Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Uzas zivi, evo i younga. Nista
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Ovo je sranje tesko
Jel iko zna dodat **** loptu 

Čovjek se zapita šta oni zapravo treniraju ... ovo je najjdanija igra Uniteda ikada.
Van Gaal je isključivi krivac za to.
Van Gaal je isključivi krivac za to.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Young - Blackett - Smalling - Fellaini fantasticna cetvorka 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- OnlyUnited
- Kontakt:
David kad izbija povratnu loptu kao da veslom udara.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ne mogu da vjerujem da nema napretka u igri al bas one bogdde bozije,pa ljudi jer oni imaju odvojeno treninge,niko nikog nerazumije
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kad gledam Smallinga probudi se u meni nada da jos uvijek nije kasno da počnem trenirat ...
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Najgore poluvrijeme u historiji kluba, sreca pa je sa druge strane Arsenal, inace bi vec dosad dozivjeli debakl.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
davide spasitelju 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pitanje je vremena kad će United primit gol. Ova odbrana ne može izdržat 90 minuta.
Yebenih 3-5-2 ne prolazi ni sa boljim igračima, a kamoli sa ovim koji su trenutno pozadi. Prema naprijed se samo može očekivat nešto individualno od RvP-a, Rooneya ili Di Marie.
Yebenih 3-5-2 ne prolazi ni sa boljim igračima, a kamoli sa ovim koji su trenutno pozadi. Prema naprijed se samo može očekivat nešto individualno od RvP-a, Rooneya ili Di Marie.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nula prvo, daj boze da ostane taj neki bod u dzepu. David izvukao u prvom. Steta sto ne udje ona Angelova ili stoRooney ne stize sutati na poveatnu istog igraca.
Lose prvo, Arsenal bolji a mi fkt kriticni, i ove povrede nas slomise tako da ih ne treba ni kriviti nesto.
Di maria dobar u prvom, i ono malo sto smo napravili je bilo na njegov individualni kvalitet.
Lose prvo, Arsenal bolji a mi fkt kriticni, i ove povrede nas slomise tako da ih ne treba ni kriviti nesto.
Di maria dobar u prvom, i ono malo sto smo napravili je bilo na njegov individualni kvalitet.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel moguce da smo jos u igri za ligu prvaka a ovako igramo,ovo je dno dna,sreca pa se ne zna ko je gori il mi il arsenal inace do sad bi bila zavrsena utakmica 

- majestic24
- Kontakt:
Yebo ti Van Galu sve svoje.
Nije problem izgubiti,nije problem primiti gol...na ovu postavu sto se tice obrane meni nebi bilo ni krivo da smo primili 2 gola...ajd ok,puno povrijedjenih,jbg...desava se
Al yebem ti trenera koji ima igrace poput van persija,rooneya,di marije,matte a isti mu u napadu igraju ko qrac. Pa za ocekivati je da za 4-5 mjeseci ima nekog pomaka barem sto se tice napada,ali jok...mi svaku utakmicu igramo sve gore i gore
Nije problem izgubiti,nije problem primiti gol...na ovu postavu sto se tice obrane meni nebi bilo ni krivo da smo primili 2 gola...ajd ok,puno povrijedjenih,jbg...desava se
Al yebem ti trenera koji ima igrace poput van persija,rooneya,di marije,matte a isti mu u napadu igraju ko qrac. Pa za ocekivati je da za 4-5 mjeseci ima nekog pomaka barem sto se tice napada,ali jok...mi svaku utakmicu igramo sve gore i gore
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
E jeste loši.
Sreća vaša pa se ovi naši ko ****.ce useru kad igraju protiv Mančestera, da je koja druga ekipa bilo 2 3:0
Sreća vaša pa se ovi naši ko ****.ce useru kad igraju protiv Mančestera, da je koja druga ekipa bilo 2 3:0

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gledati 70 miliona kako sjedi na klupi, neprocjenjivo (Mata, Herrera) 

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
nismo ni mi nista boljitopnik1 je napisao/la:E jeste loši.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.