što Hilmo reče teško je bilo gledati danas nemoćnu i borbenu Slobodu i hajde recimo jalove napade Sarajeva ali eto danas nam se otvorilo za razliku od nekih utakmica a io trener je odlično uočio da nam half ne treba i ubacio je trečeg napadača a kontra dvije tri pa i mi smo vama klasičnu kontru opalili kod drugog gola a kvalitetniji bi se više otvorio nego vi recimo npr. vi ste Želju više napadali ali su vas komšije iz dvije bukvalno dvije kontre dobili.Morate se popraviti ne želim vam ispadanje nisam vam dušman morate nešto uraditi ili mrka kapa a ustvari do vas je sve.Evo sreće malo izgleda da če Radnik kazniti -3 jer im je igrač igrao koji je imao crveni karton pa vidjet ćemo .wienultras je napisao/la:pa niko ne spori vas kvalitet,sobzirom koliku koncentraciju kvaliteta imate za nasu ligu,odigrali ste ispod ocekivanja..zaboravljas da je do 77 bilo 0-0..i da ste nas naceli iz penala,pitanje je da li biste pobjedili da nije bilo penala,i uspjeli probiti bunker..sve to stoji o slobodi,pa nikada losiji nismo bili,kada niste uspjeli probiti odbranu ovako lose slobode,jbg...eto uzecu za primjer jos jednu utakmicu koju ste dominirali...u sirokom..![]()
znaci,kvalitetniji protivnik bi vam sigurno proturio kontru dvije za gol,o tome ti pricam,drugo je to sto nasi neznaju
Cekajte malo , niste vidjeli teren kakav je bio ?sekac je napisao/la:vidi ne možeš reči da je ovo ono slažem se ali i široki je hajde recimo dao gool iz ničeg pa bolja je vaša šansa bila danas a teško je protiv bunkera igrati bio sam se zabrinuo Bog mi je svjedok ali da ste bili toliko loši i niste igrali smo mi i sa lošijim i griješili recimo Obarska ali danas nismo toliko griješili probavali smo i kad je otčepilo to je to a šta bi bilo da ste poveli što Hilmo reče teško je bilo gledati danas nemoćnu i borbenu Slobodu i hajde recimo jalove napade Sarajeva ali eto danas nam se otvorilo za razliku od nekih utakmica a io trener je odlično uočio da nam half ne treba i ubacio je trečeg napadača a kontra dvije tri pa i mi smo vama klasičnu kontru opalili kod drugog gola a kvalitetniji bi se više otvorio nego vi recimo npr. vi ste Želju više napadali ali su vas komšije iz dvije bukvalno dvije kontre dobili.Morate se popraviti ne želim vam ispadanje nisam vam dušman morate nešto uraditi ili mrka kapa a ustvari do vas je sve.Evo sreće malo izgleda da če Radnik kazniti -3 jer im je igrač igrao koji je imao crveni karton pa vidjet ćemo .wienultras je napisao/la:pa niko ne spori vas kvalitet,sobzirom koliku koncentraciju kvaliteta imate za nasu ligu,odigrali ste ispod ocekivanja..zaboravljas da je do 77 bilo 0-0..i da ste nas naceli iz penala,pitanje je da li biste pobjedili da nije bilo penala,i uspjeli probiti bunker..sve to stoji o slobodi,pa nikada losiji nismo bili,kada niste uspjeli probiti odbranu ovako lose slobode,jbg...eto uzecu za primjer jos jednu utakmicu koju ste dominirali...u sirokom..![]()
tesko je to momku sve palo, ali na zalost konkurencija je velika a i njemu je bolje da igra i da ode u neki klub vani da obezbjedi egzistenciju... ali se momak jako vezao za klub i navijace... jbg takav je zivot prof. sportistaHigh je napisao/la:Todorović je bivši.
High je napisao/la:Todorović je bivši.
ps ...sorry Puric je vec operisanfcsforever je napisao/la:High je napisao/la:Todorović je bivši.
vrlo vjerovatno i onaj Mitrevski i Protic...daleko od raskida ugovora nije ni Puric radi operacije koju ima za par dana...iako mu je Meho pronasao pravo mjesto i derbi je odigrao (onih 20 min) za pohvaliti.
Budu li nasi doveli ono sto su planirali , sa njim se raskida ugovor...u suprotnom ostaje naravno kao i do sada joker sa klupe
HZ_ilidzaa je napisao/la:Puruic je bio odlican u zadnje vrijeme. Nadam se da nece otici.
fala, generalno ste prava raja samo hilmo odstupa sa crnjacenjem vazdasarajlija je napisao/la:dobro nam dosao pasa, samo budi aktivan na ovom pdfu je najbolja raja![]()
PS. to dobro drustvo predvodim naravno ja uvijek pozitiva.
Cini ti se lik je puno ozbiljan nista vise vjeruj meni znam ja njega dobro sa proslog nicka kojeg sam imao, a postovi su mu na mjestu jedan od korektnih likovaod1987sa je napisao/la:fala, generalno ste prava raja samo hilmo odstupa sa crnjacenjem vazdasarajlija je napisao/la:dobro nam dosao pasa, samo budi aktivan na ovom pdfu je najbolja raja![]()
PS. to dobro drustvo predvodim naravno ja uvijek pozitiva.
THEC je napisao/la:Ja MItrevskom ne bih raskinuo ugovor nego bih ga posudio negdje, lik ima tek 23 godine i steta je raskinuti tako ugovor a nije mu ni data sansa kako treba, a vjerujem da bi i on sam pristao da igra na posudbi u nekom klubu da se tako pokusa nametnuti nasima, Protic vec ne znam koliko bi imalo smisla jer realno bolje je davati sansu ili Rastoderu iz akademije, ili dovesti nekog ko je bolji i od Puzigace
Puric iskreno ne znam, bio je dobar zadnjih par tekmi na novoj poziciji pa osim ako bas ne dovedemo nekog vrhunskog igraca onda ga ostaviti a Todora je i meni iskreno zao jer je bas pozitivan lik ali jednostavno nema mjesta u ekipi i za njega samog je bolje da ide negdje gdje ce igrati
[youtube][/youtube]fcsforever je napisao/la:JOS BOLJE I EXLUZIVNIJE...A I SKUPLJEVanBasten je napisao/la:mislim da ove zime idemo u Španiju
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
ps....mozemo li tamo fatati lopte po potoku kao neki....![]()