Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
u pravu si jedina konkurentna ekipa jos mlada tim s velikom istoorijom punom dvoranom a da on dode morali bi prosirit dvoranu ma u pravu je neutral nek dode u bullse i eto mu titule ma moze on igrat sta hoce moze pocet na beku a spustat se dole dok se deng moze izvlacit na sut kad janmes ulazi ma lako bi se to a moze deng i pred na drugo krilo iako mu to nije pozicija a sta kazu neka da on dode niko ne bi brinuo koliko deng igra s obzirom na povrede mozda bi mu to i bilo dobro
Jao kada bi on došao
Odmah jedni od glavnih pretendenata za prsten.

Odmah jedni od glavnih pretendenata za prsten.
Šta onaj Rose znači Bullsima, sjajan početak utakmice.
eto i trice kod rosa hehe 4-6 za 3 poena 23 poena miller sjajan hinrich 11 asistencija konacno nes i od njeg hackim 13 poena i sad idu lagano pobjede vrijene je
Rose sank a career-high four 3-pointers, making his first four of six attempts, and finished with 23 points, five assists and one turnover in his first action in five games.
"I knew they were going to sag off a lot," Rose said nonchalantly. "If you see me after practice and sometimes before practice, I work on that shot every day. Now that I have confidence to take it, I'll take what they give me."
"I knew they were going to sag off a lot," Rose said nonchalantly. "If you see me after practice and sometimes before practice, I work on that shot every day. Now that I have confidence to take it, I'll take what they give me."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj pobjedise ne mogu da vjerujem
...bravo bravo

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da, ali i Raptorsi dobiše.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nema veze ebiga valjda ce biti sad bole kada su se vratili neki igraci.Necemo imati Denga sasvim sigurno do play offa(ako se uopste dokopamo toga), ali mislim da moze ova ekipa bez obira sto su ih povrede unistile dokopati se play offa.Neutral je napisao/la:Da, ali i Raptorsi dobiše.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nadajmo se najboljem.
ma sad ide hjuston koji su dobili vec iako mi se cini da su slabiji poslije trejda ma jesu dobili raptorsi ali imaju oni jos da igraju s solidnim ekipama ak nastave bit u ovakvoj formi moze se do play offa s t im da igraju s njim pred kraj sezone i mislim da bi ta utakmica mogla odlucit za play off a igraju i 2 sa bobcatsima tak da ak se okliznu negdje nisu ni oni sigurni
Ljudi moji, naravno da se ima nade, a i Raptorsi imaju također ekipu za playoff-a , mislim na kvalitet. No, ipak neka prepuste to mjesto Bullsima, ionako će im Bosh ići, pa će onda nažalost po njih biti kanta za "nabijanje", osim ako ne naprave neki kvalitetan trade.
ma u pravu si imaju ekipu kvalitetnu i igraju lose a solidan roster imaju a nek prepuste mjesto i bosha i dosta od njih
Snaći će se oni . Dovesti će nekoga iz Evrope što je običaj kod njih. No ne pričajmo više o njima.
Dobili smo 76erse, i to je to. Rose pokazao da zna i sa trice
Only hard work.
Dobili smo 76erse, i to je to. Rose pokazao da zna i sa trice

Only hard work.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Snaći će se oni . Dovesti će nekoga iz Evrope što je običaj kod njih. No ne pričajmo više o njima.
Dobili smo 76erse, i to je to. Rose pokazao da zna i sa trice![]()
Only hard work.
hahaa pa mora on sutat i tricu, kada nemamo vise beka sutera

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dosta je tu opcija u posticaju, no vidjeti ćemo ako Bog da šta će biti od svega.
Koliko se ja dobro sjećam i Brad Miller zna pokoju tricu zabit 

Naravno, on dobro igra u playoff-u, no godine su ga stigle, tako da je opao, i evo kada njega spomenem odmah se sjetim sudije protiv Bostona, kada ga je Rondo napao kao da je borilački sport a ne košarka, no sudija je ostao nijem i nije svirao očigledan prekršaj.
ma ono je bilo za namjerni faul a li et isamara ga a miller je od svih centara u nba medu 3 najbolja za 3 poena samo je ostario pa spor pa ga mucu neka povreda ma jo i lee ne bi ni to bilo lose onda bi imali skok vanjski sut lee i noah strasni skakaci
Da, očigledan namjeran faul, zato mi je i krivo bilo. Ono da se ne svira. 

ma znaju nekad stitit jace ekipe i u nba se to desi bilo je jos pokoja cudna odluka u toj seriji ali ova je bila ocigledna bas a veceras rocketsi pa miami sve kuci moglo bi se ovo dobit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.