odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc

To je to.
Bočica od 100 ml mi je trajala godinu dana. Nadam se sniženjima jer je preskup sada, zna pasti na nešto ispod 100KM.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Parfem koji trenutno koristim, dobio sam ga na poklon, ali mislim da nije pretjerano skup, izuzetno ugodan miris, nije nesto prejak neka vocna baza.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Monolog je napisao/la: Budi siguran da pazim na higijenu brade više nego pojedinci o higijeni cjelokupnog tijela.
Što se tiče tog "dole", isto k'o da imaš 12 godina. Kakve veze intimna područja imaju s bradom? Odnosi se na muška intimna područja. Što se tiče ženskih, brade su i dalje najbolji ovlaživač istih.

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Ko zna uklopiti crvene starke u outfit može izgledati baš finoBaDa12 je napisao/la:Uz crvene starke?Otelo je napisao/la:
Prije 3-4 godine odijela, kaputi, salovi su mi bilia sad samo hocu da se sto profinjenije oblacim

Ma znam da su skupi i ja sam ovaj dobio sinoć na poklon, ali je vrh što jest jest. Eto sinoć ga stavio na ruku da vidim kakav je, i sad se miris osjetiPogba je napisao/la:![]()
To je to.
Bočica od 100 ml mi je trajala godinu dana. Nadam se sniženjima jer je preskup sada, zna pasti na nešto ispod 100KM.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Moze li se na ovim novogodisnjim snizenjima u Evropi naci roba ekskluzivnijih i(li) casual brandova (Ralph Lauren, Fred Perry, Lyle&Scott itd.) za dosta manje para nego sad ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
http://mojaradnja.ba/index.php?route=pr ... _95&page=2" onclick="window.open(this.href);return false;
nije nikakva reklama nego samo da pitam, jeste li imali iskustva s njima? kakvi su? možel' im se vjerovati i kakvi su im artikli tj. jel kineska roba ili nešto ok?

nije nikakva reklama nego samo da pitam, jeste li imali iskustva s njima? kakvi su? možel' im se vjerovati i kakvi su im artikli tj. jel kineska roba ili nešto ok?

Mislim da su kinezi jer sam iste stvari vidio na ebay-u i par puta na raznim stranicama na fejsbukuorbit je napisao/la:http://mojaradnja.ba/index.php?route=pr ... _95&page=2

Allegri je gospodin!
- IlPrincipe
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Koja moć
koliko i gdje?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nije toliko vezano za temu...da li neko zna koliko otprilike kosta slanje paketa postom koji je tezak do 5kg iz Njemacke u Bosnu ?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 27 nov 2014, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- the scouser
- Kontakt:
Strašne brate džanelem
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Jel to se spremas za kindjurijadu?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Mislim da možeš izračunati na DeutschePost.deschweinsteiger je napisao/la:Nije toliko vezano za temu...da li neko zna koliko otprilike kosta slanje paketa postom koji je tezak do 5kg iz Njemacke u Bosnu ?

Allegri je gospodin!
-
- Kontakt:
joj da mi je 'vaku kosu i bradu

Ima li se gdje kupit ili naručit ovakva majica?