AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma neci samo nek primaju,kad je glup..stavlja zapatu umjesto da ubaci armera,što su ga dovodili bgt.
Nevjerovatno koliko loša utakmica, bez ikakvog tempa,akcija,pa čak je i taktički strašno loše.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- LegendKiller
- Kontakt:
Reko ja da ce ga dati inter nakon gresko naše odbrane.
Zapata asistencija, sreca pa je Esien ušao u blok. Kako smiješni igraci igraju u našem milanu to nije humano, jbt i zapatu i esiena i muntarija i njima slicne.
Hvala Sedorfu što nam je doveo Esiena nikad mu to necemo zaboraviti.
Zapata asistencija, sreca pa je Esien ušao u blok. Kako smiješni igraci igraju u našem milanu to nije humano, jbt i zapatu i esiena i muntarija i njima slicne.
Hvala Sedorfu što nam je doveo Esiena nikad mu to necemo zaboraviti.
Haman da Pippo nije učio u trenerskoj školi, da ima pravo na izmjene, nije to zabranjeno.
@francobaresi
Pippo je presmjesan trener,nek se vrati u primaveru i nek njih vodi
kakva prilika 

Šta lik profula 

E moj Stephane moralo je to bolje. 

@francobaresi
-
- Kontakt:
Ma El Sharawy se na sjeća kada je bio 1 vs 1 sa golmanom, zato je ovo.
Ali fakat, povrede i dolazak Balotellia su njega toliko unazadile da mu treba vremena i vremena. Dok se navikne na prelaz sa lijevog beka gdje su ga otjerali svojevremeno.

Ali fakat, povrede i dolazak Balotellia su njega toliko unazadile da mu treba vremena i vremena. Dok se navikne na prelaz sa lijevog beka gdje su ga otjerali svojevremeno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
E moj Sarafi prevaro talijanska...
I sta treba da se desi da nas Pippo skonta da je Bonaventura doktor lopte i da mu nije mjesto na krilima
Opšta katastrofa, Jack i Stephan ponešto pokazali,De Scigli napkon nije bio loš ovo sve ostalo ništa sa ničim.
@francobaresi
ma onaj stari šaravi bi rutinski zakucao u ćošak, koji ku.rac je uopšte dizao gore... al' haj yebi ga, bilo prošlo, falilo je i malo sreće.
opet neriješeno, reklo bi se očekivano. idemo bod po bod, polahko.
opet neriješeno, reklo bi se očekivano. idemo bod po bod, polahko.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bježi yebote ovo, dvije prilike napravili nismo 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma nem kod su Muntari I Esien igraci manje na terenu , I takve greske prave ccc
nisam je vala ni gledao... rek'o ko bi gledao ovu patnju, odoh uzeti malo skripte i ponešto naučiti, pametnije mi je.
bilo je dilema u glavi koji će rezultat biti, al' kad sam vidio da smo poveli, X sto posto na kraju. i tako bi.
vidim opet po običaju isti odigraju korektno, a oni drugi uobičajeno loše, ništa novo kod nas. ali takvi će naravno i dalje dobijati šanse iz utakmice u utakmicu, pa gdje si vidio pustiti malo ginkela, saponaru ili nianga da igraju, bolje su ove dvije ganske prevare od igrača, neka jadni igraju i skupljaju iskustvo, mladi su i karijera je pred njima.
živim za to da vidim monta i de jonga konačno skupa...

bilo je dilema u glavi koji će rezultat biti, al' kad sam vidio da smo poveli, X sto posto na kraju. i tako bi.
vidim opet po običaju isti odigraju korektno, a oni drugi uobičajeno loše, ništa novo kod nas. ali takvi će naravno i dalje dobijati šanse iz utakmice u utakmicu, pa gdje si vidio pustiti malo ginkela, saponaru ili nianga da igraju, bolje su ove dvije ganske prevare od igrača, neka jadni igraju i skupljaju iskustvo, mladi su i karijera je pred njima.

živim za to da vidim monta i de jonga konačno skupa...

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 23 nov 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma nema kod nas su Muntari I Esien igraci manje na terenu , I takve greske prave ccc
Ovo je najgori milan ikada..ni inter nije daleko od toga.ali igralu su na bod jer su na pairu gosti
jedini diego lopez i kovacic nesto valjaju ovo ostalo je sve zalosno
suvišne je pisati išta..o poliju,abateu,muntariju bonaventuri.mexesu zapati ..neznam zašto neko piše protiv torresa covjek nije dobio lopte nikako..a drzi još pazzinija na klupi .inzaghi sa svojim nekim odlukama je gori od allegrija tek toliko.. !
suvišne je pisati išta..o poliju,abateu,muntariju bonaventuri.mexesu zapati ..neznam zašto neko piše protiv torresa covjek nije dobio lopte nikako..a drzi još pazzinija na klupi .inzaghi sa svojim nekim odlukama je gori od allegrija tek toliko.. !
Allegri je gospodin!jopa17 je napisao/la:Ovo je najgori milan ikada..ni inter nije daleko od toga.ali igralu su na bod jer su na pairu gosti
Allegri je gospodin!