HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

hifans
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la hifans » 20 nov 2014, 22:27

Izgleda da ni ja neću stići :oops: Šteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...

Mada me zanima samo jedna stvar, bezveze se bacaju pare protiv Čelika, pale se reflektori da bi 50 ljudi više došlo, a termin utakmice na kojoj po običaju bude najviše ljudi ne može biti večernji. :thumbdown:

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 20 nov 2014, 23:32

hifans je napisao/la:Izgleda da ni ja neću stići :oops: Šteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...

Mada me zanima samo jedna stvar, bezveze se bacaju pare protiv Čelika, pale se reflektori da bi 50 ljudi više došlo, a termin utakmice na kojoj po običaju bude najviše ljudi ne može biti večernji. :thumbdown:
minus za upravu

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 20 nov 2014, 23:39

primasquadra je napisao/la:
hifans je napisao/la:Izgleda da ni ja neću stići :oops: Šteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...

minus za upravu
Mozda TV kuca diktira termin .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 21 nov 2014, 21:37

Da se u HŠK Zrinjski radi ozbiljno i odlično dokaz je vijest koju smo upravo saznali, a ona glasi...

...da su svoje ugovore do 01.07.2017 sa Plemićima potpisali Pero Stojkić, Deni Simeuović, Danijel Stojanović i Danijel Graovac.
Kako saznajemo svoj potpis na novi ugovor sa Zrinjskim u ponedjeljak će staviti i Stevo Nikolić, a u tijeku pregovori i sa Ivanom Crnovom
.

Svaka čast , tako se to radi u ozbiljnim klubovima. :thumbup: :clap: :clap:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 21 nov 2014, 23:15

acovic2 je napisao/la:
Da se u HŠK Zrinjski radi ozbiljno i odlično dokaz je vijest koju smo upravo saznali, a ona glasi...

...da su svoje ugovore do 01.07.2017 sa Plemićima potpisali Pero Stojkić, Deni Simeuović, Danijel Stojanović i Danijel Graovac.
Kako saznajemo svoj potpis na novi ugovor sa Zrinjskim u ponedjeljak će staviti i Stevo Nikolić, a u tijeku pregovori i sa Ivanom Crnovom
.

Svaka čast , tako se to radi u ozbiljnim klubovima. :thumbup: :clap: :clap:
Stvarno odlične vijest, svaka čast upravi! :tokralju: :tokralju: :tokralju: SUTRA PO POBJEDU I PO TITULU :cool:

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 22 nov 2014, 11:49

imate kakav dobar stream? da fino radi?

Sent from my HTC One X using Tapatalk

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 22 nov 2014, 13:19

bosanskidijamant je napisao/la:imate kakav dobar stream? da fino radi?

Sent from my HTC One X using Tapatalk
http://www.sports-x.net/watch/arena5" onclick="window.open(this.href);return false;

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 nov 2014, 16:38

Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 nov 2014, 17:42

acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.
Ti očito si gledao neku drugu utakmicu na Areni,Zrinjski slovom i brojem 2 dva puta šutnuo loptu prema golu Širokog penal (dosta sumljiv) i udarac i šansa Blaića (prethodilo zaleđe)dok je Široki imao 3 100% šanse i poništen regularan gol Zakorića koji nije bio u zaleđu (Stojkić na suprotnoj strani bio bliže svom golu).Sve u svemu tekma nije bila na nivou derija. :opaopa: :opaopa: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 22 nov 2014, 18:29

Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.

Penal čist da ne može biti čišči.
Nitko od vaših se nije ni trunke bunio.

A daj ti meni nabroji vaše šanse osim ove od Zakarića?

jopa17
Kontakt:

Post Postao/la jopa17 » 22 nov 2014, 19:12

Zvone dobar igrač stvarno,neznam ljudi po tribinama su pričali da je namješteno X..mozda i je..kako je utk bila ocajna...neznam kome to odgovora jedino Sarajevu...šteta za penal steve :S

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 nov 2014, 19:37

HercUSrcu je napisao/la:Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.

Prvo poluvrijeme Wagner ,prazan gol,glavom,drugo poluvrijeme Zakarić glavom sa pet-šest metara.............. :crazy: :crazy

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 22 nov 2014, 19:45

Ziko je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.

Prvo poluvrijeme Wagner ,prazan gol,glavom,drugo poluvrijeme Zakarić glavom sa pet-šest metara.............. :crazy: :crazy
Ipak si ti u mepasu bio. Zakarić glavom sa pet-šest metara i šta... gdje kako,
A imaš obraza napisat da penal nije bio.. Šta je Pandža trebao uradit za isti, možda slomit nogu igraču.
Kad smo već kod tog mogao je bit i isključen a ne žutak ali eto sve u dure.
Remi realan rezultat a kvaliteta igre nula bodova jedni i drugi. Na tribinama koliko znam sve ok i tako to dosadna utakmica i gotova priča.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 22 nov 2014, 19:48

Ziko je napisao/la:
acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.
Ti očito si gledao neku drugu utakmicu na Areni,Zrinjski slovom i brojem 2 dva puta šutnuo loptu prema golu Širokog penal (dosta sumljiv) i udarac i šansa Blaića (prethodilo zaleđe)dok je Široki imao 3 100% šanse i poništen regularan gol Zakorića koji nije bio u zaleđu (Stojkić na suprotnoj strani bio bliže svom golu).Sve u svemu tekma nije bila na nivou derija. :opaopa: :opaopa: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Ziko , Široki mi je drag. Ali Bogati ne seri...
1 poluvrijeme osim penala, još jedan nije sviran na Stojkiću i nije Vas bilo nigdje, kod šanse Wagnera lopta ga iznenadila jer Dujković vježbao plivanje slobodni stil.
Vaša sreća pa Stevo nije ima svoj dan, osim penala fulao još par prilika, on i Crni bili najlošiji.
Drugo pol. Obe ekipe igrali da se ne izgubi. Osim toga Soldo igrač utakmice...
Na kraju Široki moga do 3 bobe u 90' ali generalno derbi ne previše kvalitetan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 nov 2014, 20:15

Ziko je napisao/la:

Prvo, kao i većinu domaćih tekmi bio na stadionu.Drugo ja nisam nigdje napiso da je igra bila dobra nego ambijent.Treće ako ono nije bio penal ja ne znam šta je onda penal a zašto je Pandža onako reagirao to pitaj njega jer igrač sa njegovim iskustvom da napravi onakav u najmanju ruku glup faul u 16 metara , bukvalno ga izbio iz kopački....
Što se tiče šanse Blaića sjedio sam u ravnini sa pozicijom gdje je Stojanović primio loptu i ni govora o zaleđu.Široki je napravio jednu jedinu šansu na kraju tekme a ona Wagnerova je rezultat greške Dujkovića ali na kraju se iskupio.Ako gledamo Široki kao lideri i općenito kako Široki igra u prvom se nisu vidjeli a u drugom su nešto i pokušavali.Isto vrijedi i za nas ali s obzirom na važnost tekme ,nedostatak standardnih igrača iz sredine terena i promašen penal bolje i nije moglo.
Ove priče o namještanju tekme da bude neriješeno su glupost.Pa to ne ide na ruku nikome ,po toj logici zar ne bi bilo logično da su dogovorili i igrali 3 za 3 ,ovako i jedni i drugi izgubili po 2 boda.
Ono što je meni upalo u oči je loš teren.Na prvi pogled je jako fino izgledao ali je bio premekan.Nikad nisam vidio onoliko klizanja i proklizavanja ko da su na "Zlatnoj pirueti".

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 22 nov 2014, 20:42

Moj Stevo kako onako jadno opali penal...da smo poveli 1:0 bili bi preko zime prvi sa Širokim.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 nov 2014, 20:49

Svaka cast dobra tekma, rezultat jos bolji. :clap:
Bice zanimljivo na proljece. ;)

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 nov 2014, 21:13

Taramba je napisao/la:Moj Stevo kako onako jadno opali penal...da smo poveli 1:0 bili bi preko zime prvi sa Širokim.
Ne bi Stevo da igra do sutra dao gol,pa on je samo pipnuo loptu kada je izvodio penal,malo jako malo za one što su ga gurali u repku... :opaopa: :bih:

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 nov 2014, 21:47

Danas Kožulj malo pokazao, puno pogrešaka tokom predavanja lopte..

Šteta za penal. Na proljeće očekujem sve pobjede, osim možda u Sarajevu gdje bi mogli izgubit i na kraju sa Širokim, s kojim bi trebali ukoliko bude utakmica za prvo mjesto napravit paklenu atmosferu. ;)

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 23 nov 2014, 23:35

Evo da napravimo jedan osvrt na jesenji dio prvenstva.

Da nam je netko , nama navijačima ali i ljudima u klubu, na početku prvenstva ponudio da nakon 15 kola imamo 31 bod svi bi smo prihvatili bez razmišljanja.Za usporedbu prošle godine nakon 15 kola Zrinja je imao na kontu 26 bodova, dakle 5 bodova manje.Ali....Opet onaj ali.
Ja sam osobno zadovoljan i moram priznati da se nisam nadao da ćemo na polusezoni imati ovoliko bodova.Trideset i jedan bod je sigurno odličan rezultat ali da li je moglo više? Jeste a pomojem skromnom mišljenju glavni uzrok što nemamo barem 5-6 bodova više je SREĆA tj. NESREĆA ali i ona je sastavni dio sporta.Znate kako se kaže bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće.

Za mene jedini kiks je remi sa Čelikom pod BB.

Ali da krenemo redom,remi sa Slavijom uz pogođene prečku i stativu,Poraz od Slobode uz tri pogođene prečke i stative a protivnik praktički nam nije ni zapucao na gol.U Banja luci Borac nam opali jednom na gol i dobije nas 1-0 opet uz jednu našu prečku pa onda već pomenuti Čelik i opet jedna pogođena prečka :facepalm: :facepalm: (šta je bilo ovih prečki i stativa majko moja) uz to nam se u istoj tekmi na početku povrijedi igrač a onda dobijemo i crveni karton....U dva derbija sa Širokim i Sarajevom promašeni penali .....Ne kažem , možda nas je negdje i sreća pomazila ali zanemarivo uz ovoliku dozu sportske nesreće.

Na kraju treća pozicija , 31 bod iz 8 gostujućih i 7 domaćih tekmi , što može biti vrlo bitno u drugom djelu jer od prvih 6 tekmi na proljeće Zrinja 4 igra kući a pitari i Široki će imati gostovanje više od nas.Uz sve to kući od "težih" tekmi imamo Želju , Borac i Olimpic.Od tih 8 tekmi minimum je 22 boda i to nije nerealno ako gledamo na igre ovih klubova u jesenjem dijelu ali puno toga se može promjeniti u ovoj pauzi i kod njih i kod nas.Realno imamo par težih gostovanja Sarajevo,Široki ,susjedi ali zato kući moramo biti stopostotni ako je moguće , a moguće je.

Što se tiče igračkog kadra pokušaću ovako po nekom mom osjećaju:

Dujković - Imao par kikseva (posebno onaj protiv Slobode) yebiga dešava se svim golmanima ali jučer nas je iščupao u 90 minuti kao i u još nekim utakmicama.

Zlatić - Momak dobar dio prvenstva propustio zbog povrede ali već poprima obrise vrlo dobrog bočnog igrača sa kojim Zrinjski treba računati.

Blaić - Ne znam šta reći , povremeno pokaže da bi mogao nešto više napraviti ali slabo to ide.

Graovac - Vrlo dobra polusezona.Mlad igrač koji će sigurno još napredovati.

Katanec - jedan od naših najboljih ako ne i najbolji igrač ove polusezone.Njegova igra daje posebnu sigurnost našoj obrani.

Stojkić - Kapetan nije na nivou prošlogodišnjih igara ali mora se priznati da je imao velikih problema sa povredama.

Đurić - Jučerašnji slavljenik više nije onaj stari Đuka iako ponekad podsjeti na stare dane.Treba nam dostojna zamjena.

Muminović - Trkački i defanzivno jedna od najvažnija karika u našoj ekipi i jučer se vidjelo da nam je dosta falio.

Radulović - Što je prvenstvo više odmicalo sve bolji i bolji a po meni trenutno nezamjenjiv u veznom redu.

Šćepanović - Stara kost još se neda i svojom borbenošću može biti primjer puno mlađim igračima ali i ovdje treba tražiti novog igrača na duge staze.

Simeunović- Deni nije bio loš ali može i mora puno više.I njemu kredit zbog povreda koje su ga sustigle.

Crnov - Zadnjih par kola u padu ali njegova vrijednost za Zrinju ali i općenito kao igrača je neupitna.I on muku muči sa povredama još od priprema ali valjda će ova pauza sve to sanirati.

Nikolić - Šta reći , majstor je majstor bez obzira na jučerašnji penal.

Pehar - Milence puno manje igrao nego lani ali ja volim vidjeti njega u gostima , puno više daje nego pod BB.

Stojanović - Ni on se nije baš naigrao ali mi je drago da je sa Stojom potpisan novi ugovor.Kad je tjelesna sprema na nivou on je vrlo dobar igrač sa ogromnim iskustvom i valja nam barem kao džoker sa klupe.

Petrak - Donio tri važna boda protiv Olimpica ali za prvi sastav mora pokazati puno više.Vidjet ćemo na proljeće.

Ostali bez važnije uloge ove jeseni bar se nadam da nisam nikoga zaboravio.Vidim uprava je već počela da radi na sklapanju ekipe za slijedeću polusezonu ali i dugoročnije.Ako pogode sa pojačanjima kao sa Katanecom i Radulovićem i ponovo potpišu važnije igrače onda nema brige.I ponavljam dajte Brani brzonogog napadača.

Branko Karačić !? Jednostavno kapa do poda , svaka čast majstore.

Nadam se da nisam bio puno dosadan , ispričavam se na opširnijem postu.

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA !!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.