FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Head
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Head » 23 nov 2014, 21:54

Dajem ruku da ovoliki znacaj mediji, komentatori i ostala sredstva informisanja ne daju paznju bakljama da bi ih bilo daleko manje. Najgore je sto svaki mediji, komentator utakmice pokusava prikazati da su baklje jedino koriste na Balkanu, pa tako i stvaraju gnjev kod navijaca koji im odgavaraju paljenjem istih.

Da se razumijemo, meni smeta baklja kad se pali u intervalima 1-2 baklje u dnenvom terminu na stadionu kad ima 500 ljudi protiv Viteza iili Obarske, ali isto tako ne vidim problem kad se napravi velika bakljada 2-3 puta godisnje na velikim derbijima. Pokusavaju usaditi navijacima tu neku zapadnjacku kulturu umjesto da ti isti koji im to namecu ne prihvataju te zapadne obicaje nego se ponasaju tipicno balkanski, da ne kazem krkanski.

Oprostitite sto sam ovako uletio, al kad ste vec o bakljama pricali pa nisam mogao da presutim. :D
1946

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 23 nov 2014, 21:59

Head je napisao/la:Dajem ruku da ovoliki znacaj mediji, komentatori i ostala sredstva informisanja ne daju paznju bakljama da bi ih bilo daleko manje. Najgore je sto svaki mediji, komentator utakmice pokusava prikazati da su baklje jedino koriste na Balkanu, pa tako i stvaraju gnjev kod navijaca koji im odgavaraju paljenjem istih.

Da se razumijemo, meni smeta baklja kad se pali u intervalima 1-2 baklje u dnenvom terminu na stadionu kad ima 500 ljudi protiv Viteza iili Obarske, ali isto tako ne vidim problem kad se napravi velika bakljada 2-3 puta godisnje na velikim derbijima. Pokusavaju usaditi navijacima tu neku zapadnjacku kulturu umjesto da ti isti koji im to namecu ne prihvataju te zapadne obicaje nego se ponasaju tipicno balkanski, da ne kazem krkanski.

Oprostitite sto sam ovako uletio, al kad ste vec o bakljama pricali pa nisam mogao da presutim. :D

Kod nas se iz utakmice u utakmicu ponavlja to paljenje baklji, pa igrao se derbi ili ne, bilo na stadioni 5000,3000,2000,1000,500,200,300,10 ljudi isto je sve. Jedina prava i lijepa stvar kod paljenja baklji bila je protiv Jedinstva kad su se fino rasporedili i zapalili baklje. Za onu koreografiju im kapu skidam. Al ono danas što je bilo, razbacali se po tribini, ono ne liči na nešto normalno i plus ubacivanje baklji u teren.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 nov 2014, 22:01

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:lol: :lol: :lol:
Samo da ima jos jedno kolo ja bi ovo napravio odma :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 nov 2014, 22:08

klasik je napisao/la:
sta pise ? ne znam ove hiroglife :D

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 23 nov 2014, 22:14

aS_Roma je napisao/la:
klasik je napisao/la:
"Imate pravo nekog i da pobedite"
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 nov 2014, 22:14

Imate pravo nekog i da pobijedite.

Boga mi komšije, ako se ne pojačate sa 5-6 igrača teško da možete izboriti opstanak. Sretno vam i nadam se da nećemo igrati ponovo u 1 ligi :salut:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 nov 2014, 22:17

-Bila je čast i zadovoljstvo nositi te na leđima. Zao mi je što nisu svi zadovoljni i što je završeno porazom. Bože moj to je valjda život. Lijep je to osjecaj! Hvala svima koji nas bodrite
slika

Ovo Migi ode na polusezoni :? .

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 nov 2014, 22:35

Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan :mrgreen: . . .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 nov 2014, 22:38

Tuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan :mrgreen: . . .
veliko je to dostignuce kamenicama nekom razbiti auto ili bus :clap: :clap: :oops: :oops:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 nov 2014, 22:38

Fukara1987tz je napisao/la: I da, još nešto. Pita "zbog čega sam platio 5KM a neki 3KM ulaz ? "
Zbog čega ja trošim grlo i dlanove cijelu utakmicu a ti hladiš jaja na stolici ?
A @TRUST ovo također i za tebe vrijedi ! Srami se svojih izjava !
Ti navijaj al mene ne zovi...Vas 300 plati 3 KM i napravi kazne 3000 KM.Pa bolje da vam milju odmah dadnu da ne dolazite...Ustvari mozda ste zato i dosli
Svaka tebi cast i tvom grlu al od..bi od mene...Tvoj program navijacki je posle 15 minuuta zvao sve da se primaknu navijacima...Sta li zelite da vas izgleda vise nego sto vas jeste...A i protiv Veleza ste pravo grla poderali-...
I za kraj nova pjesma 5 liga 5 liga smiju nam se svi
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 23 nov 2014, 22:42, ukupno mijenjano 2 puta.
& $ ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 nov 2014, 22:39

bordobijeli je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan :mrgreen: . . .
veliko je to dostignuce kamenicama nekom razbiti auto ili bus :clap: :clap: :oops: :oops:
Vidis da je covjek ponosan na taj poduhvat.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 nov 2014, 22:40

Zodiac je napisao/la:
-Bila je čast i zadovoljstvo nositi te na leđima. Zao mi je što nisu svi zadovoljni i što je završeno porazom. Bože moj to je valjda život. Lijep je to osjecaj! Hvala svima koji nas bodrite
slika
Ovo Migi ode na polusezoni :? .
Ne vjerujem. Napisao je to zbog toga što je igrao danas u prvoj jer rijetko kad je bio starter, što povrede što klupa.
Dobar je danas bio, jedan od najboljih. Dijete Radničkog :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2014, 22:44

nekad je meni to bilo zanimljivo..sad mi izgleda smjesno..tim mladjim momcima ce isto biti smjesno kamenovat bus za jedno 3-4 godine ..prvo mi Fukare najbolje znamo koliko je tesko bilo naci prevoz..niko ziv nece da vozi grupu zbog toga ..i kad zelis da ides na gostovanja ti prevoza nemas jer cim se pojavis svi te nogom nabiju u guzicu...po meni ili kod nas treba kao u posljskoj i rusiji sastat se i rokat se se i nakon toga svako sebi, jer ovako svaka grupa ispasta ..cim se razbiju busevi odmah te taj prevoznik vise nece da vozi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 nov 2014, 22:49

terabajt je napisao/la:
Vidis da je covjek ponosan na taj poduhvat.
Ti to meni !!!???

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 nov 2014, 22:50

aS_Roma je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Jest da nije tema ali ne zna covjek sluzbeno pismo drzave u kojoj zivi :facepalm: :rol:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 nov 2014, 22:50

Moze li neko po brojevima napisati prezimena igraca?

Piric i ona 7-ica su bili dobri. Mehidica bih ja pokusao kome podvaliti i probati uzeti fine pare, ako ne to onda ga natjerati duple kondicione da radi i 3 puta u gym. Steta je njegov talenat ne isforsirati.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 23 nov 2014, 22:58

Batva je napisao/la:Moze li neko po brojevima napisati prezimena igraca?

Piric i ona 7-ica su bili dobri. Mehidica bih ja pokusao kome podvaliti i probati uzeti fine pare, ako ne to onda ga natjerati duple kondicione da radi i 3 puta u gym. Steta je njegov talenat ne isforsirati.
6 - Omic
7 - Prses
8 - Efendic
9 - Selamovic ( izmjena )
10 - Music
12 - Piric
15 - Saric
17 - Mujkic ( izmjena )
18 - Kiso
19 - Bajraktarevic
21 - Mitrovic
23 - Mehidic
95 - Mehanovic
Jedan grad, jedna ljubav!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 nov 2014, 23:00

Alibasa je napisao/la:
Pitanje za klma1
Da ne tražim tamo tvoj post, ali pročitao sam post u kojem si napisao kako izlaze neki misionari koji govore da se trebaju finansirat svi sportovi.

To želiš reći da se ne trebaju finansirati? Ako je tako možeš li mi molim te obrazložit to?
kad me vec prozivas ja sam rekao tj. napisao ovo "Uz sve to misionari sire pricu kak opstina treba da da para kao za sve ostale sportove i klubove zajedno..." nadam se da si skontao da je moja izjava suprotna onom sto si ti napisao, e sad ako treba jos i da ti pojasnim j....a
& $ ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 nov 2014, 23:01

Niciji, necemo se lagati. Pokusali ste nesto ali ste pobjegli od murije...

Broj 10 brat navija za FKS :) :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 nov 2014, 23:13

TRUST je napisao/la:Tuzno je bilo gledat bakljadu, Fukare vise stete klubu, nadam se da ce Azmir ostati, pa iako nista konkrentno nije uradio vise bi volio Vugdalic da ostane uz Azmira, nek stave Fukarama 5 KM ulaznicu i kamere na sjeveru, pa bolje i da bojkotuju i da ih nema nikako neg da Azmir ode, samo kod nas ima da navijaic koji svako kolo prave stetu klubu jeftinije ulaze i dobijaju pare za svoj rad. Klub ne trab ni marke dati Fukarama i treba svaki navijac 5KM da plati jos fino na svakom cosku sjevera kamere postaviti, a prije utakmice ako treba sve navijace legitimisati, pa kad baklju zapali nek mu otac placa il taj degen kad mu kazna dođe nek je on plati. Ovakve Fukare ne trebaju Slobodi
+1
Zbog takvih degena normalna raja i ne dolazi, mada ih ne krivim zbog njihovog koeficijenta intelegencije, glavni krivci su oni koji im dozvole da unesu ta pirotehnicka sranya.....yebem i onog ko im daje karte, indirektno im finansira ta sranya pa da je u pitanju i moj najrodjeniji.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.