FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
neka ljudi ohladite sa tom titulom...i nesto kontam sada bolje je u Euroligu vise cemo para zaraditi nego kada osvojimo titulu pa da idemo za LP neka mi neko kaze kako sada ide taj sistem u kvali. za LP mislim da je sada mnogo teze a i Evropski put bi prije zavrsio...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Hmmm biće da će se borac i željo boriti i za titulu i za kup , što je u svakom slučaju dobro za fudbal !!!
P.S
inace kad se pogleda tablica, konacno su pravi klubivi tu gdje im je mjesto otprilike ( nebitnio sad na mjesto gdje je koji tacno) ali pravi su ocve godine u vrhu, to bi moglo da govori da ova liga ide u dobrom pravcu.
P.S
inace kad se pogleda tablica, konacno su pravi klubivi tu gdje im je mjesto otprilike ( nebitnio sad na mjesto gdje je koji tacno) ali pravi su ocve godine u vrhu, to bi moglo da govori da ova liga ide u dobrom pravcu.
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Kup je u utorak1921 je napisao/la:Kup se igra u srijedu.muky_tm87 je napisao/la:kad utorak u 18:00 zagrmi i onda isto tako u subotu 20:15 i kako stvari stoje utakmica ovog sad kola ce biti zeljo-slavija na TV
1921 je napisao/la:Kup se igra u srijedu.muky_tm87 je napisao/la:kad utorak u 18:00 zagrmi i onda isto tako u subotu 20:15 i kako stvari stoje utakmica ovog sad kola ce biti zeljo-slavija na TV
kako u srijedu kad na nasoj sluzbenoj stranici kluba stoji da je 23 tj utorak
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Utorak 18h, kakva srijeda1921 je napisao/la:Kup se igra u srijedu.muky_tm87 je napisao/la:kad utorak u 18:00 zagrmi i onda isto tako u subotu 20:15 i kako stvari stoje utakmica ovog sad kola ce biti zeljo-slavija na TV

Cuva Bog Zelju svog!
za LP ovako ide.Hamo je napisao/la:neka ljudi ohladite sa tom titulom...i nesto kontam sada bolje je u Euroligu vise cemo para zaraditi nego kada osvojimo titulu pa da idemo za LP neka mi neko kaze kako sada ide taj sistem u kvali. za LP mislim da je sada mnogo teze a i Evropski put bi prije zavrsio...
#
First qualifying round, 1st leg
#
First qualifying round, 2nd leg
#
Second qualifying round, 1st leg
#
Second qualifying round, 2nd leg
#
Third qualifying round, 1st leg
#
Third qualifying round, 2nd leg
ako sve prodjemo , onda idemo u play off, ako i to prodjemo onda idemo u LP
Kup UEFA
po istom sistemu
elem, samo neka osvojimo neki trofej!
http://www.n fs bih.net/kupbih.aspxmirzza je napisao/la:Utorak 18h, kakva srijeda1921 je napisao/la:Kup se igra u srijedu.muky_tm87 je napisao/la:kad utorak u 18:00 zagrmi i onda isto tako u subotu 20:15 i kako stvari stoje utakmica ovog sad kola ce biti zeljo-slavija na TV
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 21 mar 2010, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
utakmica je u utorak u 18:00, jer na Grbavici u srijedu igraju reprezentacije od 17 god. Trening je sutra u 17:00
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
zasto onda na stranici Saveza pise 24.3. (srijeda) ?kinone je napisao/la:utakmica je u utorak u 18:00, jer na Grbavici u srijedu igraju reprezentacije od 17 god. Trening je sutra u 17:00
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
1921 je napisao/la:zasto onda na stranici Saveza pise 24.3. (srijeda) ?kinone je napisao/la:utakmica je u utorak u 18:00, jer na Grbavici u srijedu igraju reprezentacije od 17 god. Trening je sutra u 17:00
ma pusti savez veze oni nemaju ne znaju ni sta su jutros jeli a kamo li da znaju kad je koja utakmica
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
ma ti u vrhu euro nogometa su kao željeli olaksati prolazak u neko takmicenje a samu su ga otezali jedino sto dobijes pare za x ili pobjedu je bolje...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Zeljo ima velike sanse da uzme titulu prvaka drzave! u proljetnom dijelu sezone igraju preporodjeno i ne bi me iznenadilo da na kraju budu prvaci..isto tako velike su sanse da uzmu i kup sto bi bio stvarno odlican uspjeh,osvojiti duplu krunu i naredne sezone pokupovati sve najbolje igrace u domacoj ligi,sve sto vijedi treba doci u Zelju ,sta znaci kad pravi ljudi dodju u klub...
ma pusti savez veze oni nemaju ne znaju ni sta su jutros jeli a kamo li da znaju kad je koja utakmica[/quote]
mozda neznaju sta su jeli a da se djepovi napune to znaju
mozda neznaju sta su jeli a da se djepovi napune to znaju
evo sad s tekme,moje vidjenje..e stvarno smo beton,pa zrinjski nam nije sanse napravio kako treba..dali go iz penala i to je sve,fakat smo ih mogli dokrajcit na kraju ali sam prezadovaljan bodom..sredarevic po meni najlosiji..bogicevic opasan igrac..navijanje prejako pogotovo o drugom pol...oko 400 manijaca..sve u svemu odlicno 

1921-2011
mozda neznaju sta su jeli a da se djepovi napune to znaju[/quote]crespo je napisao/la:ma pusti savez veze oni nemaju ne znaju ni sta su jutros jeli a kamo li da znaju kad je koja utakmica
e ee to rade vrhunski ne mogu ni **** prismrdit kako to rade
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 21 mar 2010, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
njihov prvobitan stav je bio, da Ligu prvaka 'dovedu' u drzave sa slabije razvijenim fudbalom u odnosu na lige 5. i uspjeli su ako uzmes u ozbir drzave bivseg SSSR-a. jos cekamo da opet vrate Ligu na nase prostore, jer koliko se sjecam, posljednji klub od ex Republika koji je igrao u LP, je bio Partizan 2003/4.Hamo je napisao/la:ma ti u vrhu euro nogometa su kao željeli olaksati prolazak u neko takmicenje a samu su ga otezali jedino sto dobijes pare za x ili pobjedu je bolje...
prolaz u Kup UEFA jeste laksi, samim tim jer dolaze klubovi koji su u svojim ligama zauzeli 2., 3. i 4. mjesto!
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
jer kad su pisali nisu vodili računa o reprezentacijama1921 je napisao/la:zasto onda na stranici Saveza pise 24.3. (srijeda) ?kinone je napisao/la:utakmica je u utorak u 18:00, jer na Grbavici u srijedu igraju reprezentacije od 17 god. Trening je sutra u 17:00
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
"Zadovoljni smo osvojenim bodom, mada smo mogli doći do sva tri. No, i ovako nije loše, kaže za sa-x.com Dino Đurbuzović, prvi asistent Željinog stratega Amara Osima:
Na pitanje kako je vidio utakmicu, odgovara:
Prerano smo primili gol. Ne bih komentarisao da li je bio jedanaesterac ili ne. Nakon toga smo igrali kvalitetno. Uspjeli smo izjednačiti i stvoriti nekoliko izglednih prilika za vodstvo. Međutim, nismo ih iskoristili. Nije se lako vratiti i stalno održavati visok nivo igre. Mi smo to uspjeli i to me posebno hrabri.
Na trenutak je zastao, pa nastavio:
Sada sve misli okrećemo utakmici kupa sa istim suparnikom. To nam je važan dvoboj, dobro znamo šta nam je cilj - prolaz u finale.
Navijači sve više spominju riječ – titula?
Idemo korak po korak, bez prevelike euforije, zaključio je Đurbuzović.
sa - x
Na pitanje kako je vidio utakmicu, odgovara:
Prerano smo primili gol. Ne bih komentarisao da li je bio jedanaesterac ili ne. Nakon toga smo igrali kvalitetno. Uspjeli smo izjednačiti i stvoriti nekoliko izglednih prilika za vodstvo. Međutim, nismo ih iskoristili. Nije se lako vratiti i stalno održavati visok nivo igre. Mi smo to uspjeli i to me posebno hrabri.
Na trenutak je zastao, pa nastavio:
Sada sve misli okrećemo utakmici kupa sa istim suparnikom. To nam je važan dvoboj, dobro znamo šta nam je cilj - prolaz u finale.
Navijači sve više spominju riječ – titula?
Idemo korak po korak, bez prevelike euforije, zaključio je Đurbuzović.
sa - x
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
solidan ovaj moj Željo ! 

Dialiba je napisao/la:solidan ovaj moj Željo !
hehhe slazem se dialiba jos da si ti sada ovdje

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
Prekucavamo ligu