Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Anime, manga
Ima li neko link za sve epizode Ninja Kornjaca i Yu-Gi-Oh ? Najjaca 2 crtana definitivno, uz njih sam odrasto.
1946
Tesko da ces naci na nasem, dok ima na engleskom. Gledao sam prije 5-6 mjeseci Yu Gi Oh
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.animeflavor.com
Trebao bi tu biti Yugi.
@Kavado
Mene zanima šta je sa rukom od Naruta,
Sa zavojima mi liči kao onaj iz Earth-a koji zna sve elemente koristiti.
@Dantes
Ne treba ti neki super engleski za mangu. A ako naiđeš na neku nepoznatu riječ ima google translate.
Trebao bi tu biti Yugi.
@Kavado
Mene zanima šta je sa rukom od Naruta,

@Dantes
Ne treba ti neki super engleski za mangu. A ako naiđeš na neku nepoznatu riječ ima google translate.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
E da mi je naci sinhronizovane na nas jezik recimo nindza kornjace ne bi spavo 10 dana dok sve ne pregledamOtelo je napisao/la:Tesko da ces naci na nasem, dok ima na engleskom. Gledao sam prije 5-6 mjeseci Yu Gi Oh

1946
@neutral ma znam, čitam knjige na engleskom, ali hm ne volim ti ja baš nešto mangu... nisam uopšte ljubitelj stripova sem konana...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
animesrbija.tkBitiSrcemVezan je napisao/la:E da mi je naci sinhronizovane na nas jezik recimo nindza kornjace ne bi spavo 10 dana dok sve ne pregledamOtelo je napisao/la:Tesko da ces naci na nasem, dok ima na engleskom. Gledao sam prije 5-6 mjeseci Yu Gi Oh
sinkrohr.com
uživaj

Dosao do 185. ep Shippudena jbo ga filleri i flasbackovi

Gleda li netko One Piece?
Poceo sam gledati i radnja mi se nekako sporo odvija, odnosno nekoliko nezanimljivo ako se mogu tako izraziti
Postaje li bolja sa vremenom il da odmah odustanem ako mi nije sijela vec od pocetka? Pitam posto anime ima pozitivan feedback, pa da i vase misljenje cujem 
Poceo sam gledati i radnja mi se nekako sporo odvija, odnosno nekoliko nezanimljivo ako se mogu tako izraziti

Slažem se da je dosadno na početku. Kako god, izdrži do 30 i neke epizode tj. kad Arlong arc pocinje. Tad ćeš imati neku bolju sliku i pogled na serijal. OP pruža najbolje stvari od 200 pa do 400 epizode, tačnije od Water 7 sage pa do Marineford arca (što je jedna od najboljih i najemotivnijih stvari u čitavoj industriji).
EDIT
Ja sam pročitao svih 768 chaptera mange i 671 epizodu i nikada nisam požalio vrijeme provedeno uz ovaj masterpiece boga mange E.Odu.
EDIT
Ja sam pročitao svih 768 chaptera mange i 671 epizodu i nikada nisam požalio vrijeme provedeno uz ovaj masterpiece boga mange E.Odu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Evo bas sam i stigao do "mermeida", pa da vidimo kako ce se dalje pokazati. 

-
- Kontakt:
E ja sam davno davno prestao gledati taman nakon water 7, za koji se slažem da je jedan od najboljih akcijski BAD ASS-FAKING-EPIC-HOLY-SHIT arc-ova IKAD u bilo kojem anime, a dosta sam ih pregledao, mada po meni FMA:Brotherhood je pojam za sve! Što se tiče water 7: onaj tigar/leopard/gepard šta li je već jedan od najjačih likova mi bio! Inače, kakva je radnja nakon toga, vidim da su izgleda dobili još jednog člana posade, nakav' kostur?! Joj morat' ću to opet nekako stići sve i odgledati, samo me filleri strašno odbijaju, zato sam i shippuden jednostavo ostavio (dijelom jer me naruto raspizdio koliko je faking slabić i plačipička, dijelom filleri) pa dok se jednostavno ne završi, tada ću ga i odgledati u miru jer ne mogu čekati sedmicu za novu ep. jbg ko će sve upratiti od serija pustih koje u međuvremenu izlaze! Ipak, OP i sl. kada krenem gledati ne gumo ništa drugo pratiti, totalni fokus što bi se reklo!AjsKjub je napisao/la:Slažem se da je dosadno na početku. Kako god, izdrži do 30 i neke epizode tj. kad Arlong arc pocinje. Tad ćeš imati neku bolju sliku i pogled na serijal. OP pruža najbolje stvari od 200 pa do 400 epizode, tačnije od Water 7 sage pa do Marineford arca (što je jedna od najboljih i najemotivnijih stvari u čitavoj industriji).
EDIT

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 23 nov 2014, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
pa imas filler list, koje mozes naci na netu i jednostavno preskocis te epizode 

-
- Kontakt:
Imaš li kakvu torrent stranicu za preporučiti odakle bi mogao skinuti epizode, po mogućnosti HD jer sam navikao na 720p, pošto 90% animea što sam gledao su Deadfish subs 720p mp4 - najbolji!Profesor je napisao/la:pa imas filler list, koje mozes naci na netu i jednostavno preskocis te epizode

Trenutačno gledam Psycho Pass 2 i Parasyte The Maxim. Nekad sam puno više gledao, ali nema se ni vremena a i ohladio sam od shounen anime-a. Isključivo seinen gledam u posljednje vrijeme. Nažalost i većina novih stvari je dosta slaba.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ovdje bi trebao naci sta trazis http://kickass.so/" onclick="window.open(this.href);return false;BordoArmy88 je napisao/la:Imaš li kakvu torrent stranicu za preporučiti odakle bi mogao skinuti epizode, po mogućnosti HD jer sam navikao na 720p, pošto 90% animea što sam gledao su Deadfish subs 720p mp4 - najbolji!Profesor je napisao/la:pa imas filler list, koje mozes naci na netu i jednostavno preskocis te epizode
ja inace na kissanime gledam anime seriale
Mislio sam na Marineford, ne na Water 7, iako je i W7 pri vrhu. Lucci vs Luffy se odvija u Ennies Lobby arcu, a ne u W7. Trenutni arc/saga Dressrossa je odličan mada ga mnogi kritikuju zbog spore razgradnje.BordoArmy88 je napisao/la:E ja sam davno davno prestao gledati taman nakon water 7, za koji se slažem da je jedan od najboljih akcijski BAD ASS-FAKING-EPIC-HOLY-SHIT arc-ova IKAD u bilo kojem anime, a dosta sam ih pregledao, mada po meni FMA:Brotherhood je pojam za sve! Što se tiče water 7: onaj tigar/leopard/gepard šta li je već jedan od najjačih likova mi bio! Inače, kakva je radnja nakon toga, vidim da su izgleda dobili još jednog člana posade, nakav' kostur?! Joj morat' ću to opet nekako stići sve i odgledati, samo me filleri strašno odbijaju, zato sam i shippuden jednostavo ostavio (dijelom jer me naruto raspizdio koliko je faking slabić i plačipička, dijelom filleri) pa dok se jednostavno ne završi, tada ću ga i odgledati u miru jer ne mogu čekati sedmicu za novu ep. jbg ko će sve upratiti od serija pustih koje u međuvremenu izlaze! Ipak, OP i sl. kada krenem gledati ne gumo ništa drugo pratiti, totalni fokus što bi se reklo!AjsKjub je napisao/la:Slažem se da je dosadno na početku. Kako god, izdrži do 30 i neke epizode tj. kad Arlong arc pocinje. Tad ćeš imati neku bolju sliku i pogled na serijal. OP pruža najbolje stvari od 200 pa do 400 epizode, tačnije od Water 7 sage pa do Marineford arca (što je jedna od najboljih i najemotivnijih stvari u čitavoj industriji).
EDIT
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Attack on Titans , 2. sezona , najvjerovatnije tek od 2016. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Valjda bude više akcije u novoj sezoni jer prva ima samo žestok hype, a iskreno nije nešto ponudila, više sam za one gologuze "titane" brinuo nego ljude!Maestro^^ je napisao/la:Attack on Titans , 2. sezona , najvjerovatnije tek od 2016.

Manga kaze da nece biti, jedino ako ne promjene pricu kao sto su u Claymore
-
- Kontakt:
Claymore je bio vrh anime, nisam doduše mangu čitao, mada ću izgleda morati jer nema izgleda sezone 2 ni na vidiku. Inače, kakav je claymore manga u odnosu na anime verziju , onako generalno bez spojlanja ako može?lazar je napisao/la:Manga kaze da nece biti, jedino ako ne promjene pricu kao sto su u Claymore

Pusti ti "mnoge". Ne možeš porediti Claymore i najprodavaniju mangu, najgledaniji anime u 2013 što je btw rijetko kad kome uspjelo.lazar je napisao/la:Manga kaze da nece biti, jedino ako ne promjene pricu kao sto su u Claymore
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤