Lokomotiva, Istra i Osijek nece protiv Dinama ni pod cjenu da se u suprotnom gase. Zagreb, Split i Belupo su uvijek nekako neutralni i tesko ce u ovoj situaciji ici protiv Dinama, odnosno politike koju vodi Dinamova uprava. Nije Dinamo kao Dinamo nista kriv. Krivi su ljudi u tom klubu. Ostaje Zadar ciji celnici nemaju blistav odnos s Hajdukom. I ostaje Rijeka ciji celnici imaju dobar odnos s Mamicem i jedino gdje mu se smiju suprostaviti je teren, tj. utakmica. Van terena su misevi koji ce mu se prije pokloniti nego suprostaviti.dubrava je napisao/la:Hajduku se mora priključiti još netko od prvoligaša.
Ostane li jedini koji traži promjene u HNS-u neće uspjeti i sve ono u subotu neće imati smisla
Koju nesposobnost? Sto su u dvije godine platili 60 mil kuna dugova? Sto su u prvih 9 mjeseci ove godine zaradili 35 mil kuna od stabilnih prihoda? Sto su od pocetnih 110 sudskih sporova dosli na njih 4? Sto zaposlenicima redovito isplacuju place otkada su dosli, zaostatak s pocetnih 5 je smanjen na 2 mjeseca? Sto igracima nakon 5 godina vise ne duguju nijednu placu? Sto su citav dres prodali sponzorima koji su svi u privatnom vlasnistvu, a ne drzavne tvrtke? Sto imamo rekordni broj clanova (11.100) i pretplatnika (6.325)?Signore je napisao/la:U HNS-u jesu go*na, al ovo sto radi Hajduk netko treba raditi, mada se slazem s tim da uprava Hajduka vecinu stvari pokrece cisto iz razloga da bi opravdali svoju nesposobnost.
Hajduk je najzdraviji nogometni kolektiv u regiji. Primjer za sve.spursman je napisao/la:Iako nisam navijač Hajduka, žao mi je na šta je ovaj klub spao. Nesposobno vodstvo uništilo je ovaj klub, koji su od potpune propasti očuvali navijači. Nekad najsportskiji grad na svitu spao je na to da više u njemu nema kluba koji može konkurirati za naslov prvaka države u bilo kojem sportu, a imali su Europske prvake. KK Split, RK Split, VK Mornar, Jadran, POŠK nisu ni sjena onoga što su nekad bili, ili su propali ili ih čeka ta sudbina. Hajduk ide istim putem, onda je najlakše reći kriv je netko drugi zbog toga. HNS-om od osnutka vladaju sumnjivi tipovi, samo nekad pašu ovima sa sjevera, a nekad ovima sa juga. Hajduk bi morao raditi i proizvoditi igrače, svoju dicu kao što je uvijek radio, od Srne nisu proizveli reprezentativca i to je znak da u klubu nešto ne štima, igrači se prodaju na prvu ponudu nekog kluba. Sa ovakvim načinom rada prvaci neće nikada biti i za to im nitko nije kriv, nego oni sami.
Split i Lokomotiva bolji od Hajduka.neroazzurni je napisao/la:moze se i borit protiv HNS-a i igrat utakmice ali lakse je reci eto registrovano 3:0 za Dinamo nego regularno popit petardu, a fucka im se i za kaznu jer znaju da je i Split i Lokomotiva bolji i da od izlaska u Europu nema nista, ovako ce biti kao neda nam HNS svi nas mrze mjau mjau...
Za sve to svaka cast, ali mislio sam na igracki kadar. Hajduk godinama nije dao igraca reprezentativne klase i Hajduk godinama, a sad vec i desetljece ne moze da se priblizi Dinamu na tablici. Uvijek je kriv netko drugi, nikada igraci i struka. Kad Hajduk dobije pet komada na Maksimiru tad nisu lose odigrali, tad su tri dana prije imali tesku utakmicu i igraci su umorni. A Dinamo eto tu utakmicu prije nije igrao pa je mogao da uvali petardu. U Hajduku jako tesko priznaju poraze, na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni priznati. Uvijek su krivi suci il netko drugi. Kad samo Kalinic dobije reprezentativni poziv i tad je netko drugi kriv. Ne pitaju se tko je to drugi zasluzio poziv. Panj Maloca? Covjek kojeg vec pet sezona prodaju, a nikad ga prodat. Na kraju ce ni kriv, ni duzan biti ikona navijaca jer je cijeli zivot proveo u Hajduku.NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Koju nesposobnost? Sto su u dvije godine platili 60 mil kuna dugova? Sto su u prvih 9 mjeseci ove godine zaradili 35 mil kuna od stabilnih prihoda? Sto su od pocetnih 110 sudskih sporova dosli na njih 4? Sto zaposlenicima redovito isplacuju place otkada su dosli, zaostatak s pocetnih 5 je smanjen na 2 mjeseca? Sto igracima nakon 5 godina vise ne duguju nijednu placu? Sto su citav dres prodali sponzorima koji su svi u privatnom vlasnistvu, a ne drzavne tvrtke? Sto imamo rekordni broj clanova (11.100) i pretplatnika (6.325)?Signore je napisao/la:U HNS-u jesu go*na, al ovo sto radi Hajduk netko treba raditi, mada se slazem s tim da uprava Hajduka vecinu stvari pokrece cisto iz razloga da bi opravdali svoju nesposobnost.
Ma ni meni se ne raspravlja toliko. Samo sam rekao da to sto radi Hajduk netko treba raditi, ali da za sve svoje greske traze krivce u drugim i svaku situaciju pokusavaju okrenuti u svoju korist.Android je napisao/la:Ne bih sad ulazio duboko u vasu raspravu, ali ja smatram da je Milovic trebao dobiti poziv za onu utakmicu sa Argentinom, a Maloca je dopizdio svakom navijacu Hajduka, tesko da ce biti ikona
On je ogranicen u glavi, a njegov facebook je posebna pricaAndroid je napisao/la:Ma nemoj mi Kukoca dirat![]()
Lik je ogranicen, mislim kao igrac, ali face statusi su strasni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.