NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 22 nov 2014, 17:21

Zvone ima ugovor do 2017., a ja sumnjam da ce se on u ovoj ligi zadrzavati, u Sirokom ce odigrati jos maksimalno sezonu, predobar igrac za ovu ligu ;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 22 nov 2014, 17:36

Ako ovo nije dogovoren X onda nek se nogometaši i jedne i druge ekipe gone u ****, ja nisam odavno vidio lošije igre od strane ove dvije ekipe. Iako ne znam kakve koristi od X, najvise odgovara sarajevu koje ce vjerojatno i biti prvak!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 nov 2014, 18:34

Cestitke na jesenjoj tituli.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 22 nov 2014, 18:46

solidna utakmica sa puno opreza u obje momčadi šteta za ovu šansu zakarića u sudačkoj nadoknadi,polusezona je po meni uspješna samo žalim za onim porazom od travnika ali što je tu je.. :D

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 nov 2014, 19:32

brigsiroki je napisao/la:solidna utakmica sa puno opreza u obje momčadi šteta za ovu šansu zakarića u sudačkoj nadoknadi,polusezona je po meni uspješna samo žalim za onim porazom od travnika ali što je tu je.. :D
Treba pogledati navodno zaleđe prilikom postizanja gola Zakarića čini se da je Stojkić bio bliži Dujkoviću.... :nene:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 22 nov 2014, 19:49

Ziko je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la:solidna utakmica sa puno opreza u obje momčadi šteta za ovu šansu zakarića u sudačkoj nadoknadi,polusezona je po meni uspješna samo žalim za onim porazom od travnika ali što je tu je.. :D
Treba pogledati navodno zaleđe prilikom postizanja gola Zakarića čini se da je Stojkić bio bliži Dujkoviću.... :nene:
Evo svašta vidim i svatko piše ali što si ti ono baš bolesno pristrasan to ide na obraz tebi. Maloprije govoriš da nije bio penal a sad neko zaleđe, slijedeće će bit možda okvir gola nije bio skraćen i to treba pogledat.
Imaš li primjedbe možda na sunce ili tribine ili nešto treće..
Inače meni osobno najdosadniji suret ove dvije momčadi u zadnjih desetak godina.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 nov 2014, 20:24

Imp je napisao/la:Ako ovo nije dogovoren X onda nek se nogometaši i jedne i druge ekipe gone u ****, ja nisam odavno vidio lošije igre od strane ove dvije ekipe. Iako ne znam kakve koristi od X, najvise odgovara sarajevu koje ce vjerojatno i biti prvak!
U odnosu na ono kako inače igraju ove dvije ekipe ovo je bilo loše ali zar i lani na Širokom nije bio X.Po čemu će to Sarajevo sigurno biti prvak?
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 nov 2014, 21:37

miki651 je napisao/la:
Ziko je napisao/la:
Evo svašta vidim i svatko piše ali što si ti ono baš bolesno pristrasan to ide na obraz tebi. Maloprije govoriš da nije bio penal a sad neko zaleđe, slijedeće će bit možda okvir gola nije bio skraćen i to treba pogledat.
Inače meni osobno najdosadniji suret ove dvije momčadi u zadnjih desetak godina.
Nisam bolesno pristrasan kao što ti kažeš ali se ne mogu oteti utisku vezano za penal da je jako dobro isceniran,kontakt je postojao,ali u Pandže su obe noge na zemlji ,ali takav kontakt se domaćinu uglavnom svira, ali Soldo i dragi Bog kažu tko je bio u pravu....

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 nov 2014, 21:39

miki651 je napisao/la:
Ziko je napisao/la:
Nisam bolesno pristrasan kao što ti kažeš ali se ne mogu oteti utisku vezano za penal da je jako dobro isceniran,kontakt je postojao,ali u Pandže su obe noge na zemlji ,ali takav kontakt se domaćinu uglavnom svira, ali Soldo i dragi Bog kažu tko je bio u pravu....

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 nov 2014, 22:43

slika

Tona je najbolji golman lige i tocka :cool:

I sad umjesto Dinama, probati dogovoriti prijateljsku sa Rijekom ili Hajdukom na Pecari :)

HRHB

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 nov 2014, 00:31

" на $ ?!!!

прво " $ ", ? сте & за $ 2014. $!!! са $ $, $ " ". ово ' је $ прва ? за $ $ $.

$, наравно, " јесења ? & не ' ? " ' пуно "...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 23 nov 2014, 19:55

Ima li itko podatak vodi li se igdje statistika nase lige strijelci,koliko je tko imao penala za i protiv...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 nov 2014, 22:20

sirokii je napisao/la:Ima li itko podatak vodi li se igdje statistika nase lige strijelci,koliko je tko imao penala za i protiv...
Lista strijelaca ti ima na stranici NSBIH, penali... tesko da to negdje ima, a sto se tice nas, mislim da mi nismo izveli ni jednog penala ove sezone, a protiv nas je sviran samo jucer

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 nov 2014, 23:59

Lewsi Orr: U Široki Brijeg ću se vratiti na proslavu naslova prvaka BiH

slika

„Za ovaj grad i ljude bori se, nemoj nikad predat se. Tvoje ime ostat će svetinja za sve Škripare…“, stihovi su navijačke pjesme Škripara koju najradije voli zapjevati Lewis Orr, vjerni navijač Širokog Brijega iz Edinburgha. Upravo je on bio najglasniji među Škriparima na jučerašnjem velikom hercegovačkom derbiju Širokog Brijega protiv Zrinjskoga u Mostaru.

Ovaj 21-godišnji Škot je veliki zaljubljenik u nogomet, a prije nešto više od godinu dana postao je veliki navijač Širokog Brijega. Vjerojatno se pitate kako?!

slika

Kao pravi nogometni fanatik odlučio je dio svoje ušteđevine ostaviti za derbije u hrvatskoj, srbijanskoj i bosanskohercegovačkoj ligi. Na internetu i društvenim mrežama se zanimao za spomenute lige i njihove najbolje klubove. U moru Facebook stranica klubova iz regije njegovo oko je „zapelo“ za stranicu NK Široki Brijeg. Preko iste je ostvario i prvi kontakt sa Širokobriježanima, saznao više informacija o klubu, navijačima i samome gradu.

Bilo je to proljetos, neposredno uoči uzvratne utakmice Kupa BiH između Širokog Brijega i zeničkog Čelika na Pecari. Odlučio je rezervirati smještaj u širokobriješkom hotelu Park i zaputiti se u Hercegovinu. Ni manje, ni više nego na sjevernu tribinu Pecare, među Škripare, bodriti Široki Brijeg. Tako je krenula njegova ljubav prema Širokom Brijegu.

Kako je rekao u našem razgovoru za ABCportal, Škripari su ga dočekali kao svoga. nabavio je dres i šal Širokog Brijega, upoznao odlične momke koji istinski žive za uspjeh svoga kluba. To ga je toliko dojmilo, pa si je obećao da će se sigurno vratiti u Široki Brijeg i bodriti momčad s Pecare.

- Ni sam ne mogu točno opisati taj osjećaj koji sam osjetio među Škriparima tijekom te utakmice s Čelikom. Široki Brijeg i navijači su me odmah podsjetili na moj Inverness (škotski premijerligaš za kojeg Lewis navija, op. a.), na mali stadion i neprestano navijanje najvjernije skupine navijača. Široki Brijeg i Škripari su postali moj drugi Inverness. Momci navijaju tijekom cijele utakmice, iz srca se pjeva i drhti za svaki potez momčadi. Time su me zauvijek kupili, priča nam Lewis Orr.

Među Škriparima je stekao nova prijateljstva i uspostavio nove kontakte koje je nastavio održavati do današnjeg dana. Po povratku u svoj Edinburgh nastavio je pratiti Široki Brijeg. Kolika se ljubav izrodila između njega i Široki Brijega svjedoče njegove objave na Facebooku. Doslovce svaku utakmicu Širokog Brijega poprati komentarom ili objavom podrške.

U Široki Brijeg se ponovno vratio uoči velikog hercegovačkog derbija sa Zrinjskim u Mostaru. Svoje prijatelje među Škriparima je iznenadio kad je tečno zapjevao njihove navijačke pjesme, a u Mostaru je bio u prvom redu i među najglasnijima.

- Zadovoljan sam navijanjem i atmosferom u hercegovačkom derbiju. Doduše, momčadi su malo podbacile, ali ne i mi na tribini. No, ja volim reći kako nekad nije toliko bitna kvaliteta momčadi, koliko ljubav navijača prema svome klubu. Bez obzira na lošiju predstavu Široki Brijeg je postao jesenski prvak i vjerujem kako će biti prvak i na kraju sezone, rekao je Lewis

slika

- U Široki Brijeg ću se ponovno vratiti na hercegovački derbi u posljednjem kolu lige. Dolazim na Pecaru zajedno s ekipom proslaviti naslov prvaka, dodao je Lewis kojem su se svidjele djevojke u Hercegovini, a posebno jedna Gabrijela koju je upoznao na tribini tijekom derbija u Mostaru.

Iako smo uglavnom razgovarali o sportu i njegovoj neobičnoj ljubavi prema Širokom Brijegu, Lewis se ipak dotaknuo i politike, posebice zbog vrlo slične situacije između Škota u Velikoj Britaniji i Hrvata u Bosni i Hercegovini

- Vrlo dobro znam situaciju u Bosni i Hercegovini i o stanju Hrvata u ovoj državi. Znam da brojni Hrvati žele svoj entitet, a u to sam se uvjerio i na jučerašnjoj utakmici na kojoj su se vijorile brojne zastave hrvatskog naroda. Bh. Hrvati dijele sličnu situaciju kao mi Škoti u Velikoj Britaniji. Nažalost, mi Škoti smo nedavno propustili povijesnu priliku za neovisnost, ali nadam se kako će Hrvati biti pametniji i uspjeti se izboriti za svoju ravnopravnost, rekao je Lewis Orr na koncu našeg razgovora.

Momcino svaka ti dala :D

HRHB

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 nov 2014, 00:46

gospodin , svaka mu cast

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 24 nov 2014, 01:30

Kralj :thumbup:

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 24 nov 2014, 16:38

Ma ljudi na ovome forumu ne vide stvari objektivno a i kako ce kad nisu ljudi nego djeca. Price da je x sa Zrinjom dogovren kao i poraz protiv Travnika je glupost.

Treba cestitati najprofesionalnijem klubu u BiH. Godinama u vrhu, godinama rade, sute, ne prave pompu, ne kupuju tekstove, ne kupuju utakmice a ni sudije. Doveden je reprezentativac BiH i o tome svega jedan clanak napisan. Dok pojedini klubovi tj. njihovi celnici se za slikanje mobitelom reprezentativaca izreklamiraju po desetak dana. Zato Siroki ima vise titula od svih osim od jednog kluba.

U proljetnom dijelu ako ne grijesim Siroki docekuje Zelju, Sarajevo i Zrinjski i tu ce morati ovjeriti titulu.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 nov 2014, 16:44

Od jacih docekujemo Zelju, Olimpic, Borac i Zrinjski, u goste idemo Velezu i Sarajevu

HRHB

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 24 nov 2014, 16:47

Android je napisao/la:Od jacih docekujemo Zelju, Olimpic, Borac i Zrinjski, u goste idemo Velezu i Sarajevu
Te utakmice Sirokom donese titulu ili ga udaljavaju. Olimpik ne vidim kao prijetnju jer se oni znaju raspasti kad god imaju dobar period slijedi im neka cudna negativna atmosfera.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 nov 2014, 17:10

Nisu Sirokom problem utakmice sa jacim, nego sa slabijim protivnicima i tu redovno gubimo titulu, ako se to sad promjeni onda mozemo ocekivati titulu, na Pecari ce tesko netko doci do boda : )

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.