AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Joj Muntari yebem li ti 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Taman počnem gledat, i imam šta vidjeti.Muntari kreira idealnu šansu za Icardija, pass koji se ne pokušava ni na treningu. 

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-
- Kontakt:

FORZA MILAN
I evo ga opet u akciji, pokušava da ubije ovog jetima. E moj Pippo koga ti ljudi guraju u sastav.
@francobaresi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlična akcija i završnica Meneza 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Bravo Stephaneee, treća asistencija ove sezone!!
@francobaresi
-
- Kontakt:
doce i golovi polako jer vidi se da igra sve slobodnije i slobodnijeAgentttB je napisao/la:Bravo Stephaneee, treća asistencija ove sezone!!

tores za ovih 25 min sve sto je uradio to je tjeranje kose na stranu

FORZA MILAN
Ovo podsjeca na neka prosla,puno bolja vremena. 
Bilo kako bilo: FORZA MILAN!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bilo kako bilo: FORZA MILAN!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Puno je sazrio kao igrač, samo eto da ga i golovi krenu.A igra je tu, rijetko kad loše odigra.Hattrick123 je napisao/la:doce i golovi polako jer vidi se da igra sve slobodnije i slobodnijeAgentttB je napisao/la:Bravo Stephaneee, treća asistencija ove sezone!!
tores za ovih 25 min sve sto je uradio to je tjeranje kose na stranu
@francobaresi
- JoseMourinho
- Kontakt:
dobar go
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Fina akcija, fin gol... Muntari predasistencija
rekoh ja da ce faraone asistirat, jos samo gol fali.

rekoh ja da ce faraone asistirat, jos samo gol fali.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Muntari nek se nosi u tri pizde materine,a vi sto kritikujete Torresa zapitajte se kad je zadnji put dobio loptu da pokusa dat go,bori se trci jednostavno NEMA LOPTI za njega i to je to,ne pljujte covjeka bezveze ;)Sarafi je zadnji put probio po boku na nekom terminu sa rajom
Ako se nastavimo braniti garant ćemo fasovati gol, oko 60.minute očekujem Hondu i da prelomi utakmicu 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kako mrzim ovog meneza umislio se da je glavni igrač .lider ..sve pa neda lopte nikome pa još gubi loptu :O
glupi inzaghi i njegovo forsiranje ramija na desnoj strani..i budala vidi da trebo armero lijevo i desno de sligio koji je tamo desno puno bolji.rami mexes dva stopera i cao !
glupi inzaghi i njegovo forsiranje ramija na desnoj strani..i budala vidi da trebo armero lijevo i desno de sligio koji je tamo desno puno bolji.rami mexes dva stopera i cao !
- LegendKiller
- Kontakt:
Vodimo al ako cemo realno ne zna se ko je gori. Mi nista povezano ne znamo odigrati al na to smo navikli, a oni se uzdaju u Kovačića a lik prevara od igraca. Inter može dati gol jedino ako bude neki kiks naše odbrane a biti će sigurno tako da ocekujem pogodak intera, a mi tesko da cemo sta kvalitetno naprijed odigrati, osim ako ELS nesto individulano ne uradi.
Jadni smo mi ako ocekujemo da Honda utakmicu mirno privede kraju.
PS
Ona scena kada Rami i Esien pokušavaju dupli odigrati, presmiješno!
Jadni smo mi ako ocekujemo da Honda utakmicu mirno privede kraju.
PS
Ona scena kada Rami i Esien pokušavaju dupli odigrati, presmiješno!
essien je doktor..obrane je kriticna do bola.i puno fali montolivo.kad se on vraća ?