Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja se nadam da ce Sparsi dovesti dva ciljana pojacanja, potuci Igokeu i plasirat se u Aba ligu. Bila bi puna sala dogodine, nebitno sto se ne radi o KK Bosni, raja se zazelila kosarke
Ako dodik izvisi iz vlasti, taj ce put biti znatno olaksan, jer ce im zavrnut pipu i moguc je raspad sistema...
U suprotnom, ne znam koja je svrha Sparsa tj. mic po mic pomaka, najvece talente je puno lakse prodat ako se iskazu kroz ABA ligu.
Sto se tice Mitrovica, sta se moze, ja bih pomalo gurao Atica u reprezentaciju, pogotovo ako bude dobar na U-18 sljedece ljeto...I Nihad je usao sa 17, ako ne i mladji
Ako dodik izvisi iz vlasti, taj ce put biti znatno olaksan, jer ce im zavrnut pipu i moguc je raspad sistema...
U suprotnom, ne znam koja je svrha Sparsa tj. mic po mic pomaka, najvece talente je puno lakse prodat ako se iskazu kroz ABA ligu.
Sto se tice Mitrovica, sta se moze, ja bih pomalo gurao Atica u reprezentaciju, pogotovo ako bude dobar na U-18 sljedece ljeto...I Nihad je usao sa 17, ako ne i mladji
nerminh74 je napisao/la:Očigledno nije još uspio naći angažman e sada da u Sparsima imaju mozga mogli bi za relativno male pare doći do izvršnog šutera (+ još recimo sinanović za ligu 6) da se potuku sa igokeom za aba mjestoEthel je napisao/la:Sad ce decembar, a Nemanja Mitrovic je i dalje bez kluba, zadnju utakmicu odigrao u kvalifikacijama za Eurobasket, ja ne znam o cemu taj lik razmislja...
Kakva je situacija sa Bajramovicevim ugovorom jel on tamo u turskoj potpisao ugovor na jednu ili vise sezona ?
Ako je na jednu sezonu mogao bi i on doci u u Sparse
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Kenan igra u Banvitu pitanje je kada će tamo završiti da dođe ovdje za ligu 6Bassha je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Očigledno nije još uspio naći angažman e sada da u Sparsima imaju mozga mogli bi za relativno male pare doći do izvršnog šutera (+ još recimo sinanović za ligu 6) da se potuku sa igokeom za aba mjestoEthel je napisao/la:Sad ce decembar, a Nemanja Mitrovic je i dalje bez kluba, zadnju utakmicu odigrao u kvalifikacijama za Eurobasket, ja ne znam o cemu taj lik razmislja...
Kakva je situacija sa Bajramovicevim ugovorom jel on tamo u turskoj potpisao ugovor na jednu ili vise sezona ?
Ako je na jednu sezonu mogao bi i on doci u u Sparse
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne možeš toliko rano pogurati igrača, on trenutno nebi mogao pomoći niti Sparsima dok Mitrović i jedan dobar centar bi (to im najviše treba)baglama je napisao/la:Ja se nadam da ce Sparsi dovesti dva ciljana pojacanja, potuci Igokeu i plasirat se u Aba ligu. Bila bi puna sala dogodine, nebitno sto se ne radi o KK Bosni, raja se zazelila kosarke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
http://competiciones.feb.es/estadistica ... ?p=1384788" onclick="window.open(this.href);return false;
Emir sabio, plus trojka u zadnjim sekundama...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:http://competiciones.feb.es/estadistica ... ?p=1384788

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Pricaju mi da trenira ko lud, kaze trudi se maksimalno.Bassha je napisao/la:kobe24 je napisao/la:http://competiciones.feb.es/estadistica ... ?p=1384788
Emir sabio, plus trojka u zadnjim sekundama...![]()
![]()

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Naravno da moze pomoci. Jer vecerasnja utakmica je pokazatelj kada je letio po terenu.nerminh74 je napisao/la:Ne možeš toliko rano pogurati igrača, on trenutno nebi mogao pomoći niti Sparsima dok Mitrović i jedan dobar centar bi (to im najviše treba)baglama je napisao/la:Ja se nadam da ce Sparsi dovesti dva ciljana pojacanja, potuci Igokeu i plasirat se u Aba ligu. Bila bi puna sala dogodine, nebitno sto se ne radi o KK Bosni, raja se zazelila kosarke
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da li može pomoći, najvjerovatnije može, ali da li bi bilo pametno osloniti se a maloljetnika pa ne mislim da je pametno, mislim da je daleko bolje povećati šanse sa nekim iskusnijim, a svi (igrači, reprezentacija, klub,...) bi onda profitirali sa igranjem na višem nivou
- storm_raider
- Kontakt:
"Mali" Emir rastura:
https://www.facebook.com/sulejmanovicemir" onclick="window.open(this.href);return false;U pobjedi svoje ekipe nad SÁENZ HORECA ARABERRI (87-86), Emir je ponovo bio maestralan. Postigao je 34 poena, uhvatio 7 skokova i podijelio 4 asistencije.
Za 2 poena: 10/18, za tri poena: 3/5 i slobodna bacanja: 5/8. Sve to je bilo dovoljno za valorizaciju 33. Bravo majstore!
Sport je lijek za tijelo i duh.
22.11.2014.
Aris 65 - 77 Kolossos Rhodes / Muhamed Pašalić - 33 minute, 8 poena, 5 skokova, 3 asistencije, 2 izgubljene lopte, index 3
Kifisia 75 - 80 AEK Athens / Milan Milošević - 15 minuta, 12 poena, 8 skokova, 2 asistencije, index 20
Panelefsiniakos 70 - 80 Ago Rethymno / Fahro Alihodžić - 8 minuta, 2 poena, 3 skoka, 2 izgubljene lopte, index 0
Bonn 88 - 71 Trier / Adin Vrabac - 24 minute, 13 poena, 2 skoka, 5 izgubljenih lopti, index 10
Darussafaka 88 - 68 Trabzonspor / Andrija Stipanović - 13 poena
Wels 85 - 73 Furstenfeld / Diego Kapelan - 30 minuta, 17 poena, 2 asistencije, 2 ukradene lopte, index 14
Metalac 81 - 54 Levski / Marko Jošilo - 12 minuta, 2 skoka, 1 ukradena i 1 izgubljena lopta, index -1
Atomeromu 88 - 69 Marso NYKK / Nermin Hujdurović - 29 minuta, 15 poena, 6 skokova, 2 ukradene lopte
Mures 76 - 78 CSM Oradea / Filip Adamović - 29 minuta, 14 poena, 2 skoka, 2 asistencije, 2 izgubljene lopte, index 13
Araba/Alava 86 - 87 Barcelona B / Emir Sulejmanović - 31 minuta, 34 poena, 7 skokova, 4 asistencije, 2 ukradene lopte, index 33
Aris 65 - 77 Kolossos Rhodes / Muhamed Pašalić - 33 minute, 8 poena, 5 skokova, 3 asistencije, 2 izgubljene lopte, index 3
Kifisia 75 - 80 AEK Athens / Milan Milošević - 15 minuta, 12 poena, 8 skokova, 2 asistencije, index 20
Panelefsiniakos 70 - 80 Ago Rethymno / Fahro Alihodžić - 8 minuta, 2 poena, 3 skoka, 2 izgubljene lopte, index 0
Bonn 88 - 71 Trier / Adin Vrabac - 24 minute, 13 poena, 2 skoka, 5 izgubljenih lopti, index 10
Darussafaka 88 - 68 Trabzonspor / Andrija Stipanović - 13 poena
Wels 85 - 73 Furstenfeld / Diego Kapelan - 30 minuta, 17 poena, 2 asistencije, 2 ukradene lopte, index 14
Metalac 81 - 54 Levski / Marko Jošilo - 12 minuta, 2 skoka, 1 ukradena i 1 izgubljena lopta, index -1
Atomeromu 88 - 69 Marso NYKK / Nermin Hujdurović - 29 minuta, 15 poena, 6 skokova, 2 ukradene lopte
Mures 76 - 78 CSM Oradea / Filip Adamović - 29 minuta, 14 poena, 2 skoka, 2 asistencije, 2 izgubljene lopte, index 13
Araba/Alava 86 - 87 Barcelona B / Emir Sulejmanović - 31 minuta, 34 poena, 7 skokova, 4 asistencije, 2 ukradene lopte, index 33
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Zasto je rano? Vanja Marikovic je slabiji talenat od Atica pa igra u Partizanu...nerminh74 je napisao/la:Ne možeš toliko rano pogurati igrača, on trenutno nebi mogao pomoći niti Sparsima dok Mitrović i jedan dobar centar bi (to im najviše treba)baglama je napisao/la:Ja se nadam da ce Sparsi dovesti dva ciljana pojacanja, potuci Igokeu i plasirat se u Aba ligu. Bila bi puna sala dogodine, nebitno sto se ne radi o KK Bosni, raja se zazelila kosarke
Bas bi trebali Sparsi da dovedu Mitrovica (24),koji eto jos nije nasao klub, da uzima minutazu biseru Aticu (17)....Nemaju pametnijeg posla.

Atic je uz Nurkica i Musu nas najveci talenat...Samo da se uozbilji i malo nabije micne mase, sve ostalo ima. Sparsi ga trebaju forsirat, pa i kad grijesio.. Reprezentacija od toga moze samo profitirat.
Sparsi nek dovedu sta im treba za ligu 6 i aBd da dogodine da uzivamo u ABA ligi u Seheru.
Cekaj, prvo ne moze pomoci, sad moze?!nerminh74 je napisao/la:Da li može pomoći, najvjerovatnije može, ali da li bi bilo pametno osloniti se a maloljetnika pa ne mislim da je pametno, mislim da je daleko bolje povećati šanse sa nekim iskusnijim, a svi (igrači, reprezentacija, klub,...) bi onda profitirali sa igranjem na višem nivou
Atic treba da igra 25 minuta u Sparsima, jer mu je kvalitetom mjesto tu. Moze da se brani, niko ga na fiziku ne moze proci, ne grijesi puno, nije 'gladan' lopte, killer je.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nihad prekucao Bayern odavno, od sljedece sezone mora ici u neki klub koji ganja titulu
ti mislis euroligasku titulu..? Real,Barcelona,efes,fenerbahce...?mirzatele je napisao/la:Nihad prekucao Bayern odavno, od sljedece sezone mora ici u neki klub koji ganja titulu
fali real madridu vrhunska trica..

Real ima vrhunske trice u Nocioniu i Maciulisu
Vjerovatno napusta sljedecu sezonu onda on i Buza u nastavljaju u istanbul, Atic ima sve osim "Steam" sto ce dobiti kad predze u jacu ligu..? Gdje ce mu raditi na tjelo.neno#4 je napisao/la:Cekaj, prvo ne moze pomoci, sad moze?!nerminh74 je napisao/la:Da li može pomoći, najvjerovatnije može, ali da li bi bilo pametno osloniti se a maloljetnika pa ne mislim da je pametno, mislim da je daleko bolje povećati šanse sa nekim iskusnijim, a svi (igrači, reprezentacija, klub,...) bi onda profitirali sa igranjem na višem nivou
Atic treba da igra 25 minuta u Sparsima, jer mu je kvalitetom mjesto tu. Moze da se brani, niko ga na fiziku ne moze proci, ne grijesi puno, nije 'gladan' lopte, killer je.
Nociuni je star a djedovic je bolji od maciulisa...Mozambik je napisao/la:Real ima vrhunske trice u Nocioniu i Maciulisu
Chapu moze dati jos dvije vrhunske sezone, al naravno da bi ja najvise volio Nihada vidjeti u Realu.Tarik91 je napisao/la:Nociuni je star a djedovic je bolji od maciulisa...Mozambik je napisao/la:Real ima vrhunske trice u Nocioniu i Maciulisu
Samo konstatujem da Real ima odlicne trice.
Mozambik je napisao/la:Real ima vrhunske trice u Nocioniu i Maciulisu
nocioni zadnjih sezona većinom igra na 4
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 231983, 313, Burberry46, filip13, forgempp, FRANK RIBERY, Fudo, galia95, guillermo, hujdur007, Iniesta12, invincible1921, Jakobsen91, kakarut, Kaunas, Krste11, L-Train, LloriS, lol89, MElloo, mirsad993, nerkolfc, s4mke, Slobodas, StevieG8, Sveti, Yucca i 222 gosta.