FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tuzno je da ovakvu Slobodu moramo dobit iz kaznenog udarca, fino sve bodovi i pobjeda aBda, ali mora se ovo analizirat i neke prvotimce dobro prodmat 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Meho objasnio kako se vodi ekipa i kako se prati utakmica 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 nov 2014, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
afannedim je napisao/la:Mamu im j.bem seljačku mrš u federalnu ligu pa tako igrajte.
U cemu je decko tvoj problem pa nas Tuzlake nazivas seljacima bolesnik jedan, 8 igraca nam fali, a i s njima nebi bolje bilo, Sarajevo bolje mi igramo jedino sto nam je ostalo ova drva u dresu Slobode bolje i ne znaju invalidi. Malo se opusti bolesnik jedan.

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- franklampard8
- Kontakt:
Opusti se I uživaj ba šta ti jeTaRgEt_ je napisao/la:afannedim je napisao/la:Mamu im j.bem seljačku mrš u federalnu ligu pa tako igrajte.
U cemu je decko tvoj problem pa nas Tuzlake nazivas seljacima bolesnik jedan, 8 igraca nam fali, a i s njima nebi bolje bilo, Sarajevo bolje mi igramo jedino sto nam je ostalo ova drva u dresu Slobode bolje i ne znaju invalidi. Malo se opusti bolesnik jedan.
Dobro se Sloboda branila, teško je protiv bunkera igrati.. 3 boda su najbitnija.dr.van nostrand je napisao/la:Tuzno je da ovakvu Slobodu moramo dobit iz kaznenog udarca, fino sve bodovi i pobjeda aBda, ali mora se ovo analizirat i neke prvotimce dobro prodmat
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Re: Odg: FK Sarajevo
Mi se sad ponasamo kao oni do sad.
Igraj malo naprijed.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igraj malo naprijed.
Sto ga naruzi

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Samo ovako treba, samo ovako.hilmo je napisao/la:Mi se sad ponasamo kao oni do sad.
Igraj malo naprijed.
1946
Vidi selamoviću kape hm odnosno frizure

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jesu se dobro branili, ali kod nas primanje lopte, dizanje lopte je bilo uzasno gledati.Clutch je napisao/la:Dobro se Sloboda branila, teško je protiv bunkera igrati.. 3 boda su najbitnija.dr.van nostrand je napisao/la:Tuzno je da ovakvu Slobodu moramo dobit iz kaznenog udarca, fino sve bodovi i pobjeda aBda, ali mora se ovo analizirat i neke prvotimce dobro prodmat
Umjesto da spustimo loptu, rasirimo igru i tako dobijemo prostora za udarce, mi nismo skoro nista smisleno niti pametno radili prema naprijed, nije dobro.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
A beze ti je komentar vala, ljudi su slabiji od nas(plus im fali par prvotimaca) i logicno je da igraju bunker nebi li kojom srecom izvukli bod. Moramo se mi navikavat na takve protivnike jbg.afannedim je napisao/la:Opusti se I uživaj ba šta ti jeTaRgEt_ je napisao/la:afannedim je napisao/la:Mamu im j.bem seljačku mrš u federalnu ligu pa tako igrajte.

⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Šefkijaaaaaaaaa 

silver & black
silver & black

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

E ovo hoću
Hvala OKO tooooooooooooo
Picke jedne da sudija nije cijelu utakmicu navlacio **** bi ste dobili.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Dobro je nek smo pobjedili ove mesare ! Nikad i nisu igrali fudbala. Duljevic zvijer 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal