FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arelinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arelinho » 23 nov 2014, 23:31

ronaldo99 je napisao/la:danas napokon ono sto zelim vidjeti na nasim terenima kada su gostujuci navijaci u pitanju, a to je da so do kraja utakmice ostali na tribinama a ne 10-15 min ranije ih izbacuju sa tribina :clap:
Takodje i kod nas Robijasi izasli sa stadiona nakon posljednjeg zvizduka sudije. :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 nov 2014, 23:35

Neće onda ovo na dobro :mrgreen:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 23 nov 2014, 23:37

Ziko je napisao/la:Ne bi ni Kodro svirao onaj penal ,sramota sudije su već počele pospremati tablicu da ne bi bilo kakvih iznenađenja....... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :kafa:
Tacno....imas nesto protiv!?

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 23 nov 2014, 23:40

Kodri kapa do poda, napokon imamo trenera. Ovo danas je bila iskljucivo njegova pobjeda.

Slobodi sve najbolje u drugom dijelu, nadam se da ce posloziti stvari u klubu i stati na zdrave noge.

Vidim cekamo Benka da krene na posao u proljece, zna li iko dokle je ta zavrzlama? Da ne presjedi i proljece?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 nov 2014, 23:44

Ziko je napisao/la:Ne bi ni Kodro svirao onaj penal ,sramota sudije su već počele pospremati tablicu da ne bi bilo kakvih iznenađenja....... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :kafa:
izdrži uz tebe smo ;) ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 nov 2014, 23:44

GangEvil je napisao/la:
Tacno....imas nesto protiv!?
Nema, samo voli kleknuti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 nov 2014, 23:46

Joj izvještaja ispade još i bolja Sloboda u prvom kako ovaj priikaza majko milia koja pristrasnost i mržnja prema klubu e neču vam platiti miševi pretplatu nikad.Sreća ima nas koji smo gledali utakmicu :oops:
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 nov 2014, 23:53

sekac je napisao/la:Joj izvještaja ispade još i bolja Sloboda u prvom kako ovaj priikaza majko milia koja pristrasnost i mržnja prema klubu e neču vam platiti miševi pretplatu nikad.Sreća ima nas koji smo gledali utakmicu :oops:
Hahahaha, da, prikazaše šanse Slobode, još kao ono ravnopravan protivnik.
Što ne pokazaše statistiku posjeda lopte, udarce itd. i ova BHT je amaterska televizija malo je reći.

A penal, pa šta reći, ja mislio golman istrčao, lik je golmaski spusti i fol se baci :mrgreen:
U novi boj ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 nov 2014, 23:53

sekac je napisao/la:Joj izvještaja ispade još i bolja Sloboda u prvom kako ovaj priikaza majko milia koja pristrasnost i mržnja prema klubu e neču vam platiti miševi pretplatu nikad.Sreća ima nas koji smo gledali utakmicu :oops:
Opusti se, znamo sta su morali prikazati.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 23 nov 2014, 23:56

pa i bilo je bara,bara....nesto se kruzi oko sesnesterca,pokusavali ste,ali sloboda je imala dvije sto posto sanse...do penala niste nesto ozbiljni bili..nakon toga klasika,pokazala se mentlna limitiranost,i psiha nasih igraca..neupitno ste kvalitetniji,duplo,medjutim bez obzira na dva gola,slaba partija..malo jaci protivnik kaznio bi vas posteno.
sve najbolje u nastavku prvenstva.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 nov 2014, 23:58

Sabinho je napisao/la:
Opusti se, znamo sta su morali prikazati.
Ma normala brate,nego mi žao što ljude koji nisu gledali lažu pogotovo ove navijače Slobode pa ljudi ako ne poprave igru bar za 30% i ne dovedu pojačanja ispast če ko fišek.
Sarajevo ljubavi moja!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 nov 2014, 23:59

Loša igra Sarajeva . Jeste mi Meho veoma drag al ovo je već do njega. Rezultat nekada i prikriva manjkavosi.
Jednostvno štucava igra , bez koncepcije i iskorištavanja igračkog potencijala. A to sam već primijetio u tekmi portiv Želje. Nema neke tečnosti i jasne koncepcije nego ako koji igrač šta napravi . Mislim protivjedne ovakve Slobode morala je petarda biti. SLobodi svaka čast pa nisu išli u kost kao Željo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 24 nov 2014, 00:01

pobjedi se ne gleda u zube...2 boda iza sirokog na polusezoni..sasvim zadovoljavajuce. cestitke u moje ime
golman Borjan ako dodje idemo na titulu..ma mozemo i bez njega al mi sigurniji od dejana puno.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 nov 2014, 00:02

kimbo je napisao/la:Loša igra Sarajeva . Jeste mi Meho veoma drag al ovo je već do njega. Rezultat nekada i prikriva manjkavosi.
Jednostvno štucava igra , bez koncepcije i iskorištavanja igračkog potencijala. A to sam već primijetio u tekmi portiv Želje. Nema neke tečnosti i jasne koncepcije nego ako koji igrač šta napravi . Mislim protivjedne ovakve Slobode morala je petarda biti. SLobodi svaka čast pa nisu išli u kost kao Željo.
Na onoj livadi , gdje lopta skoči 7 puta u dva metra, i onom bunkeru , i gdje ti treba brza pas igra a lopta skače ko ping-pong, nebi ni Real zabio petardu!
U novi boj ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 nov 2014, 00:05

kimbo je napisao/la:Loša igra Sarajeva . Jeste mi Meho veoma drag al ovo je već do njega. Rezultat nekada i prikriva manjkavosi.
Ne branim Mehu ali je potrebno vremena da uigra ekipa na nacin na koji on zeli da funkcionise. Vidjelo se u masi situacija da se igraci grupisu na 20-25m od gola i da ne mozemo ostvariti pas igru i protok lopte. Takodje ona brina nije dozvoljavala bolju kombinatoriku na kojoj Meho insistira. Sad ima svo vrijeme svijeta da ideje sprovede u djelo.

@sekac nama jos bolje, nek' ostali misle da smo losi i nek' nas napadnu kad dodjemo do meceva sa njima.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 nov 2014, 00:06

e moj kimbo ne zivimo u njemackoj gdje je teren ko tepih pa da mozes smislenu akciju odigrat fakat nidze veze ako na onnakvom terenu mozes igrat lopte onda stvarno :damn: dabogda mi citavu premijer ligu onako igrali ko danas u goostima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 nov 2014, 00:07

hz033 je napisao/la:
Na onoj livadi , gdje lopta skoči 7 puta u dva metra, i onom bunkeru , i gdje ti treba brza pas igra a lopta skače ko ping-pong, nebi ni Real zabio petardu!
Sad ću ti reći drug to je sve ok. Al recimo evo mi smo prošle godine u Vrapčićima na sličnoj livadi razbili Želju koji je bio puno jači nego ove godine brzim pasovima i promjenama mjesta i to sve po zemlji. Tendenciju sam očekivao tu danas kod vas al samo bulje u igrača s loptom i čekaju šta će uraditi .. Mislim danas maltene najbolji pojedinac Berberović vam uz Duljevića .. Al eto nadam se da ćete se popraviti i radi vas i radi Mehe da napokon kao zemlja dobijemo još jednog dobrog trenera.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2014, 00:08

wienultras je napisao/la:
pa i bilo je bara,bara....nesto se kruzi oko sesnesterca,pokusavali ste,ali sloboda je imala dvije sto posto sanse...do penala niste nesto ozbiljni bili..nakon toga klasika,pokazala se mentlna limitiranost,i psiha nasih igraca..neupitno ste kvalitetniji,duplo,medjutim bez obzira na dva gola,slaba partija..malo jaci protivnik kaznio bi vas posteno.
sve najbolje u nastavku prvenstva.
E hajde svega ti reci u kojem segmentu bara bara i kakve su to naši greške napravili da bi nas neko kaznio pa pucali smo 100 puta a lopta ne može da prođe od igrača u šesnaestercu pa fakat smo mogli bez odbrane igrati a koje to šanse osim one stative spominješ i to je bilo iz prekida a ne iz igre i možda onaj šut glavom iz kornera na kraju utakmice a nisu pokazali šansu Puzigaće koja je bila haman kao vaša stativa zar ne i još neke udarce koje je Pirić odlično odbranio i ako je on najbolji igrač Slobide danas (a jeste bio) je li to dovoljno ili češ i dalje misliti da smo bare bare.Malo ste se otvorili poslije gola i odma ste kažnjeni možeš misliti šta bi bilo da ste igrali cijelu utakmicu tako nemoj biti nerealan niste ni psihički ni fizički ogotovo blizu Sarajeva bez uvrede ali vam svaka čast za borbenost i to je sve danas za vašu igru a mi smo igrali dosta slabo nepovezano ali se vidilo iz aviona da smo kvalitetniji-bolji duplo baš kao što kažeš.
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 nov 2014, 00:11

Slobodine sanse iz prvog poluvremena su stativa nakon asista Dupovca i polu-sut kada je lopta odskakala kao balon dok je isla prema Bandovicu pa je nije smio hvatati. Ujedno to je to.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2014, 00:13

Sabinho je napisao/la:
Ne branim Mehu ali je potrebno vremena da uigra ekipa na nacin na koji on zeli da funkcionise. Vidjelo se u masi situacija da se igraci grupisu na 20-25m od gola i da ne mozemo ostvariti pas igru i protok lopte. Takodje ona brina nije dozvoljavala bolju kombinatoriku na kojoj Meho insistira. Sad ima svo vrijeme svijeta da ideje sprovede u djelo.

@sekac nama jos bolje, nek' ostali misle da smo losi i nek' nas napadnu kad dodjemo do meceva sa njima.
Baš tako tebra nego žao mi da se zanose ovi da su dobri bili razbit čer im se od glavu sa drugim ekipama.A ako žele da bude da su bili bolji neka im bude samo če biti kasno kad skontaju da je posjed lopte bio 68-32 za nas ili šutevi itd....e onda je belaj ako ne svate poentu a volio bi i ja da svi misle da smo tanki da se otvore pa da gledamo lijep fudbal :crazy:
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], haklamas i 18 gostiju.