Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne treba klubove kažnjavati, već treba prebijati kopilad na tribinama. Sa vama takvim blagima, nije ni čudo što ovi šovinisti i huligani i dalje rade što požele.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Da im je prvi put, pa bi ta izvlakuša pila vode, ali nije, rekoh već pogledati malo u arhivu:Papalukas je napisao/la:Evo samo cu jos jednom ovdje napisati,LJUDI DA LI STE VI RETARDIRANI, povici ubij turcina su se odnosili zbog smrti momka od 25 godina,kako vas nije sramota vise opravdavati ubistvo jer je ubijen Srbin,gadi mi se vise sve,pa znate li da su navijaci Borca bili na sahrani Vedrana Puljic,jer bez obzira za koga navija i koje je vjere on je navijac i dosao je da bodri svoj klub.Sinoc je ubijen momak ispred dvorane jer je dosao da navija, od tih smrdljivih Turaka.Sjeme im azijatsko **** i svima ko se poistovjecuje sa tim divljacima.
I neko se cudi zasto su ljudi prestali da pisu ovde,upravo se i ja odjavljujem,pozdrav za sve normalne ljude,vise nikad nista necu napisati.....
I jos ti sto imas u potpisu Prijedor,napusi se kurcine majmune jedan,ti ces metke djeliti,znam da vam je to u podsvjesti,solis pamet a rado bi metak u celo,e jado jadni
Prijatno ti...2011
http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... icara.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2013
http://tinyurl.com/l96lkj6" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li ste skandirali ubij,ubij srbina kad su ubili francuza u beogradu,ili protiv hercegovaca ili koga vec kad je vedran ubijen...ne rise ...siti mi nase lafine.Papalukas je napisao/la:Evo samo cu jos jednom ovdje napisati,LJUDI DA LI STE VI RETARDIRANI, povici ubij turcina su se odnosili zbog smrti momka od 25 godina,kako vas nije sramota vise opravdavati ubistvo jer je ubijen Srbin,gadi mi se vise sve,pa znate li da su navijaci Borca bili na sahrani Vedrana Puljic,jer bez obzira za koga navija i koje je vjere on je navijac i dosao je da bodri svoj klub.Sinoc je ubijen momak ispred dvorane jer je dosao da navija, od tih smrdljivih Turaka.Sjeme im azijatsko **** i svima ko se poistovjecuje sa tim divljacima.
I neko se cudi zasto su ljudi prestali da pisu ovde,upravo se i ja odjavljujem,pozdrav za sve normalne ljude,vise nikad nista necu napisati.....
I jos ti sto imas u potpisu Prijedor,napusi se kurcine majmune jedan,ti ces metke djeliti,znam da vam je to u podsvjesti,solis pamet a rado bi metak u celo,e jado jadni
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nazalost, dokle god drzava ne pocne krivicno goniti one koji sire vjersku, nacionalnu, rasnu mrznju i poziv na nasilje ne samo na stadionima, nego ce se i dalje javno i bez imalo srama desavati ovakvi i slicni incidenti. A to rade svi, ne samo jedan narod.
SVI SMO ISTA ****!
SVI SMO ISTA ****!
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 22 nov 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
NIKADA se ovo neće desiti. Da prokleti stranci nisu 2000 godine oduzeli ovlasti policiji, ovo se ne bih dešavalo. Sada je kasno, jere šta god da policija uradi, odmah idu kontra mjere tipa primjenila se sila.Gifron je napisao/la:Nazalost, dokle god drzava ne pocne krivicno goniti one koji sire vjersku, nacionalnu, rasnu mrznju i poziv na nasilje ne samo na stadionima, nego ce se i daje javno i bez imalo srama desavati ovakvi i slicni incidenti. A to rade svi, ne samo jedan narod.
SVI SMO ISTA ****!
Dizete tenzije oko mizernog incidenta. Da je bogdom ovo najveci problem na nasim tribinama, mi bi sretni bili.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Olimpic dobi 3 boda. 

- Evolution87
- Kontakt:
kakvi glupani 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da nam je iscackat kakvog desnog beka,stoper,napadaca
((
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mogu da vjerujem da su ovo uradili u Radniku HAHAHA
- Evolution87
- Kontakt:
Kad se sjetim naseg slucaja Gavarica i kako je to zavrsilo...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
+1Aragon je napisao/la:Dizete tenzije oko mizernog incidenta. Da je bogdom ovo najveci problem na nasim tribinama, mi bi sretni bili.
Mnogo većih problema na našim tribinama ima od ovoga incidenta. Al' bitno se zalijepiti na ono najosjetljivije u našem društvu.
A što se tiče RAdnika, ne čudi me od njih. Klub u kojem se ne zna ko pije a ko plaća. I jedino se kod njih na zimu renovira teren.

E baš da vidimo hoće li se opet tekma ponovitiEvolution87 je napisao/la:Kad se sjetim naseg slucaja Gavarica i kako je to zavrsilo...

SRETAN BROJ - 1725
Tada je Nijaz Brković bio u Takmičarskoj komisiji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mi osvojismo prvenstvo opet, i to ne jednom vec tri puta uz titulu u kupu.. Osvojit cemo ga i ove a ti samo reviAdviser je napisao/la:Sreća Zrinjskom što je Željo ovako loš pa su samo njega od konkurenata uspjeli dobiti, iako su kući igrali i sa Širokim i sa Sarajevom, u suprotnom ne bi bodovno ni bili u prilici da se bore za titulu ove godine.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
goveđigulašmajka
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kolko je ovih par dana 'crno' za balkanski sport nadam se da će ono skandiranje navijača (čitaj kretena) Borca biti najcrnje u našem.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Misliš na one titule koje su se osvajale po nacionalnom ključu? A od vas, hvala bogu, nema većih nacionalista, tako da ste ih osvajali "redovno"! Daj ne budi smiješan, vi i vaše titule ... idi slavi dvadeset godina postojanja kluba.rigotina je napisao/la:Mi osvojismo prvenstvo opet, i to ne jednom vec tri puta uz titulu u kupu.. Osvojit cemo ga i ove a ti samo reviAdviser je napisao/la:Sreća Zrinjskom što je Željo ovako loš pa su samo njega od konkurenata uspjeli dobiti, iako su kući igrali i sa Širokim i sa Sarajevom, u suprotnom ne bi bodovno ni bili u prilici da se bore za titulu ove godine.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Povuci me za moj nacionalni kljucAdviser je napisao/la:Misliš na one titule koje su se osvajale po nacionalnom ključu? A od vas, hvala bogu, nema većih nacionalista, tako da ste ih osvajali "redovno"! Daj ne budi smiješan, vi i vaše titule ... idi slavi dvadeset godina postojanja kluba.rigotina je napisao/la:Mi osvojismo prvenstvo opet, i to ne jednom vec tri puta uz titulu u kupu.. Osvojit cemo ga i ove a ti samo reviAdviser je napisao/la:Sreća Zrinjskom što je Željo ovako loš pa su samo njega od konkurenata uspjeli dobiti, iako su kući igrali i sa Širokim i sa Sarajevom, u suprotnom ne bi bodovno ni bili u prilici da se bore za titulu ove godine.
goveđigulašmajka
Eto, opet se živciraš bezveze.Adviser je napisao/la:Misliš na one titule koje su se osvajale po nacionalnom ključu? A od vas, hvala bogu, nema većih nacionalista, tako da ste ih osvajali "redovno"! Daj ne budi smiješan, vi i vaše titule ... idi slavi dvadeset godina postojanja kluba.rigotina je napisao/la:Mi osvojismo prvenstvo opet, i to ne jednom vec tri puta uz titulu u kupu.. Osvojit cemo ga i ove a ti samo reviAdviser je napisao/la:Sreća Zrinjskom što je Željo ovako loš pa su samo njega od konkurenata uspjeli dobiti, iako su kući igrali i sa Širokim i sa Sarajevom, u suprotnom ne bi bodovno ni bili u prilici da se bore za titulu ove godine.
Nemoj uopće više pratit prvenstvo jer rekoh ti - mi ćemo i na proljeće kupiti par utakmica i postati opet prvaci.
I sljedeće godine slavimo 110 godina postojanja, ako ćemo raditi feštu, pozvan si!
Jer kao što vidiš, kod nas igraju igrači svih nacionalnosti, dok se za večinu drugih klubova to ne može reći.
Želim ti ugodan ostatak dana.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.