FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

blaugrana-elva
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la blaugrana-elva » 21 mar 2010, 12:11

solidus je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:a onih drugih pola padne na pravo mjesto pravo vrijeme, i vecina njih bude pretvorena u gol.
lol kakva logika :s

@ što se tiče tekme , sutra očekujem laganu pobjedu barce i ponovno bodovno izjednačenje s nama
ja ocekujem tesku tekmu zaragoza je jaka pogotovo na la romaredi 8-)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 mar 2010, 13:39

LBJ MVP je napisao/la:Da malo za ove tekme sa Arsenalom prokomentarišem dobronamjerno
Valdes=Almunia nisu neki golmani i koji bude imao manje kikseva najvjerovatnije njegova ekipa prolazi
Alves<Sagna ovaj drugi je uz Maicona trenutno najbolji rb na svijetu i tu prednost ima Arsenal
Puyol>Galas Puyol je siurno bolji strašan borac uz Carvalha i Ferdinanda najbolji stoper
Pique=Vermaleen tu su negdje možda Pique izgleda bolje na terenu,ali to je zato što ima uz sebe Puyola
Abidal>Clichy Abidal najbolji lb na svijetu strašan u odbrani,a Clichy je predobar u ofanzivi,ali tu je i problem Messi će ga levatit
Toure=Song 2 od 5 najboljih dm na svijetu i ne mogu se odlučiti koji je bolji
Xavi<Fabregas zato što je Cesc energičniji igrač pravi vođa,a Xavi mora imati ili Ronnia ili Ibru ili Messija i ja ne shvatam kako je Xavi ispred njega u repci
Iniesta>Rosicky Iniesta je jedan od najbolji ofanzivnih veznjaka na svijetu mada nije ni Rosick loš što više dovoljan za Arsenala
Messi=Nasri obojica sjajni igrači Messi brži dok je Nasri bolji tehničar tako da je jedina prednost za Messija bolja završnica
Henry<Arshavin iako je i dalje na nivou Henryeve godine su odavno prošle dok je Arshavin u najboljim godinama
Ibra>Bendy :mrgreen: ma ovdje nem priče hajd da je RVP zdrav,ali opet bi Ibra bio bolji
Ja bi volio da ovako izgledaju te ekipe i kako god u ovom duelu neće presuditi individualna snaga nego snaga momčadi koju Barca ima ili mladost i želja Arsenala
:mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 mar 2010, 13:46

Valdes=Almunia isti su nisu svjetska klasa
Alves>Sagna uz Maicona najbolji desni bek na svijetu
Abidal=Clihy podjednaki clichy dosta brzi ovaj iskusniji
Pique>Vermalen jednostavno pique po meni u TOP 3 stopera svijeta
Puyol>Gallas Puyol je klasa za sebe i bolji je od Gallasa 100%
Toure>Song toure u top 5 defanzivni veznih
Xavi=Fabregas nemaju neku brzinu nijedan od ove dvojice,xavi iskusniji al i fabregas ima svoje adute
Iniesta>Rosicky Iniesta po meni uz Kaku' najbolji veznjak na svijetu
Messi>>>>>Nasrija Messi najbolji na svijetu trenutno 5 puta bolji od Nasrija
Henry<Arshavin po meni jedina pozicija na kojoj je Arsenal jaci je upravo ova. Henry prno u fenjer arshavin prozivljava najbolje trenutke karijere
Ibracadabra>Bendtner Ibrahimovic najbolji napadac na svijetu. za mene ko god da je njegov protivnik nema nikakve sanse samo da se on malo uozbilji.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 mar 2010, 13:57

Joj strucnjaka, joj, joj... Oni nesto fol uporedjuju, odredjuju ko je bolji. Sta vam je ba? Jeste vi normalni?

Pitanje za ove Barcine navijace. Hoce li Messi igrati u prih 11 veceras?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 mar 2010, 13:59

Madafaka je napisao/la:Joj strucnjaka, joj, joj... Oni nesto fol uporedjuju, odredjuju ko je bolji. Sta vam je ba? Jeste vi normalni?

jel ti smeta? nemoj citat i zdrao. joj sto nemogu ove pametnjakovice.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 mar 2010, 13:59

Madafaka je napisao/la:Joj strucnjaka, joj, joj... Oni nesto fol uporedjuju, odredjuju ko je bolji. Sta vam je ba? Jeste vi normalni?

Sad sam nesto gledao,neke slike,doputovao je u zaragozu,izgledalo je sve uredu,ali se jos nista ne zna hoce li igrati ili ne. ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 mar 2010, 15:37

HAHAHA reci da NAsri ima bolju tehniku od Messija moze reci samo bogalj !
Messi je najbolji tehnicar na svijetu uz Ronaldinha sto je krocio fudbalskim terenom ! On ima takvu kontrolu i mogucnost za prolazak i takav osjecajk za prostor da mu jedan mali Nasri nije ni do kopacki !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 mar 2010, 20:41

Evo i sastav za tekmu

Valdes,Pique,Millito,Maxwell,Toure,Busquets,Keita,Pedro,Messi,Ibrahimovic

Zanimljivo ce biti vidjeti kolko ovakav vezni red moze uraditi,ako ne bude funkcionisalo ucice Iniesta na poluvremenu ili kad vec bude trebalo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 mar 2010, 21:07

Mesiiiiiii
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 mar 2010, 21:07

Lionel Andres Messi

Bravooooooo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 mar 2010, 21:08

Jest vam dugo trebalo :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 mar 2010, 21:51

Prvo poluvrijeme 0-1, Messi

Dobro poceli,odlicno igrali,pa onda malo stali,srecom,nije bilo nekih opasnih napada Zaragoze.Moramo vise igrati,ali dobro,teze to ide,jer nema ni Xavia ni Inieste,ovaj vezni red nije bas kreativan.

Da je zabit jos jedan gol brzo i da se rijesi ovo ako Bog da.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 21 mar 2010, 21:52

ne igramo bas nesto extra ali vazno je da vodimo,ipak vidi se da u veznom redu fali jedan kreativac,nadam se da ce iniesta uci,ne znam sto ne igra,kaze onaj na hayatu da ima zute a na klupi.........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 mar 2010, 21:54

-Barcelona- je napisao/la:ne igramo bas nesto extra ali vazno je da vodimo,ipak vidi se da u veznom redu fali jedan kreativac,nadam se da ce iniesta uci,ne znam sto ne igra,kaze onaj na hayatu da ima zute a na klupi.........
Pa mora i Iniesta odmoriti malo,covjek svaku utakmicu igra,a u ovoj sedmici cemo odigrati jos dvije utakmice.

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 mar 2010, 21:56

Solidno poluvrijeme,nisam ni ocekivao bolje sa ovim veznim redom plus sto se Kieta tek vratio...bekovi odlicni

Messi vodi bitku sa onim cupom gore na beku,onaj ga maloprije udari i Messi ga pogleda nastavi igrati okrenu i onoga na usta baci :mrgreen:

Ocekujem Iniestu u igri,da malo poveze igru u vezi,nije lose sve u svemu ,nisu nam prilike napravili sto je najbitnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 mar 2010, 21:57

Čestitam na pobjedi. :mrgreen:
FK Pjetlovi

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 21 mar 2010, 22:02

nidjo_barca je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:ne igramo bas nesto extra ali vazno je da vodimo,ipak vidi se da u veznom redu fali jedan kreativac,nadam se da ce iniesta uci,ne znam sto ne igra,kaze onaj na hayatu da ima zute a na klupi.........
Pa mora i Iniesta odmoriti malo,covjek svaku utakmicu igra,a u ovoj sedmici cemo odigrati jos dvije utakmice.
normalno da mora odmoriti,ali mislio sam da nije nedaj Boze kakva povreda.....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 21 mar 2010, 22:03

rekao sam ocekujem tesku pobjedu 8-) zaragozi zelim da ostane u primeri ipak je jedan od velikana u spaniji bolje za ligu da ostanu :D i da kako ljepa koreografija na la romaredi :ugeek:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 mar 2010, 22:25

messiiiiiiiiiiiiiiiiiii
opet na caroban nacin zabija
samo me malo nervira pa jbt covjek bas neda lopte ibri
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 mar 2010, 22:25

Lionel Andres Messi

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.