Još Flamengo prava domaćinska ekpia, pobjedili zadnjih 6 mečeva kući u 2 primljena gola, a ovi na strani sve sa hendikepom gubedr.van nostrand je napisao/la:Bila je predobra kvota da bi izgledalo sve cisto, 1,55 protiv ispale ekipe

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Još Flamengo prava domaćinska ekpia, pobjedili zadnjih 6 mečeva kući u 2 primljena gola, a ovi na strani sve sa hendikepom gubedr.van nostrand je napisao/la:Bila je predobra kvota da bi izgledalo sve cisto, 1,55 protiv ispale ekipe
EmirSioux89 je napisao/la:Imam Kortrijk 2+ pada u 6min gol i Colo Colo 2+ u 15min gol.Dalje nista, ni sansi nema..
igraju na neutralnom terenu (Sao Luis), mada to bude cest slucaj u Serie A, ali etohamzaTM87 je napisao/la:Još Flamengo prava domaćinska ekpia, pobjedili zadnjih 6 mečeva kući u 2 primljena gola, a ovi na strani sve sa hendikepom gubedr.van nostrand je napisao/la:Bila je predobra kvota da bi izgledalo sve cisto, 1,55 protiv ispale ekipe
Hajde ispostujte jos samo viEmirSioux89 je napisao/la:Hajde jos Villareal i Estudiantes 2+
onaj osjećaj kad čekaš go marseja (1.17 kvota) i nadaš se čudu za pare ..Ljiljani87 je napisao/la:još marsej, gledal' ko imal šanse da dobiju ?
onaj osjećaj kad čekaš go marseja (1.17 kvota) i nadaš se čudu za pare ..orbit je napisao/la:Ljiljani87 je napisao/la:još marsej, gledal' ko imal šanse da dobiju ?
Jel ima neko dobar stream za Milan-Inter? Djeluje mi kao dobra utakmica pa da barem pogledam maloorbit je napisao/la:Sad će Milan još i zijaniti ..![]()
ramos4 je napisao/la:onaj osjećaj kad čekaš go marseja (1.17 kvota) i nadaš se čudu za pare ..orbit je napisao/la:Ljiljani87 je napisao/la:još marsej, gledal' ko imal šanse da dobiju ?
i ja ih cekam za pare nadati se imaju jos poluvrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.