Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Trebaju Ronaldu još najmanje dvije strašne sezone da bi se uopše približio Messiju,ali pod uslovom da maleni,u te dvije sezone ne zabije preko 50 golova. 

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Da Ronaldo cijelu karijeru igra u Madridu dosad bi bio na 350 golova u primeri u svakom slucaju ne treba umanjivati dostignuce mesia .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma imao bio 567 golova dosad u ligi.madridist je napisao/la:Da Ronaldo cijelu karijeru igra u Madridu dosad bi bio na 350 golova u primeri u svakom slucaju ne treba umanjivati dostignuce mesia .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne treba bit nuklearni fizicar da se izvuce po prosjeku koliko bi zabio da igra cijelu karijeru u Madridu,cak i da umanjis neke procente opet bi bio na oko 350.Naravno kao sto vec rekoh ne treba umanjivati ovo mesievo dostignuce,strasan uspjeh.Lillard je napisao/la:Ma imao bio 567 golova dosad u ligi.madridist je napisao/la:Da Ronaldo cijelu karijeru igra u Madridu dosad bi bio na 350 golova u primeri u svakom slucaju ne treba umanjivati dostignuce mesia .
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jest mi dopizdilo ovo poređenje mesija i ronalda.. 

-
- Kontakt:
I meni... al' rona je bolji 

pa ulete mediokriteti i bace kosku oko tog poređenja, i onda kasnije pričaju kako mi na pdfu reala raspravljamo o messijuSPY je napisao/la:Jest mi dopizdilo ovo poređenje mesija i ronalda..

Inače, ove sezone se brani titula LP

naprijed rejal
da da, jer on je do 24. godine igrao isto kao i sadamadridist je napisao/la: Ne treba bit nuklearni fizicar da se izvuce po prosjeku koliko bi zabio da igra cijelu karijeru u Madridu,cak i da umanjis neke procente opet bi bio na oko 350

da je poceo karijeru u realu ne bi dao ni 10 golova jer bi zavrsio kao i svako dijete reala, u getafeu, eventualno u juventusu

ser del barça es el millor que hi ha !
Ovo na racun JuveaScof1eld je napisao/la:da da, jer on je do 24. godine igrao isto kao i sadamadridist je napisao/la: Ne treba bit nuklearni fizicar da se izvuce po prosjeku koliko bi zabio da igra cijelu karijeru u Madridu,cak i da umanjis neke procente opet bi bio na oko 350![]()
da je poceo karijeru u realu ne bi dao ni 10 golova jer bi zavrsio kao i svako dijete reala, u getafeu, eventualno u juventusu

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Tako pametan momak, a takve gluposti pišeš.Scof1eld je napisao/la:da da, jer on je do 24. godine igrao isto kao i sadamadridist je napisao/la: Ne treba bit nuklearni fizicar da se izvuce po prosjeku koliko bi zabio da igra cijelu karijeru u Madridu,cak i da umanjis neke procente opet bi bio na oko 350![]()

Poklopi se Dino.

I sam znaš da je Ronaldo gol mašina, bolja nego Messi. S krilne pozicije čovek ima 450+ golova.
Messi sve više i više pada u formi, jedva dve utakmice veže golovima, a neko 11 utakmica u Primeri zaredom trpa mrežu.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Da,naravnoSveti je napisao/la:
Inače, ove sezone se brani titula LP

Ne moze Ronaldo ovaj rekord nikad oboriti. 30.godina ce u februaru,a Messiju u aprilu tek 28.
Jedino kad bi Messi otisao iz primere,imao bi Ronaldo neke sanse.
Da je ostao u Premiershipu,Shearer bi davno pao.
#miasanmia
Pa eto objasni mi ti logiku da u periodu otkako je ronaldo u realu, messi ima vise golova, ali da je ronaldo cijeli karijeru u spaniji dao bi vise stotinjak. Ronaldo je postao gol masina sezonu prije nego sto je presao u real, a prije nije bio ni 5% igrac kao sada a on racuna da bi i tada imao vise gola po tekmi..
I taj argument krilni igrac / spic je za djecu, pa Ronaldo je sigurno medju igracima koji provode najvise vremena u 16m a uzima sigurno i najvise suteva po tekmi.. svejedno nema smisla nastavljat ovu milion puta vidjenu raspravu, samo mi je bio smijesan ovaj komentar da bi dao oko 350 u primeri a uzima njegov prosjek samo u najboljim godinama..
I taj argument krilni igrac / spic je za djecu, pa Ronaldo je sigurno medju igracima koji provode najvise vremena u 16m a uzima sigurno i najvise suteva po tekmi.. svejedno nema smisla nastavljat ovu milion puta vidjenu raspravu, samo mi je bio smijesan ovaj komentar da bi dao oko 350 u primeri a uzima njegov prosjek samo u najboljim godinama..
ser del barça es el millor que hi ha !
Messi da je igrao za Real Sociedad ne bi imao ni 17 golova to je sto posto tako, a Ronaldo da je igrao za Rayo Vallecano od početka karijere imao bi sigurno 400 golova u Primeri i minimalno 620 asistencija. A da je Messi igrao za Rayo imao bi minimalno 420 golova.
Statistika, **** ga.
Statistika, **** ga.
-
- Kontakt:
Vidjecemo Ronaldov broj golova u Španiji u onom trenutku kad bude imao sezona/utakmica kao sto Messi ima sada.Sve ostalo je smjesno za porediti.
kakav carCap17an je napisao/la:Messi da je igrao za Real Sociedad ne bi imao ni 17 golova to je sto posto tako, a Ronaldo da je igrao za Rayo Vallecano od početka karijere imao bi sigurno 400 golova u Primeri i minimalno 620 asistencija. A da je Messi igrao za Rayo imao bi minimalno 420 golova.
Statistika, **** ga.

naprijed rejal
koliko ovaj Ronaldo ima golova za Real ove sezone ? 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
25 golova u 18 utakmica.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:25 golova u 18 utakmica.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Moze li mi neko reci zbog cega je Zidan dobio neku kaznu pa ga sad pomilovali,nije mi jasno o cemu se radi??
Nije se skolovo na vrijeme.zejnuddin zidan je napisao/la:Moze li mi neko reci zbog cega je Zidan dobio neku kaznu pa ga sad pomilovali,nije mi jasno o cemu se radi??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.