propuh je napisao/la:danas ko je uzeo pare na kladionici svaka mu cast, ne pamtim gori dan i losiji iz mog ugla

nije nešto ali eto, uzelo se.

još imam 5 listića u igri

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
propuh je napisao/la:danas ko je uzeo pare na kladionici svaka mu cast, ne pamtim gori dan i losiji iz mog ugla
Oni moraju prvi primiti gol da bi zaigrali. Pogotovo u gostima jbt, mroa da je Zalayeta to odradiodr.van nostrand je napisao/la:booom Penarol
znaju oni zabit i vodit do poluvremena pa izgubit na kraju kao što je bilo prije 2-3 kola protiv rampleSabinho je napisao/la:Oni moraju prvi primiti gol da bi zaigrali. Pogotovo u gostima jbt, mroa da je Zalayeta to odradiodr.van nostrand je napisao/la:booom Penarol
ali vidis ekipe, prve dvije i njihove ambicije kao i njihov postotak pobjeda, a gle ove trece, sta ce ona tu sa njimagojzerica je napisao/la:gojzerica je napisao/la:stavio sam hendikep na Partizan i Dinamo Kijev i keca na Split
a vidio prijedlog na forumu i kvota nije loša bila i stavim, jbgdr.van nostrand je napisao/la:ali vidis ekipe, prve dvije i njihove ambicije kao i njihov postotak pobjeda, a gle ove trece, sta ce ona tu sa njimagojzerica je napisao/la:gojzerica je napisao/la:stavio sam hendikep na Partizan i Dinamo Kijev i keca na Splitkakve su njihove ambicije, gdje zele, koliko cesto pobjedjuju i kakava su ekipa uopce
jbg ja kriv, da nisam stavio dobio bigojzerica je napisao/la: a vidio prijedlog na forumu i kvota nije loša bila i stavim, jbg
biće bolje
nije to pametovanje vec isparavan rezon, ne znam za info nikakav niti okolnosti, ali na ekipu koja u 16 susreta ima 4 pobjede igrat, svjesno je prerizicno.zgmiky je napisao/la:
a doktore yebo ga ti sad nađeš pametovati i ti, 9 utakmica i nikad nulu nisu igrali od toga sve i jednu koju su igrali u Splitu dobili su Splićani 4/4 ako se ne varam, vode 2-0 i u 90-oj 2-2,jbg tako je moralo biti,a ja se ispričavam tebi majstore @gojzerica žao mi al riješit ćemo to već samo
Mnogo mi se svidja kako igraš i koje kvote ganjaš. Jedno vrijeme, dok sam počinjao sa kladjenjem, sam igrao isto kao i ti, isti padovi su mi se znali dešavati ali kad dobiješ onda znaš da si dobio kako treba.Admir_Sa je napisao/la:
kako je to samo nesposobna ekipa ebo majku, pa ono nije u stanju ebenom cristal palasu više od tri kornera napraviti![]()
![]()
![]()
i šta ima on sad ili bilo tko od toga što si ti rezimirao? ne treba se javljati poslje utakmice nego prije ako imaš šta reći, ovako je pametovanje, lako je poslije trubiti tudr.van nostrand je napisao/la:nije to pametovanje vec isparavan rezon, ne znam za info nikakav niti okolnosti, ali na ekipu koja u 16 susreta ima 4 pobjede igrat, svjesno je prerizicno.zgmiky je napisao/la:
a doktore yebo ga ti sad nađeš pametovati i ti, 9 utakmica i nikad nulu nisu igrali od toga sve i jednu koju su igrali u Splitu dobili su Splićani 4/4 ako se ne varam, vode 2-0 i u 90-oj 2-2,jbg tako je moralo biti,a ja se ispričavam tebi majstore @gojzerica žao mi al riješit ćemo to već samo
ma znam ali bude mi krivo jer te zeznem i onda čovjek kojeg izuzetno cijenim na forumu stavlja soli na ranu sa nepotrebnim komentarom, nema veze zaboravi idemo daljegojzerica je napisao/la:nema veze momci, pad ni prvi ni posljednji, biće para
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.