AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jedan lik napisao "Just got back from seeing the blueprints of the tifo that Curva Sud will display tomorrow - it's astounding. Look forward to it, Milanisti." jedva čekam 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jos kazu da se sutra dugo nakon zabrane nose bubnjevi i megafoni, bit ce ludJelo na tribinama.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vezna linija nam je bezveze a pogotovo sutra bez De Jonga, Mancini stari manga je back on track, tako da sve mirise na minimalnu pobjedu Intera, evt nulu.
Milanu je prijeko potreban vezni igrac koji ce povezati redove, jer napad ko napad je solidan po igracima ali valja im loptu dati. Zao mi je Torresa / Pazzinija.
Milanu je prijeko potreban vezni igrac koji ce povezati redove, jer napad ko napad je solidan po igracima ali valja im loptu dati. Zao mi je Torresa / Pazzinija.
ma mozemo ih dobiti u to sam ubijedjen. nisu ni oni nista gotov pokazali ove sezone.
saravi je procepio konacno pa neka i veceras zabije i tamam.
FM
saravi je procepio konacno pa neka i veceras zabije i tamam.
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mislim da nećemo pobjediti jer jednostavno sredina nam je kitica,jedino ako ovaj kvartet naprijed bude imao neku ludu utakmicu pa da onda možemo nešto očekivati.Ali opet imamo puno igrača koji mogu sve upropastiti,Zapata,Muntari,Essien...
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Muntari svaku veliku utakmicu odigra dobro doknostale zayebe, tako da se nadam da ce veceras biti jedan od bolji, jis kad bi ga suljke zabio veceras hehehe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma naci ce uvijek neki novi Bonera da zayebe stvar, to je vise postalo pod obavezno.
Inace, ne vjerujem ni ja u pobjedu (sto moze biti dobar znak), igraci su u par deka ali prednost radi Mancinija, zasad je bolji i iskusniji strucnjak od Pippa sto bi moglo presudit u konacnici.
Inace, ne vjerujem ni ja u pobjedu (sto moze biti dobar znak), igraci su u par deka ali prednost radi Mancinija, zasad je bolji i iskusniji strucnjak od Pippa sto bi moglo presudit u konacnici.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tresu nam se gace. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Beppe je napisao/la:Jestel spremni na omlacivanje ceveras?!![]()

Ne zna se ko je gori

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nekad smo pred derbi znali ispisati po 5-6 stranica za dan,a sad 3-4 posta. 

@francobaresi
A nema čovjek šta ni pisati.
Opet, može biti dobra stvar ovaj moj predosjećaj da gubimo jer uvijek bude obrnuto
nek' se oni bore i trče, pa šta bude, nisu krivi što ne znaju bolje.
I recimo da mi odzvanjaju u glavi jack i šaravi, bit će to gol/asistencija sto posto.
Opet, može biti dobra stvar ovaj moj predosjećaj da gubimo jer uvijek bude obrnuto

I recimo da mi odzvanjaju u glavi jack i šaravi, bit će to gol/asistencija sto posto.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vala jedva čekam utakmicu, da vidim malo pun San Siro i derbi u najboljem izdanju, zaželio sam se tih utakmica 
Kad se sjetim kako sam prije 3,4 godine živio za ovu utakmicu, sad mi je to samo jedna u nizu al' opet iščekujem je više nego neke prethodne

Kad se sjetim kako sam prije 3,4 godine živio za ovu utakmicu, sad mi je to samo jedna u nizu al' opet iščekujem je više nego neke prethodne

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hajde ljudi malo atmosfere yebemu led
Pobjeda nas dovodi na samo dva boda od Lige Prvaka.
Imam osjećaj da će Torres zabiti večeras
Forza Milan!

Pobjeda nas dovodi na samo dva boda od Lige Prvaka.

Forza Milan!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Hajde ljudi malo atmosfere yebemu led![]()
Pobjeda nas dovodi na samo dva boda od Lige Prvaka.![]()
Forza Milan!

ma kakva atmosfera druze

2-1 za nas

a ako bude ova formacija onda 0-1 za njih

FORZA MILAN
- muha milanez
- Kontakt:
Losi nasi, oni nista bolji tako da mislim da ce da bude 1-1, jbga nema neke euforije kao sto je nekad bilo. Takva situacija, jest da je derbi al mislim da nam nista posebno nece ponudit.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Forza Milan!!!
- IlProfessore
- Kontakt:

Nadam se da će biti zanimljiv milanski derbi pred dupke punim San Sirom.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
To je ta postava..Hattrick123 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Hajde ljudi malo atmosfere yebemu led![]()
Pobjeda nas dovodi na samo dva boda od Lige Prvaka.![]()
Forza Milan!![]()
![]()
![]()
ma kakva atmosfera druzebolje nam je ne igrati lp jer ce cele imati izgovor da je ekipa dobra i da moze igrati u lp jer nam lp u krvi
nema napretka ni atmosfere dok neko ne kupi ovaj klub..
2-1 za nasda ne bude da nisam optimista
a ako bude ova formacija onda 0-1 za njih

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- LegendKiller
- Kontakt:
Rami bek, vezni igraci esien i muntari, a igra i zapata, ovaj Pipo sve više lići na Sušića, igraj na neviđeno. Mada sam ja i dalje mišljenja da igrace psotavlja Galijani ovo mi mirise na njega.
Samo sreća što je i inter loš kao i mi,a i doveli su i ovog amatera od stručnjaka tako da se ni jedna ekipa nema čemu nadati.
Samo sreća što je i inter loš kao i mi,a i doveli su i ovog amatera od stručnjaka tako da se ni jedna ekipa nema čemu nadati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.