FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 23 nov 2014, 15:41

Futavci kakav kvalitet imaju,solidno su odigrali.Pirija :bow: :bow: :bow: stvarno momak je jedan od boljih golmana,barem po danasnjoj utakmici.
Divovi,ocekivo sam vise i bolje...neumanjujem pobjedu ali sudija je odigro veliku ulogu,najeo se ispod sebe.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 nov 2014, 15:41

emirzlaTu je napisao/la: Jbg buraz,ukinuse djubrad :D ,bilo protiv Veleza pivo...vokri mi pravo sad...jbg drug ;)
Hahaha ma nema veze ali sam nesto vidio...
1.Ekipa prodaje po 3 KM kartu od 5 KM ? nisam vidio ali sam cuo pa me interesuje da li je to zbilja tako...
2.Cijeli Sjever bi i trebao biti po 3 KM jer se fakat nista ne vidi...Danas sunce i nije bilo jako kako je ljeti bilo gledati kad sunce ubija direktno u tebe?
Sjever je zeznut nema ni kafu da popijes zato sam u stvari i otisao do trznog na kafu i pivu...
& $ ?

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 23 nov 2014, 15:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma od toga jel bio penal ili nije sve zavisi jer Sarajevo do preksutra ne bi dalo gola iz igre..

sto se tice utakmice, ja na Tusnju onakav bunker nikad nisam vidio :D ..al sta ces, Kazemiro je postavio onako kako jedino mogu igrati, i dobro smo se branili..u napadu i vezi igraju mahom amateri koje da na prazan gol pustis s centra promasili bi vjerovatno..i pored toga stvorili smo neke prilike i da je bilo malo srece moglo je zavrsiti puno drugacije jer opet kazem da nije bilo tog penala sigurno ne bi primili go..ono nije sampionska ekipa, Zrinjski iako je izgubio je pokazao vise na Tusnju, o Sirokom da ne pricam.

a nama predstoji remont i otpustanje velikog broja amatera koji nisu ni za prve lige federacije.

sto se tice baklji- bruka
Bravo strucnjace, cijenim tako korektne procjene od vrhunskih strucnjaka kao sto si ti. Na onom makadamu sa 11 igraca u odbrani Čelzi vam gola ne bi dao a ne neki premijer ligas u ovom slucaju Sarajevo. Prvo kazes da takvog bunkera nikad nisi vidio, samim tim ga onda sigurno niste ni protiv Zrnjiskog ni Sirokog igrali. Na kraju krajeva vidjelo se sta vas je docekalo nakon 5 minuta otvorene igre, naravno gol u vasoj mrezi, a da ste igrali onako od pocetka primili bi u najmanju ruku duplo od vec primljenih.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 nov 2014, 15:46

SaltCityAttack je napisao/la:[
jeste ruka unutra, samo sto je lik branio lice..moglo se i nedosudit ono...recimo gledo sam zadnja utakmica Barcelone i Real dva ista omenta ruka brani lice sudija ne svira...uglavnom ruka je bila ali nasa liga svira se kome mora, kome ne mora nece ni dosudit i to je to
ma i protiv veleza takav penal svirali...Koji smo mi klub kao domacinima nam 2 puta, velez i sad sarajevo sviraju penal koji se bas i ne svira, i to kod rezultata 0:0
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 23 nov 2014, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 nov 2014, 15:46

Karta od 3KM je, valjda, samo Fukarama.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 23 nov 2014, 15:50

SamoTZ je napisao/la:Jedino da je bilo van šesnaesterca, nisam vidio u brzini. Bilo je negdje na liniji otprilike, vjerovatno se na TV-u vidjelo kako treba.
Pola metra u 16 , ruke nisu bile u prirodnom polozaju (branio lice) al to se ne pika .Tako da je penal bio 100 % .

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 nov 2014, 15:50

HannahMontana je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma od toga jel bio penal ili nije sve zavisi jer Sarajevo do preksutra ne bi dalo gola iz igre..

sto se tice utakmice, ja na Tusnju onakav bunker nikad nisam vidio :D ..al sta ces, Kazemiro je postavio onako kako jedino mogu igrati, i dobro smo se branili..u napadu i vezi igraju mahom amateri koje da na prazan gol pustis s centra promasili bi vjerovatno..i pored toga stvorili smo neke prilike i da je bilo malo srece moglo je zavrsiti puno drugacije jer opet kazem da nije bilo tog penala sigurno ne bi primili go..ono nije sampionska ekipa, Zrinjski iako je izgubio je pokazao vise na Tusnju, o Sirokom da ne pricam.

a nama predstoji remont i otpustanje velikog broja amatera koji nisu ni za prve lige federacije.

sto se tice baklji- bruka
Bravo strucnjace, cijenim tako korektne procjene od vrhunskih strucnjaka kao sto si ti. Na onom makadamu sa 11 igraca u odbrani Čelzi vam gola ne bi dao a ne neki premijer ligas u ovom slucaju Sarajevo. Prvo kazes da takvog bunkera nikad nisi vidio, samim tim ga onda sigurno niste ni protiv Zrnjiskog ni Sirokog igrali. Na kraju krajeva vidjelo se sta vas je docekalo nakon 5 minuta otvorene igre, naravno gol u vasoj mrezi, a da ste igrali onako od pocetka primili bi u najmanju ruku duplo od vec primljenih.
Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 nov 2014, 15:54

dal je moguce da su nam u zadnje 3 tekme svirana 3 diskutabilna penala :tokralju: :tokralju: ..od toga 2 na Tusnju :shock: :shock: :shock: ...pite puno bolje i to se vidilo mada sam ubijedzen da ne bi dali gola da nije sviran penal....pri tome igrac Slobode lezi a ovi ne izbacuju loptu u aut :tokralju: :tokralju: ....mada sam ja licno zadovoljan igrom i zalaganjem danas..jbg,nije se moglo vise
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 nov 2014, 15:55

Sudiju da ne komentarišem, po meni i drugi gol neregularan. Onog "igrača" što je pogodio stativu sa pola metra treba natjerat' da go trči kroz Tuzlu. :facepalm:
Nova kazna za klub, sad' možete biti gotovo sigurni da Azmir ide, ako ostane stvarno ima konjske živce!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 nov 2014, 15:57

Batva je napisao/la: Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.
Ma mi smo tad imali Igora Radovanovica, ja garantujem, da se samo on nije povrijedio da bi mi imali bar jos 5 bodova vise.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 nov 2014, 15:58

Ko nam je ona 7-ica? Vidi se da momak ima znanja i smisla za fudbal, ne izbacuje tek onako loptu, ali ni Ronaldo u ovakvoj ekipi ne bi dosao do izrazaja. :D
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 23 nov 2014, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 nov 2014, 16:02

klasik je napisao/la:
Batva je napisao/la: Protiv Zrinjskog i Sirokog smo imali daleko kompletniji sastav, bolje stajali na tabeli i mislili da nasi igraci ipak imaju kakvo-takvo znanje. Danas je drugacija situacija, masa igraca je nedostajala, a ni oni niti ti sto nedostaju dokazali su da ne znaju igrati fudbala, tako da je bunker bio jedino rjesenje. Bitno je bilo samo izgurati danasnju utakmicu, pokusati se odbraniti, jer je remont ekipe i vise nego neminovan i ocito potreban.
Ma mi smo tad imali Igora Radovanovica, ja garantujem, da se samo on nije povrijedio da bi mi imali bar jos 5 bodova vise.
To sam ja i ranije govorio, od njegove povrede sve je krenulo nizbrdo. I Mujic bi bio bolji uz njega, rasterecenije bi igrao. Sta je tu je, ja sam ubijedjen da smo izgubili najboljeg igraca - Azmira Husica.

Hvala Fukarama na tome. Pokazali su koliko su naivni i koliko vole klub.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 nov 2014, 16:06

Batva je napisao/la:
klasik je napisao/la:
To sam ja i ranije govorio, od njegove povrede sve je krenulo nizbrdo. I Mujic bi bio bolji uz njega, rasterecenije bi igrao. Sta je tu je, ja sam ubijedjen da smo izgubili najboljeg igraca - Azmira Husica.

ma to su ti jarane prave Fukare...oni vole klub..jest da ne navijaju,ne j e b u se po gostovanjima,nema ih cak ni na Tusnju stalno al zato dolaze na derbije i da tom seljaku Husicu jasno stave do znanja da im on nece komadovat ... cudan smo mi narod,cudan:sick: :sick: :sick: :sick:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 nov 2014, 16:06

Batva je napisao/la:
klasik je napisao/la:

Ako su baklje razlog zbog kojeg bi otiso, onda nek ide, bar sto se mene tice.

Da se razumijemo, normalno da bi ja volio da ostane, i nadam se da ce ostat, al opet neke stvari su uvijek bile i bice... Baklja je jednostavno dio folklora svugdje u svijetu, razumijem ja to da se trebaju smanjit troskovi i da ne trebaju nam kazne, al bilo je i tih utakmica kad se baklje bas zbog toga nisu palile, ovo je jednostavno derbi i meni je to sasvim uredu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 nov 2014, 16:08

KLASIK..ne budi naivan..nisu se baklje palile zbog derbija

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 nov 2014, 16:10

staragarda je napisao/la:KLASIK..ne budi naivan..nisu se baklje palile zbog derbija
Zbog Husica ??

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 23 nov 2014, 16:11

koji komedijasiii :urnebes: :urnebes: :urnebes:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 nov 2014, 16:13

staragarda je napisao/la:KLASIK..ne budi naivan..nisu se baklje palile zbog derbija
Mozda ti znas nesto sto ja ne znam, al sigurno bi se baklja zapalila i da je bilo ko drugi predsjednik i da je bilo kakva druga situacija.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 nov 2014, 16:18

klasik je napisao/la:
Mozda ti znas nesto sto ja ne znam, al sigurno bi se baklja zapalila i da je bilo ko drugi predsjednik i da je bilo kakva druga situacija.
:nene: :nene: nebi drug se palilo...stara garda ti je reko sve,dva posta prije.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 nov 2014, 16:20

sad polusezona a onda sta bude bit ce :!: ako hocemo nesto napraviti onda Music, Efendic, Mehidic, Mujic, Jankovic, Omic, Saric, Kuduzovic, Secerovic, Bajraktarevic vise ne smiju igrati za ovaj klub :!: pa .ebo te zivot mali Mico opet sjedi na klupi yebeno nevjerovatno :!: sto se navijaca tice tuga, jad, cemer :!: koga vise boli qurac za slanu gardu kad ne dolaze na utakmice, i horde isto kita od skupine :!: baklje necu ni komentarisati :!:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.