Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
kakve veze takticar ima veze sad ? Gluposti valjas , kazes bolji na terenu sto i jesu , puno , prilike su stvorene , igraci su ih promasili , nije do Wengera nego do Wilsherea npr. sto je zakucao u De Geu sa pola metra od gola i bilo je jos puno prilika koje se nisu iskoristili . Wenger ih je dobro postavio , bolje igraju , puno su bolji , stvaraju prilike al nece u gol , shvati , za ovo sad Wenger nije kriv . Ovo je trebalo bar 2-3:0 biti za Arsenal u prvom poluvremenu .BigBigBang je napisao/la:Najjadnije od svega je sto smo za dvije klase bolji od ovog Uniteda ali takticar na nasoj klupi nije u stanju da kapitalizira to da je i ovakav Arsenal kad pogledas ko sve igra ne terenu jaci, uigraniji i bolji od Untieda ali djaba ti sve kad si takticki patuljak i luzer, i najjaca Unitedova karika u ovom mecu. Sto se tice protivnika po prikazanom oni su i losiji nego sto sam mislio ne pamtim kad smo nekoj ekipi stvorili ovoliko prilika i lako dolazili do njih, ali djaba sve na klupi Arsenala je mentol i postoje solidne sanse da nekim individualnim potezom Di Marie (poput onog kad je naseg defanzivnog veznog sa loptom ostavi 10 metara iza)
Mislim da imao dobre sanse da izgubimo jer ce izmjene koje bi trebale donijeti golove biti panjine u likovima Cazorle, Podolskog i fransuske gay ikone, panja Girouda kojeg sam cini mi se vidio i na zagrijavanju u prvom.
taktika mu je ocajana postagvio je opet odbranu sa Monrealom gdje je dovoljna jedna mala prilika i da primimo gol...Furymaker je napisao/la:kakve veze takticar ima veze sad ? Gluposti valjas , kazes bolji na terenu sto i jesu , puno , prilike su stvorene , igraci su ih promasili , nije do Wengera nego do Wilsherea npr. sto je zakucao u De Geu sa pola metra od gola i bilo je jos puno prilika koje se nisu iskoristili . Wenger ih je dobro postavio , bolje igraju , puno su bolji , stvaraju prilike al nece u gol , shvati , za ovo sad Wenger nije kriv . Ovo je trebalo bar 2-3:0 biti za Arsenal u prvom poluvremenu .BigBigBang je napisao/la:Najjadnije od svega je sto smo za dvije klase bolji od ovog Uniteda ali takticar na nasoj klupi nije u stanju da kapitalizira to da je i ovakav Arsenal kad pogledas ko sve igra ne terenu jaci, uigraniji i bolji od Untieda ali djaba ti sve kad si takticki patuljak i luzer, i najjaca Unitedova karika u ovom mecu. Sto se tice protivnika po prikazanom oni su i losiji nego sto sam mislio ne pamtim kad smo nekoj ekipi stvorili ovoliko prilika i lako dolazili do njih, ali djaba sve na klupi Arsenala je mentol i postoje solidne sanse da nekim individualnim potezom Di Marie (poput onog kad je naseg defanzivnog veznog sa loptom ostavi 10 metara iza)
Mislim da imao dobre sanse da izgubimo jer ce izmjene koje bi trebale donijeti golove biti panjine u likovima Cazorle, Podolskog i fransuske gay ikone, panja Girouda kojeg sam cini mi se vidio i na zagrijavanju u prvom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.