@bhfanatic gospodja mama ti je to

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bjezi pa ne igrate fudbal uopste , sta je ovo sa vase strane ?Gifron je napisao/la:Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
kuknjava kuknjava kuknjavaGifron je napisao/la:Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
Dabogda osvojili 1. Ligu Federacije dogodine, opet.Gifron je napisao/la:Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
Teren je bio bas los , a onaj koji je trebao probit bunker > Stojcev je danas izgubio desetak lopti i bio jedan od losiji.dr.van nostrand je napisao/la: Jesu se dobro branili, ali kod nas primanje lopte, dizanje lopte je bilo uzasno gledati.
Umjesto da spustimo loptu, rasirimo igru i tako dobijemo prostora za udarce, mi nismo skoro nista smisleno niti pametno radili prema naprijed, nije dobro.
Slo slo slobodo na qurac te nabodo.Gifron je napisao/la:Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
Gifron je napisao/la:Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
Gifron je napisao/la:Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
Saberi se.uschtipak je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjavaGifron je napisao/la:Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
Bravo Seljacino,nista bolje od tebe i nije za ocekivatTaRgEt_ je napisao/la:Cestitam zasluzeno ste dobili , kako neko rece mi sa ovim drvima bolje ni ocekivati nismo mogli .
bhfanatic14 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Cestitam zasluzeno ste dobili , kako neko rece mi sa ovim drvima bolje ni ocekivati nismo mogli .
Bravo Seljacino,nista bolje od tebe i nije za ocekivatlagano mi ga podudlaj
Pazi da ne bi na kraju mahao iz Kaknja, Bihaca, Gabele i i ostalih drugoligaskih terene kao prethodnih godina. Jos cemo Bosnu iz Visokog napucati na vas. Haj sad dvica na pregovore sa premijerligasima iz Bijeljine, to je vase drustvo.Gifron je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()