Tuga

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Golema tuga i kod mene.adis30 je napisao/la:
Tuga
Ma lik je razvaljivao, kakav sut do poluvremena, ubica, ali ga na kraju kroz cudne okolnosti saigraci poceli izbjegavatCarli je napisao/la:Znači Jefferson pola košaBosh niggeru
okrenem mu tetkuBMWspeed je napisao/la:bosh za pobjedu okret,sut,iza kosa![]()
![]()
23KM
zao mi je samo sto nije vas ispostovo
Majke mi moje, lika stavio na klupu j e b o mu on sve! Ne moš dobit' da si Bog. J e b e m ti sunce odo sve zapalit!dr.van nostrand je napisao/la:Ma lik je razvaljivao, kakav sut do poluvremena, ubica, ali ga na kraju kroz cudne okolnosti saigraci poceli izbjegavatCarli je napisao/la:Znači Jefferson pola košaBosh niggeru
![]()
![]()
14,5 je včrs bila10DelPiero je napisao/la:Ovom prilikom i Kembi Walkeru **** sve iako ga nisam igro zato sto je proslu dao tacno 15 osto ispod granice za 1 a veceras tacno 16 presao za 1 kad ne treba znaci jos jednom sjetim ti se svega zoharu mali
E to je tuga da narednu pokriješ druge opcije iz teama ili bi se desio BO, ili bi zaradili lične ili ko sinoć sa Hibbertom povrijedi se u 6. minuti.Minjore je napisao/la:Bitno je da je Kemba išao preko jer ga niko nije igrao kao ni Denga, a tek Kaman neki..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.