a ove nove sprave što su došle u elit, ma bezveze, ima spravama 30 godina. Ja ih sastavljo kad su došle sav sam se preznojio

Ono mogu one poslužit i sve to al gdje si vidio profesionalca da radi na digitalnim spravama

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Gdje ce se dalje rezati ? Guraj masu ba, **** definicijumaster44 je napisao/la:Odlicno, svaka cast. Nisi se puno umastio i mozes sigurno jos 5 kg ici gore pa rezati. Ako mozes da mi posaljes sta te je najvise poguralo na masi, vezano za ishranu ?
178, 68 je sasvim ok. Malo je ako vec duze trenira i ima misicne mase inace ne.Batva je napisao/la:Mrsav si za svoju visinu, najmanje 10kg ti treba, a misicno gradjen cak i 15ak kg. Medjutim, nemoj ovo pogresno shvatiti, premlad si pa ni ne pokusavaj odmah nabiti svu ovu kilazu. Ne opterecuj se tegovima jos godinu-dvije, vec se bavi nekim sportom, uporedo radi sklekove i kardio radi sebe, sklekovima, vratilom i razbojem ces pripremati tijelo za dalje napore, pomoci ce ti kada se presaltas u gym.
Ako govorimo o nekoj ''idealnoj'' tezini (a idealno ne postoji), onda bi to bilo nekih 72/3kg. Ako govorimo o muskom proracunu odnosa visina-tezina gdje kod muskarca oduzimas 100, onda je to 78. Ja opet ovdje govorim iz iskustvenog aspekta, a vec dugoo se bavim sportom, pa ispod 75kg mi je prilicno mrsavo. Opet, tu ulogu igra i tjelesna konstitucija kao i raspodjela manjka/viska kilograma, pa neko izgleda beblji/mrsaviji nego zaista jeste.Greivis je napisao/la:178, 68 je sasvim ok. Malo je ako vec duze trenira i ima misicne mase inace ne.Batva je napisao/la:Mrsav si za svoju visinu, najmanje 10kg ti treba, a misicno gradjen cak i 15ak kg. Medjutim, nemoj ovo pogresno shvatiti, premlad si pa ni ne pokusavaj odmah nabiti svu ovu kilazu. Ne opterecuj se tegovima jos godinu-dvije, vec se bavi nekim sportom, uporedo radi sklekove i kardio radi sebe, sklekovima, vratilom i razbojem ces pripremati tijelo za dalje napore, pomoci ce ti kada se presaltas u gym.
Džaba sav trud oko zdrave ishrane ako fizičku aktivnost svedeš na trčanje za autobusom ili jedan trbušnjak na veče kako bi sa stola dohvatio daljinski za TV.
Jos mu fale maxice, trenerka i da razvlaci rijeci ko tijesto.Greivis je napisao/la:178, 68 je sasvim ok. Malo je ako vec duze trenira i ima misicne mase inace ne.Batva je napisao/la:Mrsav si za svoju visinu, najmanje 10kg ti treba, a misicno gradjen cak i 15ak kg. Medjutim, nemoj ovo pogresno shvatiti, premlad si pa ni ne pokusavaj odmah nabiti svu ovu kilazu. Ne opterecuj se tegovima jos godinu-dvije, vec se bavi nekim sportom, uporedo radi sklekove i kardio radi sebe, sklekovima, vratilom i razbojem ces pripremati tijelo za dalje napore, pomoci ce ti kada se presaltas u gym.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.