FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ronaldo je igracina,fenomen,ali nikad nece i ne moze igrati sa lakocom kao sto to radi fudbalski Mozzart.Kapa do poda majstore,sa 27 godina ovakva dostignuca,to moze samo najbolji igrac kojeg je svijet ikad imao.
Zadnja izmjena: AgentttB, dana/u 22 nov 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Pa dobro ovo je jedna od boljih ekipa u ligi a nisu im dozvolili da ošutaju prema golu. Treba vremena svakom treneru, bitno je samo da nije bilo guranja Suareza na desnu stranu.

Odlično sve, osim što mu fali malo drskosti još uvijek je previše impresioniran.moj uzor-S.G je napisao/la:Kako je odigrao Suarez ?

Don't hate what you don't understand.
Najbolji svih vremena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Nikakvih tu promena u igri nije bilo... i dalje tri velemajstora u napadu na suvi kvalitet rešavaju meč. Vezni red u ovom trenutku uopšte ne postoji i to sve skupa u budućnosti neće dobrog doneti. Enrike jednostavno mora nešto uraditi po tom pitanju.
Leo je napokon skinuo taj "teret" sa ledja i očekujem da u utorak skine i drugi u LŠ, videlo se da ga je to hteo on ili ne silno opteretilo u poslednje vreme...kapa dole majstore
Leo je napokon skinuo taj "teret" sa ledja i očekujem da u utorak skine i drugi u LŠ, videlo se da ga je to hteo on ili ne silno opteretilo u poslednje vreme...kapa dole majstore

Glede Suareza što se mene tiče on uopšte ne mora davati golove samo neka nastavi sa ovim trpanjem asistencija. Za 5-6 utakmica koliko je odigrao ima više asistencija nego onaj glupan Alexis za 4 godine u Barsi. A biće golova... samo polako.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Samo je trener ispao supak sto ga nije izveo iz igre nakon treceg gola .
Bila bi to lijepa scena da jeste
Sent from my krunjač
Bila bi to lijepa scena da jeste
Sent from my krunjač
Thomas Müller - Fußballgott
Jedan je Messi, niko drugi mu nije ni blizu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
nikad mi nije bio mrzak messi a ni barca,dapače vazda drag klub,ali ovo včrs mi se zgadilo..svaka lopta na messija ,kod četvrtog gola ide lopta na suareza i messi uklizo,**** ga njihov rekord.suarez dvaput dirno loptu,ne gine mu sudbina ibrahimovica !
Čestitke za najboljeg svih vremena.
barca_87 je napisao/la:
Zubalo i Messi imaju slicne usi

- JamesJoyce
- Kontakt:
JamesJoyce je napisao/la:Suki isti Freddie Mercury.

Jedina stvar koju zameram ovom malom čarobnjaku sa loptom je njegova hebena pre-pre-pre skromnost. Znam da će već koliko sutra negde dati izjavu u stilu "bitno je da je tim pobedio....nisu važni moji rekordi". Ne Leo, 21. vek je vreme medijskih pirana i trebaš im dati ono što najviše vole...senzaciju.
Zovu ga "midžet", "mali diktator" i kako sve ne... pa vrati im makar jednom onako u stilu koji će ih najviše zaboleti. Najviše bih voleo kada bih otvorio sutrašnje novine i pročitao da je nakon ovog novog rekorda (ko zna već kojeg i ko zna u čemu sve ne a da je vezano za fudbal) Mesi izjavio nešto u ovom stilu... "briga me za zlatne lopte, zlatne kopačke i zlatna čuda i muda, Ja sam najbolji fudbaler u istoriji fudbala i hebe mi se šta o tome misli neki Blater, FIFA i UEFA ili razni gej-lobiji širom sveta i....TAČKA"
Tako je to nekad radio Kasijus Klej...sve je dovodio do ludila svojim izjavama. Posle ovoga verovatno bi epilog bio da je tog jutra matori prdonja iz vremena kad nije bilo ofsajda Pele (koji svaki dan nešto o sebi ima da kaže) doživeo paralelno i srčani i moždani udar... a nešto malo manje arogantni Dijego ponovo počeo "šmrkati" kokain. Portali bi se urušili jer ni oni ne vole istinu... a on bi im samo istinu rekao.
Zato Leo zahebi više skromnost i rasturi tu bandu jer u današnja vremena to ne igra kad su genijalci kao ti u svojoj "struci" u pitanju. Danas je na ceni ona čuvena pesma "...da te mrze, a da ti se dive..."
Znam da od ta posla nema ništa... ali ko zna, verujem da će doći dan kad će ti doći preko glave ta naklapanja raznih nesposobnjakovića oslobodjenih od fiskulture koji misle da imaju pravo da misle kako ti nisi BEST OF THE BEST. Davno je jedan pametan čovek npisao da je "mišljenje kao i dupe...svako ga ima". U stvari samo ti nastavi da nas zabavljaš a zlobnike ko......
Zovu ga "midžet", "mali diktator" i kako sve ne... pa vrati im makar jednom onako u stilu koji će ih najviše zaboleti. Najviše bih voleo kada bih otvorio sutrašnje novine i pročitao da je nakon ovog novog rekorda (ko zna već kojeg i ko zna u čemu sve ne a da je vezano za fudbal) Mesi izjavio nešto u ovom stilu... "briga me za zlatne lopte, zlatne kopačke i zlatna čuda i muda, Ja sam najbolji fudbaler u istoriji fudbala i hebe mi se šta o tome misli neki Blater, FIFA i UEFA ili razni gej-lobiji širom sveta i....TAČKA"
Tako je to nekad radio Kasijus Klej...sve je dovodio do ludila svojim izjavama. Posle ovoga verovatno bi epilog bio da je tog jutra matori prdonja iz vremena kad nije bilo ofsajda Pele (koji svaki dan nešto o sebi ima da kaže) doživeo paralelno i srčani i moždani udar... a nešto malo manje arogantni Dijego ponovo počeo "šmrkati" kokain. Portali bi se urušili jer ni oni ne vole istinu... a on bi im samo istinu rekao.
Zato Leo zahebi više skromnost i rasturi tu bandu jer u današnja vremena to ne igra kad su genijalci kao ti u svojoj "struci" u pitanju. Danas je na ceni ona čuvena pesma "...da te mrze, a da ti se dive..."
Znam da od ta posla nema ništa... ali ko zna, verujem da će doći dan kad će ti doći preko glave ta naklapanja raznih nesposobnjakovića oslobodjenih od fiskulture koji misle da imaju pravo da misle kako ti nisi BEST OF THE BEST. Davno je jedan pametan čovek npisao da je "mišljenje kao i dupe...svako ga ima". U stvari samo ti nastavi da nas zabavljaš a zlobnike ko......
Zayebi ti to, Midzo vlada iz sjene 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
Messi
Fenomenalan uspjeh 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Da mu je narav maradonina ili pelea davno bi to on za sebe rekao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.