Mada me zanima samo jedna stvar, bezveze se bacaju pare protiv Čelika, pale se reflektori da bi 50 ljudi više došlo, a termin utakmice na kojoj po običaju bude najviše ljudi ne može biti večernji.

minus za upravuhifans je napisao/la:Izgleda da ni ja neću stićiŠteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...
Mada me zanima samo jedna stvar, bezveze se bacaju pare protiv Čelika, pale se reflektori da bi 50 ljudi više došlo, a termin utakmice na kojoj po običaju bude najviše ljudi ne može biti večernji.
Mozda TV kuca diktira termin .primasquadra je napisao/la:minus za upravuhifans je napisao/la:Izgleda da ni ja neću stićiŠteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...
Da se u HŠK Zrinjski radi ozbiljno i odlično dokaz je vijest koju smo upravo saznali, a ona glasi...
...da su svoje ugovore do 01.07.2017 sa Plemićima potpisali Pero Stojkić, Deni Simeuović, Danijel Stojanović i Danijel Graovac.
Kako saznajemo svoj potpis na novi ugovor sa Zrinjskim u ponedjeljak će staviti i Stevo Nikolić, a u tijeku pregovori i sa Ivanom Crnovom.
Stvarno odlične vijest, svaka čast upravi!acovic2 je napisao/la:Da se u HŠK Zrinjski radi ozbiljno i odlično dokaz je vijest koju smo upravo saznali, a ona glasi...
...da su svoje ugovore do 01.07.2017 sa Plemićima potpisali Pero Stojkić, Deni Simeuović, Danijel Stojanović i Danijel Graovac.
Kako saznajemo svoj potpis na novi ugovor sa Zrinjskim u ponedjeljak će staviti i Stevo Nikolić, a u tijeku pregovori i sa Ivanom Crnovom.
Svaka čast , tako se to radi u ozbiljnim klubovima.![]()
![]()
http://www.sports-x.net/watch/arena5" onclick="window.open(this.href);return false;bosanskidijamant je napisao/la:imate kakav dobar stream? da fino radi?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Ti očito si gledao neku drugu utakmicu na Areni,Zrinjski slovom i brojem 2 dva puta šutnuo loptu prema golu Širokog penal (dosta sumljiv) i udarac i šansa Blaića (prethodilo zaleđe)dok je Široki imao 3 100% šanse i poništen regularan gol Zakorića koji nije bio u zaleđu (Stojkić na suprotnoj strani bio bliže svom golu).Sve u svemu tekma nije bila na nivou derija.acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.
Prvo poluvrijeme Wagner ,prazan gol,glavom,drugo poluvrijeme Zakarić glavom sa pet-šest metara..............HercUSrcu je napisao/la:Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.
Penal čist da ne može biti čišči.
Nitko od vaših se nije ni trunke bunio.
A daj ti meni nabroji vaše šanse osim ove od Zakarića?
Ipak si ti u mepasu bio. Zakarić glavom sa pet-šest metara i šta... gdje kako,Ziko je napisao/la:Prvo poluvrijeme Wagner ,prazan gol,glavom,drugo poluvrijeme Zakarić glavom sa pet-šest metara..............HercUSrcu je napisao/la:Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.
Penal čist da ne može biti čišči.
Nitko od vaših se nije ni trunke bunio.
A daj ti meni nabroji vaše šanse osim ove od Zakarića?:crazy
Ziko , Široki mi je drag. Ali Bogati ne seri...Ziko je napisao/la:Ti očito si gledao neku drugu utakmicu na Areni,Zrinjski slovom i brojem 2 dva puta šutnuo loptu prema golu Širokog penal (dosta sumljiv) i udarac i šansa Blaića (prethodilo zaleđe)dok je Široki imao 3 100% šanse i poništen regularan gol Zakorića koji nije bio u zaleđu (Stojkić na suprotnoj strani bio bliže svom golu).Sve u svemu tekma nije bila na nivou derija.acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.![]()
![]()
![]()
![]()
Ziko je napisao/la:Ti očito si gledao neku drugu utakmicu na Areni,Zrinjski slovom i brojem 2 dva puta šutnuo loptu prema golu Širokog penal (dosta sumljiv) i udarac i šansa Blaića (prethodilo zaleđe)dok je Široki imao 3 100% šanse i poništen regularan gol Zakorića koji nije bio u zaleđu (Stojkić na suprotnoj strani bio bliže svom golu).Sve u svemu tekma nije bila na nivou derija.acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bi Stevo da igra do sutra dao gol,pa on je samo pipnuo loptu kada je izvodio penal,malo jako malo za one što su ga gurali u repku...Taramba je napisao/la:Moj Stevo kako onako jadno opali penal...da smo poveli 1:0 bili bi preko zime prvi sa Širokim.
Danas Kožulj malo pokazao, puno pogrešaka tokom predavanja lopte..acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.