FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ade43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 23 nov 2014, 15:43

jasko_juve je napisao/la:Lose Sarajevo danas. Fali zavrsni pas, fali napadac ko oci. Da nije svirao onaj penal ne bi ga Sarajevo ni dalo do kraja, tako bar mislim gledajuci danas utakmicu. A vala trebao je Stojcev izbacit loptu prije šuta onog. Momak je lezao kod Bandovica a on ne izbacuje,suta i penal. Mala "mrlja". Kasnije je igrac Slobode izbacio loptu kad je gostujuci igrac lezao. Al eto, bilo i proslo. Sretno dalje.
Sta je bolan trebao izbaciti ??? :!: Oni i svi ostali bi nama izbacili ,jasta bi .. Tako da to nije nikakva "mrlja" kao sto kazes :D :salut:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 23 nov 2014, 15:45

Cestitke na pobjedi.
Utakmica nista narocito,teren takodje nista narocito,al ste definitivno pokazali vise od igre.
Sto se tice Slobode,lose poprilicno.Ne cudi to uopste ako uzmemo u obzir koliko je Sarajevo investiralo u sastav a koliko Sloboda.Nedostajalo im je dosta igraca danas ali i onaj jako mladi tim nije igrao "mesarski" kako neki ovdje kazu nego je odigrao onoliko koliko su njihove mogucnosti.Nazivati ljude mesarima,seljacima i slicno zato sto nemaju kvaliteta da se suprostave Sarajevu je prilicno bolesno.Bar ko ima dvije ciste o fudbalu.

Isto tako mi nikako nije jasno da navijaci Slobode u trenutku kad im je klub u jako teskom stanju,onako lazerno mu izbiju jos par hiljada maraka sa nekom bakljadom,a na drugoj strani navijaci Sarajeva su ustedili svom gazdi koju hiljadu jer nisu pravili nikakav rostilj po tribini sa bakljama.

Sto se tice Sarajeva,mozda sam subjektivan al meni je Duljevic jedna od vecih prevaga u ekipi Sarajeva.Od kada je usao u igru mnogo se kretao,pokusavao driblati,pokusavao pucati..Sve u svemu jedna tekma u kojoj je Sarajevo ne bas toliko motivisano doslo do tri boda.Sretno u nastavku prvenstva a od Slobode ocekujem da u nastavku prvenstva dovede pojacanja i pocne igrati bolji fudbal.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 nov 2014, 15:49

ade43 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Lose Sarajevo danas. Fali zavrsni pas, fali napadac ko oci. Da nije svirao onaj penal ne bi ga Sarajevo ni dalo do kraja, tako bar mislim gledajuci danas utakmicu. A vala trebao je Stojcev izbacit loptu prije šuta onog. Momak je lezao kod Bandovica a on ne izbacuje,suta i penal. Mala "mrlja". Kasnije je igrac Slobode izbacio loptu kad je gostujuci igrac lezao. Al eto, bilo i proslo. Sretno dalje.
Sta je bolan trebao izbaciti ??? :!: Oni i svi ostali bi nama izbacili ,jasta bi .. Tako da to nije nikakva "mrlja" kao sto kazes :D :salut:
Lako je tako agresivu neku odma ispoljavat.. Kazem objektivno samo kako sam vidio i jednu i drugu situaciju. Trebao je izbacit kao sto je i kasnije igrac Slobode izbacio kad je vas igrac lezao na sredini terena. I vidis da su izbacili, govoris eto oni nama izbacili,koja subjektivnost. Definitivno ne mozes nista napisat da ne branite odma bez obzira na sve, ako treba kroz zid, ide se. Strasno. Eto uredu je sve,ti si upravu,pozdrav objektivnim navijacima.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 23 nov 2014, 15:53

Evo odgledah utakmicu pa da napišem nešto i o tome. Čestitke momcima i Mehi, nadam se da će ih sad pripremiti još bolje i uštimati po svome. Ono što se u Tuzli događalo do našeg prvog gola je apsolutno normalno, nije lijepo gledati, ali je ok, treba se pomiriti s tim i jednostavno pokušati pronaći način da se riješi problem igre protiv bunkera. Gledao sam ja recimo protiv Veleža možda i gore vjeruj, samo su Mostarci imali tu sreću da im Cimirot doda loptu i da pogode, Sloboda nije. S druge strane Sloboda je protiv sebe imala Mehu Kodru za kojeg nisu mogli pretpostaviti da će izvršiti izmjene Puzigaća-Radovac-Vekoski, kako je to ranije bio slučaj. Meho je uzeo ekipu u po frke i nije lako to sve na šta su oni navikli promijeniti tek tako i tu još ima tih "ostataka". Zato se nadam da će na polusezoni to sve biti daleko bolje posloženo, uz naravno što manje izmjena u ekipi, čemu se isto iskreno nadam. Očekujem da Leon bude ozbiljno pojačanje, dovoljno dugo je s ekipom, tako da ne bi trebalo da bude problema što se tiče adaptacije. Isto tako mislim da bi Benko trebao da bude taj antidot za ove bunkere, jer znamo svi da on nije neki "intelektualac" na terenu već nemilosrdi egzekutor koji koristi ama baš najmanju priliku, vidjećemo. Utakmica poput ove biće sve više, tako je kako je, i tako u jednu ruku i treba da bude. Naravno da su svi protivnici više napaljeni na Sarajevo nego na ostale klubove, naravno da ekipe koje su znatno lošije krenu da brane nulu od prve minute i to je realno. Ne treba tražiti problem u protivnicima, nego rješenje istog u svojim redovima. Što se tiče današnje utakmice, bez obzira kakav ko stav imao o nekom igraču treba ga promijeniti ako ovaj to zasluži. Džemal Berberović je danas svojom borbenošću zaslužio sve pohvale. Stojčev se malo vratio sebi, koliko sam uspio da upratim. Loši su bili Velkoski, Bilbija, Puzi, Ševko, Radovac. (Puzi i Okić su pogodili ali...) Barić 'nako, vidio sam mu i gore partije, Dupe isto ok, Bandović pfffff. Tatko dobar. Kodro dosta dobro radi za vrijeme utakmice i to se vidjelo na gotovo svakoj utakmici, dobre izmjene koje daju rezultat. Danas se to najviše osjetilo kod ulaska Bekića koji je radio nazad, ali dosta je doprinio i napadu, i imao tu sjajnu asistenciju za Okića, gdje bi možda neki bili i sebični.

Ukratko: Kiksevi su bili, Velež, Mladost, Čelik, Široki i Zrinjski. Posljednja tri i nisu toliko nezaslužena, ali kada se sve sagleda i to je moglo bolje. Nekako se stekao dojam da baš svi golmani imaju svoj dan protiv nas pa šta ćeš. Velež i Mladost nam nisu pogledali na gol, ali su ipak postigli po jedan dovoljan za isto toliko bodova, pride u Obarskoj smo imali i penal ali džaba. I tu su nekako pala u vodu četiri boda koja bi nam sad i valjala. Čelik je odigrao s mudima koliko je mogao, nije se toliko ni branio, ali valjda neka viša sila je vratila sve one promašaje Todorovića Kojiću i belaj. Široki nam je dao gol iz jedne naše greške i po meni nije zaslužio pobjedu i vjerovatno bi sad trebao samo zbog te utakmice da bude iza nas ali šta ćeš. Zrinjski dobio jedno poluvrijeme zasluženo, drugo dobio po ušima, baksuz Bilbija i to je to. Kad se sve sabere uz ovolike kikseve nije ni moglo bolje, zapravo sam zadovoljan polusezonom. Uz Mehu na klupi nadam se da ćemo sve ovo što nam se događalo, sve ovo negativno svesti na minimum i akobogda u maju proslaviti titulu. Preduslove imamo, sad samo trebamo zapeti još jače i bolje da to i napravimo.

PS Sretno Slobodi u nastavku prvenstva.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 23 nov 2014, 15:59

jasko_juve je napisao/la:
ade43 je napisao/la:
Lako je tako agresivu neku odma ispoljavat.. Kazem objektivno samo kako sam vidio i jednu i drugu situaciju. Trebao je izbacit kao sto je i kasnije igrac Slobode izbacio kad je vas igrac lezao na sredini terena. I vidis da su izbacili, govoris eto oni nama izbacili,koja subjektivnost. Definitivno ne mozes nista napisat da ne branite odma bez obzira na sve, ako treba kroz zid, ide se. Strasno. Eto uredu je sve,ti si upravu,pozdrav objektivnim navijacima.
Pa pošto ne gledaš Sarajevo očito često , nisi ni mogao vidjeti jedno 2 miliona puta da naš igrač leži a da ovi hladno napadaju ili slično,i plus što sudija ne prekida igru..Što na Koševu što na strani. Mi trebamo znači samo na finjaka a ostlai mogu kako hoće :nene: :nene:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 nov 2014, 16:01

arhimed89 je napisao/la:Cestitke na pobjedi.
Utakmica nista narocito,teren takodje nista narocito,al ste definitivno pokazali vise od igre.
Sto se tice Slobode,lose poprilicno.Ne cudi to uopste ako uzmemo u obzir koliko je Sarajevo investiralo u sastav a koliko Sloboda.Nedostajalo im je dosta igraca danas ali i onaj jako mladi tim nije igrao "mesarski" kako neki ovdje kazu nego je odigrao onoliko koliko su njihove mogucnosti.Nazivati ljude mesarima,seljacima i slicno zato sto nemaju kvaliteta da se suprostave Sarajevu je prilicno bolesno.Bar ko ima dvije ciste o fudbalu.

Isto tako mi nikako nije jasno da navijaci Slobode u trenutku kad im je klub u jako teskom stanju,onako lazerno mu izbiju jos par hiljada maraka sa nekom bakljadom,a na drugoj strani navijaci Sarajeva su ustedili svom gazdi koju hiljadu jer nisu pravili nikakav rostilj po tribini sa bakljama.

Sto se tice Sarajeva,mozda sam subjektivan al meni je Duljevic jedna od vecih prevaga u ekipi Sarajeva.Od kada je usao u igru mnogo se kretao,pokusavao driblati,pokusavao pucati..Sve u svemu jedna tekma u kojoj je Sarajevo ne bas toliko motivisano doslo do tri boda.Sretno u nastavku prvenstva a od Slobode ocekujem da u nastavku prvenstva dovede pojacanja i pocne igrati bolji fudbal.
kako ne mogu ovih laznim moralista,..tacno mi se povraca od njih....i sta kazes,strucnjak....ustedili navijaci sarajeva svom gazdi par hiljada....ne rise sviju ti....zato su mu prije 15 dana izbili 10 000 milja sa prekidima od pola sata i tucama po tribini....sad horde kao neka savjesna grupa...mani se demagogije...za Fkr se slazem da se nije trebalo palit...cestitke pitama na pobjedi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 nov 2014, 16:06

Dobro je sto je Kodro sacuvao Cimija po ovako teskom terenu :thumbup: :thumbup:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 23 nov 2014, 16:07

Oerde je napisao/la:Evo odgledah utakmicu pa da napišem nešto i o tome. Čestitke momcima i Mehi, nadam se da će ih sad pripremiti još bolje i uštimati po svome. Ono što se u Tuzli događalo do našeg prvog gola je apsolutno normalno, nije lijepo gledati, ali je ok, treba se pomiriti s tim i jednostavno pokušati pronaći način da se riješi problem igre protiv bunkera. Gledao sam ja recimo protiv Veleža možda i gore vjeruj, samo su Mostarci imali tu sreću da im Cimirot doda loptu i da pogode, Sloboda nije. S druge strane Sloboda je protiv sebe imala Mehu Kodru za kojeg nisu mogli pretpostaviti da će izvršiti izmjene Puzigaća-Radovac-Vekoski, kako je to ranije bio slučaj. Meho je uzeo ekipu u po frke i nije lako to sve na šta su oni navikli promijeniti tek tako i tu još ima tih "ostataka". Zato se nadam da će na polusezoni to sve biti daleko bolje posloženo, uz naravno što manje izmjena u ekipi, čemu se isto iskreno nadam. Očekujem da Leon bude ozbiljno pojačanje, dovoljno dugo je s ekipom, tako da ne bi trebalo da bude problema što se tiče adaptacije. Isto tako mislim da bi Benko trebao da bude taj antidot za ove bunkere, jer znamo svi da on nije neki "intelektualac" na terenu već nemilosrdi egzekutor koji koristi ama baš najmanju priliku, vidjećemo. Utakmica poput ove biće sve više, tako je kako je, i tako u jednu ruku i treba da bude. Naravno da su svi protivnici više napaljeni na Sarajevo nego na ostale klubove, naravno da ekipe koje su znatno lošije krenu da brane nulu od prve minute i to je realno. Ne treba tražiti problem u protivnicima, nego rješenje istog u svojim redovima. Što se tiče današnje utakmice, bez obzira kakav ko stav imao o nekom igraču treba ga promijeniti ako ovaj to zasluži. Džemal Berberović je danas svojom borbenošću zaslužio sve pohvale. Stojčev se malo vratio sebi, koliko sam uspio da upratim. Loši su bili Velkoski, Bilbija, Puzi, Ševko, Radovac. (Puzi i Okić su pogodili ali...) Barić 'nako, vidio sam mu i gore partije, Dupe isto ok, Bandović pfffff. Tatko dobar. Kodro dosta dobro radi za vrijeme utakmice i to se vidjelo na gotovo svakoj utakmici, dobre izmjene koje daju rezultat. Danas se to najviše osjetilo kod ulaska Bekića koji je radio nazad, ali dosta je doprinio i napadu, i imao tu sjajnu asistenciju za Okića, gdje bi možda neki bili i sebični.

Ukratko: Kiksevi su bili, Velež, Mladost, Čelik, Široki i Zrinjski. Posljednja tri i nisu toliko nezaslužena, ali kada se sve sagleda i to je moglo bolje. Nekako se stekao dojam da baš svi golmani imaju svoj dan protiv nas pa šta ćeš. Velež i Mladost nam nisu pogledali na gol, ali su ipak postigli po jedan dovoljan za isto toliko bodova, pride u Obarskoj smo imali i penal ali džaba. I tu su nekako pala u vodu četiri boda koja bi nam sad i valjala. Čelik je odigrao s mudima koliko je mogao, nije se toliko ni branio, ali valjda neka viša sila je vratila sve one promašaje Todorovića Kojiću i belaj. Široki nam je dao gol iz jedne naše greške i po meni nije zaslužio pobjedu i vjerovatno bi sad trebao samo zbog te utakmice da bude iza nas ali šta ćeš. Zrinjski dobio jedno poluvrijeme zasluženo, drugo dobio po ušima, baksuz Bilbija i to je to. Kad se sve sabere uz ovolike kikseve nije ni moglo bolje, zapravo sam zadovoljan polusezonom. Uz Mehu na klupi nadam se da ćemo sve ovo što nam se događalo, sve ovo negativno svesti na minimum i akobogda u maju proslaviti titulu. Preduslove imamo, sad samo trebamo zapeti još jače i bolje da to i napravimo.

od A do Ž, lafe :salut: :salut: :salut:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 nov 2014, 16:21

PeppermintSA je napisao/la:
Oerde je napisao/la:Evo odgledah utakmicu pa da napišem nešto i o tome. Čestitke momcima i Mehi, nadam se da će ih sad pripremiti još bolje i uštimati po svome. Ono što se u Tuzli događalo do našeg prvog gola je apsolutno normalno, nije lijepo gledati, ali je ok, treba se pomiriti s tim i jednostavno pokušati pronaći način da se riješi problem igre protiv bunkera. Gledao sam ja recimo protiv Veleža možda i gore vjeruj, samo su Mostarci imali tu sreću da im Cimirot doda loptu i da pogode, Sloboda nije. S druge strane Sloboda je protiv sebe imala Mehu Kodru za kojeg nisu mogli pretpostaviti da će izvršiti izmjene Puzigaća-Radovac-Vekoski, kako je to ranije bio slučaj. Meho je uzeo ekipu u po frke i nije lako to sve na šta su oni navikli promijeniti tek tako i tu još ima tih "ostataka". Zato se nadam da će na polusezoni to sve biti daleko bolje posloženo, uz naravno što manje izmjena u ekipi, čemu se isto iskreno nadam. Očekujem da Leon bude ozbiljno pojačanje, dovoljno dugo je s ekipom, tako da ne bi trebalo da bude problema što se tiče adaptacije. Isto tako mislim da bi Benko trebao da bude taj antidot za ove bunkere, jer znamo svi da on nije neki "intelektualac" na terenu već nemilosrdi egzekutor koji koristi ama baš najmanju priliku, vidjećemo. Utakmica poput ove biće sve više, tako je kako je, i tako u jednu ruku i treba da bude. Naravno da su svi protivnici više napaljeni na Sarajevo nego na ostale klubove, naravno da ekipe koje su znatno lošije krenu da brane nulu od prve minute i to je realno. Ne treba tražiti problem u protivnicima, nego rješenje istog u svojim redovima. Što se tiče današnje utakmice, bez obzira kakav ko stav imao o nekom igraču treba ga promijeniti ako ovaj to zasluži. Džemal Berberović je danas svojom borbenošću zaslužio sve pohvale. Stojčev se malo vratio sebi, koliko sam uspio da upratim. Loši su bili Velkoski, Bilbija, Puzi, Ševko, Radovac. (Puzi i Okić su pogodili ali...) Barić 'nako, vidio sam mu i gore partije, Dupe isto ok, Bandović pfffff. Tatko dobar. Kodro dosta dobro radi za vrijeme utakmice i to se vidjelo na gotovo svakoj utakmici, dobre izmjene koje daju rezultat. Danas se to najviše osjetilo kod ulaska Bekića koji je radio nazad, ali dosta je doprinio i napadu, i imao tu sjajnu asistenciju za Okića, gdje bi možda neki bili i sebični.

od A do Ž, lafe :salut: :salut: :salut:

Da sve se slazem. :thumbup: Ali sa ovakvom igrom,i postavkom koju je igrala danas Sloboda,ostacemo bez publike. :puke: Totalna defanzivna igra,bez ikavih pokusaja da se nesto uradi naprijed.Igra bez igre izbij-nabij.Znam da im je falilo dosta igraca,ali ovakvo nesto mozemo samo gledati u Premijer ligi.Klasicna destrukcija igre, gdje cilj ne bira sredstvo.Nadam se samo da je danasnju utakmicu na Areni 5 gledalo,sto manje ljudi iz regiona,jer je ovo bruka i sramota za nasu ligu. :damn:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 nov 2014, 16:23

kad tehnicarima priustite bolji teren a ne onu NJIVU i ne budete igrali bunker sa 9 igraca iza lopte ....bice i ljepsa i bolja igra Sarajva

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 23 nov 2014, 16:25

staragarda je napisao/la:

kako ne mogu ovih laznim moralista,..tacno mi se povraca od njih....i sta kazes,strucnjak....ustedili navijaci sarajeva svom gazdi par hiljada....ne rise sviju ti....zato su mu prije 15 dana izbili 10 000 milja sa prekidima od pola sata i tucama po tribini....sad horde kao neka savjesna grupa...mani se demagogije...za Fkr se slazem da se nije trebalo palit...cestitke pitama na pobjedi
Nikakvo to moralisanje nije.Stvar je koliko je ko ogranicen da to vidi.
Navijaci Sarajeva ako hoce mogu da svaku tekmu pale baklje jer ih boli patka dok ih drzi covjek koji je jedan od najbogatijih na ovoj planeti.Imali su tu nafaku i to je to.Al navijaci Slobode i nemaju bas taj komfor jer im je klub u jako teskoj sitvaciji i svaka marka im je jako potrebna.Zbog toga sam i naveo da navijaci Sarajeva nisu palili iako mogu a navijaci Slobode koji navodno odvajaju od usta da bi gledali klub sad ce poslati na adresu tog istog kluba i tog istog covjeka koji ih spasava,jednu jako pristojnu kaznu.Odvajaju navijaci od usta al Azmiru i Slobodi.Oni koji dodju da zapale baklju,prije svega se dobro navuku spida,puhnu koju dzoju,naprave tu i tamo koji incident i lijepo sve posalju Azmiru i klubu na fakturu.To su pravi navijaci.

Ja ne mogu da vjerujem kako te ljude na sjeveru nije stid ispred Azmira,puna im usta Azmira i jos kao neke parolice pisu a na milionske dugove dodaju skoro svako kolo po koju hiljadu maraka da im placa njihov "dragi" Azmir.Pa jel vama toliko svejedno ako Azmir u jednom trenutku sve **** i ode zato sto covjek mora iz svog dzepa placati i dugove nekih starih uprava (koje on nije napravio a daje svoje pare) il svakodnevne dugove koje mu prave navijaci (koje opet on nije napravio,a placa iz svog dzepa).

Jos prizivate neka pojacanja,pa mogao je se dovest jedan dobar igrac za te pare koje se plate za kaznu.Ovo isto vazi i za navijace Zelje.Zanimljivo kako oni koji se "predstavljaju" kao najodaniji klubu,u isto vrijeme i najvise kazni je placeno zbog njih.Prostom racunicom dodjemo do toga da je bolji navijac onaj koji dodje na stadion,plati petaka ulaz i odgleda utakmicu uz kospe.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 nov 2014, 16:31

@ jasko juve ne zamjeri fcsforeveru ne zna papak za normalnu komunikaciju,kod njega je to ili provociranje,ili sarkazam,ili ironija.
Ma ustvari nije nista od ovog ,frajer je papak I seljak,jedan od vodecih na forumu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 nov 2014, 16:37

Kodro: Penal je bio čist; Casimiro: Ovo je treći penal protiv nas :urnebes:

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 23 nov 2014, 16:41

amypitar je napisao/la:Kodro: Penal je bio čist; Casimiro: Ovo je treći penal protiv nas :urnebes:
Kako me iznervira ovaj levat od "novinaara" ccc .. Cuj diskutabilan penal u najmanju ruku . Šta si ti gledo maloumniče :x :x

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 nov 2014, 16:44

frajer sa obje ruke stitio lice...bas se fino na snimku vidi..lopta ga pogodila u podlaktice obje ruke...jel treba nesto vise a bio metar 16

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 nov 2014, 16:46

U prvi mah u direktnom prenosu,sam mislio da nije bio penal.Međutim na usporenom se vidi da je igrac Slobode namjerno raširio obje ruke,da zaustavi šut Stojceva,koji je pucao iz odlicne pozicije.
Kodro je upravu,penal cist ko suza.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 nov 2014, 16:51

staragarda je napisao/la:

Ti očito ne znas sta je sve bilo na derbiju i zasto je kazna tolika?

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 nov 2014, 16:52

Igrači Sarajeva pobjedu protiv Slobode u Tuzli posvetili su našem prvotimcu, Leonu Benki, koji je u jutarnjim satima današnjeg dana postao otac.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 nov 2014, 16:54

LOŠA IGRA, KATASTROFA!! Ako se planira uzeti titula trebat će 3-4 kvalitetna igrača al ne sumnjam u upravu.

Krste, Bilbija skroz loše odigrali. Radovac dosta griješio. Jedini koji je donekle dobro odigrao je Duljević, Tatomirović i Stojčev. Činjenica je da je bio loš teren ali protiv onakve Slobode se posao morao riješiti već u prvom poluvremenu.

Ipak, čestitke igračima na pobjedi i uz adekvatna pojačanja nadam se tituli, bitno je da se zaostatak za Širokim dosta smanjio. :thumbup:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 nov 2014, 16:54

BelminM23 je napisao/la:
Igrači Sarajeva pobjedu protiv Slobode u Tuzli posvetili su našem prvotimcu, Leonu Benki, koji je u jutarnjim satima današnjeg dana postao otac.

Neka je sretno i hairli mashini za davanje golova :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.