Ma i stari prdonja Galliani je u talu sa njima. Umjesto da svi podrže mlađeg i ambicioznijeg Alebrtinija,oni ovog matorog jarca izabraše za takvu poziciju.Sramota,zaista velika sramota.Pogba je napisao/la:A tek će se manifestovati kada se počne reflektovati ovaj debilni uslov o 4 igrača iz akademije + 4 koja moraju biti u Italiji određeni broj godina i ograničenje na 25 igrača.
Ovo će najviše osjetiti najveći klubovi u Evropi, nevjerovatni nameti koji će po meni srozati Calcio na najniže grane.
Sve stoji da se ovim više vodi računa o mladim domaćim igračima i reprezentaciji, ali na ovaj način se nije smjelo. Postoje i drugi mehanizmi.
Kako da očekuju da Juventus, Milan, Inter, Roma i ostali konkurišu Realu, Barci, Bayernu koji smiju trošiti i dovoditi koga žele?! Što ne naprave B timove na principu primere, što ne smanje ligu na 18 ekipa?
Dalje, ovo će imati refleksiju i na tržište jer će sada italijanski igrači moguće imati astronomske cijene, ovo će pogodovati možda manjim klubovima. 25 igrača je malo, pogledajte velike timove i koliko imaju povreda, da ne govorim ove koji igraju Evropu, ne možeš njima kao ostatku lige nametnuti isto.
Ko bi rekao da ću Abetea žaliti?Lotito i Tavecchio, grobari calcia.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Šta fuli Zaza. 
Consigli, na drugoj strani, sve skida.

Consigli, na drugoj strani, sve skida.

Baš se instalirah da u detalje ispratim Zazu i Berardia. Prvi ne zna elemente fudbala i to sam na brojnim primjerima vidio, od prijema lopte pa dalje. Sreća pa je i Marotta shvatio pa vratio onu polovicu i zadržao samo opciju koju naravno neće iskoristiti.
Berardi, srednja žalost. Slab u duelu, gubi lopte kao na traci. Uglavnom, ne treba mi jedan meč da ovo sve tvrdim. Sve već viđeno.
Možda zabiju neki gol pa zamažu oči.
Berardi, srednja žalost. Slab u duelu, gubi lopte kao na traci. Uglavnom, ne treba mi jedan meč da ovo sve tvrdim. Sve već viđeno.
Možda zabiju neki gol pa zamažu oči.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Loši su danas i jedan i drugi, realno.
0-1 Floro Flores.
0-1 Floro Flores.

- korisnikforuma
- Kontakt:
Di Natale

- IlPrincipe
- Kontakt:
200 gol u Serie A, aferim majstore !

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- korisnikforuma
- Kontakt:
Imao sam veliku sreću da sam se u Antonia Di Natalea "zaljubio" prije 5 godina.
Kao jučer pamtim njegov 100-ti gol u Serie A, zapravo to je i bilo "jučer". Čovjek je u malo više od 4 godine zabio 100 golova u Serie A, a kad pogledaš, ni jedog od tih golova se nebi posramio ni Totti ni Del Piero ni Ibrahimović...
Sve jedan ljepši od drugoga, zlobnici će reći, lako mu je kad igra u Udineseu, ali to je zapravo paradoks, jer nikako nije lakše zabiti 200 golova u Udineseu koji zabija u prosjeku 50 golova po sezoni, nego u Juventusu koji zabija 80...
Još jednom

Kao jučer pamtim njegov 100-ti gol u Serie A, zapravo to je i bilo "jučer". Čovjek je u malo više od 4 godine zabio 100 golova u Serie A, a kad pogledaš, ni jedog od tih golova se nebi posramio ni Totti ni Del Piero ni Ibrahimović...
Sve jedan ljepši od drugoga, zlobnici će reći, lako mu je kad igra u Udineseu, ali to je zapravo paradoks, jer nikako nije lakše zabiti 200 golova u Udineseu koji zabija u prosjeku 50 golova po sezoni, nego u Juventusu koji zabija 80...
Još jednom

Napoli je jedna od najsmiješnijih ekipa na dunjaluku, to može vodit i 5:0 al ništa još nije gotovo. 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Najveci derbi u Italiji, a par postova o temi?!
Juventini haj sto ste unistili ligu, ali i forum ste na niske grane doveli.Tacnije vash admin, banujuci sve koji ne vole vash klub, tako da je ostalo 10-ak juventina i 4 druga navijaca na forumu.
Ja cu da napishem samo jedno vezano za derbi:
Maurito x2
FORZA INTER!

Juventini haj sto ste unistili ligu, ali i forum ste na niske grane doveli.Tacnije vash admin, banujuci sve koji ne vole vash klub, tako da je ostalo 10-ak juventina i 4 druga navijaca na forumu.
Ja cu da napishem samo jedno vezano za derbi:
Maurito x2
FORZA INTER!
Amar Osim selektor BiH
Zar nije najveći derbi Inter-Juventus?
Mislim za mene ovo jeste nekako najveći, ali ja sam navijač Milana, a koliko znam derbi Juve-Inter je najveći u Italiji?

Mislim za mene ovo jeste nekako najveći, ali ja sam navijač Milana, a koliko znam derbi Juve-Inter je najveći u Italiji?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koliko izmišljotina od Beppea u samo jednom postu, čestitke.
Navikli smo to od njega.
Inače, uvijek je bilo i uvijek će biti Juventus-Milan kao najveća utakmica na Apeninima.
Milanski derbi jeste najveći na čizmi, ali je dakako u sjeni činjenicom da je italijanski fudbal u padu već 8 godina, između ostalog i padu u prosječnost milanskih klubova koji su naravno sami tome krivi.

Navikli smo to od njega.

Inače, uvijek je bilo i uvijek će biti Juventus-Milan kao najveća utakmica na Apeninima.
Milanski derbi jeste najveći na čizmi, ali je dakako u sjeni činjenicom da je italijanski fudbal u padu već 8 godina, između ostalog i padu u prosječnost milanskih klubova koji su naravno sami tome krivi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 nov 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
FaraonTM je napisao/la:Zar nije najveći derbi Inter-Juventus?![]()
Pa jeste, ali nisam htjeo da vas vrijedjam i nerviram pred tekmu... Znam da ste nervozni.

OVDJE PRESTAJEMO!

Amar Osim selektor BiH
-
- Kontakt:
Beppe je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Zar nije najveći derbi Inter-Juventus?![]()
Pa jeste, ali nisam htjeo da vas vrijedjam i nerviram pred tekmu... Znam da ste nervozni.
OVDJE PRESTAJEMO!

FORZA MILAN
¸Beppe je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Zar nije najveći derbi Inter-Juventus?![]()
OVDJE PRESTAJEMO!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Najveći derbi u Italiji je Milan juve..ovi predstavljaju italiju u evropi po 7 naslova liga prvaka..a ovi po 30 naslova u italiji..a Inter juve je najjači po prepucavanju izvan nogometa,jer je inter najviše imo prste da se juve izbaci u Seriju B..itd
HtioBeppe je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Zar nije najveći derbi Inter-Juventus?![]()
OVDJE PRESTAJEMO!

Allegri je gospodin!
Prelijepe koreografije , respect.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zasluzena podjela bodova u povratničkom derbiju Mancinija, Inter kontrolisao tekmu i može žaliti zbog Icardijevih prilika, Milan svoje prilike propustio preko Šarafa i Polia na kraju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno puno smo bolji bili . Kontrolisali smo igru, imali posjed, stvarali sanse dok je sa druge strane milan prakticno iz jedine ozbiljne situacije u prvom pol koju je imao postigao taj gol. Da smo mi poveli mislim 99% da bi dobili mec. Međutim svkai derbi ko di vazda je neizvjestan pa tako i ovaj jer smo pored svega navednog mogli vrlo lako i izgubit. Na kraju kad se sve sabere najrealniji ishod
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.