Divovi,ocekivo sam vise i bolje...neumanjujem pobjedu ali sudija je odigro veliku ulogu,najeo se ispod sebe.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hahaha ma nema veze ali sam nesto vidio...emirzlaTu je napisao/la: Jbg buraz,ukinuse djubrad,bilo protiv Veleza pivo...vokri mi pravo sad...jbg drug
Bravo strucnjace, cijenim tako korektne procjene od vrhunskih strucnjaka kao sto si ti. Na onom makadamu sa 11 igraca u odbrani Čelzi vam gola ne bi dao a ne neki premijer ligas u ovom slucaju Sarajevo. Prvo kazes da takvog bunkera nikad nisi vidio, samim tim ga onda sigurno niste ni protiv Zrnjiskog ni Sirokog igrali. Na kraju krajeva vidjelo se sta vas je docekalo nakon 5 minuta otvorene igre, naravno gol u vasoj mrezi, a da ste igrali onako od pocetka primili bi u najmanju ruku duplo od vec primljenih.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma od toga jel bio penal ili nije sve zavisi jer Sarajevo do preksutra ne bi dalo gola iz igre..
sto se tice utakmice, ja na Tusnju onakav bunker nikad nisam vidio..al sta ces, Kazemiro je postavio onako kako jedino mogu igrati, i dobro smo se branili..u napadu i vezi igraju mahom amateri koje da na prazan gol pustis s centra promasili bi vjerovatno..i pored toga stvorili smo neke prilike i da je bilo malo srece moglo je zavrsiti puno drugacije jer opet kazem da nije bilo tog penala sigurno ne bi primili go..ono nije sampionska ekipa, Zrinjski iako je izgubio je pokazao vise na Tusnju, o Sirokom da ne pricam.
a nama predstoji remont i otpustanje velikog broja amatera koji nisu ni za prve lige federacije.
sto se tice baklji- bruka
ma i protiv veleza takav penal svirali...Koji smo mi klub kao domacinima nam 2 puta, velez i sad sarajevo sviraju penal koji se bas i ne svira, i to kod rezultata 0:0SaltCityAttack je napisao/la:[
jeste ruka unutra, samo sto je lik branio lice..moglo se i nedosudit ono...recimo gledo sam zadnja utakmica Barcelone i Real dva ista omenta ruka brani lice sudija ne svira...uglavnom ruka je bila ali nasa liga svira se kome mora, kome ne mora nece ni dosudit i to je to
Pola metra u 16 , ruke nisu bile u prirodnom polozaju (branio lice) al to se ne pika .Tako da je penal bio 100 % .SamoTZ je napisao/la:Jedino da je bilo van šesnaesterca, nisam vidio u brzini. Bilo je negdje na liniji otprilike, vjerovatno se na TV-u vidjelo kako treba.
Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.HannahMontana je napisao/la:Bravo strucnjace, cijenim tako korektne procjene od vrhunskih strucnjaka kao sto si ti. Na onom makadamu sa 11 igraca u odbrani Čelzi vam gola ne bi dao a ne neki premijer ligas u ovom slucaju Sarajevo. Prvo kazes da takvog bunkera nikad nisi vidio, samim tim ga onda sigurno niste ni protiv Zrnjiskog ni Sirokog igrali. Na kraju krajeva vidjelo se sta vas je docekalo nakon 5 minuta otvorene igre, naravno gol u vasoj mrezi, a da ste igrali onako od pocetka primili bi u najmanju ruku duplo od vec primljenih.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma od toga jel bio penal ili nije sve zavisi jer Sarajevo do preksutra ne bi dalo gola iz igre..
sto se tice utakmice, ja na Tusnju onakav bunker nikad nisam vidio..al sta ces, Kazemiro je postavio onako kako jedino mogu igrati, i dobro smo se branili..u napadu i vezi igraju mahom amateri koje da na prazan gol pustis s centra promasili bi vjerovatno..i pored toga stvorili smo neke prilike i da je bilo malo srece moglo je zavrsiti puno drugacije jer opet kazem da nije bilo tog penala sigurno ne bi primili go..ono nije sampionska ekipa, Zrinjski iako je izgubio je pokazao vise na Tusnju, o Sirokom da ne pricam.
a nama predstoji remont i otpustanje velikog broja amatera koji nisu ni za prve lige federacije.
sto se tice baklji- bruka
Ma mi smo tad imali Igora Radovanovica, ja garantujem, da se samo on nije povrijedio da bi mi imali bar jos 5 bodova vise.Batva je napisao/la: Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.
To sam ja i ranije govorio, od njegove povrede sve je krenulo nizbrdo. I Mujic bi bio bolji uz njega, rasterecenije bi igrao. Sta je tu je, ja sam ubijedjen da smo izgubili najboljeg igraca - Azmira Husica.klasik je napisao/la:Ma mi smo tad imali Igora Radovanovica, ja garantujem, da se samo on nije povrijedio da bi mi imali bar jos 5 bodova vise.Batva je napisao/la: Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.
ma to su ti jarane prave Fukare...oni vole klub..jest da ne navijaju,ne j e b u se po gostovanjima,nema ih cak ni na Tusnju stalno al zato dolaze na derbije i da tom seljaku Husicu jasno stave do znanja da im on nece komadovat ... cudan smo mi narod,cudan:sick:Batva je napisao/la:To sam ja i ranije govorio, od njegove povrede sve je krenulo nizbrdo. I Mujic bi bio bolji uz njega, rasterecenije bi igrao. Sta je tu je, ja sam ubijedjen da smo izgubili najboljeg igraca - Azmira Husica.klasik je napisao/la:Ma mi smo tad imali Igora Radovanovica, ja garantujem, da se samo on nije povrijedio da bi mi imali bar jos 5 bodova vise.Batva je napisao/la: Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.
Hvala Fukarama na tome. Pokazali su koliko su naivni i koliko vole klub.
Ako su baklje razlog zbog kojeg bi otiso, onda nek ide, bar sto se mene tice.Batva je napisao/la:To sam ja i ranije govorio, od njegove povrede sve je krenulo nizbrdo. I Mujic bi bio bolji uz njega, rasterecenije bi igrao. Sta je tu je, ja sam ubijedjen da smo izgubili najboljeg igraca - Azmira Husica.klasik je napisao/la:Ma mi smo tad imali Igora Radovanovica, ja garantujem, da se samo on nije povrijedio da bi mi imali bar jos 5 bodova vise.Batva je napisao/la: Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.
Hvala Fukarama na tome. Pokazali su koliko su naivni i koliko vole klub.
Zbog Husica ??staragarda je napisao/la:KLASIK..ne budi naivan..nisu se baklje palile zbog derbija
Mozda ti znas nesto sto ja ne znam, al sigurno bi se baklja zapalila i da je bilo ko drugi predsjednik i da je bilo kakva druga situacija.staragarda je napisao/la:KLASIK..ne budi naivan..nisu se baklje palile zbog derbija
klasik je napisao/la:Mozda ti znas nesto sto ja ne znam, al sigurno bi se baklja zapalila i da je bilo ko drugi predsjednik i da je bilo kakva druga situacija.staragarda je napisao/la:KLASIK..ne budi naivan..nisu se baklje palile zbog derbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.