FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Generalno mozemo biti zadovoljni polusezonom. Sa -7 zavrsiti na -2 ne izgleda nimalo lose, ako uzmemo u obzir da na proljece imamo laksi raspored. Uscupliceva era je dobro krenula, uspjeh u evropi, pa poslije liga, nakon borca i pobjede u gostima, mislio sam da cemo konacno napraviti neki iskorak po pitanju rezultata, Medjutim, uslijedili su kiksevi neocekivani, Uscuplicevo forsiranje istih igraca, pad kako u rezultatskom, tako i u psiholoskom i svakom drugom smislu. Dolaskom Kodre, hvala Bogu, konacno smo dobili pravog strucnjaka, koji se razumije u svoj posao. Osim Zrinjkog, uspisali smo sve pobjede i mozemo biti zadovoljni. Meho i ekipa, sa pojacanjima koja ocekujemo, imaju dosta vremena da se pripreme i budu jos bolji na proljece. Ja vjerujem u Mehu i ocekujem da na proljece budemo jos bolji i konacno osvojimo titulu. Osvrnuo bih se na ovu tezu "laksi raspored". Istina je da nam svi konkurenti dolaze. Ali ne upisujemo odmah bodove, vidjeli ste kako je danas bilo tesko igrati. Ja ocekujem teske utakmice i sa listicom, Zrinjskim i Zeljom kuci. Moramo pokazati vise zelje u pojedinim utakmicama, npr danas prvo poluvrijeme je bilo jako lose, nekako bezvoljno. Ova ekipa kad zeli i zalaze se 200% na terenu moze svakoj ekipi dati 2-3 gola. Dakle, vjerujem u Mehu da ce pripremiti dobro ekipu i da cemo na proljece biti jos jaci. O kalkulacijama neki drugi put, duga je pauza 

Igru brisi bodove pisi! Sa ova nova 3 boda, ja sam apsolutno zadovoljan za nas prvi dio sezone!
I ne zaboravite, Meho je i dalje bez poraza!
Ima ovde danas finih stvari za procitat
I ne zaboravite, Meho je i dalje bez poraza!

Ima ovde danas finih stvari za procitat

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
moze li snimak danasnjeg penala molim vas i ako ima gdje za celik ako moze treba mi da je dobar ugao
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
sto se tice pojacanja vidim svi spominju odbranu ,golmana ,stevanovica a po meni nama najvise treba jedan zadnji vezni ali igrac koji zna stati na loptu koji zna odigrati precizan pas prema naprijed imamo cimija koji je trkac i treba nam nek taj fini zadnji vezni tipa ihtjarevic sto je bio
.mislim da bi nam tomic dobro dosao ne znam da li je to suplja bila al on bi nam jako dobro dosao uz golmana i stevanovica nama vise nista i ne treba

Vjerujem da će dovođenje zadnjeg veznog zavisiti od odlazaka, ako odu ili Samir ili Gojko 100% nam treba jedan.bordobijeli je napisao/la:sto se tice pojacanja vidim svi spominju odbranu ,golmana ,stevanovica a po meni nama najvise treba jedan zadnji vezni ali igrac koji zna stati na loptu koji zna odigrati precizan pas prema naprijed imamo cimija koji je trkac i treba nam nek taj fini zadnji vezni tipa ihtjarevic sto je bio.mislim da bi nam tomic dobro dosao ne znam da li je to suplja bila al on bi nam jako dobro dosao uz golmana i stevanovica nama vise nista i ne treba
Naravno ako izleti "Jajalo" zašto ne i jedan višak

kanarinac je napisao/la:moze li snimak danasnjeg penala molim vas i ako ima gdje za celik ako moze treba mi da je dobar ugao
Samo Sarajevo
bordobijeli je napisao/la:sto se tice pojacanja vidim svi spominju odbranu ,golmana ,stevanovica a po meni nama najvise treba jedan zadnji vezni ali igrac koji zna stati na loptu koji zna odigrati precizan pas prema naprijed imamo cimija koji je trkac i treba nam nek taj fini zadnji vezni tipa ihtjarevic sto je bio.mislim da bi nam tomic dobro dosao ne znam da li je to suplja bila al on bi nam jako dobro dosao uz golmana i stevanovica nama vise nista i ne treba
Garant ti danas nisi gledao utakmicu u Tuzli.

Pa ljudi su bukvalno tri puta presli centar.I pogodili su precku, i negdje pred kraj utakmice iz kornera,covjek umalo nam glavom ne zabi gol.
Mislim da nam treba dobar stoper, i to pod moranjem.
heeeeeeeejmjjjjjj imaaallll treba mikanarinac je napisao/la:kanarinac je napisao/la:moze li snimak danasnjeg penala molim vas i ako ima gdje za celik ako moze treba mi da je dobar ugao
Samo Sarajevo
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/utakmi ... enata/1994" onclick="window.open(this.href);return false;
E ovo sam čekao, zvanična potvrda
Hvala tuzlacima na svemu.
@kanarinac
Imaš samo onaj pregleda sa arene, ništa više, u 22:10 je pregled na BHT1 možda bude detaljnije. Što se penala tiče, čist da čistiji ne može biti a ovaj drugi što spominješ nas ne zanima
E ovo sam čekao, zvanična potvrda

@kanarinac

Imaš samo onaj pregleda sa arene, ništa više, u 22:10 je pregled na BHT1 možda bude detaljnije. Što se penala tiče, čist da čistiji ne može biti a ovaj drugi što spominješ nas ne zanima

ma jojj treba mi u pitanju opklada na tribinama al ovaj strumf ne prihvaca bezz snimkahilmo je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/utakmi ... enata/1994
E ovo sam čekao, zvanična potvrda![]()
![]()
![]()
@kanarinac
![]()
![]()
![]()

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
pa danas nam je trebao zadnji vezni ako si ti danas gledao utakmicu tu smo imali najvise problema i kodro je tu danas promjenio par varijanti da nesto unaprjedi posto su berberovic i radovac jako losi bili prvo poluvrijeme na tim pozicijama puno su grijesili u nekim lakim situacijama u pasu na par metara jest teren loš ali mislim da nam tu najvise skripi ,u drugom pol je radovac zamjenjen pa su na tu poziciju dolazili i duljevic i stojcev bas iz tog razloga sto berberovic nije u stanju da odigra dobar taj pas prema naprijed a danas ni radovac to nije dobro radio a na kraju je i kovacevic zavrsio na zadnjem veznom i daljee sam misljenja da nam tu treba igrac s jakom idejom smirenom igrom dobrim pasom da bi takav igrac jako se dobro uklopio s cimijem .amypitar je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:sto se tice pojacanja vidim svi spominju odbranu ,golmana ,stevanovica a po meni nama najvise treba jedan zadnji vezni ali igrac koji zna stati na loptu koji zna odigrati precizan pas prema naprijed imamo cimija koji je trkac i treba nam nek taj fini zadnji vezni tipa ihtjarevic sto je bio.mislim da bi nam tomic dobro dosao ne znam da li je to suplja bila al on bi nam jako dobro dosao uz golmana i stevanovica nama vise nista i ne treba
Garant ti danas nisi gledao utakmicu u Tuzli.![]()
Pa ljudi su bukvalno tri puta presli centar.I pogodili su precku, i negdje pred kraj utakmice iz kornera,covjek umalo nam glavom ne zabi gol.
Mislim da nam treba dobar stoper, i to pod moranjem.
Na proljece kad se bude igralo sa dva gore kako se ima u planu i ovaj trenutni broj zadnjih vezni ce biti previse,sem u slucaju neke eventualne prodaje na toj poziciji vec sad imamo visak posebno od kad Dzemo konkurise za tu poziciju,tu se prvo mora 2 prodati da bi jedan dosao
Danas je teren bio takav da realno na njemu ni Xabi Alonso tesko da bi uspio da da pas onako kako je zamislio
Danas je teren bio takav da realno na njemu ni Xabi Alonso tesko da bi uspio da da pas onako kako je zamislio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pričao sam sa Ibrakovićem poslije utakmice. Govori kako je nezadovoljan igrom danas kao i u 70% utakmica uopšte. Da je ekipa gostovala malo jačoj ekipi a tu smatra sve osim Radnika i Obarske da bi teško došli do bodova sa ovakvim pristupom. Ekipa po imenima jest jaka ali slabo pokazuju to. Govori da će se morati ekipu dosta pojačati kako bi se mogla uzeti titula jer je sa ovim igračkim kadrom to upitno al' s obzirom na dobru finansijsku situaciju, bit će kvalitetnih pojačanja i titula neće biti daleko. Zadovoljan je plasmanom ali igrom nikako. Dosta će igrača koji nisu imali veću minutažu napustiti klub.
-Plan je ispunjen što se tiče prvog dijela. Idemo na zaluženi odmor. Polovinom januara počet ćemo da se pripremamo za proljetni dio. Današnja pobjeda i remi iz Mostara jučer daju nam za pravo da na proljeće možemo da uradimo nešto konkretnije, dodao je Kodro, koji kao trener Sarajeva još uvijek nema poraza.
Kako to Mehaga lagano sa stilom "možemo da uradimo nešto konkretnije"

Kako to Mehaga lagano sa stilom "možemo da uradimo nešto konkretnije"

-
- Kontakt:
70% utakmica? nezadovoljan igrom protiv Zelje? Radnika kuci? Drugo pol zrinjskog?SiouxLukavac je napisao/la:Pričao sam sa Ibrakovićem poslije utakmice. Govori kako je nezadovoljan igrom danas kao i u 70% utakmica uopšte. Da je ekipa gostovala malo jačoj ekipi a tu smatra sve osim Radnika i Obarske da bi teško došli do bodova sa ovakvim pristupom. Ekipa po imenima jest jaka ali slabo pokazuju to. Govori da će se morati ekipu dosta pojačati kako bi se mogla uzeti titula jer je sa ovim igračkim kadrom to upitno al' s obzirom na dobru finansijsku situaciju, bit će kvalitetnih pojačanja i titula neće biti daleko. Zadovoljan je plasmanom ali igrom nikako. Dosta će igrača koji nisu imali veću minutažu napustiti klub.
Bilo je lošijih utakmica (al smo uzeli bodove) ali nesto sumnjam da ibrak razmislja baš tako.Mozda tako prica da zastrasi ostatak sa nekim pojačanjima ali uz Benku,Borjana i Stevanovica nama nista vise ne treba (Uz zadrzavanje kostura naravno).
Pristup je drugaciji od tekme do tekme, znali su i nasi da je ova sloboda taraba pa se malo opustili..
-
- Kontakt:
meho i jeste najvise donio na tom psihickom planu igraci su puno sigurniji i kad ne igramo nesto pobjedjujemo to je jako bitno.treba biti optimistican ne previse euforije i one price da cemo davati po 4-5 komada svima ali mislim da mozemo do titule s par pojacanja i dobro se spremiti mislim da bi to trebalo realno ocekivati da uzmemo titulu ,jest da je rano o tome pricati ali mozemo biti jako zadovoljni s Kodromhilmo je napisao/la:-Plan je ispunjen što se tiče prvog dijela. Idemo na zaluženi odmor. Polovinom januara počet ćemo da se pripremamo za proljetni dio. Današnja pobjeda i remi iz Mostara jučer daju nam za pravo da na proljeće možemo da uradimo nešto konkretnije, dodao je Kodro, koji kao trener Sarajeva još uvijek nema poraza.
Kako to Mehaga lagano sa stilom "možemo da uradimo nešto konkretnije"![]()
Nama je najbitnije proti koga god da igramo da napadnemo na pocetku i probamo zabiti kako-tako. Vidjeli ste kakvi se bunkeri igraju protiv nas, povedes li ranije od toga nema nista. Ne mozemo reci da smo danas agresivno usli u utakmicu i da smo pokazali neku ogromnu zelju za pobjedom. Mozda smo tako izgledali i zbog njihovog bunkera.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Da, nezadovoljan je kako kaže. Očekivali su svi nakon tolikog ulaganja i usluva da će ići lakše al ne sumnja da će tako biti na proljeće jer je očigledno da fale 3-4 igrača da sve bude tip-top, ali za to trebaju ti igrači koje si i nabrojao.samosarajvo je napisao/la:70% utakmica? nezadovoljan igrom protiv Zelje? Radnika kuci? Drugo pol zrinjskog?SiouxLukavac je napisao/la:Pričao sam sa Ibrakovićem poslije utakmice. Govori kako je nezadovoljan igrom danas kao i u 70% utakmica uopšte. Da je ekipa gostovala malo jačoj ekipi a tu smatra sve osim Radnika i Obarske da bi teško došli do bodova sa ovakvim pristupom. Ekipa po imenima jest jaka ali slabo pokazuju to. Govori da će se morati ekipu dosta pojačati kako bi se mogla uzeti titula jer je sa ovim igračkim kadrom to upitno al' s obzirom na dobru finansijsku situaciju, bit će kvalitetnih pojačanja i titula neće biti daleko. Zadovoljan je plasmanom ali igrom nikako. Dosta će igrača koji nisu imali veću minutažu napustiti klub.
Bilo je lošijih utakmica (al smo uzeli bodove) ali nesto sumnjam da ibrak razmislja baš tako.Mozda tako prica da zastrasi ostatak sa nekim pojačanjima ali uz Benku,Borjana i Stevanovica nama nista vise ne treba (Uz zadrzavanje kostura naravno).
Pristup je drugaciji od tekme do tekme, znali su i nasi da je ova sloboda taraba pa se malo opustili..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala vam! 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
danas napokon ono sto zelim vidjeti na nasim terenima kada su gostujuci navijaci u pitanju, a to je da so do kraja utakmice ostali na tribinama a ne 10-15 min ranije ih izbacuju sa tribina 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], TarpiTarpi i 6 gostiju.