FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo cu reci da sam sad nezadovoljan sa samo jednim bodom.
Zrinjski je bio zreo da im zabijemo još dva gola.
Nema zamjerki igracima jer se vidjelo da trce i da se trude da pobjede ali nije nam se dalo.
Nebi nikog isticao posebno ali ako moram onda Bogicevic,Ćulum,Bekric,Bešlija su bili najrastrcaniji.
Navijanje odlicno,na momente smo samo mi grmili...uostalom neka i realni ultrasi sami potvrde.
Zrinjski je bio zreo da im zabijemo još dva gola.
Nema zamjerki igracima jer se vidjelo da trce i da se trude da pobjede ali nije nam se dalo.
Nebi nikog isticao posebno ali ako moram onda Bogicevic,Ćulum,Bekric,Bešlija su bili najrastrcaniji.
Navijanje odlicno,na momente smo samo mi grmili...uostalom neka i realni ultrasi sami potvrde.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- TheManiacs
- Kontakt:
Ne znam jeli nerealno ali ako izborimo evropu evuntualno titulu kako bi bilo` da malo krenemo u kupovinu pa da probamo vratiti dialibu iz belgije,pozvati samira muratovica da se prikljuci,i da imamo s cim krenut u europi 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Zna li iko kolika je prosjecna plata željinih igraca?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Treba ganjat osmanagica i dzafica, oni su perspektiva, dialiba bi mozda i mogo iako je pitanje u kakvoj je formi uopste, a mislim da nam muratovic netreba prestar je i mislim da od njega nebi imali nikakve koristiTheManiacs je napisao/la:Ne znam jeli nerealno ali ako izborimo evropu evuntualno titulu kako bi bilo` da malo krenemo u kupovinu pa da probamo vratiti dialibu iz belgije,pozvati samira muratovica da se prikljuci,i da imamo s cim krenut u europi
nadam se da je ovo prekretnica i da ce klubovi sa tradicijom ponovo biti tamo gdje im je i mjesto i da klubovi na silu pomalo padaju...borcev_navijac je napisao/la:Hmmm biće da će se borac i željo boriti i za titulu i za kup , što je u svakom slučaju dobro za fudbal !!!
P.S
inace kad se pogleda tablica, konacno su pravi klubivi tu gdje im je mjesto otprilike ( nebitnio sad na mjesto gdje je koji tacno) ali pravi su ocve godine u vrhu, to bi moglo da govori da ova liga ide u dobrom pravcu.
po igrama reklo bi se odlicna...Hamo je napisao/la:Zna li iko kolika je prosjecna plata željinih igraca?

BRAVE HEART 1979-2005
Ono nije penal bio,ali zadovoljan sa bodom sljedeće kolo očekujem pobjedu i borbu za titulu do kraja sezone
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jel trebao bit penal za nas nesto sam procitao igrali rukom u 16
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
edotm87 je napisao/la:po igrama reklo bi se odlicna...Hamo je napisao/la:Zna li iko kolika je prosjecna plata željinih igraca?

Ne znam za to ja znam da za Zrinjski onaj penal iz kojeg su zabili go nije trebao da budetheM87 je napisao/la:jel trebao bit penal za nas nesto sam procitao igrali rukom u 16
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jaooo pa unistili smo ih, skoro sve sanse nase bile, penal i jest i nije brzo nesto prikazan al et bod ko kuca 

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Cist penal ko suza.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Cestitke Zelji na osvojenom bodu u Mostaru,a Bgmi mogli ste i 3,al dobro je i ovo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
ZA SVE KOJI SU BILI U MOSTARU....moli se posteni nalazac listica (dobitnog) da se javi SIFRA:budi posten javi se pare cemo podijelit...!!
1 FK Borac...............19.......38
2 FK ŽELJEZNIČAR.......19.......35
3 NK Široki Brijeg .......19.......34
Sad kuci dvije zaredom
2 FK ŽELJEZNIČAR.......19.......35
3 NK Široki Brijeg .......19.......34
Sad kuci dvije zaredom

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Penal čist i krajnje bespotreban, neozbiljan, da ne upotrijebim kakvu težu riječ. Svraka ga je napravio.
Al' što Sarajevo preteško pobjedi. Golman Olimpika im pokloni 2 gola. Kod prvog slobodnog udarca bukvalno zastao i nije htio da je odbrani. Kasnije i Šaranović nije htio da izjadnači i još jednu 1000% šansu Olimpik katastrofalno riješio. Od ostalih izvještaja sa utakmica treba izdvojiti urlike u Laktašima i dekolte Ibrakovića
Da, i dalje smo nogometni.
Al' što Sarajevo preteško pobjedi. Golman Olimpika im pokloni 2 gola. Kod prvog slobodnog udarca bukvalno zastao i nije htio da je odbrani. Kasnije i Šaranović nije htio da izjadnači i još jednu 1000% šansu Olimpik katastrofalno riješio. Od ostalih izvještaja sa utakmica treba izdvojiti urlike u Laktašima i dekolte Ibrakovića

Da, i dalje smo nogometni.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
i navijace u TrebinjuŽeljovac je napisao/la:Od ostalih izvještaja sa utakmica treba izdvojiti urlike u Laktašima i dekolte Ibrakovića![]()

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Inače, u Trebinju su koristili čuvenu kameru iz Modriče. Šteta je ne zamoliti ih da ponesu, kad već dolaze. Mada i nije loša kad se ne pomijeraLIvada je napisao/la:i navijace u TrebinjuŽeljovac je napisao/la:Od ostalih izvještaja sa utakmica treba izdvojiti urlike u Laktašima i dekolte Ibrakovića![]()
![]()

Zaboravih citirati Jovića. "U drugom poluvremenu smo ČAK uspjeli uspostaviti neku ravnotežu"

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 165 gostiju.